جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
آرشیو سایت

دسته: آشپزی

شش خوراکی طلایی برای یک صبحانه کامل

  • رپورتاژ آگهی
  • ۲۲ دی ۱۳۹۷
  • ۱۸:۰۲
  • 0

می‌گویند شما همان چیزی هستید که می‌خورید؛ به عبارت دیگر اگر خوراکی‌های سالم و مقوی بخورید، بدنتان سالم‌تر و قوی‌تر خواهد بود و اگر مرتب هله هوله به خورد خودتان بدهید، نباید از نداشتن انرژی و پایین آمدن توان بدنتان ...

خوشمزه‌ترین انواع کباب در دنیا که طعمی به یاد ماندنی دارند

  • رپورتاژ آگهی
  • ۲۲ دی ۱۳۹۷
  • ۱۷:۲۹
  • 0

شاید برایتان جالب باشد بدانید کشورهای غربی تازه در حال کشف انواع کباب هستند و اصلا اینطور نبوده که مثل ما کبابشان قدمت چند صد ساله داشته باشد. تازه یا قدیمی؛ کباب یکی از خوشمزه‎ترین غذاهای کشورهای مختلف، از جمله ...

طرز تهیه پای سیب کلاسیک بصورت تصویری و انواع روشهای نگهداری و تزئین

  • هالث
  • ۸ دی ۱۳۹۷
  • ۲۱:۵۸
  • 0

پای سیب یکی از شیرینی‌های مشهور ایام سرد سال است البته شما در همه اوقات سال می‌توانید انواع پای و بخصوص پای سیب را بخورید اما گرمای دارچین به ما وعده یک گرمای دلنشین در هوایی سرد را می‌دهد. پای ...

طرز تهیه سس انچیلادا قرمز و انچیلادای مرغ مکزیکی

  • هالث
  • ۱۴ مهر ۱۳۹۷
  • ۲۲:۳۶
  • 0

انچیلادا یکی از غذاهای متنوع آشپزی مکزیکی است و انواع انچیلادا وجود دارد که می‌توان آنها را درست کرد اما قبل از هر چیز باید طرز تهیه سس انچیلادا را بدانید تا بتوانید انچیلادای خود را درست کنید. سس انچیلادا ...

پودر گوجه خانگی به چندین روش در دستگاه خشک کن، فر و آفتاب

  • هالث
  • ۲۶ شهریور ۱۳۹۷
  • ۱۹:۱۶
  • 0

پودر گوجه یکی از بهترین روشها برای ذخیره گوجه‌ها برای فصول دیگر است و وقتی که گوجه‌ها تازه و در فصل خود هستند می‌توان مقدار زیادی از آنها را خرید و پودر گوجه درست کرد به این ترتیب دیگر خراب ...

طرز تهیه بهترین خمیر پای کلاسیک به صورت مرحله به مرحله و تصویری

  • هالث
  • ۱۳ شهریور ۱۳۹۷
  • ۱۷:۳۰
  • 0

پای یکی از شیرینی‌های محبوب در سراسر جهان به خصوص کشورهای غربی است. شیرینی پای انواع مختلفی دارد اما اولین اصل در درست کردن، تهیه خمیر پای است. خمیر پای جزو خمیرهای خشک و کره‌ای است که درست کردن آن ...

طرز تهیه سالسا به سبک رستوران به همراه چندین دستورالعمل متنوع اضافی

  • هالث
  • ۲۳ مرداد ۱۳۹۷
  • ۰۰:۵۵
  • 0

سالسا یکی از سسهای متداول در آشپزی مکزیکی است که به عنوان سالسا فرسکا، سالسای تند یا سالسا پیکانته شناخته می‌شود به خصوص آنهایی که به صورت دیپ درست می‌شود. سالسا بر پایه گوجه است و و همراه مواد دیگری ...

طرز تهیه شیره خرما بهترین و سالمترین جایگزین عسل برای گیاهخواران

  • هالث
  • ۲ مرداد ۱۳۹۷
  • ۰۱:۴۸
  • 0

شیره خرما یکی از آن جایگزینهای سالم و طبیعی عسل و قند است که علاوه بر داشتن قند دارای خواص مفید خرما نیز هست. در جنوب ایران یکی از خوراکیهای سنتی و اصیل ارده شیره است که در واقع تلفیقی ...

