بهترین روش برای تهیه سینه مرغ طلایی و آبدار در کمترین زمان روشهای بسیاری برای پخت سینه مرغ طلایی وجود دارد طوری که هر آشپزی سبک خودش را دارد و این خیلی خوب است چون باعث میشود که ما هرگز از این شام دوست داشتنی خسته نشویم. سینه مرغ سرخ شده در ماهیتابه که در کمی روغن به همراه نمک و فلفل پخته شده و در انتها با مقداری کره ظاهری زیبا به خود گرفته است، نخستین روشی است که من برای پختن سینه مرغ یاد گرفتم و تکنیکی که همیشه به آن رجوع میکنم. در نتیجه رویه بیرونی سینه مرغ طلایی شده و از داخل آبدار است که تنها با کمی سبزیجات بخارپز و مقداری ماست خامهای ظاهری شیک و زیبا خواهد گرفت. پختن سینه مرغ طلایی و آبدار روی اجاق گاز تکنیکهای زیادی برای پختن سینه مرغ روی اجاق گاز وجود دارد. بعضی از آنها به صورت خواباندن سینه مرغ در سس است در حالی که محبوب ترین روش پختن سینه مرغ استفاده از روش پخت در ماهیتابه است. این روش تا آنجایی که ما میدانیم و نسبت به روشهای دیگر بیشتر دوست داریم باعث میشود نتیجه یک سینه مرغ طلایی، با ظاهری زیبا و آبدار باشد. پختن سینه مرغ به این روش بهتر است در یک ماهیتابه ۱۰ اینچی یا بزرگتر انجام شود. ترجیحا لبه دار و نچسب باشد. اگر شما این نوع ماهیتابه را داشته باشید خیلی عالی است. برای این دستور شما نیازمند دو سینه مرغ بدون پوست (حدود ۴۵۰ گرم) هستید مراحل هوشمندانه برای سینه مرغ طلایی و آبدار با ماهیتابه عریض و گود شروع کنید، ماهیتابه را روی گاز بگذارید و روغن را به آن اضافه کنید. ما قصد داریم مرغ را با حرارت متوسط به بالا بپزیم و میخواهیم فضای مناسبی برای دو سینه مرغ داشته باشیم. با استفاده از ماهیتابه گود و عریض که مرغ را در خود جای میدهد و حرکت کفگیر را به حداقل میرساند. مرغ را به مدت پنج دقیقه اصلا دست نزنید و جابجا کنید. هنگامی که مرغ در ماهیتابه است، آن را نه بلند کنید نه تکان دهید و نه اینکه در اینکه در این پنج دقیقه به آن ضربه بزنید. اگر نمیتوانید مرغ را به راحتی با انبر بلند کنید یعنی هنوز آماده نیست که آن را بر عکس کنید و طلایی قهوهای نخواهد شد. آن را یکبار بردارید نه دو بار. سینه مرغ را تنها یک بار با هدف طلایی شدن هر طرف آن بچرخانید. با کره کار را تمام کنید. کره اگر در ابتدا اضافه شود، خیلی سریع خواهد سوخت، برای بدست آوردن طعم خوشمزه و مقداری رنگ در انتهای پختن اضافه خواهد شد. مرغ طلایی را سرو کنید روش سرو کردن مورد علاقه من مرغ آلفردو خامهای است که بر خلاف مرغ با سس خامهای که خیلی سنگین است، بافت سبکی دارد. اما این تکنیک پایه را برای هر مدل غذایی که بخواهید، میتوانید استفاده کنید مثل سالاد مرغ خرد شده، مرغ و کاهو و حتی ساندویچ مرغ. طرز تهیه سینه مرغ طلایی آبدار برای ۲ تا ۴ نفر مواد لازم ۲ عدد سینه مرغ بدون پوست (حدود ۴۵۰ گرم) ۳/۴ قاشق چایخوری نمک ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه پودر شده ۲ قاشق غذاخوری روغن کلزا ۱ قاشق غذاخوری کره وسایل لازم پیمانههای اندازه گیری چاقو و تخته برش حوله کاغذی ماهیتابه با پهنای ۱۰ اینچ یا بزرگتر (نچسب) تایمر دماسنج ثابت دستورالعمل تهیه سینه مرغ طلایی و آبدار سینه مرغ را شسته وخشک کنید با نمک و فلف مزه دار کنید. مرغ را با حوله کاغذی کاملا خشک کنید سپس نمک و فلفل بزنید. روغن را روی حرارت متوسط به زیاد در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید. روغن را در یک ماهیتابه بزرگ ۱۰ اینچی یا بزرگتر، حرارت دهید، ترجیحا گود و نچسب (ماهیتابه چدنی یک گزینه