در سه مرحله شیک‌پوش شوید


شیک پوشی تاثیر چشمگیری روی افزایش اعتماد به نفس شما دارد و باعث می‌شود احساس بهتری نسبت به خود پیدا کنید و شما باید تا جایی که می‌توانید خوش‌لباس باشید اما خوش لباسی ارتباط چندانی با وضع مالی شما ندارد و شما با یادگیری اصول ساده خوش‌لباسی می‌توانید بهتر لباس بپوشید و در سه مرحله شیک‌پوش شوید.


لباسی را که به شما می‌آید پیدا کنید

اندازه بودن:

اهمیتی ندارد لباس‌های شما چقدر زیبا و شیک باشند، اگر لباسی که می پوشید اندازه شما نباشد خوش‌لباس به نظر نخواهید رسید. لباس‌های تنگ ارزان به نظر می‌رسند و شما را چاق نشان می‌دهند.

لباس‌های گشاد هم باعث می‌شوند شلخته و نامرتب به نظر برسید. البته میزان گشاد و تنگی لباس یک مورد نسبی است و به استایل و مد روز بستگی دارد و به طور کلی اگر یقه لباس به درستی بایستد و دچار کشیدگی نشود لباس مناسب شما است.

شناخت فرم بدن:

فرم‌های اندام زنانه به چند شکل کلی تقسیم بندی می‌شود: سیب، گلابی، ساعت شنی و موز.

اندام سیبی شکل در میانه‌های بدن وزن بیشتری دارد، لباس‌های فون و لباس‌هایی که روی پایین تنه تاکید کند برای این افراد مناسب است.

اندام گلابی شکل در پایین‌تنه بزرگ‌تر است و شانه‌های کم‌عرضی دارد، لباس فون و چندلایه در بالاتنه و رنگ ‌های تیره برای پایین تنه به این افراد توصیه می‌شود.

اندام ساعت شنی که فرم ایده‌آل اندام است بالاتنه و پایین‌تنه متعادل و کمر باریکی دارد و هر لباس خوش دوخت و متعادلی با این اندام سازگار است.

اندام موزی یا مستطیلی نیز در سه بخش بالاتنه و کمر و پاین تنه عرض نسبتا یکسانی دارد. این افراد برای ایجاد انحنا در فرم اندام می‌توانند از شلوار دمپاگشاد و کمرهای چین‌دار برای لباس استفاده کنند.

رنگ مناسب شما:

به رگ‌های مچ دست خود نگاه کنید تا ته رنگ پوست خود را بشناسید:

اگر رنگ‌هایی که می بینید بیشتر مایل به سبز است شما پوست گرمی دارید و رنگ‌های گرم مثل قرمز و زرد و نارنجی بیشتر به شما می‌آید اما از رنگ های روشن کمرنگ مثل صورتی و آبی آسمانی استفاده نکنید.

اما اگر رنگ رگ‌ها به آبی و بنفش متمایل است رنگ پوست شما سرد است و رنگ‌های سرد مثل آبی و تن‌های مختلف صورتی و بنفش به شما می‌آید.

اگر هیچ یک از این دو رنگ غالب نباشد پوست شما خنثی است و از بیشتر رنگ‌ها می توانید استفاده کنید، اما توصیه می شود بیشتر از رنگ‌های خنثی در کنار رنگ‌های تند استفاده شود.

لباس‌های کلاسیک:

در هر فصل و سالی مدل‌های خاصی از لباس و اکسسوری مد می‌شود و پس از مدتی از مد می‌افتند. لباس کلاسیک به لباس‌هایی گفته می‌شود که هرگز از مد نمی‌افتند. این لباس‌ها باید سهم بیشتری در کمد لباس شما داشته باشند تا شیک‌پوش شوید.

اصل راحتی:

اگر در لباسی که می‌پوشید راحت نباشید قطعا شیک‌پوش نخواهید شد و احساس اعتماد به نفس نخواهید داشت. پس در انتخاب لباس همیشه اصل راحتی در لباس را مد نظر داشته باشید.

