جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۲۵ اسفند ۱۳۹۶
  • ۱۲:۰۰
  • 6,784
دلمه 11

طرز تهیه دلمه کلم به بهترین روش به همراه نکات مربوط به پخت

دلمه کلم یکی از دلمه‌های مشهور و خوشمزه است که اخیرا به شکلهای مختلف و با چاشنی‌های متفاوت درست می‌شود. طبق نظرسنجی من بین دلمه‌ها، دلمه کلم از سایر آنها محبوبتر است. این دلمه هم ظاهر زیبایی دارد و هم طعمی خوشمزه که همه آنها را خواهند پسندید.

یکبار یکی از دوستانم به من توصیه کرد به جای استفاده از رب گوجه از سرکه و پودر نعناع استفاده کنم باید بگویم  از او تشکر کردم چون مزه دلمه کلم با این پیشنهاد واقعا عالی شد. اما من امروز قصد دارم که یک دستورالعمل سنتی و قدیمی آن را به شما بگویم چون فکر می‌کنم اول باید شکل اولیه هر چیز را یاد گرفت بعد به سراغ متنوع کردن رفت.

حالا که عید نوروز و سال جدید در حال آمدن است بهتر است که به فکر تنوع در غذاهای مهمانی و رفتن به سراغ غذاهای سنتی و فراموش شده باشیم. اخیرا بخش زیادی از غذاهای مهمانی‌های خلاصه شده در برنج و انواع خورش سنتی اما غذاهای دیگری هم هستند که باید وارد لیست غذاهای مهمانی شوند مثل همین دلمه کلم و یا سایر غذاهای دیگر. اگر بتوانم غذاهای دیگری را هم در بخش آشپزی مجله قرمز به شما آموزش خواهم داد تا بتوانید یک مهمانی خوب و متفاوت برگزار کنید.

دلمه کلم با بهترین رسپی

مواد لازم برای دلمه کلمدلمه کلم

۶ پیمانه برنج سفید پخته دانه متوسط (از ۲ پیمانه برنج نپخته مرغوب به دست می‌آید)

۲ عدد کلم متوسط

۱ کیلو گوشت بوقلمون

۲ عدد تخم مرغ بزرگ

۶ عدد هویج متوسط، رنده شده (۴ تا برای سس همراه دلمه)

۲ پیمانه سس قارچ مارینارا (شما می‌توانید از سس مارینارای آموزش داده شده استفاده کنید)

۱/۴ پیمانه سرکه سفید

روغن زیتون

۱ قاشق غذاخوری کره

۱ قاشق غذاخوری خامه ترش

۱ قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه دلمه کلم

پختن برنج و کلم

  1. ۲ پیمانه برنج را خوب بشویید و در ۳ و نیم پیمانه آب به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ۱ قاشق چایخوری نمک بپزید. درب آن را بگذارید و حدود ۲۰ دقیقه بجوشانید یا تا زمانی که آب جذب برنج شوید به همین ترتیب می‌توانید آن را در پلوپز بپزید.
  2. ۲/۳ یک قابلمه بزرگ سوپ را با آب پر کنید. آن را به جوش برسانید. ۱/۲ قاشق چایخوری نمک و ۴ قاشق غذاخوری سرکه را به آن اضافه کنید.دلمه کلم
  3. دو برگ بزرگ بیرون هر دو کلم را بکنید و دور بیندازید. از یک چاقو برای بریدن قسمت هسته (قسمت سفت ته کلم) کلمها استفاده کنید (مطابق تصویر). ابتدا کلم اول را در آب بیندازید، به مدت ۵ دقیقه بگذارید بماند سپس کلم را بچرخانید و ۵ تا ۶ دقیقه دیگر بگذارید بماند. وقتی که برگهای کلم شروع به نرم شدن کردن آنها را از هم جدا کنید.دلمه کلمدلمه کلم

