جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
دلمه 11

طرز تهیه دلمه کلم به بهترین روش به همراه نکات مربوط به پخت

دلمه کلم یکی از دلمه‌های مشهور و خوشمزه است که اخیرا به شکلهای مختلف و با چاشنی‌های متفاوت درست می‌شود. طبق نظرسنجی من بین دلمه‌ها، دلمه کلم از سایر آنها محبوبتر است. این دلمه هم ظاهر زیبایی دارد و هم طعمی خوشمزه که همه آنها را خواهند پسندید.

یکبار یکی از دوستانم به من توصیه کرد به جای استفاده از رب گوجه از سرکه و پودر نعناع استفاده کنم باید بگویم  از او تشکر کردم چون مزه دلمه کلم با این پیشنهاد واقعا عالی شد. اما من امروز قصد دارم که یک دستورالعمل سنتی و قدیمی آن را به شما بگویم چون فکر می‌کنم اول باید شکل اولیه هر چیز را یاد گرفت بعد به سراغ متنوع کردن رفت.

حالا که عید نوروز و سال جدید در حال آمدن است بهتر است که به فکر تنوع در غذاهای مهمانی و رفتن به سراغ غذاهای سنتی و فراموش شده باشیم. اخیرا بخش زیادی از غذاهای مهمانی‌های خلاصه شده در برنج و انواع خورش سنتی اما غذاهای دیگری هم هستند که باید وارد لیست غذاهای مهمانی شوند مثل همین دلمه کلم و یا سایر غذاهای دیگر. اگر بتوانم غذاهای دیگری را هم در بخش آشپزی مجله قرمز به شما آموزش خواهم داد تا بتوانید یک مهمانی خوب و متفاوت برگزار کنید.

دلمه کلم با بهترین رسپی

مواد لازم برای دلمه کلمدلمه کلم

۶ پیمانه برنج سفید پخته دانه متوسط (از ۲ پیمانه برنج نپخته مرغوب به دست می‌آید)

۲ عدد کلم متوسط

۱ کیلو گوشت بوقلمون

۲ عدد تخم مرغ بزرگ

۶ عدد هویج متوسط، رنده شده (۴ تا برای سس همراه دلمه)

۲ پیمانه سس قارچ مارینارا (شما می‌توانید از سس مارینارای آموزش داده شده استفاده کنید)

۱/۴ پیمانه سرکه سفید

روغن زیتون

۱ قاشق غذاخوری کره

۱ قاشق غذاخوری خامه ترش

۱ قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه دلمه کلم

پختن برنج و کلم

  1. ۲ پیمانه برنج را خوب بشویید و در ۳ و نیم پیمانه آب به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ۱ قاشق چایخوری نمک بپزید. درب آن را بگذارید و حدود ۲۰ دقیقه بجوشانید یا تا زمانی که آب جذب برنج شوید به همین ترتیب می‌توانید آن را در پلوپز بپزید.
  2. ۲/۳ یک قابلمه بزرگ سوپ را با آب پر کنید. آن را به جوش برسانید. ۱/۲ قاشق چایخوری نمک و ۴ قاشق غذاخوری سرکه را به آن اضافه کنید.دلمه کلم
  3. دو برگ بزرگ بیرون هر دو کلم را بکنید و دور بیندازید. از یک چاقو برای بریدن قسمت هسته (قسمت سفت ته کلم) کلمها استفاده کنید (مطابق تصویر). ابتدا کلم اول را در آب بیندازید، به مدت ۵ دقیقه بگذارید بماند سپس کلم را بچرخانید و ۵ تا ۶ دقیقه دیگر بگذارید بماند. وقتی که برگهای کلم شروع به نرم شدن کردن آنها را از هم جدا کنید.دلمه کلمدلمه کلم

اگر برگها را از هم جدا کنید، سریعتر می‌پزند. وقتی برگهای کلم نرم شدند آنها را بردارید و روی سینی بگذارید تا خنک شوند. شما می‌دانید که آنها وقتی نرم و آماده هستند ه به رنگ زرد در بیایند و برگهای بزرگ هم به رنگ سبز کمرنگ در می‌آیند. همین کار را در مورد کلم دوم انجام دهید. اگر نیاز بود آب بیشتری به قابلمه اضافه کنید.دلمه کلم

