جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۷ بهمن ۱۳۹۶
  • ۱۹:۲۴
  • 945
سوپ کدو حلوایی

سوپ کدو حلوایی معطر با کدوی برشته و با کمترین مواد تشکیل دهنده

سوپ کدو حلوایی یکی از سوپ‌های مشهور زمستانی است که به چندین روش و با فرمولهای مختلف پخته می‌شود. مدل مورد علاقه من سوپ کدو حلوایی برشته است که ابتدا در فر برشته شده و سپس با سایر مواد ترکیب می‌شود. درست کردن این سوپ بسیار ساده است و همه چیز به جای آنکه روی گاز اتفاق بیفتد در دستگاه مخلوط کن شما رخ می‌دهد. سوپ کدو حلوایی برشته ظاهری خامه‌ای و زیبا دارد ضمن اینکه مزه آن بسیار دلپذیر و دوست داشتنی است. رنگ آن نیز بسیار فریبنده است.

سوپ کدو حلوایی جزو سوپهایی با تعداد مواد تشکیل دهنده کم است که خیلی راحت و کم دردسر است و شما مجبور نیستید برای درست کردن آن هزینه زیادی بکنید و یا یک لیست خرید تهیه کنید و به فروشگاه بروید. تنها چند ماده غذایی ساده که در اغلب آشپزخانه‌ها یافت می‌شود. مواد تشکیل دهنده آن شبیه به سوپ کدو تنبل است که قبلا به شما یاد دادم اما نه کمتر هم هست اما با این حال نتایج درخشانی با همین مواد کم به دست می‌آید. همه آنچه که شما نیاز دارید این است: کدو حلوایی، روغن زیتون، موسیر، سیر، عصاره سبزیجات، شیره افرا یا عسل و جوز هندی.سوپ کدو حلوایی معطر

بیشتر طعم این سوپ از روش پخت جالب آن به دست می‌آید که با برشته کردن کدو حلوایی در فر شروع می‌شود تا به ظاهر کاراملی زیباتری پیدا کنید. پاداش شما این خواهد بود که شما مجبور نیستید که پوست آن را بکنید و سپس آن را خرد کنید. من همیشه با کندن پوست کدو حلوایی و خرد کردن آن برای درست کردن انواع چیزهایی که با آن درست می‌شود، مشکل داشتم چون پوست کدو سفت است و خرد کردن گوشت آن هم زمان می‌برد. وقتی سوپ در فر قرار دارد، شما می‌توانید تفت دادن مقداری سیر و موسیر را شروع کنید.

مقدار بسیار کمی کره به آن اضافه می‌شود و طعم آن را بی نظیر می‌کند بدون اینکه مانند سوپ‌های دیگر آن را سنگین و چرب کند (در صورتی که گیاهخوار هستید می‌توانید روغن زیتون را جایگزین کنید).

سپس این سوپ کمی با سوپ‌های کدو حلوایی دیگر از مرحله‌ای به بعد، تفاوت پیدا می‌کند. شما معمول دو گزینه دارید. یکی اینکه می‌توانید مواد باقیمانده را در یک قابلمه بریزید و سپس آن را با گوشت کوب برقی، مخلوط و یکدست کنید که در نتیجه کمی مواد درشت در آن باقی می‌ماند و یا دوم اینکه می‌توانید سوپ داغ را با دقت به یک مخلوط کن پارچی انتقال دهید تا سوپ در این مخلوط کن با قدرت بیشتری مخلوط و یکدست شود که کمی سخت و خطرناک است اما نتیجه آن یک سوپ بسیار غلیظ با ظاهری کرم مانند است.سوپ کدو حلوایی برشته

من برای این کار از یک مخلوط کن پارچی خیلی خوب استفاده کردم اگر چه حتی یک مخلوط کن چینی با کیفیت درجه ۲ هم برای درست کردن این سوپها عالی است. من در عوض گرم کردن همه مواد در قابلمه، فقط مواد پخته معطر را به آن انتقال دادم و کدو حلوایی برشته را با قاشق از پوست جدا کردم و در مخلوط کن ریختم. سپس آن را به همراه عصاره سبزیجات پوره کردم و باقی مواد را اضافه کرده و یک دور دیگر آن را مخلوط کردم. پارچ مخلوط کن من جادار هست بنابراین خیلی راحت می‌توانم همه مواد را در آن بریزم بدون آنکه نگران بیرون ریختن آن باشم.

