جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۱۴ دی ۱۳۹۸
  • ۲۰:۴۵
  • 885
مافین کدو

مافین کدو حلوایی با رنگ زیبا برای صبح‌های سرد زمستان

مافین کدو با همراهی آب سیب بهترین روش برای لذت بردن از صبح‌های سرد زمستان است. این مافین خوشمزه خانگی با ادویه‌های گرم و خوش عطر، طعمی دوچندان پیدا می‌کند که بی مزگی کدو را جبران می‌کند. آنها بسیار نرم و خوشمزه هستند بطوری که کسی نمی‌تواند برای نخوردن آنها مقاومت کند.مافین کدو

شاید شما هم مثل من جزو افرادی باشید که وقتی فصل‌های سرد سال سرو کله‌شان پیدا می‌شود کلی کدو دور و برتان جمع می‌کنید. من اغلب دو یا سه کدو در خانه دارم که هر بار تصمیم می‌گیرم یکی از آنها را در فر بپزم و به صورت پوره درآورم. من بعد از پوره کردن آنها را با اندازه‌های ۱/۲ پیمانه یا ۱ پیمانه‌ای در کیسه‌های کوچک پلاستیکی در فریزر نگهداری می‌کنم و موقع استفاده هر بار یکی از آنها را از یک ساعت خارج از فریزر نگهداری می‌کنم. با کدو می‌توانید انواع سوپ کدو، نان کدو و کیک کدو را درست کنید. می‌دانید چرا برای درست کردن خوراکی بر کدو اصرار دارم؟ خب چون رنگ زیبا و نارنجی آن، غذا یا دسر شما را بسیار جذاب می‌کند و من عاشق این رنگ زرد و نارنجی هستم.مافین کدو

برای درست کردن پوره کدو راه‌های مختلفی وجود دارد. بعضی آن را در مایکروفر می‌گذارند و بعضی هم روی گاز با کمی آب می‌پزند. من اغلب کدو را به دو نیم می‌کنم و پس از خارج کردن هسته‌ها و رشته‌های دور آن، دو نیمه را از قسمت برش زده داخل یک سینی فر که کف آن را کاغذ آلومینیوم یا کاغذ روغنی گذاشته‌ام، قرار می‌دهم. البته من یک ظرف تفلون نچسب مخصوص فر دارم که برای این کار کاملا مناسب است و بدون نیاز به کاغذ روغنی یا فویل، کدو را کف آن قرار می‌دهم. برای پختن کدو، فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سلسیوس گرم کنید و این ظرف یا سینی حاوی کدو را داخل آن بگذارید. پس از نیم ساعت یا نهایتا ۴۵ دقیقه کدوی شما می‌پزد. وقتی که کدو را از فر خارج می‌کنید، متوجه کمی شیره کف سینی می‌شوید که انگشت زدن در آن بسیار لذت بخش است. من اغلب پس از پختن کدو زمانی را صرف خوردن آن می‌کنم. این شیره همانند پولکی با سرد شدن، سفت و سنگی خواهد شد.

مواد لازم برای مافین کدومافین کدو

  • آرد: ۱ و ۱/۲ پیمانه (۲۱۲ گرم)
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
  • جوش شیرین: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • نمک: ۳/۴ قاشق چایخوری
  • پودر دارچین: ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
  • پودر جوز: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • زنجبیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • شکر سفید: ۱ و ۱/۴ پیمانه (۲۵۵ گرم)
  • روغن مایع: ۱/۲ پیمانه
  • پوره کدو: ۱ پیمانه (۲۴۴ گرم)
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • آب سیب یا آب: ۱/۴ پیمانه (۶۰ میلی لیتر)

طرز تهیه

  1. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سلسیوس گرم کنید. یک قالب مافین ۱۲ تایی را کاغذ بگیرید.
  2. داخل یک کاسه بزرگ، آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، دارچین، جوز و زنجبیل را به مدت ۲۰ ثانیه با هم مخلوط کنید. یک چاله در وسط مخلوط ایجاد کنید و کاسه را به کنار بگذارید.مافین کدو
  3. داخل کاسه‌ای دیگر، شکر، پوره کدو، روغن، تخم مرغ و آب سیب را با هم مخلوط کنید تا با هم ترکیب شوند.مافین کدو
  4. مخلوط کدو را داخل مخلوط آرد بریزید و با قاشق پلاستیکی بهم بزنید فقط در حدی که ترکیب شوند (خمیر کمی قطعات درشت خواهد داشت).مافین کدومافین کدو
  5. خمیر را بین قالب‌های کاغذی آماده شده داخل قالب فلزی، تقسیم کنید در حدی که نزدیک به پر شدن باشند.مافین کدو
  6. آن را در فر گرم به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید یا تا زمانی که وقتی خلال دندان در آن فرو می‌کنید، تمیز بیرون بیاید.مافین کدو
  7. قالب مافین را چند دقیقه‌ای بگذارید داخل قالب بماند تا خنک شود سپس آن‌ها را از قالب خارج کرده و روی توری شیرینی پزی بگذارید تا به طور کامل خنک شود. آنها را داخل ظرفی دردار نگهداری کنید.مافین کدو

