جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۵ مهر ۱۳۹۶
  • ۲۲:۵۳
  • 69,601
سینه مرغ طلایی و آبدار

بهترین روش برای تهیه سینه مرغ طلایی و آبدار در کمترین زمان

روشهای بسیاری برای پخت سینه مرغ طلایی وجود دارد طوری که هر آشپزی سبک خودش را دارد و این خیلی خوب است چون باعث می‌شود که ما هرگز از این شام دوست داشتنی خسته نشویم.

سینه مرغ سرخ شده در ماهیتابه که در کمی روغن به همراه نمک و فلفل پخته شده و در انتها با مقداری کره ظاهری زیبا به خود گرفته است، نخستین روشی است که من برای پختن سینه مرغ یاد گرفتم و تکنیکی که همیشه به آن رجوع می‌کنم. در نتیجه رویه بیرونی سینه مرغ طلایی شده و از داخل آبدار است که تنها با کمی سبزیجات بخارپز و مقداری ماست خامه‌ای ظاهری شیک و زیبا خواهد گرفت.

پختن سینه مرغ طلایی و آبدار روی اجاق گاز

تکنیکهای زیادی برای پختن سینه مرغ روی اجاق گاز وجود دارد. بعضی از آنها به صورت خواباندن سینه مرغ در سس است در حالی که محبوب ترین روش پختن سینه مرغ استفاده از روش پخت در ماهیتابه است. این روش تا آنجایی که ما می‌دانیم و نسبت به روشهای دیگر بیشتر دوست داریم باعث می‌شود نتیجه یک سینه مرغ طلایی، با ظاهری زیبا و آبدار باشد.

  • پختن سینه مرغ به این روش بهتر است در یک ماهیتابه ۱۰ اینچی یا بزرگتر انجام شود. ترجیحا لبه دار و نچسب باشد. اگر شما این نوع ماهیتابه را داشته باشید خیلی عالی است.
  • برای این دستور شما نیازمند دو سینه مرغ بدون پوست (حدود ۴۵۰ گرم) هستید

مراحل هوشمندانه برای سینه مرغ طلایی و آبدار

  • با ماهیتابه عریض و گود شروع کنید، ماهیتابه را روی گاز بگذارید و روغن را به آن اضافه کنید. ما قصد داریم مرغ را با حرارت متوسط به بالا بپزیم و می‌خواهیم فضای مناسبی برای دو سینه مرغ داشته باشیم. با استفاده از ماهیتابه گود و عریض که مرغ را در خود جای می‌دهد و حرکت کفگیر را به حداقل می‌رساند.
  • مرغ را به مدت پنج دقیقه اصلا دست نزنید و جابجا کنید. هنگامی که مرغ در ماهیتابه است، آن را نه بلند کنید نه تکان دهید و نه اینکه در اینکه در این پنج دقیقه به آن ضربه بزنید. اگر نمی‌توانید مرغ را به راحتی با انبر بلند کنید یعنی هنوز آماده نیست که آن را بر عکس کنید و طلایی قهوه‌ای نخواهد شد.
  • آن را یکبار بردارید نه دو بار. سینه مرغ را تنها یک بار با هدف طلایی شدن هر طرف آن بچرخانید.
  • با کره کار را تمام کنید. کره اگر در ابتدا اضافه شود، خیلی سریع خواهد سوخت، برای بدست آوردن طعم خوشمزه و مقداری رنگ در انتهای پختن اضافه خواهد شد.

مرغ طلایی را سرو کنیدسینه مرغ خرد شده

روش سرو کردن مورد علاقه من مرغ آلفردو خامه‌ای است که بر خلاف مرغ با سس خامه‌ای که خیلی سنگین است، بافت سبکی دارد. اما این تکنیک پایه را برای هر مدل غذایی که بخواهید، می‌توانید استفاده کنید مثل سالاد مرغ خرد شده، مرغ و کاهو و حتی ساندویچ مرغ.

طرز تهیه سینه مرغ طلایی آبدار

برای ۲ تا ۴ نفر

مواد لازم

  • ۲ عدد سینه مرغ بدون پوست (حدود ۴۵۰ گرم)
  • ۳/۴ قاشق چایخوری نمک
  • ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه پودر شده
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن کلزا
  • ۱ قاشق غذاخوری کره

وسایل لازم

  • پیمانه‌های اندازه گیری
  • چاقو و تخته برش
  • حوله کاغذی
  • ماهیتابه با پهنای ۱۰ اینچ یا بزرگتر (نچسب)
  • تایمر
  • دماسنج ثابتمواد لازم مرغ طلایی و آبدار

دستورالعمل تهیه سینه مرغ طلایی و آبدار

سینه مرغ را شسته وخشک کنید با نمک و فلف مزه دار کنید. مرغ را با حوله کاغذی کاملا خشک کنید سپس نمک و فلفل بزنید.مزه دار کردن مرغ

روغن را روی حرارت متوسط به زیاد در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید. روغن را در یک ماهیتابه بزرگ ۱۰ اینچی یا بزرگتر، حرارت دهید، ترجیحا گود و نچسب (ماهیتابه چدنی یک گزینه عالی است) باشد. حرارت متوسط به زیاد تا زمانی که جلز و ولز کند، حدود ۳ دقیقه.روغن در ماهیتابه گود

