جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۲۳ تیر ۱۳۹۶
  • ۱۲:۳۰
  • 971
هلوهای کبابی در گریل

هلوهای کبابی ؛ نمایش در آمیختن طعم شیرین هلو با گرمای تابستان

گریل، قابلیت بیشتری برای بالا بردن مزه شیرین هلوهای آبدار روی سینی دسر یا یک ظرف بدون هیچ گونه افزودنی، نسبت به گاز را دارد. هلوهای کبابی ، نوعی جادو هستند که در گرگ و میش یک گریل داغ اتفاق می‌افتند- هنگامی که شام نزدیک به تمام شدن است و میوه‌های شیرین تنها چیزی است که می‌تواند به طور منطقی با یک نوشیدنی سرد و بستنی جفت و جور شود.

حقیقت این است که هلوهای کبابی به شدت ساده هستند. این غذا فقط به هلوهای تازه و روغن زیتون نیاز دارد، اکثرا با گرمای بجای مانده از گریل در حال خنک شدن درست می‌شود و می‌تواند نقش یک بغل بشقابی را برای گوشتهای کباب شده بازی کند یا به یک دسر تابستانی مهمانی‌های کوچک تبدیل شود. در اینجا چگونگی تهیه بهترین هلوهای کبابی در گریل را تنها در ۴ مرحله آسان یاد می‌گیرید.

بهترین هلو برای کباب

بهترین هلو برای درست کردن هلوهای کبابی

به دنبال هلوهای سفت باشید که به هنگام فشرده شدن پس از خروج از گریل هنوز استحکام خود را حفظ می‌کنند. هلوهای واقعا رسیده شیرین‌تر هستند، که بسرعت می‌سوزند و نسبت به گرما به شدت حساس هستند. کباب کردن هلو به صورت نیم شده به جای برش زده، از پختن زیاد هلو جلوگیری می‌کند و هلوها راحت‌تر از توری گریل جدا می‌شوند به جای اینگه سر بخورند و پایین بیفتند. روغن مالی هلوهای نصف شده با روغن زیتون مانع از چسبیدن آنها به توری گریل می‌شود اما هنگامی که به میوه اضافه می‌شود شکر یا ادویه را که به آن اضافه شده نمی‌سوزاند.

از گرمای متوسط برای هلوهای کبابی استفاده کنید

هلوهای کبابی در گریل

من اغلب اوقات به هنگامی که زغالها در حال سرد شدن هستند، خودم را در حال پختن هلو روی گریل پس از شام، می‌بینم. بعضی‌ها گفتن که هلوهای کبابی برای آنهایی که به دلیل عذاب وجدان از گریل اجتناب می‌کنند عالی هستند، بنابراین موقع رسیدن گریل به گرمای متوسط، بهترین زمانی است که شما هلو را قاچ می‌کنید. هلو را بدون پوشش به مدت ۴ تا ۵ دقیقه از هر دو طرف کباب کنید. در برابر وسوسه برداشتن هلوها از روی گریل برای حتی یکبار، مقاومت کنید، نشانه‌های کباب خوب روی هلوها نتیجه صبر و استقامت هستند (و توری کباب تمیز).

هلوهای کباب شده در انتها باید لغزنده‌تر باشند اما در صورتی که بخوبی گریل شوند به هنگام جدا کردن سقوط نمی‌کنند. اغلب اوقات پوست هلو برداشته شده و دور انداخته می‌شود. شما می‌توانید آنها را به هنگام سرو کردن با انبرک جدا کنید و دور بیندازید. در مورد جدا کردن پوست هلو، همه چیز به شما بستگی دارد.

هلوهای کبابی را چگونه سرو کنیم

پختن هلو

در اینجا چگونگی تبدیل شدن به قهرمان آشپزی تابستان را به شما خواهم گفت : یک سینی با چند اسکوپ بستنی و تعدادی قاشق چایخوری را روی میز بگذارید و هلوهای کبابی را از گریل به سینی بستنی اضافه کنید و اجازه دهید هر کس قاشقش را درون آن فرو ببرد. طوری برنامه ریزی کنید که هر کس حداقل یک نصفه هلو سهم داشته باشد. فقط این نیست، شما می‌توانید هلوهای کبابی را همراه با کباب گوشت هم مصرف کنید.

