جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۲۴ اسفند ۱۳۹۶
  • ۱۲:۰۰
  • 1,091
سس مارینارا خانگی

سس مارینارا خانگی برای انواع پاستا و سایر غذاها؛ بدون گلوتن و وگان

سس مارینارا یکی از سسهای معروف قرمز و گوجه‌ای است که بسیاری از اوقات جایگزین رب گوجه می‌شود. از این سس برای انواع غذاها به خصوص لازانیا و پاستا استفاده می‌شود. شما می‌توانید حتی برای دمپختک و یا خورشها نیز از این سس در عوض رب گوجه استفاده کنید.

رب گوجه موجود در بازار اغلب حاوی مقدار زیادی نشاسته و رنگ افزوده است اما شما در واقع با درست کردن این سس خیالتان راحت است و می‌دانید که چه چیزی در درون خودش دارد. ضمن اینکه به دلیل طعم فوق العاده بهتر از رب گوجه به غذاهای شما طعم می‌دهد.سس مارینارا خانگی

این سس با گوجه‌های مرغوب و گیاهان معطر درست می‌شود. شما می‌توانید از گوجه کنسروی استفاده کنید اما من گوجه خانگی را ترجیح می‌دهم و به شیوه خودم آنها را قابل استفاده می‌کنم. به این صورت که دو خط عمود بر هم روی گوجه ایجاد کنید. آب را جوش آورید و گوجه‌ها را به مدت یک دقیقه در آب جوش قرار دهید، سپس آنها را مستقیما در آب یخ قرار دهید. پس از خنک شدن پوست آنها را به راحتی بکنید. به همین راحتی!سس مارینارا خانگی

عطر و طعم سیر، ریحان تازه، پونه کوهی، فلفل قرمز خرد شده و نمک دریا همگی با هم سس مارینارا را معطر می‌کنند. شکر نارگیل یا شکر رژیمی که استفاده می‌کنید شاید به نظر شما نامناسب باشد اما گاهی اوقات گوجه فرنگی طعمی تلخ دارد و چون این مارینارا کاملا شور است، شیرینی آن را متعادل می‌کند و طعم سس را افزایش می‌دهد.

در نهایت می‌توانید مقداری مخمر غنی شده به آن اضافه کنید تا طعم ترش و شیرین برگرفته شده از آشپزی ژاپن را وارد آن کنید و از مزایای فواید تخمیری آن هم بهره بگیرید. البته همه چیز به شما بستگی دارد.

این سس مارینارا دلچسب، مغذی، سالم، همه کاره، آسان برای ساخت و خوش طعم است که می‌تواند جایگزین عالی برای رب گوجه صنعتی باشد.

از این سس می‌توانید برای غذاهایی مثل پاستا، لازانیا، دلمه، پیتزا، انواع خورش و غذاهای سنتی و غیره استفاده کنید. با افزودن کمی از آن به سس پستو طعمی معطر به آن می‌دهید.سس مارینارا خانگی

سس مارینارا خانگی

مواد لازم برای سس مارینارا

  • ۲ قاشق غذاخوری (۳۰ میلی لیتر) روغن زیتون (در صورتی که از روغن پرهیز می‌کنید آب را جایگزین کنید)
  • ۲ حبه سیر بزرگ (یا ۳ حبه سیر کوچک)، ریز شده (حدود ۲ قاشق یا ۱۲ گرم)
  • ۸۰۰ گرم گوجه کنسروی یا گوجه پوست کنده و له شده به شیوه ذکر شده
  • ۱ قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده یا تازه
  • ۱ قاشق غذاخوری (۱۲ گرم) شکر نارگیل (یا استویا یا شیره افرا برای مزه در صورت اجتناب از شکر)
  • ۳/۴ تا ۱ قاشق چایخوری نمک دریا
  • ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده (کم یا زیاد آن به دلخواه باعث تغییر طعم دلخواه شما می‌شود)
  • ۱/۲ پیمانه (۲۰ گرم) ریحان تازه درشت خرد شده، به علاوه مقداری برای سرو
  • ۱ تا ۳ قاشق غذاخوری مخمر غنی شده (۲ تا ۶ گرم): اختیاری
  • ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری (۴۵ تا ۶۰ گرم) رب گوجه (برای طعم بیشتر): اختیاری

