جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۵ مهر ۱۳۹۶
  • ۲۲:۵۳
  • 83,243
سینه مرغ طلایی و آبدار

بهترین روش برای تهیه سینه مرغ طلایی و آبدار در کمترین زمان

روشهای بسیاری برای پخت سینه مرغ طلایی وجود دارد طوری که هر آشپزی سبک خودش را دارد و این خیلی خوب است چون باعث می‌شود که ما هرگز از این شام دوست داشتنی خسته نشویم.

سینه مرغ سرخ شده در ماهیتابه که در کمی روغن به همراه نمک و فلفل پخته شده و در انتها با مقداری کره ظاهری زیبا به خود گرفته است، نخستین روشی است که من برای پختن سینه مرغ یاد گرفتم و تکنیکی که همیشه به آن رجوع می‌کنم. در نتیجه رویه بیرونی سینه مرغ طلایی شده و از داخل آبدار است که تنها با کمی سبزیجات بخارپز و مقداری ماست خامه‌ای ظاهری شیک و زیبا خواهد گرفت.

پختن سینه مرغ طلایی و آبدار روی اجاق گاز

تکنیکهای زیادی برای پختن سینه مرغ روی اجاق گاز وجود دارد. بعضی از آنها به صورت خواباندن سینه مرغ در سس است در حالی که محبوب ترین روش پختن سینه مرغ استفاده از روش پخت در ماهیتابه است. این روش تا آنجایی که ما می‌دانیم و نسبت به روشهای دیگر بیشتر دوست داریم باعث می‌شود نتیجه یک سینه مرغ طلایی، با ظاهری زیبا و آبدار باشد.

  • پختن سینه مرغ به این روش بهتر است در یک ماهیتابه ۱۰ اینچی یا بزرگتر انجام شود. ترجیحا لبه دار و نچسب باشد. اگر شما این نوع ماهیتابه را داشته باشید خیلی عالی است.
  • برای این دستور شما نیازمند دو سینه مرغ بدون پوست (حدود ۴۵۰ گرم) هستید

مراحل هوشمندانه برای سینه مرغ طلایی و آبدار

  • با ماهیتابه عریض و گود شروع کنید، ماهیتابه را روی گاز بگذارید و روغن را به آن اضافه کنید. ما قصد داریم مرغ را با حرارت متوسط به بالا بپزیم و می‌خواهیم فضای مناسبی برای دو سینه مرغ داشته باشیم. با استفاده از ماهیتابه گود و عریض که مرغ را در خود جای می‌دهد و حرکت کفگیر را به حداقل می‌رساند.
  • مرغ را به مدت پنج دقیقه اصلا دست نزنید و جابجا کنید. هنگامی که مرغ در ماهیتابه است، آن را نه بلند کنید نه تکان دهید و نه اینکه در اینکه در این پنج دقیقه به آن ضربه بزنید. اگر نمی‌توانید مرغ را به راحتی با انبر بلند کنید یعنی هنوز آماده نیست که آن را بر عکس کنید و طلایی قهوه‌ای نخواهد شد.
  • آن را یکبار بردارید نه دو بار. سینه مرغ را تنها یک بار با هدف طلایی شدن هر طرف آن بچرخانید.
  • با کره کار را تمام کنید. کره اگر در ابتدا اضافه شود، خیلی سریع خواهد سوخت، برای بدست آوردن طعم خوشمزه و مقداری رنگ در انتهای پختن اضافه خواهد شد.

مرغ طلایی را سرو کنیدسینه مرغ خرد شده

روش سرو کردن مورد علاقه من مرغ آلفردو خامه‌ای است که بر خلاف مرغ با سس خامه‌ای که خیلی سنگین است، بافت سبکی دارد. اما این تکنیک پایه را برای هر مدل غذایی که بخواهید، می‌توانید استفاده کنید مثل سالاد مرغ خرد شده، مرغ و کاهو و حتی ساندویچ مرغ.

طرز تهیه سینه مرغ طلایی آبدار

برای ۲ تا ۴ نفر

مواد لازم

  • ۲ عدد سینه مرغ بدون پوست (حدود ۴۵۰ گرم)
  • ۳/۴ قاشق چایخوری نمک
  • ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه پودر شده
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن کلزا
  • ۱ قاشق غذاخوری کره

وسایل لازم

  • پیمانه‌های اندازه گیری
  • چاقو و تخته برش
  • حوله کاغذی
  • ماهیتابه با پهنای ۱۰ اینچ یا بزرگتر (نچسب)
  • تایمر
  • دماسنج ثابتمواد لازم مرغ طلایی و آبدار

دستورالعمل تهیه سینه مرغ طلایی و آبدار

سینه مرغ را شسته وخشک کنید با نمک و فلف مزه دار کنید. مرغ را با حوله کاغذی کاملا خشک کنید سپس نمک و فلفل بزنید.مزه دار کردن مرغ

روغن را روی حرارت متوسط به زیاد در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید. روغن را در یک ماهیتابه بزرگ ۱۰ اینچی یا بزرگتر، حرارت دهید، ترجیحا گود و نچسب (ماهیتابه چدنی یک گزینه عالی است) باشد. حرارت متوسط به زیاد تا زمانی که جلز و ولز کند، حدود ۳ دقیقه.روغن در ماهیتابه گود

