آموزش پخت نان گوجه فرنگی ایتالیایی

طرز تهیه نان گوجه فرنگی تازه ایتالیایی

نان گوجه فرنگی

نان گوجه فرنگی برشته و سبزی تازه یکی از آن نانهایی است که من خیلی آن را دوست دارم و از پختن آن لذت می‌برم. شما یک نان ایتالیایی دارید که کاملا احساس زندگی در مدیترانه را برای شما تداعی می‌کند.

برای درست کردن نان گوجه فرنگی کافی ست مقداری گوجه تازه بردارید آنها را به اندازه‌ کافی برشته کنید.

مقداری سبزی تازه باغ را هم بچینید و با گوجه‌های برشته در یک خمیر ریخته و ترکیب کنید سپس ورز داده و در فر بگذارید. نان داغ و تازه را از فر در بیاورید و حالا عطر و بوی عالی آن را احساس کنید. نرم، برشته و خوشمزه. می‌توانید براحتی آن را برای ساندویچ برش بزنید. به نظرم بهتر است که دو قالب از آن را درست کنید چون یکی کم است و خیلی زود از روی میز ناپدید می‌شود.

شما برای این نان به یک دسته سبزی معطر تازه نیاز دارید. من چند نوع را از باغ خودم می‌چینم (می‌توانید همه چیز را راجع به باغبانی فوت مربع یاد بگیرید). تنوع سبزیجات خیلی خوب است اما مهمترین چیز این است که باید تازه باشند نه خشک. کاشتن سبزیجات در خانه خیلی آسان است و حتی از لحاظ قیمت ارزانتر هم با شما در می‌آید.

این گیاهان می‌توانند در عرض چند هفته رشد کنند. اگر حیاط ندارید و در آپارتمان زندگی می‌کنید می‌توانید خیلی راحت آنها را در گلدان‌های خود روی بالکن یا پلکان جلوی در کشت کنید.

سبزیجات ایتالیاییسبزیجات ایتالیایی

شما می‌توانید از گوجه‌های معمولی و جمع و جور برای درست کردن نان گوجه برشته استفاده کنید اما من گوجه گیلاسی را ترجیح می‌دهم چون برای برشته کردن ایده آل هستند.

گوجه فرنگی

مقدار کافی از سبزیجات متنوع را استفاده کنید. شما به ۱/۴ پیمانه سبزی خرد شده نیاز دارید. من از چندین نوع سبزی استفاده می‌کنم که شامل : پونه کوهی، ریحان، مرزنگوش، آویشن، شوید، مریم گلی و رزماری است.

سبزی ایتالیایی

سبزیجات معطر را خرد کنید.

سبزی ایتالیایی

برای برشته کردن گوجه ها در فر، روی گوجه‌ها را ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید، آنها را در فر گرم شده با درجه حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتی گراد بگذارید به مدت ۱۰ تا ۱۵ یا تا زمانی که شروع کنند به پف کردن و پوست انداختن.

گوجه برشته در فر

گوجه‌ها را پوره کنید

پوره گوجه برشته

آرد و نمک را در یک کاسه همزن ترکیب کنید.

ترکیب آرد و نمک

آب، عسل و روغن زیتون را در یک کاسه مخلوط کنید.

نان گوجه

مخمر را به آن اضافه کنید تا ترکیب شود. برای ۵ دقیقه کنار بگذارید.

نان گوجه و سبزی

یک فرورفتگی (چاله) در آرد ایجاد کنید و گوجه برشته پوره شده را به آن اضافه کنید.

نان گوجه و سبزی

مخلوط آب و مخمر را به آن اضافه کنید.

نان گوجه و سبزی

و سبزیجات تازه

نان گوجه برشته

قطعه چنگک همزن (قطعه مخصوص خمیر) را متصل کنید و روی وضعیت نان یا سرعت متوسط تنظیم کنید به مدت ۸ دقیقه مواد را هم بزنید. اگر خیلی چسبناک است، مقداری آرد اضافه کنید، کمی آرد در یک لحظه اضافه کنید و به ورز دادن با همزن ادامه دهید. قبلا به شما گفته بودم که ملاک چسبناکی خمیر باید ته ظرف باشد نه اطراف ظرف به این صورت که اگر خمیر از اطراف کاسه جدا شد یعنی ترکیب آن درست است بنابراین این نکته را همیشه بخاطر داشته باشید. اگر خمیر خیلی سفت و خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید و به ورز دادن ادامه دهید.

نان گوجه و سبزی تازه

خمیر را بلند کنید و به شکل توپ درآورید. یک کاسه تمیز را با روغن زیتون اسپری کنید و توپ خمیر را در آن قرار دهید. روی خمیر را با یک پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید تا در یک محل گرم بماند.

نان گوجه برشته

به مدت یک ساعت یا تا زمانی که اندازه خمیر دو برابر شود بگذارید ور بیاید.

خمیر نان

خمیر را برداشته و روی یک سطح صاف بگذارید.

خمیر نان

خمیر را به اندازه یک مربع ۸ اینچی شکل دهید، حدود طول قالب نان.

خمیر نان گوجه

از یک سمت دورتر از دستتان شروع کنید، خمیر را به سوی خودتان رول کنید، آن را در حالی که رول کرده‌اید، سفت و کیپ کنید.

رول کردن خمیر نان

درزها را به هم بچسبانید.رول کردن خمیر نان

رول کردن خمیر نان

خمیر را از سمت درز در کف قالب لوف نان ۹×۵ که قبلا چرب شده، بگذارید. حواستان باشد که خمیر به صورت یکنواخت در ظرف پهن شده باشد و همه قسمتهای گوشه‌های آن به ظرف بچسبند.قالب نان

قالب نان

روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید و در مکانی گرم بگذارید تا برای بار دوم ور بیاید.

