جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
کلوچه بادام زمینی

کلوچه بادام زمینی کلاسیک ، طرز تهیه و نکات لازم برای نتیجه بهتر

کلوچه بادام زمینی نرم، خوشمزه و لطیف است و یکی از شیرینی‌های خوشمزه برای کودکان است. این کلوچه‌ ظاهر زیبایی نیز دارد و هر وقت پای کلوچه به میان می‌آید یکی از نمونه‌های مشهور در این رده شیرینی هستند. عصر پاییزی شما دلگیر است خب یک کتاب داستان بردارید و یک لیوان و چند کلوچه بادام زمینی، همه اینها را بگذارید روی میز چایخوری کنار دست‌تان و در حالی که کتاب مورد علاقه‌تان را می‌خوانید، با گاز زدن این کلوچه نرم و نوشیدن شیر ولرم، لذتهای پاییزی را یکجا درون جسم و روحتان سنجاق کنید. باور کنید زندگی به همین سادگی است و لذتهای کوچک همان چیزی ست که نیاز شما برای رفع روزمرگی و فرار از افسردگی. من که با این چیزها لذت می‌برم، شما را نمی‌دانم چه می‌شود.

این دستور کلوچه بادام زمینی کلاسیک یکی از دستورهای پرکاربرد و نمونه سنتی آن است، بعضی از نمونه‌های دیگر تفاوت اندکی دارند مثل نمونه بدون گلوتن یا نمونه بدون غلات که من بعدا برای شما خواهم گذاشت. این یکی بافتی جالب و ظاهری زیبا دارد. این نمونه‌ کلوچه به ویژه با شیر خیلی خوشمزه است. برای آخر هفته که مهمانی دارید و برای میان وعده بچه‌ها بسیار عالی است به خصوص که شما کارتان را به خوبی انجام دهید و نتیجه کار راضی کننده باشد.کلوچه بادام زمینی

کلوچه بادام زمینی

مواد لازم

۱ و ۱/۳ پیمانه آرد همه کاره (۱۸۸ گرم)

۳/۴ قاشق چایخوری جوش شیرین

۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

۱/۲ پیمانه (۱۱۳ گرم) کره نرم شده

۱/۲ پیمانه (۱۰۵ گرم) شکر دانه درشت

۱/۲ (۱۱۰ گرم) پیمانه شکر قهوه‌ای روشن

۳/۴ (۱۸۵ گرم) پیمانه کره بادام زمینی کرمی (طبیعی نباشد)

۱ عدد تخم مرغ بزرگ

۱و ۱/۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل

طرز تهیه کلوچه بادام زمینی کلاسیک

فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. دو سینی فر با سطح ۱۸ در ۱۳ اینچ را با لایه سیلیکونی مخصوص سینی فر یا کاغذ روغنی بپوشانید. در یک کاسه متوسط آرد، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

در کاسه همزن برقی که میله مخلوط کن آن نصب شده باشد، کره، شکر دانه درشت و شکر قهوه‌ای را با هم خوب مخلوط کنید تا زمانی که کاملا ترکیب شوند. کره بادام زمینی را به آن افزوده و مخلوط کنید، سپس تخم مرغ و وانیل را نیز به آن اضافه کنید و خوب بهم بزنید. همزن را روی سرعت پایین گذاشته و آرد را به آرامی به آن بیفزایید و مخلوط کنید.

خمیر را با قاشق برداشته و گرد کنید (۳۰ گرم برای هر کلوچه یا دو قاشق غذاخوری). خمیر گرد شده را روی سینی فر قرار داده و بین آنها حدود ۲ اینچ فاصله بگذارید. با استفاده از یک چنگال به آرامی روی آنها خط بگذارید. یک بار با چنگال خط گذاشته سپس در جهت عمود بر خطوط قبلی، چنگال را فرو کنید تا تشکیل خطوط عمود بر هم را بدهد. خیلی محکم فشار ندهید که تا مرکز خمیر فرو برود تنها یک شکل متقاطع از مربعهای کوچک روی کلوچه مدنظر ما است.کلوچه بادام زمینی

سینی‌های حاوی کلوچه را در فر گذاشته، هر کدام را برای ۹ دقیقه در فر نگهدارید (کلوچه‌ها ابتدا تغییر رنگ داده و سپس می‌پزند، آنها به هنگام سرد شدن هم به پخت خود ادامه می‌دهند). پس از خارج کردن از فر، کلوچه‌ها را به مدت ۵ دقیقه توی سینی فر نگهدارید، چون در این زمان هم کلوچه‌ها با گرمای سینی به پخت خود ادامه می‌دهند. سپس کلوچه‌ها را روی توری آشپزی بگذارید تا کاملا خنک شوند. برای نگهداری کلوچه‌ها آنها را در یک ظرف دردار بگذارید تا هوا نخورند.