مرغ را به ماهیتابه داغ اضافه کنید. برای ۵ تا ۷ دقیقه مرغ را طبخ کنید. قبل از اضافه کردن مرغ ماهیتابه را کمی بچرخانید تا روغن به اندازه مساوی در همه جای آن پخش شود. سینه مرغ را به یکباره به ماهیتابه اضافه کنید. و مرغ را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه اصلا نه دست بزنید نه حرکت دهید، کاملا ثابت در ماهیتابه بماند. بعد از مدت زمانی سعی کنید مرغ را با انبر آشپزخانه بردارید اگر احساس می‌کنید که گیر کرده و به راحتی بلند نمی‌شود یعنی هنوز به اندازه کافی ترد نشده و آماده وارو کردن نیست.افزودن مرغ در ماهیتابه

مرغ را با کفگیر وارو کنید. مرغ را تا حدی بپزید که به حرارت ۱۶۵ درجه فارنهایت برسد ۵ تا ۷ دقیقه دیگر نگه دارید. قطعات مرغ را با کفگیر حرکت دهید و مقداری کره بین آنها اضافه کنید. ماهیتابه را بردارید و آن را به آرامی حرکت دهید تا کره ذوب شده را به آرامی پخش کنید. پختن را ادامه دهید تا زمانی که درجه حرارت داخلی مرغ به ۱۶۵ درجه فارنهایت برسد، ۵ تا ۷ دقیقه دیگر بگذارید تا بپزد.افزودن کره به مرغ طلایی

مرغ پخته را روی تخته برش تمیز گذاشته و برش بزنید. مرغ سرخ شده را بر روی یک بشقاب بزرگ یا روی یک تخته برش بزرگ گذاشته و برش بزنید. قبل از برش زدن و سرو کردن آن، ۳ دقیقه روی تخته برش استراحت بدهید.مرغ روی تخته برش

نکات مهم

نگهداری: قطعات مرغ را می‌توان در یک ظرف هواگیری شده در یخچال قرار داده و تا حداکثر ۴ روز نگهداری کنید.

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع : thekitchn

دیدگاه ها 2
Subscribe
اعلام کردن به
2 Comments
جدیدترین
قدیمی
Inline Feedbacks
View all comments

Thank you så much

خیلی ممون. واقعا عالی بودش

مقالات زیبایی

درمان خشکی لب
بهترین محصولات آرایشی بهداشتی برای درمان برای خشکی لب
106
لوازم آرایشی
خرید لوازم آرایش اصل و با کیفیت از داروخانه آنلاین
54
اصل بودن ادکلن
روش های ساده برای تشخیص اصل بودن ادکلن کرید اونتوس
111
غذاهای سرشار از کلاژن
غذاهای سرشار از کلاژن که پوست شما را به گذشته خوب می برند
429
لوازم آرایشی
محصولات پیپا انتخابی مناسب در هنگام خرید لوازم آرایشی
240
درمان لک صورت
درمان لک صورت؛ راهنمای علمی درمان لک به همراه معرفی بهترین محصولات
434

مقالات سلامت

مکمل برای آرتروز
۲۰ ویتامین و مکمل برای آرتروز که برای کنترل علائم مفید هستند
104
رژیم روزه داری متناوب
روزه داری متناوب، حافظه و عملکردهای شناختی را بهبود می‌دهد
113
بیماری کرونا
با تست کرونا در منزل نگرانی خود را کاهش دهید
156
مدفوع بدبو
اسهال و مدفوع بدبو نشانه چیست و چگونه می‌توان آن را رفع کرد؟
215
نوروپاتی محیطی
نوروپاتی محیطی چیست، انواع روشهای تشخیص و درمان آن چه هستند؟
100
استرس و بارداری
استرس و بارداری؛ استرس چگونه مانع از بارداری و رشد جنین می‌شود؟
88

مقالات آشپزی

شربت توت فرنگی
شربت توت فرنگی خانگی؛ تازه و آسان با طعمی دلپذیر
114
شیر جو دوسر خانگی
طرز تهیه شیر جو دوسر خانگی و انواع روشهای استفاده از آن
365
نان هندی خانگی
نان هندی خانگی ساده و آسان بدون نیاز به فر
821
ترافل شکلاتی
ترافل شکلاتی خوشمزه تقدیم به آنهایی که دوستشان داریم
292
گرام ماسالا
طرز تهیه ادویه گرام ماسالا در خانه با عطری عالی برای انواع غذاها
632
سس مایونز گیاهی
سس مایونز گیاهی و رژیمی برای آنها که به سلامتی خود اهمیت می‌دهند
928

مقالات تغذیه

رژیم فستینگ
رژیم فستینگ؛ آیا این رژیم برای لاغری و سلامتی موثر است؟
47
رژیم روزه داری متناوب
روزه داری متناوب، حافظه و عملکردهای شناختی را بهبود می‌دهد
113
تغذیه سالم
تغذیه سالم فقط به معنی افزایش سبزیجات و کاهش چربی‌ها نیست!
154
غذاهای سرشار از کلاژن
غذاهای سرشار از کلاژن که پوست شما را به گذشته خوب می برند
429
توت فرنگی
خواص توت فرنگی این دلربای اردیبهشتی؛ میوه ای کم قند و خوش طعم
95
خواب و چاقی
خواب و چاقی؛ تاثیر ریتم شبانه‌روزی بدن بر چاقی وسایر بیماری‌های مزمن
147