جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۱۴ اسفند ۱۳۹۶
  • ۱۹:۳۰
  • 15,646
نان کدو

طرز تهیه نان کدو به دو روش با چند جایگزین جالب و متنوع

اگر بخواهم به درست کردن نان فکر کنم نان کدو یکی از آنهایی است که در لیست ذهنی من همیشه جا خوش کرده است. شاید علت علاقه من به این نان، رنگ زرد زیبای آن است که خیلی چشم نواز است. این رنگ زیبا به دلیل وجود آنتی اکسیدان مفید کاروتن است که در واقع پیش ساز ویتامین A است. (با فواید سلامتی کدو تنبل آشنا شوید).

نان کدو یکی از آن نانهای طعم دار و ادویه‌ای است که طعم خوبش را در واقع مدیون ادویه پای کدو است. کدو خودش به تنهایی بی مزه است و آن تصورات غلط راجع به کدو و بدمزه بودن هرگز وجود نداشته و ندارد بنابراین نان کدو می‌تواند یک انتخاب خوب برای کسانی باشد که کدو دوست ندارند اما قصد دارند با آن آشتی کنند. این نان کدو بر خلاف اسمش در واقع فرمولی مشابه با کیک دارد و یا شاید هم یک نان میوه‌ای. در این نان از مخمر و ساعتها منتظر ماندن برای مخمر خبری نیست. بلکه یک نان کدوی سریع و ساده است. نان کدو البته گزینه‌های بسیاری برای همراهی دارد که در پایان کار به شما خواهم گفت.نان کدو

من یکی از طرفداران کره بادام زمینی هستم که اخیرا به صبحانه محبوب من تبدیل شده و البته اعتراف می‌کنم با وجود اینکه به دنبال کاهش وزن هستم هرگز از خوردن کره بادام زمینی و نان سیر نمی‌شوم. ترکیب کره بادام زمینی و نان کدو یک مورد عالی است که به شما پیشنهاد می‌کنم اما تنها این نیست. شما می‌توانید این نان صبحانه عالی را با هر چیزی که دوست دارید از خامه گرفته تا عسل و مربا همراه کنید.

اولین مقدمه برای درست کردن نان کدو، پوره کدو است که من در بخش سوپ کدو تنبل و سوپ کدو حلوایی به قدر کافی به آن اشاره کرده‌ام بنابراین توضیح دوباره آن را درست نمی‌دانم فقط یک نکته که لازم است به آن اشاره کنم این است که شما نیازی به چرب کردن داخل کدو ندارید در عوض کدو را در ظرفی گود و بزرگ گذاشته و روی ظرف را با فویل آلومینیوم بپوشانید و در فر از پیش گرم شده با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سانتی گراد بگذارید. این کار به این منظور است که ما فقط می‌خواهیم پوره کدو درست کنیم نه پوره کدوی برشته که در سوپ کدو استفاده می‌شود.نان کدو ساده

انواع روش پختن کدو به جز فر

روش جوشاندن

  • کدو را دو نصف کنید، ریشه‌های داخل آن را دور بیندازید و دانه‌ها را بردارید و بشویید
  • پوست کدو را بکنید و آن را به قطعات بزرگ خرد کنید.
  • در یک قابلمه کوجک بگذارید و روی آن به اندازه لازم آب بریزید. من معمولا زیاد آب نمی‌ریزم چون می‌خواهم پوره کدو باشد نه آب کدو
  • آب را به جوش آورید و تا زمانی که هم قطعات کدو پخته و له شوند بگذارید بپزد
  • اجازه دهید که کدوی پخته خنک شود، سپس آن را پوره یا له کنید.

روش مایکروفر

  • کدو را دو نیم کنید، رشته‌های داخل آن را دور بریزید.
  • مایکروفر را روی قدرت بالا برای هفت دقیقه به ازای هر نیم کیلو کدو بگذارید، چرخیدن قطعات به پخت سریع آن کمک می‌کند.
  • پس از خنک شدن آن را پوره و له کنید.

شما می‌توانید پوره کدو را به مدت ۳ روز در یخچال و ۶ ماه در فریزر نگهداری کنید.

نان کدو ساده

مواد لازم برای تهیه نان کدو ساده

۱ پیمانه پوره کدو

۱/۲ پیمانه روغن گیاهی

۱ پیمانه شکر سفید

۱/۴ پیمانه شکر قهوه‌ای (اگر شکر قهوه‌ای ندارید همان شکر سفید را جایگزین کنید)

۲ عدد تخم مرغ

۱ و ۱/۲ پیمانه آرد همه کاره

۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین

۱/۲ قاشق چایخوری نمک

۱/۲ قاشق چایخوری دارچین

۱/۲ قاشق چایخوری جوز

۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل (اختیاری)