طرز تهیه هلوی کبابی

مواد لازم :

  • ۶ عدد هلوی سفت
  • روغن زیتون

وسایل :

  • گاز یا گریل زغالی
  • انبرک
  • چاقوی تیز

دستورالعمل :

  1. آماده کردن گریل : شعله گریل گازی را در حد متوسط بگذارید. اگر شما از یک گریل زغالی استفاده می‌کنید، هلوها را پس از آماده کردن تمام کبابها، کباب کنید.
  2. نصف کردن هلوها و خارج کردن هسته‌ها : یک چاقوی تیز را در طول درز هر هلو نگهدارید و فرو کنید تا هلو نصف شود هسته را بردارید و هر دو سمت هلوهای نیم شده، روغن زیتون بمالید.هلوهای کبابی و جدا کردن هسته آنها پیش از کباب کردنهه
  3. گریل کردن دو طرف هلو روی گرمای متوسط برای ۴ تا ۵ دقیقه : هلوهای برش خورده را روی گریل قرار دهید و بپزید تا زمانی که نشانه‌های کباب شدن ظاهر شود، ۴ تا ۵ دقیقه.
  4. ضربه زدن به هلوها و پختن به مدت ۴ تا ۵ دقیقه : به هلوها ضربه بزنید و تا زمانی که پوست آنها کنده شود و هلوها نرم شوند به گریل کردن ادامه دهید، ۴ تا ۵ دقیقه بیشتر.
  5. سرو کردن هلو کبابی :  هلوهای کبابی را از روی گریل بردارید و با بستنی گردویی یا وانیلی سرو کنید یا حتی به عنوان بغل بشقابی با کباب.
ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز در صورتی که این کباب میوه ای مورد پسند شما قرار گرفت، به سالاد زیبای گلهای خوراکی هم نگاهی بیندازید. منبع : thekitchn.com

دیدگاه ها 0
2000
  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

ضرورت و اهمیت استفاده از کرم مرطوب کننده برای تمام انواع پوست
نقش کلیدی مرطوب کننده ها در روتین مراقبت پوستی
687
روغن نارگیل
آیا روغن نارگیل برای پوست و بیماری‌های پوستی مفید است؟
976
روغن میوه نسترن
روغن میوه نسترن (رزهیپ) چه فوایدی دارد، روشهای استفاده از آن چیست؟
2,799
سبک جدید کانتور
با سبک جدید کانتور کردن در سال ۲۰۱۹ آشنا شوید
2,859
ترفندهای آرایش چشم
ترفندهای آرایش چشم برای خانم‌هایی که چشمان گود دارند
3,837
براش های آرایشی خود را به این روش تمیز کنید و بشویید
براش های آرایشی خود را به این روش تمیز کنید و بشویید
1,427

مقالات سلامت

نگاهی به داروی پروپوفول
داروی پروپوفول و معرفی مکانیسم اثر و نکات طلایی در مصرف آن
146
سندرم شوگرن
سندرم شوگرن ؛ علتها، علائم، تشخیص، انواع روشهای درمان و تغذیه مخصوص
343
داروی سینمت و نگاهی جامع به اثرات و نحوه عملکرد این دارو
437
رالوکسیفن
داروی رالوکسیفن و نگاهی به ویژگی های اساسی این دارو
379
تست ALT
تست ALT یا SGPT آزمایش خون؛ مقدار نرمال و درمان وضعیت غیر نرمال
715
معرفی شربت روبی توسین
شربت روبی توسین و نگاهی به ویژگی های عملکردی این دارو
678

مقالات آشپزی

موس شکلات
بهترین موس شکلات با طعمی عالی و بافتی لطیف
75
رولت کدو حلوایی
رولت کدو حلوایی با طعم و رنگی عالی برای مهمانی‌های گرم زمستانه
243
کاری مرغ
طرز تهیه خورش کاری مرغ به دو روش و شرح کامل ادویه مخصوص
466
مافین کدو
مافین کدو حلوایی با رنگ زیبا برای صبح‌های سرد زمستان
529
مواد غذایی برای صبحانه
۴ دسته بندی ضروری از مواد غذایی برای داشتن صبحانه سالم
386
نان سیب زمینی
طرز تهیه نان سیب زمینی نرم و لطیف مرحله به مرحله
622

مقالات تغذیه

خرما
۵ خاصیت اثبات شده مصرف خرما که بدون شک باید با آن‌ها آشنا شد
79
بهترین و بدترین رژیم غذایی برای قلب
بهترین و بدترین رژیم غذایی برای قلب و عروق کدام هستند؟
197
خواص لبو
خواص لبو (ریشه چغندر) و عوارض آن بر پایه تحقیقات علمی و روشهای استفاده
205
معرفی خواص مولیبدنوم
خواص مولیبدنوم و معرفی چند مورد شگفت انگیز از این خواص
672
میوه پوملو
میوه پوملو (گریپ فروت چینی) و معرفی فواید شگفت انگیز مصرف آن
596
نگاهی به خواص باقلا
خواص باقلا و معرفی ۸ مورد از مهم ترین فواید مصرف این ماده غذایی
286