جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۲۷ بهمن ۱۳۹۶
  • ۰۰:۲۴
  • 4,033
کوفته برنجی

کوفته برنجی ایتالیایی با پنیر (کوفته آرانچینی)

کوفته برنجی یکی از غذاهای مورد علاقه اکثر مردم است. در کوفته برنجی ایرانی معمولا مواد در یک سس مخصوص پخته می‌شوند اما کوفته برنجی پنیری در واقع شبیه کوفته قلقلی است و در روغن سرخ می‌شود اما شما می‌توانید این کوفته برنجی را در سس مورد علاقه‌تان یا یک دیپ قرمز بزنید و از خوردن آن لذت ببرید، اگر چه به تنهایی بسیار خوشمزه است و نیازی به همراه ندارد. این کوفته‌ها در واقع یک نوع کوفته کلاسیک ایتالیایی با نام Arancini هستند. این کوفته برنجی مثل یک کوفته تبریزی شکم پر هستند که داخل آنها مقداری پنیر جادویی ریخته شده باشد چون وقتی آنها را باز می‌‌کنید حالت زیبایی از پنیر را به نمایش می‌گذارند. این کوفته بسیار خوشمزه است و مطمئن باشید همه اعضای خانواده از کوچک تا بزرگ آن را دوست خواهند داشت. اگر علاقه مند به درست کردن این کوفته ایتالیایی هستید، در ادامه آن را به شما یاد خواهم داد.

کوفته برنجی پنیری (کوفته ایتالیایی آرانچینی)

مواد لازم برای کوفته برنجیکوفته برنجی

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون + ۲ قاشق غذاخوری کره

۱ عدد پیاز متوسط ریز خرد شده (حدود ۱ پیمانه)

۱ پیمانه کالباس، ریز خرد شده

۲ پیمانه برنج با دانه متوسط مثل برنج یاسمین

۵ پیمانه آب مرغ یا استاک مرغ

۱ قاشق غذاخوری نمک (من از نمک دریا استفاده می‌نم)

۱ پیمانه نخود سبز فریز شده

۱/۳ پیمانه جعفری تازه ریز خرد شده

۱ پیمانه پنیر پارمزان رنده شده

۱۲۰ گرم پنیر موزارلا، به صورت ۲۴ مکعب ۱/۲ اینچی برش زده شود

مواد لازم برای سرخ کردن کوفتهکوفته برنجی ایتالیایی

۱ پیمانه آرد چند منظوره

۳ عدد تخم مرغ بزرگ، با چنگال بهم بزنید

۱ و ۱/۲ پیمانه خرده نان

روغن برای سرخ کردن (روغن گیاهی، کانولا یا روغن هسته انگور)

طرز تهیه کوفته برنجی ایتالیایی

  1. از یک قابلمه با ته کلفت استفاده کنید که در آن نیز به خوبی بسته شود. قابلمه را روی حرارت متوسط به بالا بگذارید، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ۲ قاشق غذاخوری کره اضافه کنید. وقتی که داغ شد، پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا زمانی که نرم و طلایی شود (۴ تا ۵ دقیقه). کالباس خرد شده را اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه بپزید تا زمانی که گوشت طلایی شود. برنج را به مواد اضافه کنید و بهم بزنید تا زمانی که با روغن آغشته شود.کوفته برنجی پنیری
  2. ۶ پیمانه آب مرغ را به آن اضافه کنید و ۱ قاشق چایخوری نمک دریا به آن بیفزایید و آن را بپزید تا زمانی که مایع بوسیله برنج کاملا جذب شود (حدود ۱۵ دقیقه). نخودها را به آن اضافه کنید، سپس درب را گذاشته و تا حدود ۲ دقیقه به پخت ادامه دهید. برنج باید نرم شود و مایع تقریبا جذب شده باشد. برنج را در یک ظرف پهن مثل یک سینی بریزید تا خنک شود.کوفته برنجی آرانچینی
  3. وقتی برنج خنک شد، آن را با ۱/۳ پیمانه جعفری ریز خرد شده و ۱ پیمانه پنیر پارمزان مخلوط کنید. کوفته‌ها را با استفاده از یک قاشق بستنی شکل دهید یا آن را در دستتان به شکل کوفته‌های متوسط شکل دهید. در وسط هر کوفته یک قطعه پنیر موزارلا مکعبی قرار دهید و سپس آن را خوب بهم بیاورید و ببندید تا مخلوط برنج و پنیر کاملا گرد و بسته باشد و پنیر موزارلا در وسط آن قرار گیرد.کوفته آرانچینی
  4. سه کاسه کم عمق را بردارید، در یکی از آنها یک فنجان آرد، دومی ۳ عدد تخم مرغ هم زده شده و در سومی ۱ و ۱/۲ خرده نان بریزید. هر یک از کوفته برنجی ها را ابتدا در آرد بزنید و بغلطانید، آن را تکان دهید سپس کوفته را در تخم مرغ بزنید تاب دهید تا کل روی آن تخم مرغی شود و سپس اجازه دهید تا تخم مرغ اضافی آن خارج شود. در آخر کوفته برنجی را در خرده نان بزنید تا دورتادور کوفته به صورت یکسان از خرده نان پر شود. بهتر است قبل از اینکه سرخ کردن را شروع کنید، همه کوفته برنجی ها را آماده کنید سپس آنها را سرخ کنید چون سرخ کردن آنها خیلی سریع انجام می‌شود.طرز تهیه کوفته برنجی
  5. حدود یک اینچ روغن در یک ماهیتابه گود یا قابلمه بریزید (قابلمه بخاطر اینکه روغن به بیرون نپاشد، بهتر است). هنگامی که روغن داغ شد کوفته‌ها را در قابلمه بگذارید به طوری که چندین کوفته را همزمان دورتادور قابلمه بگذارید و حدود ۳ دقیقه کل هر دسته کوفته را بپزید و بچرخانید تا دو طرف آن طلایی شود. پس از سرخ کردن آنها را روی حوله کاغذی بگذارید و بگذارید تا روغن آنها گرفته شود. کوفته برنجی را موقعی که گرم است با دیپ یا با سس سرو کنید.کوفته برنجی سرخ شده

