جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۲۹ بهمن ۱۳۹۶
  • ۱۹:۳۰
  • 983
کراکر رژیمی

کراکر گل کلم ؛ کراکر رژیمی بدون آرد، بدون گلوتن و کم کربوهیدرات

کراکر گل کلم یک کراکر خوشمزه بدون گلوتن، بدون آرد و کاملا گیاهی است و در ضمن جزو مواد کم کربوهیدرات است از این رو این کراکر مخصوص بیماران دیابتی است. ضمن اینکه حاوی دانه‌های فوق العاده مثل تخم کتان و چیا است که جزو مواد بسیار مغذی بوده و تاکنون در مورد خواص بیشمار آنها بسیار گفته‌ایم.

کراکرهای موجود در فروشگاه‌ها حاوی آرد و کربوهیدرات زیادی هستند. ضمن اینکه میزان سدیم آنها نیز بالا است و از این جهت جزو غذاهای با سدیم بالا محسوب می‌شوند. شما اصلا نمی‌دانید دقیقا چه موادی در آنها بکار رفته در حالی که نوع خانگی و کم کربوهیدرات آن بسیار عالی و سرشار از مواد پر خاصیت است که شما از هر لحاظ می‌توانید به آن تکیه کنید.کراکر گل کلم

کراکر گل کلم بسیار ترد، خوشمزه با مزه آجیلی است. این کراکر گیاهی است و بدون اینکه در آن از غلات و آردهای معمول استفاده شود توانسته است بافت زیبای کراکر را ایجاد کند، گذشته از همه اینها کاملا بدون قند، بدون مواد لبنی و مخصوص گیاهخواران است.

کراکر گلم کلم ترد، شکننده و جالب استو آنها مزه و بافت مخصوص به خودشان را دارند. اشتباه نکنید این کراکرها جایگزینی برای نمونه‌های تجاری ساخته شده نیستند و مثل آنها اعتیاد آور نیستند. آنها کراکر بدون آرد مخصوصی هستند که شما می‌توانید متوجه تفاوت آنها با سایر کراکرهای معمول شوید. بله کراکر کم کربوهیدرات به هیچ عنوان مزه گل کلم نخواهد داد بلکه دانه‌ها، چاشنی‌ها و مواد دیگر هستند که به آن عطر و طعم خاص خود را می‌دهند.

کراکر گل کلم چطور درست می‌شود

من باید به شما بگویم که این دستورالعمل حاوی سبزیجات زیادی است و همچنین دانه‌های روغنی که یک ترکیب روان کننده خوب برای دستگاه گوارش ایجاد می‌کند. اگر مشکل یبوست دارید این کراکر گل کلم برای شما عالی خواهد بود.

در این دستور غذایی از مایکروفر استفاده نشده است. من نسخه‌های کراکر گل کلم بسیاری دیده‌ام که به شما می‌گویند از مایکروفر استفاده کنید اما من استفاده نمی‌کنم چون می‌خواهم یک کراکر مغذی سالم و قابل هضم درست کنم.

آرد نارگیل، تخم کتان و دانه‌های چیا مواد مغذی و خوش طعم هستند که ترکیب ما را مزه دار می‌کنند. هچنین آنها باعث چسبیدن مواد به هم می‌شوند. شما هر کدام از آنها را به تنهایی بپزید نمی‌توانید یک بافت خیلی خوب داشته باشید. ما همچنین باید مطمئن شویم که کراکرها به طور کامل خشک شده هستند. بنابراین اجازه دهید تا در فر گرم بمانند.

کراکرهای گل کلم کم کربوهیدرات شما به سرعت روی میز ناپدید می‌شوند بنابراین ممکن است بخواهید دو یا سه بار خمیر آن را درست کنید!!

مواد لازم برای کراکر گل کلم

۱ عدد گل کلم نیم کیلویی

۲ قاشق غذاخوری پودر تخم کتان

۲ قاشق غذاخوری دانه چیا آسیاب شده

۲ قاشق غذاخوری آرد نارگیل

۲ قاشق غذاخوری مخمر غذایی

۲ قاشق غذاخوری کنجد

۱/۲ قاشق چایخوری فلفل لیمو

۱ قاشق چایخوری نمک

کمی فلفل کاین (فلفل قرمز تند)

