جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۲۸ بهمن ۱۳۹۶
  • ۲۳:۵۹
  • 4,691
کباب سبزیجات

کباب سبزیجات مراکشی با سس مخصوص؛ کباب دلخواه گیاهخواران

کباب سبزیجات مراکشی یک کباب خوش رنگ و ظاهر است که می‌تواند به تنهایی هوس هر گیاهخواری نسبت به کباب را برآورده کند. این کباب در یک سس مخصوص و عالی ماریناد شده که آن را حسابی آبدار و خوشمزه کرده است. شما تمام بخشهای این کباب را دوست خواهید داشت حتی پیاز را (من به شخصه از پیاز پخته خوشم نمی‌آید اما این نوع پیاز را دوست داشتم). این غذا در واقع یک غذای مدیترانه‌ای است که جزو رژیمهایی است که من همیشه برای پیشگیری از آلزایمر و همه مشکلات قلبی توصیه می‌کنم.

این کباب آنقدر ظاهر خوبی دارد که شما اگر آن را به سفره مهمانی‌تان اضافه کنید مهمانی شما با حضور آن تکمیل خواهد شد. من به شخصه ترجیح می‌دهم که همراه کباب گوشت این کبابها را به عنوان تزئین و همراه استفاده کنم. اولین بار کباب قارچ را در یک پیک نیک خانوادگی خورده بودم آن کباب آنقدر خوشمزه بود که من تصمیم گرفتم کباب گوشت را برای همیشه کنار بگذارم و کباب قارچ را جایگزین آن کنم. حالا اگر همین کباب همراه با سس باشد آن وقت است که می‌بینید چه مزه عالی دارد.

کباب سبزیجات خودش به تنهایی یک غذای عالی نه تنها برای همه گیاهخوران است بلکه هر کسی که به خوردن کباب علاقه دارد نیز از آن لذت می‌برد. اگر به طبخ کباب سبزیجات مراکشی علاقه مند هستید دستورالعمل آن را در زیر بخوانید

کباب سبزیجات مراکشی (کباب سیخی روی گریل)کباب سبزیجات

۲ عدد کدو مسمایی (زرد یا سبز یا ترکیبی از هر دو)، آنها را به حلقه‌هایی با قطر ۱/۳ اینچ خرد کنید

۲ عدد فلفل دلمه‌ای متوسط، به قطعات یک اینچی خرد کنید

۱ عدد پیاز قرمز یا پیاز شیرین، آنها را به قطعات یک اینچی خرد کنید

نیم کیلو قارچ دکمه‌ای، شسته و خشک شده روی حوله کاغذی

۱۰ عدد سیخ چوبی بزرگ (حداقل ۳۰ دقیقه در آب خیسانده شود)

مواد لازم برای ماریناد مراکشی گیاهی

۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۴ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

۳ حبه سیر درشت

۱ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز

۱/۴ قاشق چایخوری پودر زیره

۱ قاشق چایخوری پودر پاپریکای شیرین

۱/۸ قاشق چایخوری پودر چیلی

۱/۲ قاشق غذاخوری نمک

۱/۲ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه

نصف یک دسته جعفری تازه

نصف یک دسته گشنیز تازه

طرز تهیه سس کباب سبزیجات (ماریناد مراکشی)

  1. همه مواد به جز گشنیز وجعفری و سبزیجات را در غذاساز بریزید. حدود ۵ تا ۷ دقیقه مواد این ماریناد را در غذاساز خرد و مخلوط کنید.کباب سبزیجات
  2. بعد گشنیز و جعفری را به مواد اضافه کنید و کمی بیشتر پالس غذاساز را بزنید تا زمانی که جعفری و گشنیز خرد کرده به نظر برسند (اگر در ماریناد به حالت پوره در نیایند سبزیجات شما ظاهر زیباتری خواهند داشت).کباب سبزیجات

