جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۱۴ دی ۱۳۹۸
  • ۲۰:۴۵
  • 1,524
مافین کدو

مافین کدو حلوایی با رنگ زیبا برای صبح‌های سرد زمستان

مافین کدو با همراهی آب سیب بهترین روش برای لذت بردن از صبح‌های سرد زمستان است. این مافین خوشمزه خانگی با ادویه‌های گرم و خوش عطر، طعمی دوچندان پیدا می‌کند که بی مزگی کدو را جبران می‌کند. آنها بسیار نرم و خوشمزه هستند بطوری که کسی نمی‌تواند برای نخوردن آنها مقاومت کند.مافین کدو

شاید شما هم مثل من جزو افرادی باشید که وقتی فصل‌های سرد سال سرو کله‌شان پیدا می‌شود کلی کدو دور و برتان جمع می‌کنید. من اغلب دو یا سه کدو در خانه دارم که هر بار تصمیم می‌گیرم یکی از آنها را در فر بپزم و به صورت پوره درآورم. من بعد از پوره کردن آنها را با اندازه‌های ۱/۲ پیمانه یا ۱ پیمانه‌ای در کیسه‌های کوچک پلاستیکی در فریزر نگهداری می‌کنم و موقع استفاده هر بار یکی از آنها را از یک ساعت خارج از فریزر نگهداری می‌کنم. با کدو می‌توانید انواع سوپ کدو، نان کدو و کیک کدو را درست کنید. می‌دانید چرا برای درست کردن خوراکی بر کدو اصرار دارم؟ خب چون رنگ زیبا و نارنجی آن، غذا یا دسر شما را بسیار جذاب می‌کند و من عاشق این رنگ زرد و نارنجی هستم.مافین کدو

برای درست کردن پوره کدو راه‌های مختلفی وجود دارد. بعضی آن را در مایکروفر می‌گذارند و بعضی هم روی گاز با کمی آب می‌پزند. من اغلب کدو را به دو نیم می‌کنم و پس از خارج کردن هسته‌ها و رشته‌های دور آن، دو نیمه را از قسمت برش زده داخل یک سینی فر که کف آن را کاغذ آلومینیوم یا کاغذ روغنی گذاشته‌ام، قرار می‌دهم. البته من یک ظرف تفلون نچسب مخصوص فر دارم که برای این کار کاملا مناسب است و بدون نیاز به کاغذ روغنی یا فویل، کدو را کف آن قرار می‌دهم. برای پختن کدو، فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سلسیوس گرم کنید و این ظرف یا سینی حاوی کدو را داخل آن بگذارید. پس از نیم ساعت یا نهایتا ۴۵ دقیقه کدوی شما می‌پزد. وقتی که کدو را از فر خارج می‌کنید، متوجه کمی شیره کف سینی می‌شوید که انگشت زدن در آن بسیار لذت بخش است. من اغلب پس از پختن کدو زمانی را صرف خوردن آن می‌کنم. این شیره همانند پولکی با سرد شدن، سفت و سنگی خواهد شد.

مواد لازم برای مافین کدومافین کدو

  • آرد: ۱ و ۱/۲ پیمانه (۲۱۲ گرم)
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
  • جوش شیرین: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • نمک: ۳/۴ قاشق چایخوری
  • پودر دارچین: ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
  • پودر جوز: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • زنجبیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • شکر سفید: ۱ و ۱/۴ پیمانه (۲۵۵ گرم)
  • روغن مایع: ۱/۲ پیمانه
  • پوره کدو: ۱ پیمانه (۲۴۴ گرم)
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • آب سیب یا آب: ۱/۴ پیمانه (۶۰ میلی لیتر)

طرز تهیه

  1. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سلسیوس گرم کنید. یک قالب مافین ۱۲ تایی را کاغذ بگیرید.
  2. داخل یک کاسه بزرگ، آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، دارچین، جوز و زنجبیل را به مدت ۲۰ ثانیه با هم مخلوط کنید. یک چاله در وسط مخلوط ایجاد کنید و کاسه را به کنار بگذارید.مافین کدو
  3. داخل کاسه‌ای دیگر، شکر، پوره کدو، روغن، تخم مرغ و آب سیب را با هم مخلوط کنید تا با هم ترکیب شوند.مافین کدو
  4. مخلوط کدو را داخل مخلوط آرد بریزید و با قاشق پلاستیکی بهم بزنید فقط در حدی که ترکیب شوند (خمیر کمی قطعات درشت خواهد داشت).مافین کدومافین کدو
  5. خمیر را بین قالب‌های کاغذی آماده شده داخل قالب فلزی، تقسیم کنید در حدی که نزدیک به پر شدن باشند.مافین کدو
  6. آن را در فر گرم به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید یا تا زمانی که وقتی خلال دندان در آن فرو می‌کنید، تمیز بیرون بیاید.مافین کدو
  7. قالب مافین را چند دقیقه‌ای بگذارید داخل قالب بماند تا خنک شود سپس آن‌ها را از قالب خارج کرده و روی توری شیرینی پزی بگذارید تا به طور کامل خنک شود. آنها را داخل ظرفی دردار نگهداری کنید.مافین کدو