مرغ را به ماهیتابه داغ اضافه کنید. برای ۵ تا ۷ دقیقه مرغ را طبخ کنید. قبل از اضافه کردن مرغ ماهیتابه را کمی بچرخانید تا روغن به اندازه مساوی در همه جای آن پخش شود. سینه مرغ را به یکباره به ماهیتابه اضافه کنید. و مرغ را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه اصلا نه دست بزنید نه حرکت دهید، کاملا ثابت در ماهیتابه بماند. بعد از مدت زمانی سعی کنید مرغ را با انبر آشپزخانه بردارید اگر احساس می‌کنید که گیر کرده و به راحتی بلند نمی‌شود یعنی هنوز به اندازه کافی ترد نشده و آماده وارو کردن نیست.افزودن مرغ در ماهیتابه

مرغ را با کفگیر وارو کنید. مرغ را تا حدی بپزید که به حرارت ۱۶۵ درجه فارنهایت برسد ۵ تا ۷ دقیقه دیگر نگه دارید. قطعات مرغ را با کفگیر حرکت دهید و مقداری کره بین آنها اضافه کنید. ماهیتابه را بردارید و آن را به آرامی حرکت دهید تا کره ذوب شده را به آرامی پخش کنید. پختن را ادامه دهید تا زمانی که درجه حرارت داخلی مرغ به ۱۶۵ درجه فارنهایت برسد، ۵ تا ۷ دقیقه دیگر بگذارید تا بپزد.افزودن کره به مرغ طلایی

مرغ پخته را روی تخته برش تمیز گذاشته و برش بزنید. مرغ سرخ شده را بر روی یک بشقاب بزرگ یا روی یک تخته برش بزرگ گذاشته و برش بزنید. قبل از برش زدن و سرو کردن آن، ۳ دقیقه روی تخته برش استراحت بدهید.مرغ روی تخته برش

نکات مهم

نگهداری: قطعات مرغ را می‌توان در یک ظرف هواگیری شده در یخچال قرار داده و تا حداکثر ۴ روز نگهداری کنید.

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز منبع : thekitchn

دیدگاه ها 2
Subscribe
اعلام کردن به
2 Comments
جدیدترین
قدیمی
Inline Feedbacks
View all comments

Thank you så much

خیلی ممون. واقعا عالی بودش

مقالات زیبایی

پاک کننده صورت طبیعی
۱۰ پاک کننده صورت که می‌توانید خودتان درست کنید
228
موی نازک
اگر موی نازک دارید این ۹ اشتباه آرایش مو را انجام ندهید
343
ضرورت و اهمیت استفاده از کرم مرطوب کننده برای تمام انواع پوست
نقش کلیدی مرطوب کننده ها در روتین مراقبت پوستی
1,270
روغن نارگیل
آیا روغن نارگیل برای پوست و بیماری‌های پوستی مفید است؟
1,812
روغن میوه نسترن
روغن میوه نسترن (رزهیپ) چه فوایدی دارد، روشهای استفاده از آن چیست؟
6,916
سبک جدید کانتور
با سبک جدید کانتور کردن در سال ۲۰۱۹ آشنا شوید
3,784

مقالات سلامت

علائم سرطان کبد
علائم سرطان کبد با ۹ علامت خاموش که شاید آنها را ندانید
53
داروی توسیلیزومب
داروی توسیلیزومب یکی از کاراترین درمان ها در کنترل بیماری کرونا
84
گرافت استخوانی
گرافت استخوانی (پیوند استخوان) چیست و چه کاربردهای درمانی دارد؟
53
نگاهی به داروی ویموو
داروی ویموو و نگاهی جامع به ویژگی های این داروی ترکیبی
108
مثانه بیش فعال
مثانه بیش فعال (مثانه پرکار)؛ علل، علائم، تشخیص و درمان
118
معرفی داروی تاوانکس
داروی تاوانکس (لووفلوکساسین) درمانی کارا در مواجهه با بیماری کرونا
291

مقالات آشپزی

کدو سبز شکم پر
کدو سبز شکم پر با رویه پنیری برای میانه تابستان
36
خوراک برنج و مرغ در فر
خوراک برنج و مرغ در فر با ادویه ایتالیایی و طعم عالی
154
سیب زمینی برشته در فر
سیب زمینی برشته در فر با حداقل روغن و سرشار از ادویه
267
طرز تهیه نان خامه ای
طرز تهیه نان خامه ای به صورت حرفه‌ای و با ارائه همه نکات لازم
272
پنیر موزارلا
طرز تهیه پنیر موزارلا تازه و خانگی برای انواع غذاها با همه نکات لازم
378
خواص و طرز تهیه آب استخوان
خواص آب استخوان یا آب قلم و طرز تهیه آن در خانه به بهترین روش
562

مقالات تغذیه

بهترین زمان مصرف ویتامین
بهترین زمان مصرف ویتامین ها، مواد معدنی و انواع مکمل چیست؟
82
شیوه نگهداری غذای تازه
۱۲ غذای تازه که هرگز نباید با هم نگهداری شوند
103
سلامت ریه
سلامت ریه را با این ۲۰ خوراکی تضمین کنید
66
کلسیم پیروات
کلسیم پیروات چه فوایدی دارد و چگونه مصرف می‌شود؟
69
خواص ریحان
ریحان گیاهی شگفت انگیز با خواصی بی نظیر طبق بررسی های علمی
90
خواص جوانه
خواص جوانه حبوبات و غلات و طرز تهیه آنها در خانه به چندین روش متنوع
98