سوپ کدو حلوایی برشته

مواد لازم

۱ عدد کدو حلوایی بزرگ، آن را از طول دو نیم کنید، دانه‌‌ها و پوشال آن را بگیرید.

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون، به اضافه مقداری برای مخلوط با سوپ

۱/۲ پیمانه موسیر خرد شده (حدودا ۱ عدد پیاز موسیر بزرگ)

۱ قاشق چایخوری نمک

۴ حبه سیر، ریز شده

۱ قاشق چایخوری شیره افرا

۱/۸ قاشق چایخوری پودر جوز

فلفل سیاه تازه پودر شده

حداکثر ۴ پیمانه عصاره سبزیجات

۱ تا ۲ قاشق غذاخوری کره، برای طعم دادن به آن (افراد گیاهخوار یا رژیم بدون لبنیات، روغن زیتون را جایگزین آن کنند)

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

  1. فر را تا ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۱۰ سانتی گراد) گرم و یک سینی فر را با کاغذ مخصوص فر بپوشانید. کدو حلوایی نیم شده را در یک سینی قرار دهید و داخل آن را با مقداری روغن زیتون چرب کنید. داخل آن، نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده بپاشید.
  2. آن را داخل سینی فر گذاشته و در فر قرار دهید تا زمانی که کاملا برشته شود، حدود ۴۵ تا ۵۰ دقیقه زمان می‌برد. کدو را از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا زمانی که برای دست گرفتن خنک شود، حدود ۱۰ دقیقه. سپس با یک قاشق بزرگ، گوشت کدو را درآورده و در کاسه بریزید و پوست اطراف آن را دور بریزید.برشته کردن کدو در فر
  3. در همان زمان که کدو در حال پختن در فر است، در یک ماهیتابه متوسط (یا یک قابلمه سوپ بزرگ)، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون ریختته و آن را روی شعله متوسط گرم کنید. موسیر خرد شده و ۱ قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید. آن را تفت دهید و مرتبا بهم بزنید تا زمانی که موسیر نرم شده و لبه‌های آن طلایی شود، حدود ۳ تا ۴ دقیقه. سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا زمانی که عطر آن بلند شود یعنی در حدود ۱ دقیقه و در همین حین هم مرتب بهم بزنید.سوپ کدو حلوایی برشته
  4. اگر یک بلندر قوی همچون ویتامیکس دارید (احتمالا این بلندر قوی را در کافی شاپ‌ها بیشتر مشاهده می‌کنید) موسیر و سیر تفت داده شده را در بلندر بریزید. کدوی برشته شده، شیره افرا یا عسل روان، جوز و کمی از فلفل سیاه آسیاب شده را به بلندر اضافه کنید. ۳ پیمانه عصاره سبزیجات را به سایر مواد بیفزایید، دقت کنید که ظرف از حد ماکزیمم بیشتر نشود (می‌توانید بقیه مواد را بعدا در مخلوط کن بریزید). در را بگذارید و حالت سوپ را انتخاب کنید. من در مورد مخلوط کن معمولی ابتدا دکمه شماره یک که ویپ کردن است می‌زنم و پس از در هم آمیختن مواد برای مخلوط شدن کامل آن، دکمه شماره ۳ یا پوره کردن را می‌زنم. پس از اینکه سوپ کاملا خامه‌ای و غلیظ شد، دستگاه را خاموش کنید.سوپ کدو حلوایی
  5. اگر شما دوست دارید سوپ‌تان رقیق‌تر باشد، یک پیمانه باقیمانده عصاره سبزیجات را اضافه کنید (من ۴ پیمانه کامل را استفاده کردم اما اگر شما از یک کدوی کوچک استفاده می‌کنید، همان ۳ پیمانه و یا کمتر کافی است). ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری کره یا روغن زیتون را به مواد اضافه کنید تا مزه بگیرد و خوب مخلوط شود. سوپ را مزه کنید و در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری را به آن اضافه کنید.سوپ کدو حلوایی
  6. فورا آن را سرو کنید (من دوست دارم موقع سرو کمی فلفل سیاه را روی هر کاسه بریزم). باقیمانده سوپ را اجازه دهید که خنک شود سپس آن را در یک ظرف در دار ریخته و در یخچال به مدت حداکثر ۴ روز نگهداری کنید (روز بعد باقیمانده مواد مزه بهتری می‌دهد). یا می‌توانید سوپ را بصورت منجمد به مدت ۳ ماه در فریزر نگهداری کنید.سوپ کدو حلوایی برشته