ابتدا فر را تا دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت یا ۱۶۰ درجه سانتی گراد از پیش گرم کنید. یک قالب ۹×۵ اینچی را با اسپری آشپزی یا کره یا روغن مایع چرب کنید. در یک کاسه مخلوط، آرد، نمک، بیکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین، جوز و سایر ادویه‌های پای کدو را مخلوط کنید و با ویسک دستی بهم بزنید تا با هم ترکیب شوند. در یک کاسه بزرگ روغن، شکر، تخم مرغ و پوره کدو را با هم مخلوط کنید تا زمانی که مخلوط یکدست شود.نان کدو ساده مخلوط آرد را به آرامی به مخلوط کدو و تخم مرغ اضافه کنید تا با هم مخلوط شوند.نان کدو مخلوط مواد را در قالب نان از پیش چرب شده بریزید و روی آن را با لیسک صاف کنید.نان کدو نان را به مدت ۵۰ تا ۶۵ دقیقه در فر بپزید یا تا زمانی که وقتی یک خلال دندان را در مرکز آن فرو می‌کنید، تمیز بیرون بیاید. برای درست پختن آن به این صورت عمل کنید. بعد از ۳۵ دقیقه اول پخت یک تکه کاغذ آلومینیوم را روی قالب بگذارید تا آن را کاملا بپوشاند، اما آن را به شکل یک خیمه درآورید تا فضایی برای پف کردن نان وجود داشته باشد. نان را در ۵ دقیقه آخر پخت چک کنید. اگر می‌خواهید روی نان شما برشته شود، فویل را از روی آن بردارید. پس از پختن به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا در قالب بماند و خنک شود سپس آن را روی توری خنک کننده بگذارید تا قبل از برش زدن کاملا خنک باشد.

نان کدو کره‌ای

این نان تقریبا مشابه با نان قبلی است اما با یک تفاوت و آن هم اینکه به جای روغن از کره استفاده شده است شاید بگویید خب مگر چه فرقی دارد؟ باید خدمت شما بگویم که کره تاثیر جالبی روی بافت نان و کیک شما دارد. اگر از بافت زیبای کیک پوند لذت می‌برید مدیون وجود کره است. کره باعث نرم و لطیف شدن بافت نان و کیک می‌شود بطوری که کاملا متوجه تفاوت آنها خواهید شد.

مواد لازم برای نان کدو کره‌ای (برای ۲ عدد نان)طرز تهیه نان کدو

۲ پیمانه آرد همه کاره

۱/۲ قاشق چایخوری نمک

۱ قاشق چایخوری جوش شیرین

۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

۱ قاشق چایخوری پودر میخک

۱ قاشق چایخوری پودر دارچین

۱ قاشق چایخوری جوز

۳/۴ پیمانه کره بدون نمک، نرم شده

۲ پیمانه شکر

۲ عدد تخم مرغ بزرگ

۴۰۰ گرم پوره کدوی خالص (۱ پیمانه)

فر را تا دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت یا ۱۶۰ درجه سانتی گراد از پیش گرم کنید و صفحه توری فر را در وسط فر قرار دهید. دو عدد لوف (قالب نان) ۸×۴ اینچی را با کره چرب کرده و مقداری آرد روی آن بپاشید (می‌توانید از اسپری آشپزی استفاده کنید).

در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک، جوش شیرین، بیکینگ پودر، پودر میخک و جوز را ترکیب کنید. طرز تهیه نان کدو معطر

آنها را تا زمانی که کاملا با هم مخلوط شوند بهم بزنید.طرز تهیه نان کدو کره ای

در یک کاسه بزرگ مخلوط، کره و شکر را بریزید.طرز تهیه نان کدو

روی سرعت متوسط تا حدی که فقط مخلوط شوند، هم بزنید (نیازی نیست که کرم درست کنید).طرز تهیه نان کدو کره ای

یک عدد تخم مرغ را افزوده و با همزن هم بزنید سپس بعدی را اضافه کنید.طرز تهیه نان کدو

چند دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که لطیف شود.طرز تهیه نان کدو

پوره کدو را به مخلوط اضافه کنید.طرز تهیه نان کدو

آن را با همزن مخلوط کنید تا کاملا با مواد آمیخته شود. مخلوط در این لحظه لطیف و کرمی نیست اما مشکلی نیست چون بافت کدو به این شکل در آن ظاهر می‌شود.طرز تهیه نان کدو

مخلوط آرد و ادویه پای کدو را روی مخلوط کدو بریزید و با سرعت پایین همزن مخلوط کنید.طرز تهیه نان کدوطرز تهیه نان کدو

خمیر را به دو قالب از قبل آماده شده انتقال دهید. سطح آنها را صاف کنید.طرز تهیه نان کدو

آنها را در فر گذاشته و به مدت ۶۵ تا ۷۵ دقیقه بپزید یا تا زمانی که تستر کیک یا خلال دندانی که در مرکز آن فرو رفته، تمیز بیرون بیاد. حدود ۱۰ دقیقه بگذارید که نانها در قالب بمانند و خنک شوند، سپس آنها را روی توری خنک کننده بگذارید تا به طور کامل خنک شوند.طرز تهیه نان کدوطرز تهیه نان کدو

نانها وقتی تازه از فر خارج می‌شوند، ظاهر برشته و خوشمزه‌ای دارند اما اگر بیش از یک روز بمانند می‌توانید آن را برش بزنید و برشها را تست کنید.

