جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۱۳ آبان ۱۳۹۶
  • ۰۱:۱۶
  • 1,165
کاپ کیک کدو

کاپ کیک کدو با رویه پنیری خامه‌ای، بهترین کاپ کیک پاییزی

دستور کاپ کیک کدو گوهری در میان دستورهای شیرینی‌ها و کاپ کیک است که این مورد هم جزو بهترین آنهاست. درست کردن آنها همیشه راحت است و می‌توانند مهمانی شما را زیباتر کنند. این کاپ کیکها نرم و لطیف هستند و خیلی راحت در دهان شما آب می‌شوند.

رویه پنیر خامه‌ای آن ساده است. این رویه تقریبا مزه کرم مارشمالو  می‌دهد. شما خیلی راحت ۴ ماده تشکیل دهنده را در کاسه همزن می‌ریزید و آنها را با همدیگر بهم می‌زنید. این رویه خامه‌ای زیباست و چندان هم شیرین نیست.

این کاپ کیکها به خوبی در یخچال عمل می‌آیند و در سرما یا دمای اتاق طعم دلپذیری دارند بنابراین شما می‌توانید آنها را تا ۳ روز در یخچال نگه دارید و سپس مستقیما پس از خارج کردن از یخچال آنها را مصرف کنید. این کاپ کیکها در این چند روز کاملا نرم و رویه آنها نیز خیلی لطیف باقی می‌ماند.

طرز تهیه کاپ کیک کدو با رویه خامه‌ای

مواد لازم برای کاپ کیک کدو کاپ کیک کدو

۲ پیمانه (۲۵۰ گرم) آرد همه کاره

۱ و ۱/۲ پیمانه (۳۰۰ گرم) شکر دانه درشت

۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

۱ قاشق چایخوری جوش شیرین

۲ قاشق چایخوری پودر دارچین

۳ تخم مرغ بزرگ دمای اتاق

۱ پیمانه روغن زیتون یا روغن گیاهی

۱ شیشه یا ۴۲۵ گرم پوره کدو

مواد لازم برای رویه خامه‌ایکاپ کیک کدو

۱ و ۱/۲  بسته پنیر خامه‌ای در دمای اتاق

۳/۴ پیمانه (۱۲ قاشق غذاخوری) کره در دمای اتاق

۲ پیمانه (۲۵۰ گرم) شکر پودر شده

۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل

وسایل مورد نیاز

قالب ۲۴ تایی کاپ کیک

اسکوپ خامه

قالب کاغذی کاپ کیک نارنجی رنگ

ترافل رنگی ریز

آب نبات کدویی

ماسوره ستاره‌ای

قیف خامه‌ای بزرگ

دستورالعمل تهیه کاپ کیک کدوکاپ کیک کدو

  1. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. قالب ۲۴ تایی کاپ کیک را کاغذ بگذارید.
  2. در یک کاسه متوسط، مواد خشک را ترکیب کنید: ۲ پیمانه آرد، ۱ و ۱/۲ پیمانه شکر دانه درشت، ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر، ۱ قاشق چایخوری جوش شیرین و ۲ قاشق چایخوری دارچین.
  3. در یک کاسه با اندازه متوسط، مواد تر را با هم مخلوط کنید: ۴۲۵ گرم پوره کدو، ۱ پیمانه روغن، ۳ عدد تخم مرغ بزرگ. این مواد را بهم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و تمامی روغن به خوبی در آن مخلوط شود و هیچ بخش قابل مشاهده‌ای در آن دیده نشود.
  4. مواد خشک و مرطوب را با هم خوب بهم بزنید تا کاملا لطیف شوند. مواد کاپ کیک را به طور مساوی در ۲۴ بخش قالب بریزید، حدود ۲/۳ هر قالب پر شود. در ۳۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ تا ۲۲ دقیقه بپزید یا تا زمانی که اگر یک خلال دندان را در مرکز آن فرو کنید تمیز بیرون آید. کاپ کیکها را پس از خارج کردن به مدت ۱۰ دقیقه روی توری شیرینی پزی بگذارید تا خنک شوند و به دمای اتاق برسند.