طرز تهیه کراکر گل کلم

  1. گل کلم را بشویید، تمیز کنید و آن را به صورت گلهای کوچک خرد می‌کنیم، آن را در سبد بخارپز یک قابلمه بزرگ با ۱ تا ۲ اینچ آب بخارپز کنید.بخار پز کردن گل کلم
  2. گلم کلمها را کنار بگذارید تا خنک شوند سپس آنها را در غذاساز بریزید و آنها را کاملا خرد کنید. گل کلمها را در یک کیسه پنیر یا کیسه آرد قرار دهید و کیسه را فشار دهید تا بیشتر آب آن خارج شود.طرز تهیه کراکر گل کلمطرز تهیه کراکر گل کلم
  3. فر را تا حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. همه مواد تشکیل دهنده را در یک کاسه بزرگ ریخته و خوب مخلوط کنید. حدود ۱۰ کنار بگذارید. مواد را بین دو ورق کاغذ روغنی یا کاغذ مخصوص فر قرار دهید، روی آن را وردنه بکشید و خمیر را به شکل یک مستطیل بزرگ با ضخامت ۱/۸ تا ۱/۴ شکل دهید.طرز تهیه کراکر گل کلم
  4. کاغذ بالایی را بردارید. خمیر را در فر قرار داده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که روی آنها به رنگ قهوه‌ای روشن در بیاید، بگذارید بماند. روی خمیر موجود در فر یک کاغذ دیگر قرار دهید و خمیر را در سینی برگردانید. به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر قرار دهید تا روی دیگر هم برشته شود. فر را خاموش کنید.کراکر گل کلم
  5. کراکر گل کلم را با یک چاقوی پیتزا یا کاتر پیتزا برش بزنید. کراکرها را به فر برگردانید و اجازه دهید تا خیلی آهسته خنک و خشک شوند تا زمانی که فر گرم است آنها را همانجا بگذارید تا کراکرها حسابی ترد شوند حدود ۱ تا ۲ ساعت بگذارید بمانند.کراکر بدون گلوتن
ترجمه اختصاصی توسط مجله قرمز منبع: aspicyperspective

دیدگاه ها 0
2000
  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

ضرورت و اهمیت استفاده از کرم مرطوب کننده برای تمام انواع پوست
نقش کلیدی مرطوب کننده ها در روتین مراقبت پوستی
687
روغن نارگیل
آیا روغن نارگیل برای پوست و بیماری‌های پوستی مفید است؟
976
روغن میوه نسترن
روغن میوه نسترن (رزهیپ) چه فوایدی دارد، روشهای استفاده از آن چیست؟
2,799
سبک جدید کانتور
با سبک جدید کانتور کردن در سال ۲۰۱۹ آشنا شوید
2,859
ترفندهای آرایش چشم
ترفندهای آرایش چشم برای خانم‌هایی که چشمان گود دارند
3,837
براش های آرایشی خود را به این روش تمیز کنید و بشویید
براش های آرایشی خود را به این روش تمیز کنید و بشویید
1,427

مقالات سلامت

نگاهی به داروی پروپوفول
داروی پروپوفول و معرفی مکانیسم اثر و نکات طلایی در مصرف آن
146
سندرم شوگرن
سندرم شوگرن ؛ علتها، علائم، تشخیص، انواع روشهای درمان و تغذیه مخصوص
343
داروی سینمت و نگاهی جامع به اثرات و نحوه عملکرد این دارو
437
رالوکسیفن
داروی رالوکسیفن و نگاهی به ویژگی های اساسی این دارو
379
تست ALT
تست ALT یا SGPT آزمایش خون؛ مقدار نرمال و درمان وضعیت غیر نرمال
715
معرفی شربت روبی توسین
شربت روبی توسین و نگاهی به ویژگی های عملکردی این دارو
678

مقالات آشپزی

موس شکلات
بهترین موس شکلات با طعمی عالی و بافتی لطیف
75
رولت کدو حلوایی
رولت کدو حلوایی با طعم و رنگی عالی برای مهمانی‌های گرم زمستانه
243
کاری مرغ
طرز تهیه خورش کاری مرغ به دو روش و شرح کامل ادویه مخصوص
466
مافین کدو
مافین کدو حلوایی با رنگ زیبا برای صبح‌های سرد زمستان
529
مواد غذایی برای صبحانه
۴ دسته بندی ضروری از مواد غذایی برای داشتن صبحانه سالم
386
نان سیب زمینی
طرز تهیه نان سیب زمینی نرم و لطیف مرحله به مرحله
622

مقالات تغذیه

خرما
۵ خاصیت اثبات شده مصرف خرما که بدون شک باید با آن‌ها آشنا شد
79
بهترین و بدترین رژیم غذایی برای قلب
بهترین و بدترین رژیم غذایی برای قلب و عروق کدام هستند؟
197
خواص لبو
خواص لبو (ریشه چغندر) و عوارض آن بر پایه تحقیقات علمی و روشهای استفاده
205
معرفی خواص مولیبدنوم
خواص مولیبدنوم و معرفی چند مورد شگفت انگیز از این خواص
672
میوه پوملو
میوه پوملو (گریپ فروت چینی) و معرفی فواید شگفت انگیز مصرف آن
596
نگاهی به خواص باقلا
خواص باقلا و معرفی ۸ مورد از مهم ترین فواید مصرف این ماده غذایی
286