گزینه‌هایی برای تنوع در نان کدو

  • می‌توانید از شکلات چیسی برای طعم شکلاتی و خوشمزه در نان کدو استفاده کنید.
  • استفاده از مغزهای خوراکی و دانه‌های روغنی نیز یکی دیگر از گزینه‌های افزودنی به نان کدو است. می‌توانید نیمی از خمیر را بریزید، گردوها را به کمی آرد آغشته کنید و مغزها و دانه‌های خوراکی را به خمیر بیفزایید.
  • اگر مقداری میوه خشک دارید اضافه کردن آن به همراه خمیر در قالب بسیار خوب خواهد بود. مثلا کشمش، زردآلوی خشک و سایر میوه‌های خشکی که در دسترس دارید خوب است حتی همان ورقه‌های کدوی خشک هم ظاهر جالبی به آن می‌دهند.
  • وقتی که داخل کدو را خالی کردید، دانه‌های کدو را بشویید، خشک کنید و آنها را در فر بو بدهید. سپس پس از ریختن خمیر در قالب، مغز دانه کدو را روی خمیر بپاشید تا یک نان کدو با رویه تخم کدو داشته باشید.
  • اگر گیاهخوار مطلق (وگان) هستید می‌توانید در عوض تخم مرغ از جایگزین تخم کتان آن استفاده کنید (فلکس اگ)، به این صورت که ۱ قاشق غذخوری پودر تخم کتان را با ۳ قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید تا مخلوط و چسبناک شود. سپس این مخلوط تخم کتان را به جای تخم مرغ به شکر و کره اضافه کنید. البته ممکن است پخت نان کدوی شما قدری طولانی‌تر شود.

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: onceuponachef   mybakingaddiction

دیدگاه ها 0
Subscribe
اعلام کردن به
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

مقالات زیبایی

رنگ مو
رنگ کردن مو را با شامپو رنگ به سادگی انجام دهید
61
لاک ناخن و لاک مات
لاک مات، یکی از انواع لاک ناخن
61
مدل موی اشتباه
۱۲ اشتباه آرایشی و مدل موی اشتباه که چهره را پیرتر نشان می‌دهد
483
خرید لاک
ترفندهایی برای داشتن ناخن‌های زیبا و دست‌های جوان
258
پاک کننده صورت طبیعی
۱۰ پاک کننده صورت که می‌توانید خودتان درست کنید
399
موی نازک
اگر موی نازک دارید این ۹ اشتباه آرایش مو را انجام ندهید
688

مقالات سلامت

معرفی داروی نسینا
داروی نسینا (آلوگلپتین) و نگاهی به ویژگی های این داروی ضد دیابت
20
گلوکوزامین
گلوکزامین چه فوایدی دارد و آیا مصرف آن ضرورت دارد؟
59
آنژیوسارکوم
آنژیوسارکوم چیست و بهترین روشهای تشخیص و درمان آن چه هستند؟
60
لرزش لب
لرزش لب چه عللی دارد و چگونه می‌توان آن را برطرف کرد؟
88
روغن املا (آمله) چه فوایدی برای پوست، مو و زیبایی دارد؟
66
دیورتیکولیت
دیورتیکولیت و دیورتیکولوز؛ علل، علائم، تشخیص و درمان
40

مقالات آشپزی

کیک شکلاتی گیاهی
کیک شکلاتی گیاهی و بدون گلوتن با دستورالعملی آسان
65
خشک کردن ریحان
خشک کردن ریحان به چندین روش مختلف برای افراد مبتدی
792
کدو سبز شکم پر
کدو سبز شکم پر با رویه پنیری برای میانه تابستان
290
خوراک برنج و مرغ در فر
خوراک برنج و مرغ در فر با ادویه ایتالیایی و طعم عالی
296
سیب زمینی برشته در فر
سیب زمینی برشته در فر با حداقل روغن و سرشار از ادویه
532
طرز تهیه نان خامه ای
طرز تهیه نان خامه ای به صورت حرفه‌ای و با ارائه همه نکات لازم
443

مقالات تغذیه

غذای تاریخ گذشته
۱۲ غذای تاریخ گذشته که هرگز نباید پس از تاریخ انقضا مصرف شوند
49
معرفی خواص میخک
خواص میخک و معرفی چند مورد از ویژگی های چشمگیر این گیاه دارویی
330
بهترین زمان مصرف ویتامین
بهترین زمان مصرف ویتامین ها، مواد معدنی و انواع مکمل چیست؟
160
شیوه نگهداری غذای تازه
۱۲ غذای تازه که هرگز نباید با هم نگهداری شوند
149
سلامت ریه
سلامت ریه را با این ۲۰ خوراکی تضمین کنید
106
کلسیم پیروات
کلسیم پیروات چه فوایدی دارد و چگونه مصرف می‌شود؟
100