جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
آرشیو سایت

دسته: تغذیه سالم

خواص باقلا و معرفی ۸ مورد از مهم ترین فواید مصرف این ماده غذایی

  • امین ظهورتبار
  • 14 نوامبر 2019
  • ۰۶:۱۲
  • 0

خواص باقلا یکی از مواردی است که در مطالعات گسترده‌ای که توسط داشنمندان مختلف در اقصی نقاط دنیا، تحت بررسی قرار می‌گیرد. باقلا جدای از محبویت و طعم خوشمزه و کاربرد در غذاها و میان وعده‌های دلچسب دارای فواید زیاد ...

کاهش تری گلیسرید به روشهای طبیعی و بدون استفاده از دارو

  • هالث
  • 10 نوامبر 2019
  • ۱۲:۰۰
  • 0

آیا سطح تری گلیسریدتان بالاست؟ ممکن است ندانید که با انجام برخی کارها می‌توانید عدد تری گلیسرید را پایین بیاورید و سلامتی را به قلب‌تان بازگردانید. اگر می‌خواهید در مورد روشهای کاهش تری گلیسرید چیزهایی بدانید و با توجه به ...

چای ترش و معرفی ۱۱ مورد از خواص شگفت انگیز این نوشیدنی محبوب

  • امین ظهورتبار
  • 6 نوامبر 2019
  • ۲۳:۰۴
  • 0

چای ترش و یا همان چای هیبیسکوس یکی از نوشیدنی‌های پر طرفدار روزنه در کنار چای سیاه و قهوه است. این چای طرفدار زیادی داشته و کاربردی روزانه دارد. جدای از لذتی که می‌توان از مصرف این نوشیدنی کسب کرد، ...

کدو حلوایی و بررسی ۸ خاصیت شگفت انگیز این ماده غذایی

  • امین ظهورتبار
  • 20 اکتبر 2019
  • ۲۰:۱۴
  • 0

کدو حلوایی یا همان کدو تنبل یکی از سبزیجات پر طرفداری است که دارای کارکرد و خواص مختلفی برای بدن انسان است. وجود کالری کم و غنی بودن از مواد مفیدی مثل ویتامین‌ها به خصوص ویتامین A و آنتی اکسیدان ...

مصرف کم پروتئین موجب چه تغییراتی در بدن می‌شود؟

  • هالث
  • 16 اکتبر 2019
  • ۱۲:۰۰
  • 0

پروتئین برای یک رژیم سالم ضروری است. اما همیشه از مصرف کافی آن مطمئن نیستیم. اما چگونه از مصرف کم پروتئین باخبر شویم و در این صورت چه اتفاقاتی در بدن ما می‌افتد؟ اگر می‌خواهید بدانید که مصرف ناکافی پروتئین ...

ساعت بیولوژیکی بدن و عادات غذایی

  • آناهیتا مستاجران
  • 8 اکتبر 2019
  • ۱۳:۳۰
  • 0

حتما تا حالا درباره ساعت بیولوژیکی بدن چیزهایی شنیده‌اید_ یک چرخه‌ی 24 ساعته‌ی منظم. چرخه‌ای  بیوالکتروشیمیایی که با کمک  مواد شیمیایی و تبدیل آنها به سیگنال‌های عصبی،  به  ما در خوابیدن یا بیدار شدن یا سایر فعالیت‌های زیستی کمک می‌‌کند. ...

چند باور اشتباه رایج در مورد مصرف ویتامین‌ها و یک مورد که واقعا درست است

  • هالث
  • 1 اکتبر 2019
  • ۲۲:۳۱
  • 0

مصرف ویتامین‌هایی که نیاز ندارید فقط پول شما را هدر نمی‌دهند بلکه می‌توانند به سلامت شما صدمه بزنند. با هم چند مورد باور اشتباه در مورد ویتامین‌ها که باید کنار بگذارید و یک مورد که واقعا به آن نیاز دارید ...

 ارتباط اشتها و باکتری‌های دستگاه گوارش 

  • آناهیتا مستاجران
  • 16 سپتامبر 2019
  • ۱۳:۳۰
  • 0

چندین دهه است دانشمندان متوجه شده‌اند آنچه ما بعنوان مواد خوراکی مصرف می‌کنیم، می‌تواند تعادل میکروارگانیزم‌های دستگاه گوارش ما را تحت تاثیر قرار دهد. مثلا اینکه ما یک ساندویچ گوشتی بخوریم  یا  لبنیات مصرف کنیم، تاثیر مستقیمی‌ بر روی باکتری‌های ...

فلفل دلمه‌ای و نگاهی به اثر این ماده غذایی پر طرفدار بر سلامت انسان

  • امین ظهورتبار
  • 27 آگوست 2019
  • ۲۳:۲۷
  • 0

فلفل دلمه‌ای (Capsicum annuum L) با نام علمی : از مواد غذایی و سبزیجات پرطرفداری است که هزاران سال است مورد استفاده ابنا بشر قرار می‌گیرد. این ماده که کاربردی گسترده و روزانه در سبد غذایی دارد جدای از اینکه ...

غذاهای نامناسبی که متخصصان قلب هرگز به آنها لب نمی‌زنند

  • هالث
  • 24 ژوئن 2019
  • ۱۹:۵۵
  • 0

متخصصان قلب روز به روز بیشتر از اثرات رژیم غذایی نادرست آگاه می‌شوند. و در عین حال که بعضی از چیزهای خوشمزه مثل شکلات را خیلی کم و گاهی اوقات می‌خورند اما غذاهایی وجود دارد که هرگز لب به آنها ...

دانه رازیانه و نگاهی گذرا به فواید پرشمار این ماده غذایی مفید

  • امین ظهورتبار
  • 4 ژوئن 2019
  • ۱۱:۲۰
  • 0

دانه رازیانه از دست گیاهان دارویی است که دارای خواص زیادی است. خواص رازیانه یکی از مواردی که از دیرباز مورد پژوهش و استفاده ابنا بشر بوده است. از دوران کهن رازیانه در کشورهای مختلف به خصوص در کشورهای حوزه ...

خواص بادام زمینی برای سلامتی و بهترین نوع آن چیست؟

  • هالث
  • 20 آوریل 2019
  • ۲۱:۵۷
  • 0

بادام زمینی به لحاظ مواد مغذی بسیار قوی است. این ماده منبع عالی پروتئین گیاهی، فیبر و ویتامینها و مواد معدنی مهم است. بادام زمینی به شکلهای مختلفی در می‌آید از جمله برشته، نمکی، روکش شکلات و کره بادام زمینی. ...

پاستیل مولتی ویتامین از چه موادی تشکیل شده، فواید و عوارض آن چیست؟

  • هالث
  • 10 آوریل 2019
  • ۱۲:۰۰
  • 0

پاستیل مولتی ویتامین همانند پاستیل معمولی خوردنش لذت بخشتر از خوردن قرص یا کپسول است. بنابراین عجیب نیست که فراورده‌های پاستیلی بسیار مورد علاقه اکثریت مردم جهان هستند. اما آیا واقعا موثر هستند و آیا مصرف آنها مفید است و ...

افزایش قد و معرفی چند ماده مغذی تاثیر گذار در این فرایند طبیعی

  • امین ظهورتبار
  • 29 مارس 2019
  • ۱۶:۳۷
  • 0

افزایش قد و داشتن قدی بلند و مناسب یکی از مواردی است که افراد مختلف سعی می‌کنند به آن دست یابند. این امر جدا از کمک به تناسب فرد در افزایش حس اعتماد به نفس و خودشکوفایی فرد تأثیر به ...

روشهای کاهش قند خون بدون دارو و بررسی باورهای اشتباه بیماران دیابتی

  • هالث
  • 2 مارس 2019
  • ۱۷:۲۷
  • 0

کاهش قند خون و رساندن آن به سطح نرمال دغدغه اصلی بیماران دیابتی است چون میزان قند خون برای این افراد مساله‌ای اساسی است. قند خون بالا که به عنوان هیپر گلیسمی شناخته می‌شود به هنگامی بوجود می‌آید که قند ...

بیماری التهاب مفاصل و بدترین غذاهای مصرفی برای این بیماری

  • امین ظهورتبار
  • 19 فوریه 2019
  • ۲۱:۴۰
  • 0

 بیماری التهاب مفاصل  (آرتریت) که به بیش از 100 بیماری با علائم تقریباً مشترک اطلاق می‌شود، یکی از بیماری‌های مزمن و درگیر کننده‌ای است که با درگیر کردن مفاصل و تورم و التهاب و آنها، به خصوص قشر سالمند را ...

خواص دانه کنجد با ۱۵ خاصیت عالی برای سلامتی کل بدن و حتی تیروئید

  • هالث
  • 18 فوریه 2019
  • ۲۰:۳۲
  • 0

دانه کنجد دانه‌ای ریز و روغنی است که در غلاف گیاهی به نام Sesamum indicum رشد می‌کند. دانه‌های غلاف نگرفته، پوسته خوراکی دست نخورده در بیرون خود دارند، در حالیکه دانه‌های پوست گرفته بدون غلاف هستند. این غلاف رنگ طلایی ...

رژیم غذایی قلیایی چه فوائدی دارد و غذاهای قلیایی چه هستند؟

  • هالث
  • 29 ژانویه 2019
  • ۱۵:۵۱
  • 0

رژیم غذایی قلیایی بنابر اظهار نظر بعضی از افراد pH بدن را بالا می‌برد که موجب کاهش اسیدیته بدن و افزایش حالت قلیایی در آن می‌شود. طرفداران این رژیم غذایی می‌گویند این رژیم کاهش وزن و مبارزه با بیماری را ...

افزایش تعداد گلبولهای قرمز با تغذیه و مکمل چگونه ممکن است؟

  • هالث
  • 22 ژانویه 2019
  • ۱۸:۵۸
  • 0

پایین بودن تعداد گلبولهای قرمز یا کم خونی می‌تواند موجب احساس خستگی و ضعف شود. وقتی فردی تعداد گلبولهای قرمز وی پایینتر از حد نرمال باشد بدنش بالاجبار زمان بیش از حد عادی فعالیت می‌کند تا بتواند اکسیژن را به ...