اگر برگها را از هم جدا کنید، سریعتر می‌پزند. وقتی برگهای کلم نرم شدند آنها را بردارید و روی سینی بگذارید تا خنک شوند. شما می‌دانید که آنها وقتی نرم و آماده هستند ه به رنگ زرد در بیایند و برگهای بزرگ هم به رنگ سبز کمرنگ در می‌آیند. همین کار را در مورد کلم دوم انجام دهید. اگر نیاز بود آب بیشتری به قابلمه اضافه کنید.دلمه کلم

درست کردن مواد میانی

  1. گوشت چرخ کرده و برنج را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.دلمه کلم
  2. ۴ عدد هویج را رنده کنید و در ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ۱ قاشق غذاخوری کره روی حرارت متوسط به زیاد تفت دهید. وقتی نرم شدند، ۱ پیمانه سس قارچ مارینارا را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.دلمه کلمدلمه کلم
  3. مخلوط هویج را به گوشت و برنج اضافه کنید. ۲ عدد تخم تخم مرغ و ۱ قاشق غذاخوری نمک به این مخلوط اضافه کنید. خوب مخلوط کنید (اگر همزن کاسه‌ای قوی دارید می‌توانید با قطعه خمیرگیر این کار را به راحتی انجام دهید).دلمه کلم

بریدن و آماده کردن برگهای کلم

  1. برگهای کوچک: بخش سفت در وسط ته کلم را جدا کنید و آنها را پهن کنید تا راحت‌تر رول شوند. هر برگ را با دو قاشق از مخلوط گوشت و برنج پر کنید. مواد را در قسمت وسط از سمت ساقه قرار دهید. برگها را از سمت ته شروع به رول کردن کنید همانند یک بوریتو. به این صورت که آنها را رول کنید و کناره‌ها را به سمت داخل بدهید. (مطابق تصویر).دلمه کلم
  2. برگهای بزرگ: برگها را از وسط به دو نیم کنید و در همان حال بخش ساقه را کامل از وسط برگها جدا کنید، در این صورت در انتها شما دو برگ خواهید داشت. ۲ قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت را در بالای هر برگ قرار دهید (یا به مقداری که اندازه باشد – اندازه برگها متفاوت است). برگها را به شکل یک مخروط رول کنید به این صورت که بخش ضخیم‌تر ته برگ قاعده مخروط است و قسمت نازک نوک برگ، نوک مخروط، اضافی قسمت ته را داخل مخروط فرو کنید تا کاملا بسته باشد. وقتی که کلمها را با مواد پر کردید و پیچاندید، آنها را در همان قابلمه‌ای که برای پختن برگهای کلم استفاده کردید، بچینید یا از یک قابلمه آهنی یا سرامیکی ضخیم استفاده کنید.دلمه کلم

آماده کردن سس همراه دلمه کلم

  1. ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را گرم کنید. ۲ عدد هویج رنده شده باقیمانده را با ۱ قاشق چایخوری نمک مخلوط مخلوط و تفت دهید. بهم بزنید تا نرم شوند. ۱ قاشق غذاخوری خامه ترش را اضافه کرده و ۱ پیمانه سس قارچ مارینارا را اضافه کنید. آنها را یک دقیقه دیگر تفت دهید و سپس از روی گاز بردارید.دلمه کلم
  2. این سس آماده شده (سس پودلیوا) را روی دلمه کلم بریزید و مقدار کافی آب به آن اضافه کنید به حدی که روی دلمه‌ها را بپوشاند (حدود ۲ و نیم تا ۳ پیمانه).دلمه کلمدلمه کلم

