طرز تهیه سالاد تن ماهی با کربوهیدرات کم و سس کره بادام زمینی

سالاد تن ماهی با کربوهیدرات کم و سس کره بادام زمینی

امروز قصد داریم طرز تهیه سالاد تن ماهی بسیار سریع و راحتی را به شما آموزش دهیم که با وجود پروتئین زیادی که دارد، کربوهیدرات آن اندک است. می‌توانید سالاد تن ماهی را با سس مایونز به عنوان طعم دهنده اصلی مصرف کنید. نگران کربوهیدرات اندک این سالاد نباشید و سالاد تن ماهی را پای ثابت خوراکی‌های آشپزخانه قرار دهید. این پیش غذا، بسیار خوشمزه است و اگر از طعم آن با سس مایونز خسته شده‌اید، شاید برایتان جالب باشد که بدانید در این دستور قصد داریم با پوششی از کره بادام زمینی، طعم بهتری نیز به آن ببخشیم. با مجله قرمز همراه باشید تا طرز تهیه سالاد تن ماهی با کربوهیدرات کم و سس کره بادام زمینی را بیاموزید.

برای اینکه بتوانید به صورت مدام سالاد تن ماهی خوشمزه و آسان را به میز غذا اضافه کنید، بهتر است آن را در ظروف دربسته و جدا از سس نگهداری کنید تا بیشتر تازه بماند و استفاده از آن ساده‌تر باشد.

مواد لازم برای تهیه سس سالاد تن ماهی

بادام زمینی کنجدی برای تکمیل کردن شکل نهایی

¼ فنجان روغن آووکادو یا هر روغن سالم و طبیعی دیگر

¼ فنجان آب

۱ قاشق غذاخوری سرکه

۱ ½ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی

۱ قاشق غذاخوری آبلیمو

½ قاشق چای خوری روغن کنجد

½ قاشق چای خوری سس سویا (در صورت امکان بدون گلوتن باشد)

¼ قاشق چای خوری شربت افرا (maple syrup)

کمی نمک

مواد لازم برای تهیه سالاد تن ماهی با کربوهیدرات کم

۱ قوطی (۱۴۲ گرم) تن ماهی؛ می‌توانید از تن ماهی آلباکور فرآوری شده استفاده کنید و یا هر نوع تن ماهی دیگری که طعم آن را می‌پسندید.

۴ فنجان سبزی سالادی؛ برای این سالاد بهتر است از سبزی‌هایی که عطر بسیاری دارند، استفاده نکنید.

۲ فنجان کلم که خیلی نازک برش خورده باشد

½ فنجان خیار انگلیسی با برش نازک

یک سوم فنجان پیاز قرمز نازک خورد شده

۲ فنجان پیاز سبز خورده شده

¼ فنجان بادام زمینی کبابی شده بدون نمک (بهتر است از پرک بادام زمینی استفاده کنید)

تخم کنجد برای طعم؛ درصورت تمایل

طرز تهیه سالاد تن ماهی با کربوهیدرات کم و سس بادام زمینی

برای تهیه سالاد تن ماهی، ابتدا باید در یک دستگاه غذاساز یا مخلوط کننده، تمام مواد سس سالاد تن ماهی را ریخته و کاملاً میکس کنید. این مواد تقریبا شش اونس (۱۷۰ گرم) سس به ما می‌دهد.

پس از اینکه تن ماهی را جوشاندید، آن را کاملا پرپر نمائید. سپس با یک سوم از سس (¼ فنجان) مخلوط کنید. اگر تن ماهی مورد استفاده‌ی شما بی نمک بود، ¼ قاشق چای خوری نمک اضافه نمائید. سپس به مدت ۱۰ دقیقه آن را کنار بگذارید تا نمک را به خود گرفته و طعم بهتری را در ترکیب کامل مواد با یکدیگر، به دست آورد.

نکته : مقدار نمک هر غذا بسته به ذائقه خانواده و همچنین شرایط سلامت خانواده، فرق می‌کند! پس حتماً باید مقدار نمک سالاد تن ماهی خود را بر مبنای شرایط خانواده‌تان تعیین نمائید.

در یک کاسه مخصوص سالاد خوری، سبزی‌های سالاد، کلم، خیار، پیاز قرمز، پیاز سبز و بادام زمینی را بریزید. سپس آن‌ها را هم بزنید و تن ماهی مخلوط شده را روی آن‌ها بریزید. حال با کره بادام زمینی و کنجد روی سالاد تن ماهی را تزئین نمائید. سالاد تن ماهی کم کربوهیدرات شما با سس کره بادام زمینی آماده سرو است. اکنون می‌توانید سالاد تن ماهی خود را در وسط میز قرار دهید و مابقی سس را در دو ظرف ریخته و دو طرف آن بگذارید. سس سالاد تن ماهی که در این دستور تهیه شد، برای ۴ نفر کافی خواهد بود و میزان سالاد تهیه شده، مناسب برای ۲ نفر است.

حقایق تغذیه‌ ای سالاد تن ماهی با کربوهیدرات کم و سس کره بادام زمینی

کالری: ۳۲۸ کالری

چربی کل: ۲۱ گرم

چربی اشباع شده: ۳ گرم

چربی اشباع نشده مونو: ۱۱ گرم

کلسترول: ۳۲ میلی گرم

سدیوم: ۴۱۴ میلی گرم

کربوهیدرات: ۱۴ گرم

فیبر رژیمی: ۵ گرم

قند: ۴ گرم

پروتئین: ۲۴ گرم

پتاسیوم: ۱۲۹۲ میلی گرم

آهن: ۳۹%

ویتامین A: 270%

ویتامین C: 141%

کلسیوم: ۲۰%

  • آیا تاکنون این سالاد تن ماهی با کربوهیدرات کم و سس کره بادام زمینی را امتحان کرده‌اید؟ تجربیات خود را با بخش آشپزی مجله قرمز به اشتراک بگذارید.

ترجمه اختصاصی مجله قرمز از Marisa Westbrook

منبع: myfitnesspal


نوشتن یک نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *