جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۱۴ خرداد ۱۳۹۷
  • ۱۵:۰۳
  • 2,689
کباب استیک

کباب استیک با سس چیمیچوری و سبزیجات رنگی

کباب استیک با سس چیمیچوری غذایی عالی برای استقبال از روزهای گرم سال است. این کباب نیازی به خواباندن در سس و مریناد کردن ندارد بلکه فقط گوشت تکه شده و سبزیجات  را که کمی روغن و نمک و فلفل روی آنها زده شده، کباب کنید سپس بعد از اینکه کباب کردن را انجام دادید با مقداری سس چیمیچوری گیاهی فوق العاده سرو کنید.

اکثر کبابهای سیخی نیاز به مریناد کردن یا همان خواباندن در سس مخصوص به خود دارند اما این یکی نه، به همین دلیل من این کباب استیک را نسبت به بسیاری از کبابها ترجیح میدم بخصوص وقتی که مهمانی ناخوانده از راه می‌رسد و شما زمان زیادی ندارید.

بیشتر طعم این کباب ناشی از سس چیمچوری است و این سس پس از پخته شدن به آنها به اضافه می‌شود به دلیل اینکه ما می‌خواهیم که طعم چیمیچوری تازه و خام بماند. اگر تا بحال چیمیچوری درست نکرده‌اید بهتر است که با درست کردن کباب استیک آن را امتحان کنید.

سس چیمیچوری یک نوع سس  پخته نشده است که برای گوشت کبابی استفاده می‌شود. این سس در دو نوع سبز یا چیمیچوری وردِه و نوع قرمز یا چیمیچوری روجو درست می‌شود. این سس متعلق به آشپزی کشور آرژانتین و اروگوئه است.کباب استیک با سس چیمیچوری

طرز تهیه کباب استیک با سس چیمیچوری

مواد لازم برای کباب استیک

۷۵۰ گرم استیک راسته، خرد شده به قطعات مکعبی ۱ اینچی

۱ عدد پیاز قرمز بزرگ، خرد شده به قطعات درشت

نیم کیلو گوجه گیلاسی یا انگوری خرد شده به قطعات درشت

۲ عدد کدوی کوچک، اسلایس شده با ضخامت ۱/۴ اینچ

نمک و فلفل سیاه تاز آسیاب شده

روغن برای رو مالیکباب استیک

مواد لازم برای سس چیمیچوری

۱/۳ پیمانه روغن زیتون

۱/۲ پیمانه جعفری تازه (بدون ساقه)

۱/۴ پیمانه گشنیز تازه (بدون ساقه)

۱ و ۱/۲ پیمانه سرکه قرمز

۱ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری سیر رنده شده (۱ حبه بزرگ)

طرز تهیه کباب استیک با سس چیمیچوری

اگر از سیخ چوبی استفاده می‌کنید سیخها را حداقل یکساعت در آب بخیسانید (من یک شب تا صبح در آب خیساندم)

گریل را روشن کنید و روی دمای متوسط به بالا بگذارید تا زمانی که به ۴۰۰ درجه برسد و همچنین توری گریل را تمیز کنید. اگر از منقل زغالی استفاده می‌کنید، روی آن توری بگذارید و بین زغالها و توری حداقل ۱۰ سانت باید فاصله باشد.

گوشتها را به قطعاتی کوچک قطعه قطعه کنید حدود ۲/۵ تا ۳ سانت اندازه آنها باشد.

پیاز قرمز را تکه تکه کنید و کدو سبز را به صورت حلقه حلقه درآورید.کباب استیک

در حالی که سبزیجات و گوشت آماده شده را روی سیخها می‌گذارید روی آنها را با مقداری روغن زیتون برس بزنید؛ فقط یک قاشق غذاخوری لازم دارید و روی آنها را با نمک و فلفل بپاشید تا مزه دار شوند (می‌توانید حتی روی توری گریل را هم روغن بزنید تا کباب استیک کمتر به توری بچسبد البته این اختیاری است).کباب استیک

کبابها را روی گریل گذاشته و هر طرف آنها را حدود ۴ دقیقه کباب کنید تا زمانی که دمای مرکز آن به ۱۴۵ درجه برسد. کبابها را بردارید و حدود ۳ دقیقه به آنها استراحت بدهید.کباب استیک

در حالی که کبابها در حال برشته شدن هستند، سس چیمیچوری را درست کنید، در یک کاسه روغن زیتون، جعفری، گشنیز، آویشن، سرکه قرمز، آب لیمو، سیر و نمک و فلفل را برای طعم بیشتر بریزید و با هم بهم بزنید.کباب استیک با سس چیمیچوری

سس چیمیچوری را روی کبابها بزنید و گرم سرو کنید.کباب استیک

تغییراتی که می‌توانید در دستورالعمل کباب استیک ایجاد کنید

  • اگر به جای گوشت قرمز از سینه مرغ استفاده می‌کنید، زمان کباب کردن را به ۵ دقیقه افزایش دهید تا زمانی که وسط مرغ به ۱۶۵ درجه برسد.
  • می‌توانید فقط از جعفری استفاده کنید (یا ۳/۴ پیمانه جعفری استفاده کنید و کمی گشنیز).
  • می‌توانید فقط از سرکه استفاده کنید، من مخلوط سرکه و لیمو را بیشتر دوست دارم اما استفاده از لیمو اختیاری است.
  • یک فلفل قرمز خشک شده را خرد کنید و برای طعم بیشتر به چیمیچوری اضافه کنید یا نصف یک فلفل قرمز چیلی در صورتی که تند دوست داشته باشید.
  • در صورتی که بخواهید می‌توانید سبزیجات دیگری را نیز برای این کباب استیک استفاده کنید، همانند فلفل دلمه‌ای، قارچ یا سیب زمینی کوچک جوشیده، سیب زمینی قرمز یا سیب زمینی شیرین (به دستورالعمل کباب سبزیجات مراجعه کنید).

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز 

منبع: cookingclassy

۰ ۰ vote
Article Rating
دیدگاه ها 0
Subscribe
اعلام کردن به
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

مقالات زیبایی

بهترین تونر آبرسان پوست
بررسی یک تونر آبرسان ژاپنی حاوی سه نوع مولکول هیالورونیک اسید
20
آبرسان هیالورونیک اسید
 هیالورونیک اسید ؛ راهنمای علمی درباره مهم ترین ماده در بهترین آبرسان ها
45
رنگ مو
رنگ کردن مو را با شامپو رنگ به سادگی انجام دهید
93
لاک ناخن و لاک مات
لاک مات، یکی از انواع لاک ناخن
69
مدل موی اشتباه
۱۲ اشتباه آرایشی و مدل موی اشتباه که چهره را پیرتر نشان می‌دهد
512
خرید لاک
ترفندهایی برای داشتن ناخن‌های زیبا و دست‌های جوان
267

مقالات سلامت

معرفی داروی نسینا
داروی نسینا (آلوگلپتین) و نگاهی به ویژگی های این داروی ضد دیابت
62
گلوکوزامین
گلوکزامین چه فوایدی دارد و آیا مصرف آن ضرورت دارد؟
85
آنژیوسارکوم
آنژیوسارکوم چیست و بهترین روشهای تشخیص و درمان آن چه هستند؟
73
لرزش لب
لرزش لب چه عللی دارد و چگونه می‌توان آن را برطرف کرد؟
104
روغن املا (آمله) چه فوایدی برای پوست، مو و زیبایی دارد؟
76
دیورتیکولیت
دیورتیکولیت و دیورتیکولوز؛ علل، علائم، تشخیص و درمان
46

مقالات آشپزی

کیک شکلاتی گیاهی
کیک شکلاتی گیاهی و بدون گلوتن با دستورالعملی آسان
75
خشک کردن ریحان
خشک کردن ریحان به چندین روش مختلف برای افراد مبتدی
874
کدو سبز شکم پر
کدو سبز شکم پر با رویه پنیری برای میانه تابستان
298
خوراک برنج و مرغ در فر
خوراک برنج و مرغ در فر با ادویه ایتالیایی و طعم عالی
301
سیب زمینی برشته در فر
سیب زمینی برشته در فر با حداقل روغن و سرشار از ادویه
553
طرز تهیه نان خامه ای
طرز تهیه نان خامه ای به صورت حرفه‌ای و با ارائه همه نکات لازم
448

مقالات تغذیه

غذای تاریخ گذشته
۱۲ غذای تاریخ گذشته که هرگز نباید پس از تاریخ انقضا مصرف شوند
55
معرفی خواص میخک
خواص میخک و معرفی چند مورد از ویژگی های چشمگیر این گیاه دارویی
342
بهترین زمان مصرف ویتامین
بهترین زمان مصرف ویتامین ها، مواد معدنی و انواع مکمل چیست؟
164
شیوه نگهداری غذای تازه
۱۲ غذای تازه که هرگز نباید با هم نگهداری شوند
151
سلامت ریه
سلامت ریه را با این ۲۰ خوراکی تضمین کنید
112
کلسیم پیروات
کلسیم پیروات چه فوایدی دارد و چگونه مصرف می‌شود؟
102