کلوچه بادام زمینی

نکات آشپزی مربوط به کلوچه بادام زمینی

برای تزئین آنها حتی می‌توانید از سس کارامل هم استفاده کنید اما من تنها ترجیح می‌دهم تنها از شیر به عنوان همراه استفاده کنم.

اگر چه معتقد به استفاده از برند خاصی از کره بادام زمینی نیستم اما اگر از کره بادام زمینی Jif استفاده کنید، انتخابهای متعددی خواهید داشت. همانطور هم که در دستور دیدید ما از نمونه کرمی آن استفاده کردیم، نه از نوع طبیعی (natural)، بنابراین این برند به دلیل بهره بردن از ترکیبهای مختلف، به شما امکان به دست آوردن نتیجه درست را خواهد داد. نمونه در قرمز آن که کرمی و مناسب این دستور است در اکثر فروشگاه‌ها و با قیمتی مناسب موجود است. کره بادام زمینی Jif

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: cookingclassy

 

دیدگاه ها 0

دیدگاه بگذارید

  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

همه محصولات آرایشی و بهداشتی که خانم‌ها به آن‌ها احتیاج دارند
همه محصولات آرایشی و بهداشتی که خانم‌ها به آن‌ها احتیاج دارند
188
ابزارهای کار ناخن ،همه ابزارهایی که برای آرایش ناخن لازم دارید
ابزارهای کار ناخن ،همه ابزارهایی که برای آرایش ناخن لازم دارید
102
عادت دست زدن به صورت را با این ترفندهای ساده و روانشناسانه ترک کنید
عادت دست زدن به صورت را با این ترفندهای ساده و روانشناسانه ترک کنید
212
بستن منافذ پوست صورت
بستن منافذ پوست صورت با ۹ ماسک خانگی عالی و زیبا کننده و بدون مواد سمی
420
ترفندهای ساده و سریع آرایش خط چشم که کمتر کسی آن‌ها را می‌داند
ترفندهای ساده و سریع آرایش خط چشم که کمتر کسی آن‌ها را می‌داند
842
همه نکات و ترفندهایی که باید درباره مراقبت از موهای فر بدانید
همه نکات و ترفندهایی که باید درباره مراقبت از موهای فر بدانید
240

مقالات سلامت

بسته شدن مجرای اشکی
بسته شدن مجرای اشکی در کودکان به چه علت رخ می‌دهد و چگونه درمان می‌شود؟
22
ورم پس از زایمان
ورم پس از زایمان را با درمانهای طبیعی و خانگی رفع کنید
34
دندانهای حساس
دندانهای حساس خود را با رعایت این ۸ قانون بهبود داده و درد آنها را کاهش دهید
96
داروی تری فلوئوپرازین: معرفی ویژگی ها، کارکرد، نحوه مصرف و عوارض جانبی
95
علائم لوسمی کودکان
شایعترین علائم لوسمی کودکان و علائم اولیه این بیماری چه هستند؟
134
داروی آلزایمر و پارکینسون چیست
معرفی کامل داروی اکسلون (Exelon) یا ریواستیگمین (Rivastigmine) – بهبود زوال عقل
157

مقالات آشپزی

نان موزی ساده
ساده ترین روش برای تهیه نان موزی عالی و با چندین و چند گزینه تغییر در دستورالعمل
92
کوفته کلم
طرز تهیه کوفته کلم با سس مخصوص جایگزین دلمه کلم برای افرادی که وقت ندارند
102
نان پیتا با خمیر ترش
نان پیتا با خمیر ترش یک نان عالی برای ساندویچ و انواع غذاهای خانگی
191
سالاد پاستا رنگی
سالاد پاستا رنگی با سبزیجات تابستانی و سس ایتالیایی
375
شربت لیموناد
طرز تهیه شربت لیموناد خانگی در چند مرحله ساده و با ترفندی جدید
1,320
کباب استیک
کباب استیک با سس چیمیچوری و سبزیجات رنگی
767

مقالات تغذیه

غذاهای ضد التهاب
غذاهای ضد التهاب با ۱۵ نوع مختلف که دردهای شما را کاهش می‌دهند
119
غذاهای کاهش دهنده قند خون
غذاهای کاهش دهنده قند خون با ۱۳ نوع متنوع که قند خون را بالا نمی برند
267
بهترین ویتامینها و مکملهای کاهش وزن
بهترین ویتامینها و مکملهای کاهش وزن با ۱۳ نمونه متنوع و کارآمد
413
تمشک سیاه
فواید تمشک سیاه برای بدن با معرفی ۶ فایده برای سلامتی انسان
560
سالمترین سبزیجات
سالمترین سبزیجات چه هستند و چه خواصی دارند؟
393
ویتامین بیوتین
بیوتین یا ویتامین B7 چیست و چه فوایدی برای سلامتی دارد؟
536