جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۱۴ دی ۱۳۹۸
  • ۲۰:۴۵
  • 698
مافین کدو

مافین کدو حلوایی با رنگ زیبا برای صبح‌های سرد زمستان

مافین کدو با همراهی آب سیب بهترین روش برای لذت بردن از صبح‌های سرد زمستان است. این مافین خوشمزه خانگی با ادویه‌های گرم و خوش عطر، طعمی دوچندان پیدا می‌کند که بی مزگی کدو را جبران می‌کند. آنها بسیار نرم و خوشمزه هستند بطوری که کسی نمی‌تواند برای نخوردن آنها مقاومت کند.مافین کدو

شاید شما هم مثل من جزو افرادی باشید که وقتی فصل‌های سرد سال سرو کله‌شان پیدا می‌شود کلی کدو دور و برتان جمع می‌کنید. من اغلب دو یا سه کدو در خانه دارم که هر بار تصمیم می‌گیرم یکی از آنها را در فر بپزم و به صورت پوره درآورم. من بعد از پوره کردن آنها را با اندازه‌های ۱/۲ پیمانه یا ۱ پیمانه‌ای در کیسه‌های کوچک پلاستیکی در فریزر نگهداری می‌کنم و موقع استفاده هر بار یکی از آنها را از یک ساعت خارج از فریزر نگهداری می‌کنم. با کدو می‌توانید انواع سوپ کدو، نان کدو و کیک کدو را درست کنید. می‌دانید چرا برای درست کردن خوراکی بر کدو اصرار دارم؟ خب چون رنگ زیبا و نارنجی آن، غذا یا دسر شما را بسیار جذاب می‌کند و من عاشق این رنگ زرد و نارنجی هستم.مافین کدو

برای درست کردن پوره کدو راه‌های مختلفی وجود دارد. بعضی آن را در مایکروفر می‌گذارند و بعضی هم روی گاز با کمی آب می‌پزند. من اغلب کدو را به دو نیم می‌کنم و پس از خارج کردن هسته‌ها و رشته‌های دور آن، دو نیمه را از قسمت برش زده داخل یک سینی فر که کف آن را کاغذ آلومینیوم یا کاغذ روغنی گذاشته‌ام، قرار می‌دهم. البته من یک ظرف تفلون نچسب مخصوص فر دارم که برای این کار کاملا مناسب است و بدون نیاز به کاغذ روغنی یا فویل، کدو را کف آن قرار می‌دهم. برای پختن کدو، فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سلسیوس گرم کنید و این ظرف یا سینی حاوی کدو را داخل آن بگذارید. پس از نیم ساعت یا نهایتا ۴۵ دقیقه کدوی شما می‌پزد. وقتی که کدو را از فر خارج می‌کنید، متوجه کمی شیره کف سینی می‌شوید که انگشت زدن در آن بسیار لذت بخش است. من اغلب پس از پختن کدو زمانی را صرف خوردن آن می‌کنم. این شیره همانند پولکی با سرد شدن، سفت و سنگی خواهد شد.

مواد لازم برای مافین کدومافین کدو

  • آرد: ۱ و ۱/۲ پیمانه (۲۱۲ گرم)
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
  • جوش شیرین: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • نمک: ۳/۴ قاشق چایخوری
  • پودر دارچین: ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
  • پودر جوز: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • زنجبیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • شکر سفید: ۱ و ۱/۴ پیمانه (۲۵۵ گرم)
  • روغن مایع: ۱/۲ پیمانه
  • پوره کدو: ۱ پیمانه (۲۴۴ گرم)
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • آب سیب یا آب: ۱/۴ پیمانه (۶۰ میلی لیتر)

طرز تهیه

  1. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سلسیوس گرم کنید. یک قالب مافین ۱۲ تایی را کاغذ بگیرید.
  2. داخل یک کاسه بزرگ، آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، دارچین، جوز و زنجبیل را به مدت ۲۰ ثانیه با هم مخلوط کنید. یک چاله در وسط مخلوط ایجاد کنید و کاسه را به کنار بگذارید.مافین کدو
  3. داخل کاسه‌ای دیگر، شکر، پوره کدو، روغن، تخم مرغ و آب سیب را با هم مخلوط کنید تا با هم ترکیب شوند.مافین کدو
  4. مخلوط کدو را داخل مخلوط آرد بریزید و با قاشق پلاستیکی بهم بزنید فقط در حدی که ترکیب شوند (خمیر کمی قطعات درشت خواهد داشت).مافین کدومافین کدو
  5. خمیر را بین قالب‌های کاغذی آماده شده داخل قالب فلزی، تقسیم کنید در حدی که نزدیک به پر شدن باشند.مافین کدو
  6. آن را در فر گرم به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید یا تا زمانی که وقتی خلال دندان در آن فرو می‌کنید، تمیز بیرون بیاید.مافین کدو
  7. قالب مافین را چند دقیقه‌ای بگذارید داخل قالب بماند تا خنک شود سپس آن‌ها را از قالب خارج کرده و روی توری شیرینی پزی بگذارید تا به طور کامل خنک شود. آنها را داخل ظرفی دردار نگهداری کنید.مافین کدو

