جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۲۹ مهر ۱۳۹۶
  • ۰۳:۱۲
  • 4,782
سس کارامل ساده و نمکی

سس کارامل ساده و نمکی برای تزئین انواع شیرینی و کیک

این سس کارامل بسیار ساده است و اگر شما آن را درست کنید، هرگز نمونه تجاری آن را نخواهید خرید. این دستورالعمل فقط با ۵ ماده تشکیل دهنده طبیعی درست می‌شود که همگی را در یک قابلمه می‌ریزید، بهم می‌زنید تا زمانی که به اندازه دلخواه شما غلیظ شود. بله به همین سادگی!

من چندین بار برای خرید سس کارامل فروشگاهی ناامید شدم چون دنبال محصولاتی بودم که شربت ذرت به میزان زیاد نداشته باشد، رنگ‌های مصنوعی و طعم‌ دهنده‌ها و یا سایر موادی که من نمی‌توانم تلفظ کنم داخلشان نباشد. این دیوانگی ست، این دستور نه تنها آسان است بلکه مزه فوق العاده‌ای دارد که هیچ کس نمی‌تواند جلوی خودش را بگیرد و سس کارامل خانگی را تا ته سر نکشد.

من سالها پیش این دستور را از یک خانم مسن یاد گرفتم که آن نسخه‌ای که به من یاد داد نمک بیشتری نسبت به این نمونه من دارد. کمی نمک در این دستور مزه‌ها را کاملا متعادل می‌کند به طوری که شما هرگز نمک را حذف نمی‌کنید و این دلیل واقعی این است که چرا سس کارامل نمکی «یه چیز دیگه ست.»سس کارامل ساده

طرز تهیه سس کارامل ساده و نمکی

مواد لازم برای سس کارامل

۱ پیمانه (۲۰۰ گرم) شکر قهوه‌ای فشرده شده

۴ قاشق غذاخوری کره

 ۱ قاشق چایخوری نمک دریا یا مقدار کمی برای طعم دهی

۱/۲ پیمانه شیر تغلیظ شده سنگین (یا از مقدار برابر خامه سنگین و شیر استفاده کنید)

۱ قاشق غذاخوری اسانس وانیلمواد لازم برای تهیه سس کارامل

دستورالعمل ساخت سس کارامل نمکی
  1. همه مواد را با هم در یک تابه با ارتفاع زیاد ریخته، ترکیب کیند و روی حرارت کم گاز بگذارید. مرتبا آن را به هم بزنید یا تا موقعی که غلیظ شود و دیگر آب چندانی نداشته باشد (حدود ۶ تا ۹ دقیقه). حواستان باشد که این مخلوط با سرد شدن غلیظ‌تر خواهد شد، بنابراین آن را خیلی روی گاز نگذارید.طرز تهیه سس کارامل خانگی
  2. آن را گرم سرو کنید یا آن را سرد کنید. برای نگهداری آن را در یک ظرف دردار در یخچال گذاشته و به مدت ۲ هفته نگهداری کنید/ شما می‌توانید آن را دوباره گرم کنید تا نرمتر شود.
  3. شما می‌توانید این سس کارامل خانگی را روی انواع پای، کاپ کیک، نانهای صبحانه، دونات و سایر شیرینی‌ها استفاده کنید

نکات لازمسس کارامل خانگی

اگر از کره نمکی استفاده می‌کنید نمک را به ۱/۲ قاشق چایخوری تغییر دهید یا فقط کمی برای مزه استفاده کنید.

ترجمه و تهیه شده اختصاصی توسط گروه آشپزی مجله قرمز

منبع: natashakitchen

۰ ۰ vote
Article Rating
دیدگاه ها 0
Subscribe
اعلام کردن به
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

مقالات زیبایی

ناخن
۳ روغن جادویی برای سلامت ناخن‌ها
31
لوازم آرایشی
بهترین برندهای لوازم آرایشی در ایمالز
23
ضد آفتاب فیزیکی و شیمیایی
ضد آفتاب فیزیکی و شیمیایی هر کدام از چه فیلترهای UV استفاده می‌کنند؟
62
ضد آفتاب
ضد آفتاب خوب را بر اساس چه نکات و ویژگی‌هایی انتخاب کنیم؟
84
چربی گونه
نکات مهم درباره چربی استفاده شده در گونه
170
پی اچ پوست
پی اچ پوست ؛ چرا لازم است در این باره اطلاعات دقیق داشته باشیم؟
73

مقالات سلامت

بیماری آدیسون
بیماری آدیسون چه عللی دارد و چگونه باید با آن مقابله کرد؟
25
ناخن
۳ روغن جادویی برای سلامت ناخن‌ها
31
داروی نورپیس
داروی نورپیس و نگاهی به ویژگی های مهم کارکردی این دارو
36
پیتریازیس رزا
پیتریازیس رزا یا جوش پولکی؛ علت، تشخیص و درمان
190
چربی گونه
نکات مهم درباره چربی استفاده شده در گونه
170
عفونت گوش
عفونت گوش و آنچه باید راجع به تشخیص و درمان آن بدانید
164

مقالات آشپزی

کیک شکلاتی گیاهی
کیک شکلاتی گیاهی و بدون گلوتن با دستورالعملی آسان
181
خشک کردن ریحان
خشک کردن ریحان به چندین روش مختلف برای افراد مبتدی
1,493
کدو سبز شکم پر
کدو سبز شکم پر با رویه پنیری برای میانه تابستان
411
خوراک برنج و مرغ در فر
خوراک برنج و مرغ در فر با ادویه ایتالیایی و طعم عالی
435
سیب زمینی برشته در فر
سیب زمینی برشته در فر با حداقل روغن و سرشار از ادویه
798
طرز تهیه نان خامه ای
طرز تهیه نان خامه ای به صورت حرفه‌ای و با ارائه همه نکات لازم
612

مقالات تغذیه

فیبر غذایی
فیبر غذایی چیست و میزان مصرف توصیه شده آن چقدر است؟
53
استرس چیست و از طریق چه منابعی در بدن ایجاد می‌شود؟
112
رژیم غذایی لاغری
رژیم غذایی خود را با دانستن این نکات دقیق، بهتر تنظیم کنید!
91
غذای تاریخ گذشته
۱۲ غذای تاریخ گذشته که هرگز نباید پس از تاریخ انقضا مصرف شوند
110
معرفی خواص میخک
خواص میخک و معرفی چند مورد از ویژگی های چشمگیر این گیاه دارویی
466
بهترین زمان مصرف ویتامین
بهترین زمان مصرف ویتامین ها، مواد معدنی و انواع مکمل چیست؟
205