ور آمدن نان

بگذارید برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که خمیر تا بالای قالب نان بالا بیاید، ور بیاید.

ور آمدن نان ور آمدن نان

فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید. یک سینی فر را روی طبقه پایین فر قرار دهید و ۲ پیمانه آب جوش را در آن بریزید (این یک حمام بخار عالی برای نان شما در حین پختن ایجاد می‌کند تا هم به حالت مناسبی ور بیاید و هم بافت خوبی داشته باشد).

روش پخت نان در فر

قالبهای نان را روی طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه یا تا زمانی که بالای آن قهوه‌ای شود و وقتی که روی آن را با دست فشار می‌دهید صدای پوک بودن بدهد.

نان ایتالیایی

 نان را از توی فر در بیاورید و روی توری خنک کننده بگذارید تا قبل از برش خوردن به طور کامل خنک شود.

نان گوجه و سبزینان گوجه

حالا می‌توانید نان گوجه و سبزی خود را برش بزنید و با هر چیزی که دوست دارید سرو کنید.

نان گوجه و سبزی

می‌توانید با آن یک ساندویچ خیار و پنیر خوشمزه داشته باشید.

نان ساندویچ ایتالیایی

نان گوجه و سبزی

نان گوجه فرنگی و سبزی خوردن تازه

مواد لازم برای نان گوجه و سبزی

  • ۲ پیمانه گوجه گیلاسی یا گوجه فرنگی چهار تکه شده
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  • ۲ و ۱/۴ قاشق چایخوری مخمر نان فوری
  • ۳/۴ پیمانه آب گرم
  • ۲ قاشق غذاخوری عسل
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر (برای برشته کردن گوجه‌ها)
  • ۳ و ۱/۲ پیمانه آرد همه کاره
  • ۲ قاشق چایخوری نمک
  • ۱/۴ پیمانه سبزیجات معطر ایتالیایی خرد شده (رزماری، ریحان، مرزنگوش، آویشن، مریم گلی، شوید، پونه کوهی و جعفری)

دستورالعمل نان گوجه و سبزی

  1. برای برشته کردن گوجه‌ها، کف یک سینی فر را با فویل آلومینیوم بپوشانید و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی آن بریزید و پخش کنید. فر را تا دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. گوجه‌ها را روی سینی بریزید و آنها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که پوستهای گوجه فرنگی کنده شود و فقط کمی قهوه‌ای شود. گوجه‌های برشته را در مخلوط کن بریزید و آنها را پوره کرده و کنار بگذارید.
  2. آب، مخمر، عسل و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را ترکیب کنید. کنار بگذارید.
  3. آرد و نمک را در یک کاسه همزن ثابت ترکیب کنید. یک چاله را در وسط آرد ایجاد کنید و گوجه‌های پوره شده را در آن بریزید، مخلوط آب و مخمر و گیاهان خرد شده را به آن اضافه کنید. با یک قاشق چوبی مواد را بهم بزنید فقط در حدی که شروع به چسبیدن کند، سپس قطعه چنگک خمیر را به همزن ثابت متصل کنید و خمیر را برای حدود ۸ دقیقه روی سرعت متوسط (۲ دقیقه روی همزن کیچن اید) ورز دهید. خمیر باید هنوز کمی چسبناک باشد. اگر خیلی مرطوب است، مقدار کمی آرد اضافه کنید. خمیر را از توی کاسه بردارید و به شکل یک توپ رول کنید.
  4. یک کاسه تمیز را با کمی روغن زیتون چرب کنید. توپ خمیر را در آن بگذارید. روی آن را با پلاستیک بپوشانید و در مکانی گرم به مدت ۱ ساعت بگذارید یا تا زمانی که دو برابر اندازه اولیه شود.
  5. خمیر را به شکل یک مربع ۸ اینچی با ضخامت اینچ درآورید. شروع کنید از انتها رول کردن تا به شکل یک استوانه دربیاید. مطمئن شوید که خمیر به خودش چسبیده است. خمیر را بچرخانید و درز را به سمت بالا بیاورید و آن درزها را به هم بچسبانید تا خمیر بسته و کیپ شود. خمیر را از سمت درز در ته قالب ۹×۵ اینچی بگذارید و به آرامی تکان دهید تا خمیر با چهار گوشه لبه‌های قالب بچسبد. روی آن را با پلاستیک بپوشانید و در مکانی گرم بگذارید تا زمانی که تقریبا دو برابر شود، حدود ۳۰ دقیقه.
  6. فر را تا دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. ۲ پیمانه آب را بجوشانید و توی یک سینی فر بریزید و این سینی را در کف فر بگذارید. اگر امکان دارد فر را در طبقه بالای این سینی آب جوش بگذارید. اگر نه که آب جوش را در دو قالب کوچکتر هر دو طرف قالب نان بگذارید. نان را به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه یا تا زمانی که بالای نان قهوه‌ای شود و نان به هنگام فشار دادن دست روی آن صدای پوکی بدهد، بپزید.
  7. نان را روی توری خنک کننده بگذارید و اجازه دهید تا بطور کامل خنک شود. نان را برش بزنید، سرو کنید و از آن لذت ببرید. خب این هم از داستان نان گوجه و سبزی!
    نان گوجه

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: daringgourmet

آخرین بروز رسانی در: 12 آگوست 2022| نویسنده: هالث