طرز تهیه رویه خامه‌ای کاپ کیک کدوکاپ کیک کدو

  1. همه مواد خامه‌ای را در کاسه مخلوط کن بریزید. روی سرعت متوسط رو به پایین خوب بهم بزنید تا شکر در آن به طور کامل ترکیب شود. در صورت نیاز با اسپاتول مواد را از کناره‌های کاسه به پایین آن برانید. آن را در قیف خامه بزرگ با ماسوره ستاره‌ای بزرگ بریزید و روی کاپ کیک بریزید. آن را در یخچال بگذارید تا آماده سرو شود.

نکات آشپزیکاپ کیک کدو

برای اندازه گیری دقیق آرد (بدون پیمانه آشپزی) آرد را درون یک پیمانه اندازه گیری معمولی با قاشق ریخته و سطح آن را صاف کنید.

برای تزئین روی خامه از ترافلهای رنگی ریز و گرد استفاده کنید. سعی کنید از رنگهای زرد و نارنجی برای ایجاد یک طرح پاییزی استفاده کنید.

این کاپ کیک به هیچ عنوان مزه کدو نخواهد داد چون کدو مزه خاصی ندارد و فقط بی مزه است اما کاپ کیک کدو خوشمزه و زیباست ضمن اینکه رنگ نارنجی کدو را نیز دارد.

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: natashakitchen

۰ ۰ vote
Article Rating
دیدگاه ها 0
Subscribe
اعلام کردن به
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

مقالات زیبایی

ناخن
۳ روغن جادویی برای سلامت ناخن‌ها
24
لوازم آرایشی
بهترین برندهای لوازم آرایشی در ایمالز
18
ضد آفتاب فیزیکی و شیمیایی
ضد آفتاب فیزیکی و شیمیایی هر کدام از چه فیلترهای UV استفاده می‌کنند؟
61
ضد آفتاب
ضد آفتاب خوب را بر اساس چه نکات و ویژگی‌هایی انتخاب کنیم؟
84
چربی گونه
نکات مهم درباره چربی استفاده شده در گونه
162
پی اچ پوست
پی اچ پوست ؛ چرا لازم است در این باره اطلاعات دقیق داشته باشیم؟
73

مقالات سلامت

بیماری آدیسون
بیماری آدیسون چه عللی دارد و چگونه باید با آن مقابله کرد؟
6
ناخن
۳ روغن جادویی برای سلامت ناخن‌ها
24
داروی نورپیس
داروی نورپیس و نگاهی به ویژگی های مهم کارکردی این دارو
35
پیتریازیس رزا
پیتریازیس رزا یا جوش پولکی؛ علت، تشخیص و درمان
178
چربی گونه
نکات مهم درباره چربی استفاده شده در گونه
162
عفونت گوش
عفونت گوش و آنچه باید راجع به تشخیص و درمان آن بدانید
156

مقالات آشپزی

کیک شکلاتی گیاهی
کیک شکلاتی گیاهی و بدون گلوتن با دستورالعملی آسان
176
خشک کردن ریحان
خشک کردن ریحان به چندین روش مختلف برای افراد مبتدی
1,469
کدو سبز شکم پر
کدو سبز شکم پر با رویه پنیری برای میانه تابستان
408
خوراک برنج و مرغ در فر
خوراک برنج و مرغ در فر با ادویه ایتالیایی و طعم عالی
417
سیب زمینی برشته در فر
سیب زمینی برشته در فر با حداقل روغن و سرشار از ادویه
790
طرز تهیه نان خامه ای
طرز تهیه نان خامه ای به صورت حرفه‌ای و با ارائه همه نکات لازم
598

مقالات تغذیه

فیبر غذایی
فیبر غذایی چیست و میزان مصرف توصیه شده آن چقدر است؟
53
استرس چیست و از طریق چه منابعی در بدن ایجاد می‌شود؟
112
رژیم غذایی لاغری
رژیم غذایی خود را با دانستن این نکات دقیق، بهتر تنظیم کنید!
91
غذای تاریخ گذشته
۱۲ غذای تاریخ گذشته که هرگز نباید پس از تاریخ انقضا مصرف شوند
108
معرفی خواص میخک
خواص میخک و معرفی چند مورد از ویژگی های چشمگیر این گیاه دارویی
465
بهترین زمان مصرف ویتامین
بهترین زمان مصرف ویتامین ها، مواد معدنی و انواع مکمل چیست؟
202