درست کردن مواد میانی

  1. گوشت چرخ کرده و برنج را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.دلمه کلم
  2. ۴ عدد هویج را رنده کنید و در ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ۱ قاشق غذاخوری کره روی حرارت متوسط به زیاد تفت دهید. وقتی نرم شدند، ۱ پیمانه سس قارچ مارینارا را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.دلمه کلمدلمه کلم
  3. مخلوط هویج را به گوشت و برنج اضافه کنید. ۲ عدد تخم تخم مرغ و ۱ قاشق غذاخوری نمک به این مخلوط اضافه کنید. خوب مخلوط کنید (اگر همزن کاسه‌ای قوی دارید می‌توانید با قطعه خمیرگیر این کار را به راحتی انجام دهید).دلمه کلم

بریدن و آماده کردن برگهای کلم

  1. برگهای کوچک: بخش سفت در وسط ته کلم را جدا کنید و آنها را پهن کنید تا راحت‌تر رول شوند. هر برگ را با دو قاشق از مخلوط گوشت و برنج پر کنید. مواد را در قسمت وسط از سمت ساقه قرار دهید. برگها را از سمت ته شروع به رول کردن کنید همانند یک بوریتو. به این صورت که آنها را رول کنید و کناره‌ها را به سمت داخل بدهید. (مطابق تصویر).دلمه کلم
  2. برگهای بزرگ: برگها را از وسط به دو نیم کنید و در همان حال بخش ساقه را کامل از وسط برگها جدا کنید، در این صورت در انتها شما دو برگ خواهید داشت. ۲ قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت را در بالای هر برگ قرار دهید (یا به مقداری که اندازه باشد – اندازه برگها متفاوت است). برگها را به شکل یک مخروط رول کنید به این صورت که بخش ضخیم‌تر ته برگ قاعده مخروط است و قسمت نازک نوک برگ، نوک مخروط، اضافی قسمت ته را داخل مخروط فرو کنید تا کاملا بسته باشد. وقتی که کلمها را با مواد پر کردید و پیچاندید، آنها را در همان قابلمه‌ای که برای پختن برگهای کلم استفاده کردید، بچینید یا از یک قابلمه آهنی یا سرامیکی ضخیم استفاده کنید.دلمه کلم

آماده کردن سس همراه دلمه کلم

  1. ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را گرم کنید. ۲ عدد هویج رنده شده باقیمانده را با ۱ قاشق چایخوری نمک مخلوط مخلوط و تفت دهید. بهم بزنید تا نرم شوند. ۱ قاشق غذاخوری خامه ترش را اضافه کرده و ۱ پیمانه سس قارچ مارینارا را اضافه کنید. آنها را یک دقیقه دیگر تفت دهید و سپس از روی گاز بردارید.دلمه کلم
  2. این سس آماده شده (سس پودلیوا) را روی دلمه کلم بریزید و مقدار کافی آب به آن اضافه کنید به حدی که روی دلمه‌ها را بپوشاند (حدود ۲ و نیم تا ۳ پیمانه).دلمه کلمدلمه کلم

۲ روش برای پختن دلمه کلم وجود دارد

  1. اگر از قابلمه استفاده می‌کنید آب را کمی به جوش برسانید، سپس روی آن را گذاشته و به مدت ۴۰ دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید قل بخورد.
  2. اگر از قابلمه سرامیکی ضخمی استفاده می‌کنید، قبلا آن را در فر ۴۵۰ درجه فارنهایت (۲۳۰ درجه سانتی‌گراد) با در بسته و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه از قبل در طبقه سوم فر از سمت پایین (یک طبقه قبل از وسط فر)، گرم کنید. وقتی که حباب زد، حرارت را به ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) کاهش می‌دهیم و حدود ۱ ساعت می‌گذاریم در فر بماند. دلمه کلم شما آماده است نوش جان کنید.دلمه کلم