نکات آشپزی مربوط به سوپ کدو حلوایی

اگر از یک گوشت کوب برقی برای پوره کردن سوپ استفاده می‌کنید، کدوی برشته را در قابلمه بریزید، سپس عصاره سبزیجات، شیره افرا، جوز و مقداری فلفل سیاه آسیاب شده را به آن اضافه کنید. دما را بالا ببرید و اجازه دهید تا به حالت ولرم بماند، مرتب بهم بزنید تا جدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تا یک طعم ملایم داشته باشد. با دقت گوشت کوب برقی را در قابلمه کرده و به طور کامل مخلوط و یکدست کنید، سپس ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری کره یا روغن زیتون را به آن اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. سوپ را مزه کنید و نمک و فلفل بیشتری در صورت نیاز به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.سوپ کدو حلوایی

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز منبع: cookieandkate

دیدگاه ها 0
2000
  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

ضرورت و اهمیت استفاده از کرم مرطوب کننده برای تمام انواع پوست
نقش کلیدی مرطوب کننده ها در روتین مراقبت پوستی
1,090
روغن نارگیل
آیا روغن نارگیل برای پوست و بیماری‌های پوستی مفید است؟
1,530
روغن میوه نسترن
روغن میوه نسترن (رزهیپ) چه فوایدی دارد، روشهای استفاده از آن چیست؟
5,276
سبک جدید کانتور
با سبک جدید کانتور کردن در سال ۲۰۱۹ آشنا شوید
3,437
ترفندهای آرایش چشم
ترفندهای آرایش چشم برای خانم‌هایی که چشمان گود دارند
4,961
براش های آرایشی خود را به این روش تمیز کنید و بشویید
براش های آرایشی خود را به این روش تمیز کنید و بشویید
1,781

مقالات سلامت

شیوه صحیح پوشیدن ماسک
پوشیدن ماسک به شیوه صحیح و بررسی ۱۱ اشتباه در این مورد
17
رنگ ادرار
رنگ ادرار چگونه از وجود مشکلات سلامتی در بدن خبر می‌دهد
38
معرفی داروی سوتالول
داروی سوتالول و بررسی جامع ویژگی های کارکردی این دارو
60
آسپیراسیون و نمونه برداری مغز استخوان
آسپیراسیون و نمونه برداری مغز استخوان ؛ مقاصد، روشها و خطرات
50
بیماری کاوازاکی
بیماری کاوازاکی ؛ علائم، علتها، تشخیص و درمان
227
درمان بیماری خروسک
بیماری خروسک و هشت اسانس برای درمان سرفه های شدید ناشی از این بیماری
140

مقالات آشپزی

پنیر موزارلا
طرز تهیه پنیر موزارلا تازه و خانگی برای انواع غذاها با همه نکات لازم
60
خواص و طرز تهیه آب استخوان
خواص آب استخوان یا آب قلم و طرز تهیه آن در خانه به بهترین روش
134
نان سفید خانگی
نان سفید خانگی به روشی آسان برای تهیه انواع ساندویچ و اسنک
196
طرز تهیه بامیه در فر
طرز تهیه شیرینی بامیه در فر با چند طعم مختلف و بدون نیاز به سرخ کردن
3,784
بهترین کیک هویج
بهترین کیک هویج که می‌توانید با موادی ساده در خانه درست کنید
596
نان تورتیلا خانگی
نان تورتیلا خانگی با آرد گندم، بدون نیاز به فر و مخمر
1,559

مقالات تغذیه

درمان بیماری خروسک
بیماری خروسک و هشت اسانس برای درمان سرفه های شدید ناشی از این بیماری
140
خواص و طرز تهیه آب استخوان
خواص آب استخوان یا آب قلم و طرز تهیه آن در خانه به بهترین روش
134
آب سیب زمینی
آب سیب زمینی و نگاهی به چندین مورد از خواص این ماده غذایی
131
مقاله اسید فسفریک
اسید فسفریک چیست؟ نگاهی به ویژگی ها و نکات مهم در مواجهه با این ماده
142
تغذیه در سفر
آنچه باید درباره تغذیه در سفر بدانیم
171
خرما
۵ خاصیت اثبات شده مصرف خرما که بدون شک باید با آن‌ها آشنا شد
170