ساده ترین روش برای تهیه نان موزی عالی و با چندین و چند گزینه تغییر در دستورالعمل

  • هالث
  • ۲۴ تیر ۱۳۹۷
  • ۰۳:۴۰
  • 0

نان موزی اخیرا خیلی مورد توجه قرار گرفته است شما هر سایت آشپزی را نگاه بیندازید، دستور نان موزی دارد از نان موزی گیاهی گرفته تا نان موزی ساده یا نان موزی که موز به صورت سالم روی آن قرار ...

طرز تهیه کوفته کلم با سس مخصوص جایگزین دلمه کلم برای افرادی که وقت ندارند

  • هالث
  • ۲۱ تیر ۱۳۹۷
  • ۲۲:۵۸
  • 0

آیا عاشق مزه دلمه کلم هستید که همینجا آموزش دیدید، اما وقت ندارید تا برگهای کلم را یکی یکی رول کنید؟ خب دستورالعمل کوفته کلم نیاز شما را برآورده خواهد کرد. کوفته کلم هم همان طعمهای عالی را دارد البته ...

سالاد پاستا رنگی با سبزیجات تابستانی و سس ایتالیایی

  • هالث
  • ۴ تیر ۱۳۹۷
  • ۱۴:۲۰
  • 0

سالاد پاستا با سبزیجات رنگارنگ تابستانی یک سالاد پاستای سبک و خوشمزه است که خبری از مرغ و کالباس و تخم مرغ در آن نیست. شما تنها با استفاده از پاستاهای رنگی و سبزیجات متنوع یک سالاد پاستای رژیمی خواهید ...

طرز تهیه شربت لیموناد خانگی در چند مرحله ساده و با ترفندی جدید

  • هالث
  • ۲۵ خرداد ۱۳۹۷
  • ۱۶:۰۴
  • 0

سر کشیدن یک لیوان شربت لیموناد سرد با چند تکه یخ یکی از بهترین لذتهای زندگی ست. به همین دلیل ما فکر می‌کنیم که اولین نوشیدنی که در فصل تابستان باید به سراغ آن بروید شربت لیموناد است. شربت لیموناد ...

کباب استیک با سس چیمیچوری و سبزیجات رنگی

  • هالث
  • ۱۴ خرداد ۱۳۹۷
  • ۲۱:۳۵
  • 0

کباب استیک با سس چیمیچوری غذایی عالی برای استقبال از روزهای گرم سال است. این کباب نیازی به خواباندن در سس و مریناد کردن ندارد بلکه فقط گوشت تکه شده و سبزیجات  را که کمی روغن و نمک و فلفل ...

کوکوی مرغ با پنیر موزارلا (با گزینه بدون گلوتن)

  • هالث
  • ۱ خرداد ۱۳۹۷
  • ۲۳:۳۴
  • 0

کوکو یکی از آن غذاهای مشهور است که بخاطر راحتی تهیه و سرعت در پخت حسابی پرطرفدار است. این غذا از لحاظ تعداد دستورالعمل نیز بسیار متنوع است. شما می‌توانید با انواع مواد غذایی به تنهایی و یا به صورت ...

طرز تهیه نان لقمه‌ای نرم و پفی در فر و بدون فر؛ آموزش مرحله به مرحله و تصویری

  • هالث
  • ۳۰ فروردین ۱۳۹۷
  • ۱۲:۰۶
  • 0

نان لقمه‌ای لادی پاو یک نان هندی مشهور است که برخلاف تصور ما از نانهای هندی مسطح بصورت حجیم و به شکل لقمه‌ای است. حتما برایتان جالب است بدانید معنای کلمه لادی پاو (Ladi Pav) چیست؟ Pav به معنای نان ...

طرز تهیه اوتمیل اورنایت در شیشه؛ صبحانه پر فیبر و مغذی با چندین دستورالعمل مختلف

  • هالث
  • ۲۶ فروردین ۱۳۹۷
  • ۰۱:۴۸
  • 2

اوتمیل اورنایت یکی از آن گزینه‌های خوب برای صبحانه است که هر کسی صبحش را با آن شروع کند یک پاداش خوب دریافت خواهد کرد، سلامتی و شادابی دو اصل اساسی برای یک روز کاری هستند همچنین شما یک صبحانه ...