آماده کردن سبزیجات و سیخ زدن سبزیجات

  1. همه سبزیجات را بشویید، خشک کنید و همه آنها را قطعه قطعه کنید (به صورتی که در بخش مواد لازم گفته شد)، سپس آنها را به یک کاسه بزرگ انتقال دهید و یا آنها را در یک کیسه زیپ لاک بزرگ بریزید.کباب سبزیجات
  2. مواد ماریناد را روی سبزیجات بریزید و آنها را بهم بزنید تا ترکیب شوند و سبزیجات به صورت یکدست با ماریناد پوشانده شوند. سبزیجات را به همراه ماریناد به مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید.کباب سبزیجات
  3. گریل را از قبل گرم کنید. (شما می‌توانید از منقل هم استفاده کنید اما بهتر است که یک صفحه مشبک روی آن بگذارید تا سبزیجات شما مستقیما با آتش در ارتباط نباشند و با آتش مستقیم قدری فاصله داشته باشند). سبزیجات را روی سیخهای مرطوب به کباب بکشید به طوری که سبزیجات با همدیگر در تماس باشند البته نیازی به چسبیدن و کیپ کردن آنها نیست.کباب گیاهی
  4. از یک برس برای روغنی کردن گریل استفاده کنید (این کار از چسبیدن کبابها به صفحه گریل جلوگیری می‌کند). آنها را روی حرارت متوسط رو به پایین گریل، کباب کنید. برای اینکه خوب کباب شوند باید هر چند دقیقه یکبار آنها را بچرخانید. آنها را تا زمانی که نرم شوند، گریل کنید (حدود ۱۵ دقیقه). برای اینکه شیوه کباب کردن میوه و سبزیجات را بهتر یاد بگیرید مقاله کباب هلو را مطالعه کنید.کباب سبزیجات

شما می‌توانید همراه کباب سبزیجات سس مرغ مراکشی یا ماست و خیار غلیظ یا همان سس تزازیکی به عنوان دیپ استفاده کنید. شما می‌توانید این کباب را به عنوان همراه کباب مرغ یا به همراه برنج سفید سرو کنید.کباب سبزیجات

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز 

منبع: natashakitchen

دیدگاه ها 0
Subscribe
اعلام کردن به
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

مقالات زیبایی

درمان لک صورت
درمان لک صورت؛ راهنمای علمی درمان لک به همراه معرفی بهترین محصولات
112
اوره برای پوست
فواید اوره برای پوست؛ آیا می‌دانستید اوره هم لایه‌بردار است و هم مرطوب‌کننده؟
725
راقبت پس از فیلر لب
بهترین روشهای مراقبت پس از فیلر لب
335
آزلائیک اسید
آزلائیک اسید (Azelaic Acid) چیست و چگونه آکنه را درمان می‌کند؟
338
پودر ویتامین سی
آیا می‌توانیم پودر ویتامین سی را روی پوست صورتمان استفاده کنیم؟
880
شوینده صورت
برای انتخاب بهترین شوینده صورت به چه نکاتی توجه کنم؟
336

مقالات سلامت

حساسیت به هیستامین
حساسیت به هیستامین (histamine intolerance) چیست و چه دلایلی دارد؟
182
آزمایش CRP چیست؟
آزمایش CRP یا همان پروتئین واکنشی C چیست و چه کاربرد تشخیصی دارد؟
290
نگاهی به داروی سیمتیکون
داروی سیمتیکون و نگاهی جامع به کارکردهای این دارو
154
اختلال پیکا
اختلال پیکا موردی برای بیماران با عادات غذایی عجیب
129
گرفتگی عضله
گرفتگی عضله دردناک اما قابل رفع به روشهایی آسان
257
واكسن سينوفارم
واکسن سینوفارم ؛ میزان اثربخشی طبق داده‌های علمی و پاسخ به پرسش‌ها در مورد آن
378

مقالات آشپزی

نان هندی خانگی
نان هندی خانگی ساده و آسان بدون نیاز به فر
475
ترافل شکلاتی
ترافل شکلاتی خوشمزه تقدیم به آنهایی که دوستشان داریم
159
گرام ماسالا
طرز تهیه ادویه گرام ماسالا در خانه با عطری عالی برای انواع غذاها
232
سس مایونز گیاهی
سس مایونز گیاهی و رژیمی برای آنها که به سلامتی خود اهمیت می‌دهند
536
اشترودل سیب اصل اتریشی
اشترودل سیب اصل اتریشی را به بهترین روش در خانه درست کنیم
564
کیک شکلاتی گیاهی
کیک شکلاتی گیاهی و بدون گلوتن با دستورالعملی آسان
1,007

مقالات تغذیه

چای رازیانه
خواص عالی چای رازیانه برای سلامتی از رفع بی خوابی تا دردهای پریودی
212
تنظیم هورمونی
چطور از گلوکومتر برای تنظیم هورمونی و لاغری استفاده کنیم؟    
135
مکمل لاغری
مکمل لاغری چیست و آیا واقعا در کاهش وزن تاثیر دارد؟
113
گوشت ارگانیک
گوشت ارگانیک و گوشت غیرارگانیک چه تفاوت‌هایی دارند؟
118
میان وعده نیمه شب
۱۱ میان وعده نیمه شب که واقعا سالم و قابل توصیه هستند
401
معرفی شاه توت
شاه توت و حقایقی جالب در مورد این میوه محبوب و مفید
188