نکات مهم

  • می‌توانید مقداری شکلات چیپسی به ترکیب مافین کدو اضافه کنید. اگر قصد چنین کاری را دارید، ۳/۴ پیمانه شکلات چیپسی با اندازه‌ای مناسب یا شکلات چیپسی مینی نیمه شیرین استفاده کنید سپس دو عدد قالب کاغذی دیگر اضافه کنید چون مواد بیشتر می‌شود.
  • اگر ادویه‌های مورد نظر را ندارید، می‌توانید فقط دارچین استفاده کنید.
  • این مافین‌ها را می‌توان به عنوان کاپ کیک هم سرو کرد. از آنجایی که آنها با روغن درست شده‌اند و نه کره، تا حدودی نرم و لطیف هستند و شیرینی آنها به اندازه مناسب است. بنابراین می‌توانید روی آنها را با خامه یا باترکریم شکلاتی تزئین کنید.
  • این مافین‌ها را می‌توان خیلی خوب فریز کرد. بنابراین اگر خوش شانس بودید و قدری اضافه آمد می‌توانید آنها را فریز کنید.

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: cookingclassy

دیدگاه ها 0
Subscribe
اعلام کردن به
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

مقالات زیبایی

درمان لک صورت
درمان لک صورت؛ راهنمای علمی درمان لک به همراه معرفی بهترین محصولات
46
اوره برای پوست
فواید اوره برای پوست؛ آیا می‌دانستید اوره هم لایه‌بردار است و هم مرطوب‌کننده؟
647
راقبت پس از فیلر لب
بهترین روشهای مراقبت پس از فیلر لب
318
آزلائیک اسید
آزلائیک اسید (Azelaic Acid) چیست و چگونه آکنه را درمان می‌کند؟
328
پودر ویتامین سی
آیا می‌توانیم پودر ویتامین سی را روی پوست صورتمان استفاده کنیم؟
831
شوینده صورت
برای انتخاب بهترین شوینده صورت به چه نکاتی توجه کنم؟
330

مقالات سلامت

حساسیت به هیستامین
حساسیت به هیستامین (histamine intolerance) چیست و چه دلایلی دارد؟
138
آزمایش CRP چیست؟
آزمایش CRP یا همان پروتئین واکنشی C چیست و چه کاربرد تشخیصی دارد؟
261
نگاهی به داروی سیمتیکون
داروی سیمتیکون و نگاهی جامع به کارکردهای این دارو
143
اختلال پیکا
اختلال پیکا موردی برای بیماران با عادات غذایی عجیب
123
گرفتگی عضله
گرفتگی عضله دردناک اما قابل رفع به روشهایی آسان
244
واكسن سينوفارم
واکسن سینوفارم ؛ میزان اثربخشی طبق داده‌های علمی و پاسخ به پرسش‌ها در مورد آن
362

مقالات آشپزی

نان هندی خانگی
نان هندی خانگی ساده و آسان بدون نیاز به فر
442
ترافل شکلاتی
ترافل شکلاتی خوشمزه تقدیم به آنهایی که دوستشان داریم
150
گرام ماسالا
طرز تهیه ادویه گرام ماسالا در خانه با عطری عالی برای انواع غذاها
215
سس مایونز گیاهی
سس مایونز گیاهی و رژیمی برای آنها که به سلامتی خود اهمیت می‌دهند
506
اشترودل سیب اصل اتریشی
اشترودل سیب اصل اتریشی را به بهترین روش در خانه درست کنیم
542
کیک شکلاتی گیاهی
کیک شکلاتی گیاهی و بدون گلوتن با دستورالعملی آسان
986

مقالات تغذیه

چای رازیانه
خواص عالی چای رازیانه برای سلامتی از رفع بی خوابی تا دردهای پریودی
208
تنظیم هورمونی
چطور از گلوکومتر برای تنظیم هورمونی و لاغری استفاده کنیم؟    
129
مکمل لاغری
مکمل لاغری چیست و آیا واقعا در کاهش وزن تاثیر دارد؟
113
گوشت ارگانیک
گوشت ارگانیک و گوشت غیرارگانیک چه تفاوت‌هایی دارند؟
116
میان وعده نیمه شب
۱۱ میان وعده نیمه شب که واقعا سالم و قابل توصیه هستند
381
معرفی شاه توت
شاه توت و حقایقی جالب در مورد این میوه محبوب و مفید
185