مراقبت از لباس‌ها:

همیشه برچسب راهنمای شستشوی لباس را به دقت بخوانید و این کار را به درستی انجام دهید تا به لباس شما آسیبی نرسد. حتما برنامه منظمی برای اتوی لباس داشته باشید چون هیچ کس در لباس‌های چروک شیک‌پوش نخواهد شد.

چگونه شیک پوش باشیم نی نی سایت

همچنین بخوانید: چگونه رنگ لباس ها را باهم ست کنیم؟

استایل شخصی خود را پیدا کنید

بیان شخصیت با لباس:

شما قبل از انتخاب لباس باید خود را بشناسید، آیا شما یک خانم شاغل متشخص هستید؟ یا دختری با استایل راحت و بی دردسر؟ یا یک خانم مدروز؟ این تعاریف در لباس‌های شما خود را نشان دهد. همچنین شما باید تعریف درستی از موقعیت‌های مختلف در زندگی خود داشته باشید و برای هر موقعیت لباس‌های مناسبی داشته باشید.

استفاده درست از اکسسوری‌ها:

اکسسوری‌ها اجزای جانبی استایل شما هستند و لوازمی مثل کیف و کفش و ساعت و جواهرات و … را شامل می‌شوند. انتخاب صحیح و استفاده مناسب از اکسسوری‌ها کمک می‌کند تا استایل شما شخصی‌تر و جذاب‌تر شود. اگر لباس‌های اصلی شما ساده است می‌توانید از اکسسوری‌های جذاب و رنگی استفاده کنید اما اگر از لباس‌های اصلی چشمگیری استفاده کرده اید بهتر است اکسسوری‌ها کم و ساده باشند.

مطالعه مجلات و سایت‌های مد:

مشاهده تصاویر مجلات و سایت‌ها و مطالعه راهنمای انتخاب لباس ایده های خوب و امتحان شده‌ای را برای شیک‌پوشی در اختیار شما قرار می‌دهد.

لباس مناسب سن:

اگر یک خانم جوان لباس افراد میان سال را بپوشد و یا یک خانم مسن لباس جوانان را بپوشد قطعا شیک‌پوش نخواهد شد و باید هر کسی بر اساس سن خود لباس انتخاب کند و بپوشد.

چگونه شیک پوش باشیم نی نی سایت


کمد لباس‌ها را به روز کنید

مرتب کردن کمد لباس: همه لباس‌های کمد خود را بررسی کنید، لباس‌هایی که اندازه نیستند، لباس‌هایی که بیش از دو سال است نپوشیده اید و هرچیزی که خراب و کهنه شده است دور بریزید تا جای بیشتری برای لباس‌های تازه باز کنید.

شاید در این میان لباس‌های قابل پوشیدنی هم باشند که به آن نیاز ندارید، بهتر است آن را به خیریه اهدا کنید یا بفروشید.

تهیه لیست لباس‌های مورد نیاز و خرید:

پس از این که شرایط مختلف زندگی را بررسی کردید به لیستی از لباس‌های رسمی و راحتی که نیاز دارید و در کمد لباس خود ندارید خواهید رسید. برای خریدن این اقلام می‌توانید به فروشگاه‌های لباس و یا سایت‌های فروش آنلاین مراجعه کنید.

تمرین:

زمانی که فرصت کافی دارید لباس‌های مختلف خود را با هم ترکیب کنید و تیپ‌های متنوعی بسازید و بپوشید و در آینه خود را ببنید. ترکیب‌هایی که زیبا و خاص هستند برای روز مبادا به خاطر بسپارید.

صرفه جویی:

شیک‌پوشی به معنای خالی کردن حساب بانکی نیست، اگر محدودیت بودجه دارید می‌توانید با ترفندهایی در هزینه لباس صرفه‌جویی کنید. به طور مثال خرید از حراجی‌ها می‌تواند نقش چشمگیری در کاهش هزینه لباس داشته باشد. روش دیگر بودجه بندی صحیح است، شما باید لباس‌هایی را که به دفعات بیشتر می‌پوشید با قیمت و کیفیت بالاتر و لباس‌های دیگر را از محدوده قیمت پایین تر تهیه کنید.