جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۲۵ اسفند ۱۳۹۶
  • ۱۲:۰۰
  • 1,690
دلمه 11

طرز تهیه دلمه کلم به بهترین روش به همراه نکات مربوط به پخت

دلمه کلم یکی از دلمه‌های مشهور و خوشمزه است که اخیرا به شکلهای مختلف و با چاشنی‌های متفاوت درست می‌شود. طبق نظرسنجی من بین دلمه‌ها، دلمه کلم از سایر آنها محبوبتر است. این دلمه هم ظاهر زیبایی دارد و هم طعمی خوشمزه که همه آنها را خواهند پسندید.

یکبار یکی از دوستانم به من توصیه کرد به جای استفاده از رب گوجه از سرکه و پودر نعناع استفاده کنم باید بگویم  از او تشکر کردم چون مزه دلمه کلم با این پیشنهاد واقعا عالی شد. اما من امروز قصد دارم که یک دستورالعمل سنتی و قدیمی آن را به شما بگویم چون فکر می‌کنم اول باید شکل اولیه هر چیز را یاد گرفت بعد به سراغ متنوع کردن رفت.

حالا که عید نوروز و سال جدید در حال آمدن است بهتر است که به فکر تنوع در غذاهای مهمانی و رفتن به سراغ غذاهای سنتی و فراموش شده باشیم. اخیرا بخش زیادی از غذاهای مهمانی‌های خلاصه شده در برنج و انواع خورش سنتی اما غذاهای دیگری هم هستند که باید وارد لیست غذاهای مهمانی شوند مثل همین دلمه کلم و یا سایر غذاهای دیگر. اگر بتوانم غذاهای دیگری را هم در بخش آشپزی مجله قرمز به شما آموزش خواهم داد تا بتوانید یک مهمانی خوب و متفاوت برگزار کنید.

دلمه کلم با بهترین رسپی

مواد لازم برای دلمه کلمدلمه کلم

۶ پیمانه برنج سفید پخته دانه متوسط (از ۲ پیمانه برنج نپخته مرغوب به دست می‌آید)

۲ عدد کلم متوسط

۱ کیلو گوشت بوقلمون

۲ عدد تخم مرغ بزرگ

۶ عدد هویج متوسط، رنده شده (۴ تا برای سس همراه دلمه)

۲ پیمانه سس قارچ مارینارا (شما می‌توانید از سس مارینارای آموزش داده شده استفاده کنید)

۱/۴ پیمانه سرکه سفید

روغن زیتون

۱ قاشق غذاخوری کره

۱ قاشق غذاخوری خامه ترش

۱ قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه دلمه کلم

پختن برنج و کلم

  1. ۲ پیمانه برنج را خوب بشویید و در ۳ و نیم پیمانه آب به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ۱ قاشق چایخوری نمک بپزید. درب آن را بگذارید و حدود ۲۰ دقیقه بجوشانید یا تا زمانی که آب جذب برنج شوید به همین ترتیب می‌توانید آن را در پلوپز بپزید.
  2. ۲/۳ یک قابلمه بزرگ سوپ را با آب پر کنید. آن را به جوش برسانید. ۱/۲ قاشق چایخوری نمک و ۴ قاشق غذاخوری سرکه را به آن اضافه کنید.دلمه کلم
  3. دو برگ بزرگ بیرون هر دو کلم را بکنید و دور بیندازید. از یک چاقو برای بریدن قسمت هسته (قسمت سفت ته کلم) کلمها استفاده کنید (مطابق تصویر). ابتدا کلم اول را در آب بیندازید، به مدت ۵ دقیقه بگذارید بماند سپس کلم را بچرخانید و ۵ تا ۶ دقیقه دیگر بگذارید بماند. وقتی که برگهای کلم شروع به نرم شدن کردن آنها را از هم جدا کنید.دلمه کلمدلمه کلم

