جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۷ دی ۱۳۹۶
  • ۰۰:۴۱
  • 28,547
نان رول دارچینی

نان رول دارچینی سینابون با آیسینگ خامه‌ای

نان رول دارچینی یکی از نانهای محبوب من است و در عین حال یکی از بخشهای جدایی ناپذیر مهمانی‌های دوستانه در گذشته . من این نان را بارها و بارها درست کرده‌ام و هر بار نتیجه کار راضی کننده بود. یکبار خواهرم همه همکارانش را به خانه ما دعوت کرد خب بهترین چیزی که به ذهنم رسید درست کردن نان رول دارچینی بود و جالب بود که آنها هم به قدری آن را دوست داشتند که مجبور شدم در روزهای بعد چندین و چند بار دیگر برای آنها درست کنم.نان رول دارچینی

من برای درست کردن این نان آنقدر از سایتهای مختلف دستور العمل تهیه کردم تا در نهایت یکی از آنها را پسندیدم و مرتبا نانهای رول دارچینی را طبق همان دستورالعمل درست می‌کردم تا اینکه مدتی گذشت و پختن نان رول دارچینی از سر من افتاد، رم گوشی سوخت و همه اطلاعات من هم از بین رفت، بنابراین من دستور محبوبم را از دست دادم. اما امروز به دنبال یک دستور خوب بودم که چشمم به این یکی افتاد به نظرم ظاهر خوبی داشت و البته خیلی خوب هم درست شده، خب من هم معطل نکردم و دست به کار شدم.نان رول دارچینی

اجازه بدهید که رازی را در مورد تهیه یک خمیر خوب نان به شما بگویم. من اغلب از روش یخچال برای درست شدن یک خمیر عالی استفاده می‌کنم. من خمیر را از شب تا صبح در یخچال می‌گذارم. اگر خمیر یک شب تا صبح بماند، روند تخمیر آن به کندی صورت می‌گیرد، بنابراین خمیر بهتر پف کرده و دارای منافذ ریز می‌شود. این روش بخصوص برای خمیر پیتزا و انواع نانهای حجیم عالی است.

شما که مرا می‌شناسید و می‌دانید که من همیشه سعی می‌کنم دستورهای خوب را با شما به اشتراک بگذارم این یکی هم از همین مواردی است که من دوست دارم شما هم یاد بگیرید. من مطمئنم اگر شما این نان رول دارچینی را درست کنید دیگر آن را کنار نخواهید گذاشت شاید هم به پای ثابت پذیرایی شما از مهمانها تبدیل شود و شاید هم یک عصرانه دوستانه در کنار خانواده، کسی چه می‌داند؟نان رول دارچینی

نامی که ژاکلین بر این نان گذاشت، رول دارچینی بهتر از سینابون است. سینابون یک برند معروف در زمینه رول دارچینی است که به خاطر ساخت این نوع نان، نامی برای خود بهم زده است. نان رول دارچینی ما هم شبیه به رول دارچینی سینابون است چون نمونه‌های مختلفی برای رول دارچینی وجود دارد که باعث کمی تغییر در ظاهر آنها می‌شود. اگر می‌بینید که این نان با سایر رولهای دارچینی که در اینترنت می‌بینید متفاوت است بخاطر متفاوت بودن دستورالعمل  آن است.نان رول دارچینی

نان رول دارچینی سینابون

مواد لازم خمیر نان

۱/۴ پ (۶۰ میلی لیتر) آب گرم، ۱۱۰ تا ۱۲۰ درجه فارنهایت (۴۰ درجه سانتی‌گراد)

۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه فعال

۳/۴ پیمانه میلک باتر (شیرترش)، دمای اتاق

۲ عدد تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق

۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم) + ۱/۲ قاشق چایخوری شکر دانه درشت

۱ قاشق چایخوری نمک

۱/۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل

۶ قاشق غذاخوری (۸۵ گرم) کره بدون نمک، تقسیم شده به تکه‌هایی به اندازه ۱ قاشق غذاخوری و ذوب شده

۳ و ۱/۲ تا ۴ پیمانه آرد نان (من ترکیبی از آرد نان و آرد کیک را ترجیح می‌دهم)

مواد میانی دارچینی

۶ قاشق غذاخوری کره بدون نمک (۸۵ گرم)، نرم شده

۱ پیمانه (۲۱۰ گرم) شکر قهوه‌ای روشن

۲ قاشق چایخوری (۱۳ گرم) دارچین سایگون

مواد آیسینگ پنیر خامه‌ای

۱/۴ پیمانه (۵۶ گرم) کره بدون نمک، نرم شده

۸۵ گرم پنیر خامه‌ای نرم شده

۱/۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل

۱ و ۱/۲ پیمانه (۱۹۰ گرم) شکر پودر شده

طرز تهیه نان رول دارچینی

آب را در یک کاسه همزن ثابت بریزید، خمیر مایه و ۱/۲ قاشق غذاخوری شکر را در آن بریزید و خوب بهم بزنید. کمتر از ۵ تا ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا پف کند (اگر پف نکرد یا آب به حد کافی گرم نیست یا خمیر مایه شما نامناسب است که دراینصورت باید خمیر مایه جدید خریداری کنید).

