آموزش درست کردن کیک سیب ماست

طرز تهیه کیک سیب و دارچین با ماست

کیک سیب و ماست

پاییز که می‌شود انواع کیکهای گرم و دارچینی و کیک سیب و کیکهای خوشمزه دیگر تبدیل به یک عضو خوشایند صبحانه می‌شوند.

کیک ماست و سیب هم یکی از انتخابهای خوشمزه پاییزی برای صبحانه با گرمای دارچین است. به نظر می‌رسد جدا کردن دو واژه کیک سیب و دارچین خیلی سخت باشد حتی اگر این کیک، کیک ماست و سیب باشد. یکی از چیزهایی که ما را از کیک می‌ترساند، وقت و دردسر کثیف شدن ظرفها و اندازه گیری دقیق و… است.

این کیک از آن کیکهایی است که نهایت لذت را با کمترین کار معمول، مواد تشکیل دهنده و کمترین سختی به شما می دهد. بعضی از دستورهای کیک آن چنان جذاب نیستند که بخواهید وقت صرف صحبت کردن در مورد آنها بکنیم اما این دستور یکی از آنهایی است که می‌گویید اوه! این شد یه چیزی. این یک کیک لطیف با رگه‌های دارچین و آب میوه حاصل از قطعات کوچک سیب است.

این دستور فقط ۱۵ دقیقه وقت از شما می‌گیرد و طبق معمول همه دستورهای قبلی که گفتم، این دستور از آنهایی است که شما می‌خواهید بارها و بارها آن را درست کنید. بله این جمله خیلی تکراری شده است ولی ارزش دوباره گفتن دارد.

سیبهای مورد استفاده در این دستور از نوع سیب زمستانه است با رنگ روشن و شیرین که همیشه در دسترس هستند و هنگامی که به شکل مربعهای کوچک برش زده می‌شوند و در کیک می‌روند، مزه خود را خیلی خوب در کیک تاثیر می‌دهند. دارچین و شکر که در میانه کیک گُله به گُله در لابلای دو لایه خمیر ریخته می‌شوند به صورت یک رگه در میانه کیک خودنمایی می‌کند و شکر قهوه‌ای هم که در روی کیک یک لعاب قهوه‌ای رنگ به آن می‌دهد.

چیز جالبی که در مورد این کیک است این که همه مواد را در یک کاسه مخلوط می‌کنید و نیازی به همزن هم ندارید. شیرینی آن ملایم است چون بخش زیادی از شیرینی آن از سیب می‌آید. با هم دستورالعمل کیک ماست و سیب را مرور می‌کنیم

کیک سیب و دارچین با ماست

کیک سیب ، ماست و دارچین

مواد لازم کیک سیب و ماست

  • اسپری آشپزی یا روغن زیتون
  • ۱ و ۱/۲ پیمانه ماست کامل یا ماست یونانی خوب زده شده
  • ۱ پیمانه شکر گرانولا
  • ۲/۳ پیمانه روغن زیتون
  • ۱/۴ پیمانه آب لیمو تازه
  • ۳ عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • ۷۰۰ گرم سیب سفت (مثل سیب سبز گرانی اسمیت)
  • ۲ و ۱/۲ پیمانه آرد همه کاره
  • ۲ و ۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ۳/۴ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
  • کمی جوز پودر شده
  • ۲ و ۱/۲ قاشق چایخوری پودر دارچین
  • ۱/۲ پیمانه  شکر قهوه‌ای تیره یا روشن فرقی نمی‌کند
  • ۲ قاشق غذاخوری کره دمای اتاق

مراحل تهیه کیک ماست و سیب  با رگه دارچین و شکر

توری فر را در وسط قرار داده و فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) روشن کنید. قالب کیک مستطیل را با اسپری آشپزی یا کمی روغن زیتون چرب کنید.

ماست، شکر گرانولا، روغن، آب لیمو، تخم مرغ و وانیل را در یک کاسه بزرگ ریخته و با همزن دستی بهم بزنید تا ترکیب شوند. سیبها را پوست کنده و هسته بگیرید، سپس به شکل مربهای ۱/۲ اینچی (۱ سانتی) خرد کنید (سیبها را رنده یا له نکنید چون کیک شما خیلی مرطوب خواهد شد). سیبها را به مخلوط افزوده و بهم بزنید تا با سایر مواد ترکیب شود.

آرد، بیکینگ پودر، نمک، جوش شیرین، جوز و ۱/۲ قاشق چایخوری دارچین را اضافه کنید.  زیاد بهم نزنید فقط در حدی که مواد خشک و تر با هم مخلوط شوند؛ کنار بگذارید. ۲ قاشق چایخوری باقیمانده دارچین، شکر قهوه‌ای و کره را در یک کاسه ریخته، با یک قاشق پلاستیکی بهم بزنید تا مخلوط شوند.

۱/۲ خمیر را در قالب بریزید. ۱/۲ شکر و دارچین را به صورت تکه تکه (مطابق تصویر) روی خمیر بپاشید. بقیه خمیر را روی خمیر زیرین بریزید، سپس باقیمانده دارچین و شکر را مثل لایه قبلی روی خمیر بپاشید.

قالب را در فر گذاشته و اجازه دهید بپزد تا زمانی که اگر یک تستر (خلال دندان) را در مرکز آن فرو کنید، تمیز بیرون بیاید. اواخر پخت روی قالب را با فویل آلومینیومی بپوشانید اجازه دهید تا رویه آن قهوه‌ای شود، حدود ۴۵ تا ۵۵ دقیقه. قالب فر را روی یک توری قرار دهید و اجازه دهید تا خنک شود، حدود ۱ ساعت. برش بزنید و گرم یا در دمای اتاق سرو کنید.

کیک سیب ماست دارچین


نکات مهم پخت کیک سیب و ماست

  • نگهداری: این کیک را می‌تواند در پلاستیک و یا ظرف در دار گذاشت و در دمای اتاق به مدت ۴ روز نگه داشت و هر چه بیشتر بماند، مرطوب تر می‌شود که این به دلیل خارج شدن آب سیبهاست.
  • مزه و شیرینی: این کیک سیب چون با سیب سبز گرانی اسمیت درست شده، چندان شیرین نیست و با یک فنجان قهوه یا چای داغ به هنگام صبحانه کامل می‌شود. ظاهر کیک شبیه یک پودینگ نان است. من توصیه می‌کنم که از ماست با شیر کامل برای به دست آمدن بهترین مزه استفاده کنید.
  • نوع قالب: اگر قالب فلزی باشد سریعتر از قالب شیشه یا سرامیک می‌پزد، بنابراین با دقت کیک را چک کنید.
  • خنک کردن: حواستان باشد که برای یک ساعت بگذارید خنک شود بنابراین کمی خنک شدن آن زمان بر است. اگر کیک را زود برش بزنید، خرد می‌شود.

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

اگر به کیک سیب علاقه مند هستید، کیک سیب و عسل روش هاشانا را که با بهترین دستور درست شده، در لینک داده شده در بالا، چک کنید.

منبع: thekitchn

آخرین بروز رسانی در: 14 دسامبر 2022| نویسنده: هالث