اگر برگها را از هم جدا کنید، سریعتر می‌پزند. وقتی برگهای کلم نرم شدند آنها را بردارید و روی سینی بگذارید تا خنک شوند. شما می‌دانید که آنها وقتی نرم و آماده هستند ه به رنگ زرد در بیایند و برگهای بزرگ هم به رنگ سبز کمرنگ در می‌آیند. همین کار را در مورد کلم دوم انجام دهید. اگر نیاز بود آب بیشتری به قابلمه اضافه کنید.دلمه کلم

درست کردن مواد میانی

  1. گوشت چرخ کرده و برنج را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.دلمه کلم
  2. ۴ عدد هویج را رنده کنید و در ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ۱ قاشق غذاخوری کره روی حرارت متوسط به زیاد تفت دهید. وقتی نرم شدند، ۱ پیمانه سس قارچ مارینارا را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.دلمه کلمدلمه کلم
  3. مخلوط هویج را به گوشت و برنج اضافه کنید. ۲ عدد تخم تخم مرغ و ۱ قاشق غذاخوری نمک به این مخلوط اضافه کنید. خوب مخلوط کنید (اگر همزن کاسه‌ای قوی دارید می‌توانید با قطعه خمیرگیر این کار را به راحتی انجام دهید).دلمه کلم

بریدن و آماده کردن برگهای کلم

  1. برگهای کوچک: بخش سفت در وسط ته کلم را جدا کنید و آنها را پهن کنید تا راحت‌تر رول شوند. هر برگ را با دو قاشق از مخلوط گوشت و برنج پر کنید. مواد را در قسمت وسط از سمت ساقه قرار دهید. برگها را از سمت ته شروع به رول کردن کنید همانند یک بوریتو. به این صورت که آنها را رول کنید و کناره‌ها را به سمت داخل بدهید. (مطابق تصویر).دلمه کلم
  2. برگهای بزرگ: برگها را از وسط به دو نیم کنید و در همان حال بخش ساقه را کامل از وسط برگها جدا کنید، در این صورت در انتها شما دو برگ خواهید داشت. ۲ قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت را در بالای هر برگ قرار دهید (یا به مقداری که اندازه باشد – اندازه برگها متفاوت است). برگها را به شکل یک مخروط رول کنید به این صورت که بخش ضخیم‌تر ته برگ قاعده مخروط است و قسمت نازک نوک برگ، نوک مخروط، اضافی قسمت ته را داخل مخروط فرو کنید تا کاملا بسته باشد. وقتی که کلمها را با مواد پر کردید و پیچاندید، آنها را در همان قابلمه‌ای که برای پختن برگهای کلم استفاده کردید، بچینید یا از یک قابلمه آهنی یا سرامیکی ضخیم استفاده کنید.دلمه کلم

آماده کردن سس همراه دلمه کلم

  1. ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را گرم کنید. ۲ عدد هویج رنده شده باقیمانده را با ۱ قاشق چایخوری نمک مخلوط مخلوط و تفت دهید. بهم بزنید تا نرم شوند. ۱ قاشق غذاخوری خامه ترش را اضافه کرده و ۱ پیمانه سس قارچ مارینارا را اضافه کنید. آنها را یک دقیقه دیگر تفت دهید و سپس از روی گاز بردارید.دلمه کلم
  2. این سس آماده شده (سس پودلیوا) را روی دلمه کلم بریزید و مقدار کافی آب به آن اضافه کنید به حدی که روی دلمه‌ها را بپوشاند (حدود ۲ و نیم تا ۳ پیمانه).دلمه کلمدلمه کلم

۲ روش برای پختن دلمه کلم وجود دارد

  1. اگر از قابلمه استفاده می‌کنید آب را کمی به جوش برسانید، سپس روی آن را گذاشته و به مدت ۴۰ دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید قل بخورد.
  2. اگر از قابلمه سرامیکی ضخمی استفاده می‌کنید، قبلا آن را در فر ۴۵۰ درجه فارنهایت (۲۳۰ درجه سانتی‌گراد) با در بسته و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه از قبل در طبقه سوم فر از سمت پایین (یک طبقه قبل از وسط فر)، گرم کنید. وقتی که حباب زد، حرارت را به ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) کاهش می‌دهیم و حدود ۱ ساعت می‌گذاریم در فر بماند. دلمه کلم شما آماده است نوش جان کنید.دلمه کلم