دوغ، ۲ عدد تخم مرغ، ۱/۲ پیمانه شکر دانه درشت، نمک، وانیل و ۶ قاشق غذاخوری کره نرم شده را اضافه کنید. قطعه ویسک را به همزن وصل کنید و مخلوط را بهم بزنید تا زمانی که ترکیب شود.

به ورز دادن روی سرعت پایین حدود ۵ تا ۶ دقیقه ادامه دهید در همین حال آرد را اضافه کنید و اگر نیاز بود کمی بیشتر اضافه کنید تا خمیر لطیفی تشکیل شود. خمیر نباید به دیواره‌های کاسه بچسبد اما اگر به ته کاسه چسبید اشکالی ندارد، بنابراین در اینصورت آرد بیشتر اضافه نکنید. من ۳ و ۳/۴ پیمانه آرد استفاده کردم  چون در منطقه‌ای خشک هستم اگر شما در منطقه‌ای مرطوب زندگی می‌کنید نیاز به مقدار بیشتری آرد دارید. همچنین برای اندازه گیری آرد از قاشق برای ریختن آن در پیمانه استفاده می‌کنم).

خمیر را به یک کاسه چرب شده منتقل کنید، با پلاستیک روی آن را بپوشانید و در جایی گرم بگذارید تا خمیر ور بیاید و به دو برابر حجم اولیه خود برسد، حدود ۱ و نیم ساعت.

کف یک سینی فر پهن ۱۰ در ۱۵ اینچی را کاغذ روغنی بگذارید (یک سینی ۹ در ۱۳ اینچی نیز خوب است اما من دوست دارم از یک سینی بزرگتر استفاده کنم تا نتیجه بهتری بگیرم). کاغذ را چرب کرده و کنار بگذارید.

خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده بگذارید و آن را با وردنه پهن کنید. روی سطح خمیر را هم آرد پاشی کنید. سپس خمیر را به شکل یک مستطیل ۲۱ تا ۱۸ اینچ با وردنه پهن کنید.

۶ قاشق غذاخوری کره را به صورت یکسان روی کل سطح خمیر پخش کنید (فقط از دست برای پخش کردن کره استفاده کنید). در یک کاسه کوچک، شکر قهوه‌ای و دارچین را با هم مخلوط کنید. مخلوط شکر و دارچین را به طور یکنواخت روی لایه کره بپاشید و پهن کنید (سعی کنید حدود ۱/۲ اینچ از لبه‌ها را بدون شکر و دارچین بگذارید).طرز تهیه نان رول دارچینی

خمیر را از سطح ۱۸ اینچی شروع کنید خیلی محکم رول کنید تا شکل یک استوانه را به خود بگیرد. لبه بیرونی را خوب بچسبانید تا باز نشود (در صورت نیاز با کمی سفیده تخم مرغ آن را برس بکشید).

با استفاده از یک چاقوی تیز بزرگ به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید (باید تکه‌ها به اندازه ۱ و ۱/۲ اینچ ارتفاع داشته باشند). برای اینکه اندازه‌ها مساوی باشند، می‌توانید ابتدا آن را به سه قسمت تقسیم کرده و پس هر کدام از سه قسمت را به ۴ تکه تقسیم کنید. شما می‌توانید به جای چاقو از نخ دندان استفاده کنید، برای استفاده از نخ دندان، یک تکه نخ دندان حدودا ۲۰ سانت را جدا کرده و زیر رول بگذارید و دو سر را به هم رسانده و خمیر را برش بزنید (من اغلب از این روش استفاده می کنم). رولها را توی سینی به صورت منظم بچینید، بین آنها مقداری فضای خالی بگذارید.نان رول دارچینی

روی سینی را با پلاستیک بپوشانید (پلاستیک را کمی شل کنید اما حواستان باشد که به طور کامل آن را بگیرد تا هوا وارد سینی نشود. همچنین نکات مربوط به گذاشتن خمیر در یخچال را در بخش نکات آشپزی مطالعه کنید).نان رول دارچینی

اجازه دهید خمیر در مکانی گرم بماند تا وربیاید و حجم آن دو برابر شود، حدود ۱ و نیم ساعت. فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتی‌گراد) نزدیک به ۲۰ دقیقه انتهایی ور آمدن خمیر، روشن کنید.نان رول دارچینی سینابون

رولها را در فر گرم شده قرار دهید تا زمانی که مرکز آن دیگر خمیری نباشد حدود ۱۸ تا ۲۲ دقیقه (مرکز رول باید ۱۸۵ درجه فارنهایت روی ترمومتر باشد). اگر لازم شد ۵ دقیقه آخر پخت سینی را با فویل بپوشانید تا از قهوه‌ای شدن زیاد آن جلوگیری شود، فرها با هم متفاوت هستند.نان دارچینی

در حین پختن رولها در فر، در یک کاسه متوسط، کره و پنیر خامه‌ای را با همزن دستی هم بزنید تا زمانی که لطیف و یکدست شود. وانیل و پودر شکر را به آن اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا پفدار شود.