نکات آشپزی کوفته برنجی

می‌توانید میزان آب مرغ را در دستور کوفته برنجی کمتر کنید. ابتدا ۵ پیمانه آب مرغ به آن اضافه کنید اگر برنج کاملا نپخت یک پیمانه دیگر به آن اضافه کنید.

کوفته برنجی به سرعت سرخ می‌شود بنابراین باید تمامی کوفته‌ها قبل از سرخ شدن آماده شوند.

این کوفته برنجی به تنهایی نیز خوشمزه است اما شما می‌توانید آن را با دیپ یا سس مورد علاقه‌تان سرو کنید. این کوفته‌ها بهتر است گرم سرو شوند. در ضمن حواستان باشد که وقتی آنها گرم هستند، پنیر موجود در وسط آنها داغتر از خود کوفته است.

این دستورالعمل جزو بهترین رسپی‌های موجود در مورد کوفته برنجی آرانچینی است چون به دلیل استفاده از آب مرغ هم مزه بهتری نسبت به سایر نمونه‌ها دارد و هم به دلیل پخته شدن برنج، مواد کوفته خیلی خوب به هم می‌چسبند. کوفته برنجی

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: natashakitchen

دیدگاه ها 0
Subscribe
اعلام کردن به
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

مقالات زیبایی

درمان خشکی لب
بهترین محصولات آرایشی بهداشتی برای درمان برای خشکی لب
176
لوازم آرایشی
خرید لوازم آرایش اصل و با کیفیت از داروخانه آنلاین
63
اصل بودن ادکلن
روش های ساده برای تشخیص اصل بودن ادکلن کرید اونتوس
128
غذاهای سرشار از کلاژن
غذاهای سرشار از کلاژن که پوست شما را به گذشته خوب می برند
445
لوازم آرایشی
محصولات پیپا انتخابی مناسب در هنگام خرید لوازم آرایشی
242
درمان لک صورت
درمان لک صورت؛ راهنمای علمی درمان لک به همراه معرفی بهترین محصولات
446

مقالات سلامت

مکمل برای آرتروز
۲۰ ویتامین و مکمل برای آرتروز که برای کنترل علائم مفید هستند
120
رژیم روزه داری متناوب
روزه داری متناوب، حافظه و عملکردهای شناختی را بهبود می‌دهد
127
بیماری کرونا
با تست کرونا در منزل نگرانی خود را کاهش دهید
162
مدفوع بدبو
اسهال و مدفوع بدبو نشانه چیست و چگونه می‌توان آن را رفع کرد؟
233
نوروپاتی محیطی
نوروپاتی محیطی چیست، انواع روشهای تشخیص و درمان آن چه هستند؟
106
استرس و بارداری
استرس و بارداری؛ استرس چگونه مانع از بارداری و رشد جنین می‌شود؟
94

مقالات آشپزی

شربت توت فرنگی
شربت توت فرنگی خانگی؛ تازه و آسان با طعمی دلپذیر
117
شیر جو دوسر خانگی
طرز تهیه شیر جو دوسر خانگی و انواع روشهای استفاده از آن
377
نان هندی خانگی
نان هندی خانگی ساده و آسان بدون نیاز به فر
844
ترافل شکلاتی
ترافل شکلاتی خوشمزه تقدیم به آنهایی که دوستشان داریم
296
گرام ماسالا
طرز تهیه ادویه گرام ماسالا در خانه با عطری عالی برای انواع غذاها
645
سس مایونز گیاهی
سس مایونز گیاهی و رژیمی برای آنها که به سلامتی خود اهمیت می‌دهند
942

مقالات تغذیه

رژیم فستینگ
رژیم فستینگ؛ آیا این رژیم برای لاغری و سلامتی موثر است؟
51
رژیم روزه داری متناوب
روزه داری متناوب، حافظه و عملکردهای شناختی را بهبود می‌دهد
127
تغذیه سالم
تغذیه سالم فقط به معنی افزایش سبزیجات و کاهش چربی‌ها نیست!
156
غذاهای سرشار از کلاژن
غذاهای سرشار از کلاژن که پوست شما را به گذشته خوب می برند
445
توت فرنگی
خواص توت فرنگی این دلربای اردیبهشتی؛ میوه ای کم قند و خوش طعم
95
خواب و چاقی
خواب و چاقی؛ تاثیر ریتم شبانه‌روزی بدن بر چاقی وسایر بیماری‌های مزمن
147