عالی است) باشد. حرارت متوسط به زیاد تا زمانی که جلز و ولز کند، حدود ۳ دقیقه. مرغ را به ماهیتابه داغ اضافه کنید. برای ۵ تا ۷ دقیقه مرغ را طبخ کنید. قبل از اضافه کردن مرغ ماهیتابه را کمی بچرخانید تا روغن به اندازه مساوی در همه جای آن پخش شود. سینه مرغ را به یکباره به ماهیتابه اضافه کنید. و مرغ را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه اصلا نه دست بزنید نه حرکت دهید، کاملا ثابت در ماهیتابه بماند. بعد از مدت زمانی سعی کنید مرغ را با انبر آشپزخانه بردارید اگر احساس میکنید که گیر کرده و به راحتی بلند نمیشود یعنی هنوز به اندازه کافی ترد نشده و آماده وارو کردن نیست. مرغ را با کفگیر وارو کنید. مرغ را تا حدی بپزید که به حرارت ۱۶۵ درجه فارنهایت برسد ۵ تا ۷ دقیقه دیگر نگه دارید. قطعات مرغ را با کفگیر حرکت دهید و مقداری کره بین آنها اضافه کنید. ماهیتابه را بردارید و آن را به آرامی حرکت دهید تا کره ذوب شده را به آرامی پخش کنید. پختن را ادامه دهید تا زمانی که درجه حرارت داخلی مرغ به ۱۶۵ درجه فارنهایت برسد، ۵ تا ۷ دقیقه دیگر بگذارید تا بپزد. مرغ پخته را روی تخته برش تمیز گذاشته و برش بزنید. مرغ سرخ شده را بر روی یک بشقاب بزرگ یا روی یک تخته برش بزرگ گذاشته و برش بزنید. قبل از برش زدن و سرو کردن آن، ۳ دقیقه روی تخته برش استراحت بدهید. نکات مهم نگهداری: قطعات مرغ را میتوان در یک ظرف هواگیری شده در یخچال قرار داده و تا حداکثر ۴ روز نگهداری کنید. ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز منبع : thekitchn کپی شد دسته ها: آشپزیانواع غذاهامهارتهای آشپزینکات و ایده ها برچسب ها: بهترین روش پخت سینه مرغسینه مرغ سرخ شدهسینه مرغ طلاییسینه مرغ طلایی و آبدارطرز تهیه مرغ طلاییطرز تهیه مرغ طلایی و آبدارمرغ سرخ شده آبدارپخت سینه مرغ طلایی
مقالات زیبایی نقش کلیدی مرطوب کننده ها در روتین مراقبت پوستی 290 آیا روغن نارگیل برای پوست و بیماریهای پوستی مفید است؟ 397 روغن میوه نسترن (رزهیپ) چه فوایدی دارد، روشهای استفاده از آن چیست؟ 1,324 با سبک جدید کانتور کردن در سال ۲۰۱۹ آشنا شوید 2,148 ترفندهای آرایش چشم برای خانمهایی که چشمان گود دارند 2,661 براش های آرایشی خود را به این روش تمیز کنید و بشویید 1,062
مقالات سلامت سنگ کلیه و آشنایی با مواد غذایی مفید و غیرمفید برای آن 33 داروی زاروکسیلین ( متولازون ) و ویژگی های مهم و کاربردی این دارو 79 داروی پیوگلیتازون و نکات مهم در مورد مصرف این دارو 156 داروی نالترکسون و نگاهی جامع به ویژگی های این دارو 248 تست WBC آزمایش خون؛ مقدار نرمال و علل بالا یا پایین بودن آن 746 کاهش تری گلیسرید به روشهای طبیعی و بدون استفاده از دارو 520
مقالات آشپزی ۴ دسته بندی ضروری از مواد غذایی برای داشتن صبحانه سالم 53 طرز تهیه نان سیب زمینی نرم و لطیف مرحله به مرحله 50 آیا از اهمیت پیش غذا و دسر در سلامتی آگاهید؟ 152 طرز تهیه کوفته قلقلی با گوشت برای همراهی با انواع غذاها 815 طرز تهیه چهار دسر خیلی خوشمزه برای مهمانیها 647 سالاد هلو با مرغ کبابی و سس مخصوص عسلی 681
مقالات تغذیه خواص باقلا و معرفی ۸ مورد از مهم ترین فواید مصرف این ماده غذایی 209 کاهش تری گلیسرید به روشهای طبیعی و بدون استفاده از دارو 520 چای ترش و معرفی ۱۱ مورد از خواص شگفت انگیز این نوشیدنی محبوب 481 کدو حلوایی و بررسی ۸ خاصیت شگفت انگیز این ماده غذایی 776 مصرف کم پروتئین موجب چه تغییراتی در بدن میشود؟ 170 ساعت بیولوژیکی بدن و عادات غذایی 138