آیسینگ را روی رولهای داغ خارج کرده از فر بریزید. رولها بهتر است که گرم سرو شوند. اگر بعضی از رولها را مصرف نکردید و باقی ماندند آنها را در یک ظرف دردار بریزید. برای دوباره گرم کردن رولها، هر کدام را روی یک بشقاب در مایکروفر به مدت ۱۵ ثانیه بگذارید یا تا زمانی که نرم و گرم شوند.نان رول دارچینی

نکات آشپزی مربوط به نان رول دارچینی سینابوننان رول سینابون

شما می‌توانید دوغ را خیلی آرام در مایکروفر گرم کنید تا زمانی که به دمای اتاق برسد. آن را روی قدرت ۳۰ درصد در یک پیمانه مایکروفر در ۲۰ ثانیه گرم کنید تا زمانی که به ۲۳ درجه سانتی‌گراد برسد (بیش از ۳۲ درجه سانتی‌گراد نرسد یا مواظب باشید که نبرد.

برای اینکه تخم مرغ‌ها به دمای اتاق برسند، آنها را در یک کاسه گذاشته و آب گرم روی آنها بریزید. اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند.

برای روش ماندن خمیر در یخچال، فورا پس از برش رولها و قرار دادن آنها در سینی، روی آنها را با پلاستیک پوشانده و اجازه دهید تا یک شب تا صبح در یخچال بمانند. سپس روز بعد آنها را از یخچال خارج کنید، اجازه دهید همچنان که روی آنها پلاستیک قرار گرفته در دمای اتاق بمانند و ور بیایند تا زمانی که حجم آنها دو برابر شود یعنی حدود ۲ ساعت. بقیه عملیات پخت را طبق دستور انجام دهید.

روش ور آمدن خمیر در یخچال که در متن گفته شد برای خمیر اولیه است که من برای اغلب نانها استفاده می‌کنم.

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: cookingclassy

دیدگاه ها 1
Subscribe
اعلام کردن به
1 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی
Inline Feedbacks
View all comments

خیلی خوشمزس..عالی

مقالات زیبایی

اوره برای پوست
فواید اوره برای پوست؛ آیا می‌دانستید اوره هم لایه‌بردار است و هم مرطوب‌کننده؟
184
راقبت پس از فیلر لب
بهترین روشهای مراقبت پس از فیلر لب
178
آزلائیک اسید
آزلائیک اسید (Azelaic Acid) چیست و چگونه آکنه را درمان می‌کند؟
201
پودر ویتامین سی
آیا می‌توانیم پودر ویتامین سی را روی پوست صورتمان استفاده کنیم؟
416
شوینده صورت
برای انتخاب بهترین شوینده صورت به چه نکاتی توجه کنم؟
247
ضد لک شیرین بیان
بهترین محصولات ضد لک حاوی شیرین بیان را بشناسید
426

مقالات سلامت

گرفتگی عضله
گرفتگی عضله دردناک اما قابل رفع به روشهایی آسان
21
واكسن سينوفارم
واکسن سینوفارم ؛ میزان اثربخشی طبق داده‌های علمی و پاسخ به پرسش‌ها در مورد آن
111
لیکن پلان
لیکن پلان از انواع و علائم تا علتها و درمانهای مختلف
188
سوختگی درجه سه
سوختگی درجه سه و آنچه باید راجع به آن بدانید
255
میگرن کودکان
میگرن کودکان چه علائمی دارد و روشهای درمان آن چیست؟
144
چای رازیانه
خواص عالی چای رازیانه برای سلامتی از رفع بی خوابی تا دردهای پریودی
144

مقالات آشپزی

نان هندی خانگی
نان هندی خانگی ساده و آسان بدون نیاز به فر
182
ترافل شکلاتی
ترافل شکلاتی خوشمزه تقدیم به آنهایی که دوستشان داریم
71
گرام ماسالا
طرز تهیه ادویه گرام ماسالا در خانه با عطری عالی برای انواع غذاها
111
سس مایونز گیاهی
سس مایونز گیاهی و رژیمی برای آنها که به سلامتی خود اهمیت می‌دهند
335
اشترودل سیب اصل اتریشی
اشترودل سیب اصل اتریشی را به بهترین روش در خانه درست کنیم
404
کیک شکلاتی گیاهی
کیک شکلاتی گیاهی و بدون گلوتن با دستورالعملی آسان
810

مقالات تغذیه

چای رازیانه
خواص عالی چای رازیانه برای سلامتی از رفع بی خوابی تا دردهای پریودی
144
تنظیم هورمونی
چطور از گلوکومتر برای تنظیم هورمونی و لاغری استفاده کنیم؟    
81
مکمل لاغری
مکمل لاغری چیست و آیا واقعا در کاهش وزن تاثیر دارد؟
87
گوشت ارگانیک
گوشت ارگانیک و گوشت غیرارگانیک چه تفاوت‌هایی دارند؟
80
میان وعده نیمه شب
۱۱ میان وعده نیمه شب که واقعا سالم و قابل توصیه هستند
235
معرفی شاه توت
شاه توت و حقایقی جالب در مورد این میوه محبوب و مفید
124