جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
آرشیو سایت

دسته: شیرینی و دسر

طرز تهیه چهار دسر خیلی خوشمزه برای مهمانی‌ها

  • رپورتاژ آگهی
  • 7 سپتامبر 2019
  • ۱۷:۲۷
  • 0

دسرها حسن ختام یک میز پذیرایی زیبا هستند؛ درست مثل آخرین نت یک قطعه موسیقی می‌نشینند روی تمام زحمت‌هایی که برای کل آن قطعه کشیده‌اید و طعمی خوش را به یادگار می‌گذارند. برای اینکه بتوانید آخرین بخش میز پذیرایی‌تان را ...

مافین کدو سبز یک مافین خوشمزه و عالی برای عصرهای تابستانی

  • هالث
  • 29 ژوئن 2019
  • ۱۹:۳۰
  • 0

مافین کدو سبز یک مافین غذایی سبزیجات نیست بلکه یک شیرینی با کدو سبز تابستانی است. این مافین به همان خوشمزگی مافینهای میوه‌ای مثل مافین موز است. شما برای درست کردن این مافین کار سختی ندارید، فقط کافی ست کدو ...

کلوچه جو دوسر با کشمش و گردو و طعم دارچین

  • هالث
  • 25 می 2019
  • ۱۲:۰۰
  • 0

هیچ کلوچه‌ای مانند کلوچه جو دوسر سریع و آسان نیست. کلوچه جو دوسر یکی از کلوچه‌های مورد علاقه من است چون هم نرم و خوشمزه است هم خوشبو و هم یک کلوچه دانه‌ برجسته به خاطر وجود کشمش و گردو ...

بیسکویت زیره هندی، بیسکویتی ساده و سریع برای همراهی با چای

  • هالث
  • 22 آوریل 2019
  • ۱۹:۳۰
  • 0

بیسکویت زیره یا کوکی زیره (Jeera) یک بیسکویت هندی مشهور است که برای همراه شدن با چای عصرانه عالی است. این بیسکویتها به دلیل داشتن زیره در درون خود عطری عالی دارند و برای کسانی که به این ادویه خوشبو ...

مافین موزی با شکلات چیپسی؛ عصرانه‌ای نرم و لطیف

  • هالث
  • 9 آوریل 2019
  • ۱۲:۱۷
  • 0

مافین موزی با شکلات چیپسی یک مافین نرم و لطیف است که برای اوقات عصرگاهی که دلتان یک خلوت کوچک همراه با چای گرم میخواهد انتخابی مناسب است. مافین موزی و شکلات چیپسی با همدیگر یک ترکیب عالی می‌سازند که ...

طرز تهیه شیرینی نخودچی (نان نخودچی) با طعم هل؛ بدون گلوتن و وگان

  • هالث
  • 7 مارس 2019
  • ۱۹:۳۰
  • 0

نان نخودچی یا شیرینی نخودچی یکی از شیرینهای معروف ایرانی است که از قدیم الایام پای ثابت شیرینیهای عید نوروز بوده است. این شیرینی بسیار نرم و ترد است به طوری که موقع فرو رفتن در دهان بدون هیچ زحمتی ...

طرز تهیه مربای پرتقال (مارمالاد پرتقال) به دو روش و شیوه تست غلظت مربا

  • هالث
  • 20 فوریه 2019
  • ۱۲:۰۰
  • 0

پرتقال جزو میوه‌های پر طرفدار و با خاصیت فراوان است بنابراین مربای پرتقال هم همانند میوه تازه‌اش دلخواه و دوست داشتنی خواهد بود. درست کردن مربای پرتقال به دلیل روش خاصی که دارد خیلی جالب توجه و دلپذیر است چون ...

شش خوراکی طلایی برای یک صبحانه کامل

  • رپورتاژ آگهی
  • 12 ژانویه 2019
  • ۱۸:۰۲
  • 0

می‌گویند شما همان چیزی هستید که می‌خورید؛ به عبارت دیگر اگر خوراکی‌های سالم و مقوی بخورید، بدنتان سالم‌تر و قوی‌تر خواهد بود و اگر مرتب هله هوله به خورد خودتان بدهید، نباید از نداشتن انرژی و پایین آمدن توان بدنتان ...

طرز تهیه پای سیب کلاسیک بصورت تصویری و انواع روشهای نگهداری و تزئین

  • هالث
  • 29 دسامبر 2018
  • ۱۸:۲۷
  • 0

پای سیب یکی از شیرینی‌های مشهور ایام سرد سال است البته شما در همه اوقات سال می‌توانید انواع پای و بخصوص پای سیب را بخورید اما گرمای دارچین به ما وعده یک گرمای دلنشین در هوایی سرد را می‌دهد. پای ...

طرز تهیه بهترین خمیر پای کلاسیک به صورت مرحله به مرحله و تصویری

  • هالث
  • 4 سپتامبر 2018
  • ۱۹:۳۰
  • 0

پای یکی از شیرینی‌های محبوب در سراسر جهان به خصوص کشورهای غربی است. شیرینی پای انواع مختلفی دارد اما اولین اصل در درست کردن، تهیه خمیر پای است. خمیر پای جزو خمیرهای خشک و کره‌ای است که درست کردن آن ...

طرز تهیه شیره خرما بهترین و سالمترین جایگزین عسل برای گیاهخواران

  • هالث
  • 24 جولای 2018
  • ۱۳:۱۲
  • 0

شیره خرما یکی از آن جایگزینهای سالم و طبیعی عسل و قند است که علاوه بر داشتن قند دارای خواص مفید خرما نیز هست. در جنوب ایران یکی از خوراکیهای سنتی و اصیل ارده شیره است که در واقع تلفیقی ...

ساده ترین روش برای تهیه نان موزی عالی و با چندین و چند گزینه تغییر در دستورالعمل

  • هالث
  • 15 جولای 2018
  • ۱۹:۳۰
  • 0

نان موزی اخیرا خیلی مورد توجه قرار گرفته است شما هر سایت آشپزی را نگاه بیندازید، دستور نان موزی دارد از نان موزی گیاهی گرفته تا نان موزی ساده یا نان موزی که موز به صورت سالم روی آن قرار ...

بیسکویت پتی بور خانگی ساده، کرمدار و شکلاتی (Le Pettit Beurre)

  • هالث
  • 6 آوریل 2018
  • ۱۹:۱۶
  • 1

بیسکویت پتی بور یا به تعبیر ما ایرانی‌ها بیسکویت چای یکی از بیسکویت‌های عصرانه مشهور است که با همان نام اصلی و فرانسوی خود در همه جای دنیا مورد استقبال قرار گرفته است. صرفنظر از اینکه شما از این بیسکویت ...

کیک بادام با سس کارامل (تارت Toscakaka)

  • هالث
  • 27 مارس 2018
  • ۱۲:۰۰
  • 0

کیک بادام خیس خورده در سس کارامل (تارت AKA Toscaka) یکی از دسرهای رویایی است که من واقعا آن را دوست دارم. این یک کیک مخصوص جشن است که سرشار از عطر و طعم کارامل است که کاملا با بادام ...