طرز تهیه سس مارینارا خانگی

  1. یک قابلمه بزرگ را روی شعله متوسط به بالا گرم کنید. وقتی که داغ شد، روغن (یا آب) و سیر به آن اضافه کنید. حدود ۱ دقیقه کمی آن را تفت دهید، به دفعات بهم بزنید تا زمانی که کمی قهوه‌ای طلایی شود. سپس گوجه‌ها، پونه کوهی، شکر نارگیل یا شکر رژیمی، نمک و فلفل را اضافه کنید.
  2. آن را روی شعله متوسط به جوش برسانید. سپس حرارت را پایین بیاورید و به مدت ۳۰ دقیقه بدون گذاشتن در بگذارید بجوشد، به دفعات بهم بزنید. سپس ریحان را اضافه کنید و بهم بزنید. به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزید.
  3. آن را بچشید و طعم آن را با افزودن نمک برای شوری، پونه کوهی یا ریحان برای طعم گیاهی معطر، فلفل خرد شده برای تندی یا شکر نارگیل برای شیرینی، به اندازه ای که دوست دارید تغییر دهید. در این موقع شما می‌توانید افزودن مخمر غنی شده یا رب گوجه را برای طعم و غنای بیشتر آن انتخاب کنید (یا می‌توانید هر دو یا هیچکدام را اضافه کنید، این بخش کاملا اختیاری است).
  4. اگر سس بیش از حد غلیظ باشد با کمی آب رقیق می شود. اگر چه من ترجیح می‌دهم خیلی غلیظ باشد. آن را با غذاهای ایتالیایی مثل لازانیا، پاستا یا پیتزا می‌توانید سرو کنید یا انواع میت بال گیاهی و سایر غذاهای سنتی. یا در عوض رب گوجه برای بسیاری از غذاهای دیگر.
  5. سس را پس از خنک شدن در یخچال نگهداری کنید. شما می‌توانید این سس را به مدت ۱ هفته در یخچال و ۱ماه در فریزر نگهداری کنید.

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: minimalistbaker

دیدگاه ها 0
Subscribe
اعلام کردن به
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

مقالات زیبایی

درمان لک صورت
درمان لک صورت؛ راهنمای علمی درمان لک به همراه معرفی بهترین محصولات
44
اوره برای پوست
فواید اوره برای پوست؛ آیا می‌دانستید اوره هم لایه‌بردار است و هم مرطوب‌کننده؟
647
راقبت پس از فیلر لب
بهترین روشهای مراقبت پس از فیلر لب
318
آزلائیک اسید
آزلائیک اسید (Azelaic Acid) چیست و چگونه آکنه را درمان می‌کند؟
327
پودر ویتامین سی
آیا می‌توانیم پودر ویتامین سی را روی پوست صورتمان استفاده کنیم؟
829
شوینده صورت
برای انتخاب بهترین شوینده صورت به چه نکاتی توجه کنم؟
330

مقالات سلامت

حساسیت به هیستامین
حساسیت به هیستامین (histamine intolerance) چیست و چه دلایلی دارد؟
138
آزمایش CRP چیست؟
آزمایش CRP یا همان پروتئین واکنشی C چیست و چه کاربرد تشخیصی دارد؟
261
نگاهی به داروی سیمتیکون
داروی سیمتیکون و نگاهی جامع به کارکردهای این دارو
143
اختلال پیکا
اختلال پیکا موردی برای بیماران با عادات غذایی عجیب
123
گرفتگی عضله
گرفتگی عضله دردناک اما قابل رفع به روشهایی آسان
244
واكسن سينوفارم
واکسن سینوفارم ؛ میزان اثربخشی طبق داده‌های علمی و پاسخ به پرسش‌ها در مورد آن
362

مقالات آشپزی

نان هندی خانگی
نان هندی خانگی ساده و آسان بدون نیاز به فر
442
ترافل شکلاتی
ترافل شکلاتی خوشمزه تقدیم به آنهایی که دوستشان داریم
150
گرام ماسالا
طرز تهیه ادویه گرام ماسالا در خانه با عطری عالی برای انواع غذاها
215
سس مایونز گیاهی
سس مایونز گیاهی و رژیمی برای آنها که به سلامتی خود اهمیت می‌دهند
506
اشترودل سیب اصل اتریشی
اشترودل سیب اصل اتریشی را به بهترین روش در خانه درست کنیم
542
کیک شکلاتی گیاهی
کیک شکلاتی گیاهی و بدون گلوتن با دستورالعملی آسان
986

مقالات تغذیه

چای رازیانه
خواص عالی چای رازیانه برای سلامتی از رفع بی خوابی تا دردهای پریودی
208
تنظیم هورمونی
چطور از گلوکومتر برای تنظیم هورمونی و لاغری استفاده کنیم؟    
129
مکمل لاغری
مکمل لاغری چیست و آیا واقعا در کاهش وزن تاثیر دارد؟
113
گوشت ارگانیک
گوشت ارگانیک و گوشت غیرارگانیک چه تفاوت‌هایی دارند؟
116
میان وعده نیمه شب
۱۱ میان وعده نیمه شب که واقعا سالم و قابل توصیه هستند
379
معرفی شاه توت
شاه توت و حقایقی جالب در مورد این میوه محبوب و مفید
185