نکات مهم

  • می‌توانید مقداری شکلات چیپسی به ترکیب مافین کدو اضافه کنید. اگر قصد چنین کاری را دارید، ۳/۴ پیمانه شکلات چیپسی با اندازه‌ای مناسب یا شکلات چیپسی مینی نیمه شیرین استفاده کنید سپس دو عدد قالب کاغذی دیگر اضافه کنید چون مواد بیشتر می‌شود.
  • اگر ادویه‌های مورد نظر را ندارید، می‌توانید فقط دارچین استفاده کنید.
  • این مافین‌ها را می‌توان به عنوان کاپ کیک هم سرو کرد. از آنجایی که آنها با روغن درست شده‌اند و نه کره، تا حدودی نرم و لطیف هستند و شیرینی آنها به اندازه مناسب است. بنابراین می‌توانید روی آنها را با خامه یا باترکریم شکلاتی تزئین کنید.
  • این مافین‌ها را می‌توان خیلی خوب فریز کرد. بنابراین اگر خوش شانس بودید و قدری اضافه آمد می‌توانید آنها را فریز کنید.

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: cookingclassy

دیدگاه ها 0
Subscribe
اعلام کردن به
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

مقالات زیبایی

موی نازک
اگر موی نازک دارید این ۹ اشتباه آرایش مو را انجام ندهید
158
ضرورت و اهمیت استفاده از کرم مرطوب کننده برای تمام انواع پوست
نقش کلیدی مرطوب کننده ها در روتین مراقبت پوستی
1,228
روغن نارگیل
آیا روغن نارگیل برای پوست و بیماری‌های پوستی مفید است؟
1,727
روغن میوه نسترن
روغن میوه نسترن (رزهیپ) چه فوایدی دارد، روشهای استفاده از آن چیست؟
6,409
سبک جدید کانتور
با سبک جدید کانتور کردن در سال ۲۰۱۹ آشنا شوید
3,693
ترفندهای آرایش چشم
ترفندهای آرایش چشم برای خانم‌هایی که چشمان گود دارند
5,574

مقالات سلامت

مضرات دمپایی لا انگشتی
دمپایی لا انگشتی (دمپایی ابری) را به این ۱۱ دلیل هرگز نپوشید
32
کولونوسکوپی
کولونوسکوپی ؛ دلایل، نحوه انجام، آمادگی پیشرفته و روشهای جایگزین
43
رفع جوش چرکی
رفع جوش چرکی با ۴ درمان طبیعی و سریع و روشهای موثر دیگر
70
آمیلوئیدوز
آمیلوئیدوز بر چند نوع است، روشهای تشخیص و درمان آن چگونه است؟
57
داروی رمدسیویر درمانی قدرتمند برای غلبه بر بیماری کرونا
126
داروی نیزاتیدین و نگاهی جامع به نحوه عملکرد و کارایی این دارو در بهبود سلامت
96

مقالات آشپزی

خوراک برنج و مرغ در فر
خوراک برنج و مرغ در فر با ادویه ایتالیایی و طعم عالی
57
سیب زمینی برشته در فر
سیب زمینی برشته در فر با حداقل روغن و سرشار از ادویه
166
طرز تهیه نان خامه ای
طرز تهیه نان خامه ای به صورت حرفه‌ای و با ارائه همه نکات لازم
202
پنیر موزارلا
طرز تهیه پنیر موزارلا تازه و خانگی برای انواع غذاها با همه نکات لازم
286
خواص و طرز تهیه آب استخوان
خواص آب استخوان یا آب قلم و طرز تهیه آن در خانه به بهترین روش
435
نان سفید خانگی
نان سفید خانگی به روشی آسان برای تهیه انواع ساندویچ و اسنک
343

مقالات تغذیه

سلامت ریه
سلامت ریه را با این ۲۰ خوراکی تضمین کنید
36
کلسیم پیروات
کلسیم پیروات چه فوایدی دارد و چگونه مصرف می‌شود؟
38
خواص ریحان
ریحان گیاهی شگفت انگیز با خواصی بی نظیر طبق بررسی های علمی
61
خواص جوانه
خواص جوانه حبوبات و غلات و طرز تهیه آنها در خانه به چندین روش متنوع
80
مکمل ملاتونین
مکمل ملاتونین چه فوایدی دارد، دوز توصیه شده و عوارض آن چیست؟  
146
کمبود ویتامین B12
علائم کمبود ویتامین B12 که باید به آنها توجه کرد
235