۲ روش برای پختن دلمه کلم وجود دارد

  1. اگر از قابلمه استفاده می‌کنید آب را کمی به جوش برسانید، سپس روی آن را گذاشته و به مدت ۴۰ دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید قل بخورد.
  2. اگر از قابلمه سرامیکی ضخمی استفاده می‌کنید، قبلا آن را در فر ۴۵۰ درجه فارنهایت (۲۳۰ درجه سانتی‌گراد) با در بسته و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه از قبل در طبقه سوم فر از سمت پایین (یک طبقه قبل از وسط فر)، گرم کنید. وقتی که حباب زد، حرارت را به ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) کاهش می‌دهیم و حدود ۱ ساعت می‌گذاریم در فر بماند. دلمه کلم شما آماده است نوش جان کنید.دلمه کلم
ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز  منبع: natashakitchen

دیدگاه ها 0
Subscribe
اعلام کردن به
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

مقالات زیبایی

پاک کننده صورت طبیعی
۱۰ پاک کننده صورت که می‌توانید خودتان درست کنید
45
موی نازک
اگر موی نازک دارید این ۹ اشتباه آرایش مو را انجام ندهید
194
ضرورت و اهمیت استفاده از کرم مرطوب کننده برای تمام انواع پوست
نقش کلیدی مرطوب کننده ها در روتین مراقبت پوستی
1,234
روغن نارگیل
آیا روغن نارگیل برای پوست و بیماری‌های پوستی مفید است؟
1,740
روغن میوه نسترن
روغن میوه نسترن (رزهیپ) چه فوایدی دارد، روشهای استفاده از آن چیست؟
6,486
سبک جدید کانتور
با سبک جدید کانتور کردن در سال ۲۰۱۹ آشنا شوید
3,706

مقالات سلامت

رادیکولوپاتی
رادیکولوپاتی (عصب تحت فشار) ؛ انواع، علل، علائم و درمان
30
غذاهای تحریک کننده سردرد
غذاهای تحریک کننده سردرد که باید از آنها پرهیز کنید
41
مضرات دمپایی لا انگشتی
دمپایی لا انگشتی (دمپایی ابری) را به این ۱۱ دلیل هرگز نپوشید
86
کولونوسکوپی
کولونوسکوپی ؛ دلایل، نحوه انجام، آمادگی پیشرفته و روشهای جایگزین
61
رفع جوش چرکی
رفع جوش چرکی با ۴ درمان طبیعی و سریع و روشهای موثر دیگر
79
آمیلوئیدوز
آمیلوئیدوز بر چند نوع است، روشهای تشخیص و درمان آن چگونه است؟
63

مقالات آشپزی

خوراک برنج و مرغ در فر
خوراک برنج و مرغ در فر با ادویه ایتالیایی و طعم عالی
68
سیب زمینی برشته در فر
سیب زمینی برشته در فر با حداقل روغن و سرشار از ادویه
182
طرز تهیه نان خامه ای
طرز تهیه نان خامه ای به صورت حرفه‌ای و با ارائه همه نکات لازم
210
پنیر موزارلا
طرز تهیه پنیر موزارلا تازه و خانگی برای انواع غذاها با همه نکات لازم
299
خواص و طرز تهیه آب استخوان
خواص آب استخوان یا آب قلم و طرز تهیه آن در خانه به بهترین روش
457
نان سفید خانگی
نان سفید خانگی به روشی آسان برای تهیه انواع ساندویچ و اسنک
356

مقالات تغذیه

بهترین زمان مصرف ویتامین
بهترین زمان مصرف ویتامین ها، مواد معدنی و انواع مکمل چیست؟
5
شیوه نگهداری غذای تازه
۱۲ غذای تازه که هرگز نباید با هم نگهداری شوند
36
سلامت ریه
سلامت ریه را با این ۲۰ خوراکی تضمین کنید
43
کلسیم پیروات
کلسیم پیروات چه فوایدی دارد و چگونه مصرف می‌شود؟
43
خواص ریحان
ریحان گیاهی شگفت انگیز با خواصی بی نظیر طبق بررسی های علمی
68
خواص جوانه
خواص جوانه حبوبات و غلات و طرز تهیه آنها در خانه به چندین روش متنوع
82