نکات مهم

  • می‌توانید مقداری شکلات چیپسی به ترکیب مافین کدو اضافه کنید. اگر قصد چنین کاری را دارید، ۳/۴ پیمانه شکلات چیپسی با اندازه‌ای مناسب یا شکلات چیپسی مینی نیمه شیرین استفاده کنید سپس دو عدد قالب کاغذی دیگر اضافه کنید چون مواد بیشتر می‌شود.
  • اگر ادویه‌های مورد نظر را ندارید، می‌توانید فقط دارچین استفاده کنید.
  • این مافین‌ها را می‌توان به عنوان کاپ کیک هم سرو کرد. از آنجایی که آنها با روغن درست شده‌اند و نه کره، تا حدودی نرم و لطیف هستند و شیرینی آنها به اندازه مناسب است. بنابراین می‌توانید روی آنها را با خامه یا باترکریم شکلاتی تزئین کنید.
  • این مافین‌ها را می‌توان خیلی خوب فریز کرد. بنابراین اگر خوش شانس بودید و قدری اضافه آمد می‌توانید آنها را فریز کنید.

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: cookingclassy

دیدگاه ها 0
2000
  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

ضرورت و اهمیت استفاده از کرم مرطوب کننده برای تمام انواع پوست
نقش کلیدی مرطوب کننده ها در روتین مراقبت پوستی
840
روغن نارگیل
آیا روغن نارگیل برای پوست و بیماری‌های پوستی مفید است؟
1,160
روغن میوه نسترن
روغن میوه نسترن (رزهیپ) چه فوایدی دارد، روشهای استفاده از آن چیست؟
3,871
سبک جدید کانتور
با سبک جدید کانتور کردن در سال ۲۰۱۹ آشنا شوید
3,078
ترفندهای آرایش چشم
ترفندهای آرایش چشم برای خانم‌هایی که چشمان گود دارند
4,247
براش های آرایشی خود را به این روش تمیز کنید و بشویید
براش های آرایشی خود را به این روش تمیز کنید و بشویید
1,564

مقالات سلامت

تست فریتین
تست فریتین آزمایش خون؛ مقدار نرمال و درمان وضعیت غیر نرمال
55
خواص گیاه گزنه
گیاه گزنه ؛ خواص، روشهای استفاده و شیوه های مقابله با گزش گیاه
173
معرفی بیماری آنفولانزا
بیماری آنفولانزا و نگاهی به ویژگی ها و راههای غلبه بر این بیماری
238
درماتیت سبوره
درماتیت سبوره (شوره سنگین)، علائم و انواع روشهای درمان طبی و خانگی
239
رینوفیما
رینوفیما چیست و چگونه درمان می‌شود؟
864
بیماری کرونا
بیماری کرونا ؛ علائم، پیشگیری، درمان و علت مرگ و میر زیاد این بیماری
879

مقالات آشپزی

نان تورتیلا خانگی
نان تورتیلا خانگی با آرد گندم، بدون نیاز به فر و مخمر
399
شیرینی کانولی
شیرینی کانولی ؛ شیرینی ایتالیایی صدفی با مغزی پنیر و شکلات
205
موس شکلات
بهترین موس شکلات با طعمی عالی و بافتی لطیف
297
رولت کدو حلوایی
رولت کدو حلوایی با طعم و رنگی عالی برای مهمانی‌های گرم زمستانه
454
کاری مرغ
طرز تهیه خورش کاری مرغ به دو روش و شرح کامل ادویه مخصوص
768
مافین کدو
مافین کدو حلوایی با رنگ زیبا برای صبح‌های سرد زمستان
698

مقالات تغذیه

تغذیه در سفر
آنچه باید درباره تغذیه در سفر بدانیم
158
خرما
۵ خاصیت اثبات شده مصرف خرما که بدون شک باید با آن‌ها آشنا شد
143
بهترین و بدترین رژیم غذایی برای قلب
بهترین و بدترین رژیم غذایی برای قلب و عروق کدام هستند؟
242
خواص لبو
خواص لبو (ریشه چغندر) و عوارض آن بر پایه تحقیقات علمی و روشهای استفاده
254
معرفی خواص مولیبدنوم
خواص مولیبدنوم و معرفی چند مورد شگفت انگیز از این خواص
803
میوه پوملو
میوه پوملو (گریپ فروت چینی) و معرفی فواید شگفت انگیز مصرف آن
745