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز 

منبع: natashakitchen

ورود به سایت دیدگاه ها 0

دیدگاه بگذارید

  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

روش صحیح سوهان کشیدن ناخن چیست؟ کارشناسان مانیکور پاسخ می‌دهند
روش صحیح سوهان کشیدن ناخن چیست؟ کارشناسان مانیکور پاسخ می‌دهند
20
مشکلات پوست حساس و چند راه حل ساده برای این مشکلات
مشکلات پوست حساس و چند راه حل ساده برای این مشکلات
24
مهم‌ترین ترفندهای زیبایی و آرایش از زبان کارشناسان
مهم‌ترین ترفندهای زیبایی و آرایش از زبان کارشناسان آرایشی
91
روش صحیح برس کشیدن موها چیست؟ آیا از سنجاق مویی درست استفاده می‌کنید؟
روش صحیح برس کشیدن موها چیست؟ آیا از سنجاق مویی درست استفاده می‌کنید؟
118
رایحه ارکیده و یاس دو رایحه جذاب و پرطرفدار از دنیای گل‌ها
رایحه ارکیده و یاس دو رایحه جذاب و پرطرفدار از دنیای گل‌ها
52
هفت گام مهم برای مراقبت از پوست چرب از زبان کارشناسان
هفت گام مهم برای مراقبت از پوست چرب از زبان کارشناسان
165

مقالات سلامت

قرص اس سیتالوپرام
معرفی کامل داروی اس سیتالوپرام (Escitalopram) – درمان اضطراب و افسردگی
82
فواید چای نعناع
چای نعناع و معرفی ۹ مورد از خواص شگفت انگیز این نوشیدنی مفید
84
تست RDW در آزمایش خون
تست RDW در آزمایش خون چیست و نتایج آن چگونه تفسیر می‌شود؟
94
معرفی التهاب لثه
التهاب لثه و علل و علائم ابتلا، نحوه تشخیص و پیشگیری و درمان این عارضه
64
تغذیه بارداری
تغذیه بارداری و بررسی اهمیت نقش تغذیه در این دوران بارداری
36
درمان ها خانگی در درمان استرس
درمان استرس و معرفی ۱۹ درمان خانگی برای مقابله با این مشکل
216

مقالات آشپزی

نان لقمه‌ای
طرز تهیه نان لقمه‌ای نرم و پفی در فر و بدون فر؛ آموزش مرحله به مرحله و تصویری
269
طرز تهیه اوتمیل اورنایت
طرز تهیه اوتمیل اورنایت در شیشه؛ صبحانه پر فیبر و مغذی با چندین دستورالعمل مختلف
241
بستنی گیاهی
طرز تهیه بستنی گیاهی بدون لبنیات به صورت تصویری؛ بدون گلوتن و وگان
751
بیسکویت پتی بور خانگی
بیسکویت پتی بور خانگی ساده، کرمدار و شکلاتی (Le Pettit Beurre)
308
سالاد ماکارونی
سالاد ماکارونی کلاسیک با سبزیجات رنگارنگ و سس رژیمی
672
طرز تهیه پنیر ریکوتا خانگی
پنیر ریکوتا خانگی را به ساده‌ترین روش بسازید؛ آموزش تصویری
480

مقالات تغذیه

ویتامین A
ویتامین A چه نقشی در سلامت بدن دارد و مقادیر توصیه شده آن چقدر است؟
36
فواید چای نعناع
چای نعناع و معرفی ۹ مورد از خواص شگفت انگیز این نوشیدنی مفید
84
تغذیه بارداری
تغذیه بارداری و بررسی اهمیت نقش تغذیه در این دوران بارداری
36
نوشیدنی انرژی زا و طبیعی
نوشیدنی انرژی زا و طبیعی با ۱۳ دستورالعمل مختلف که می‌توانید در خانه درست کنید
211
فواید آب خیار
آب خیار و معرفی ۷ مورد از مزایای استفاده از این نوشیدنی مفید
89
فواید ماست منجمد
ماست منجمد و معرفی مزایای استفاده از این دسر کم کالری و خوشمزه
267