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز 

منبع: natashakitchen

دیدگاه ها 0

دیدگاه بگذارید

  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

همه محصولات آرایشی و بهداشتی که خانم‌ها به آن‌ها احتیاج دارند
همه محصولات آرایشی و بهداشتی که خانم‌ها به آن‌ها احتیاج دارند
219
ابزارهای کار ناخن ،همه ابزارهایی که برای آرایش ناخن لازم دارید
ابزارهای کار ناخن ،همه ابزارهایی که برای آرایش ناخن لازم دارید
110
عادت دست زدن به صورت را با این ترفندهای ساده و روانشناسانه ترک کنید
عادت دست زدن به صورت را با این ترفندهای ساده و روانشناسانه ترک کنید
232
بستن منافذ پوست صورت
بستن منافذ پوست صورت با ۹ ماسک خانگی عالی و زیبا کننده و بدون مواد سمی
452
ترفندهای ساده و سریع آرایش خط چشم که کمتر کسی آن‌ها را می‌داند
ترفندهای ساده و سریع آرایش خط چشم که کمتر کسی آن‌ها را می‌داند
932
همه نکات و ترفندهایی که باید درباره مراقبت از موهای فر بدانید
همه نکات و ترفندهایی که باید درباره مراقبت از موهای فر بدانید
256

مقالات سلامت

علائم کمبود ویتامین D
علائم کمبود ویتامین D با ۹ علامت هشدار دهنده که باید به آنها توجه کرد
57
ناشتا بودن قبل از آزمایش خون
ناشتا بودن قبل از آزمایش خون و آمادگی قبل از آن؛ انواع آزمایشها و مواد ممنوعه و ترفندها
63
افزایش هموگلوبین
افزایش هموگلوبین خون با مصرف مکملها و تغییر در رژیم غذایی چگونه امکان پذیر است؟
73
بسته شدن مجرای اشکی
بسته شدن مجرای اشکی در کودکان به چه علت رخ می‌دهد و چگونه درمان می‌شود؟
98
ورم پس از زایمان
ورم پس از زایمان را با درمانهای طبیعی و خانگی رفع کنید
77
دندانهای حساس
دندانهای حساس خود را با رعایت این ۸ قانون بهبود داده و درد آنها را کاهش دهید
140

مقالات آشپزی

نان موزی ساده
ساده ترین روش برای تهیه نان موزی عالی و با چندین و چند گزینه تغییر در دستورالعمل
95
کوفته کلم
طرز تهیه کوفته کلم با سس مخصوص جایگزین دلمه کلم برای افرادی که وقت ندارند
119
نان پیتا با خمیر ترش
نان پیتا با خمیر ترش یک نان عالی برای ساندویچ و انواع غذاهای خانگی
198
سالاد پاستا رنگی
سالاد پاستا رنگی با سبزیجات تابستانی و سس ایتالیایی
386
شربت لیموناد
طرز تهیه شربت لیموناد خانگی در چند مرحله ساده و با ترفندی جدید
1,350
کباب استیک
کباب استیک با سس چیمیچوری و سبزیجات رنگی
778

مقالات تغذیه

غذاهای ضد التهاب
غذاهای ضد التهاب با ۱۵ نوع مختلف که دردهای شما را کاهش می‌دهند
137
غذاهای کاهش دهنده قند خون
غذاهای کاهش دهنده قند خون با ۱۳ نوع متنوع که قند خون را بالا نمی برند
286
بهترین ویتامینها و مکملهای کاهش وزن
بهترین ویتامینها و مکملهای کاهش وزن با ۱۳ نمونه متنوع و کارآمد
423
تمشک سیاه
فواید تمشک سیاه برای بدن با معرفی ۶ فایده برای سلامتی انسان
564
سالمترین سبزیجات
سالمترین سبزیجات چه هستند و چه خواصی دارند؟
399
ویتامین بیوتین
بیوتین یا ویتامین B7 چیست و چه فوایدی برای سلامتی دارد؟
551