جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۵ فروردین ۱۳۹۸
  • ۱۲:۰۰
  • 489
پای لیمو

پای لیمو خوش عطر و بسیار ساده برای مهمانیهای بهاری

پای لیمو بسیار خوش عطر و در عین حال خوش رنگ و ظاهر است. در عین حال که با روشی بسیار ساده درست می‌شود. این نوع پای شبیه آن چه که در پای سیب کلاسیک به شما گفتیم نیست و دردسر درست کردن خمیر و استراحت در یخچال و ... را ندارد. این پای شما را مجذوب می‌کند چون هر گاز آن به سرعت در دهان آب می‌شود. ظاهر آن بخاطر شیر تغلیظ شده خامه‌ای و خوشمزه است و با مقداری رنده پوست لیمو طعمی عالی پیدا می‌کند.

پای لیمو با بهترین دستورالعملپای لیمو

پای لیموی ما پای لیموی اصلی است یکی از ساده‌ترین و جذابترین روشها برای درست کردن یک پای. این پای در واقع مخصوص فصل بهار است و با طعم لیمویی و دل انگیز دست کمی از شربت لیموناد برای حس خنکای بهار ندارد. این پای نیازی به زحمت زیاد ندارد. مواد میانی آن خیلی راحت به هم متصل می‌شوند، نیازی نیست زمانی را برای ساختن خمیر پای و صبر کردن و همه داستانهای قبلی که در بخش خمیر پای کلاسیک به شما گفتیم ندارد چون ما خیلی راحت از کراکر برای درست کردن آن استفاده می‌کنیم.

این پای برای این تعطیلات بهاری و بخصوص پس از نهار خیلی خوب است. البته نه تنها برای بهار بلکه برای هر ۳۶۵ روز سال خوب است البته اگر بتوانید لیمو در بازار پیدا کنید که در شهرهای بزرگ این امکان پذیر است.

مواد لازم برای پای لیموپای لیمو

مواد پایه

  • ۱۳۰ گرم بیسکویت کراکر
  • ۲ و ۱/۲ قاشق چایخوری شکر سفید
  • ۱/۳ پیمانه کره ذوب شده

مواد میانی

  • ۳ عدد زرده تخم مرغ بزرگ
  • ۱ قاشق غذاخوری زنده پوست لیمو
  • ۱/۲ پیمانه آب لیموی تازه گرفته شده
  • ۱ قوطی شیر تغلیظ شده (شیر عسلی)
  • ۱/۴ پیمانه خامه ترش پرچرب

مواد رویه (تزئین خامه‌ای)

  • ۳/۴ پیمانه خامه غلیظ
  • ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری شکر سفید

طرز تهیه پای لیمو

ابتدا فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سلسیوس گرم کنید.

برای درست کردن خمیر، بیسکویتهای کراکر را در یک غذاساز بریزید تا خرد شوند. اگر غذاساز ندارید می‌توانید آنها را در یک پلاستیک زیپ لاک بریزید و پس از بستن کامل درب آن، روی پلاستیک را چندین بار وردنه بکشید تا بیسکویتها کاملا خرد شوند.پای لیمو

در یک کاسه بزرگ بیسکویتها و شکر را ریخته، سپس با استفاده از چاقو آن را با شکر خوب مخلوط کنید، مخلوط باید کاملا یکدست باشد.پای لیمو

مخلوط بدست آمده را در یک ظرف پای ۹ اینچی بریزید (ظرف گود نباشد) و آن را پهن کنید و به صورت یکسان دربیاورید روی آن را هم در مرکز و هم در لبه‌ها خوب فشار دهید تا بصورت یک لایه صاف و یکدست دربیاید. نیازی نیست که کل لبه ظرف پر شود به اندازه ۱/۳ اینچ از لبه ظرف خالی باشد.پای لیمو

خمیر را در فر از پیش گرم شده بپزید تا طلایی قهوه‌ای شود حدود ۱۱ تا ۱۳ دقیقه. آن را از فر بردارید و بگذارید به طور کامل خنک شود. اگر خمیر حباب زد با یک پیمانه روی آن را صاف کنید. حرارت فر را تا ۳۲۵ درجه فارنهایت (۱۶۰ درجه سلسیوس) پایین بیاورید.

برای درست کردن مواد میانی پای در یک کاسه بزرگ زرده‌‌های تخم مرغ و رنده پوست لیمو را مخلوط کنید.پای لیمو

شیر تغلیظ شده را در یان ریخته سپس آب لیمو و خامه ترش را هم افزوده و مخلوط کنید تا زمانی که خوب مخلوط و یکدست شود. آن را به مدت ۱۵ دقیقه بگذاری بماند (این کار باعث می‌شود قبل از ریختن آن روی پایه بیسکویتی، غلیظ شود).پای لیمو

مواد مخلوط را روی پایه بیسکویتی خنک شده بریزید و به صورت یکدست صاف کنید. پای لیمو را در فر بگذارید تا زمانی که آماده شود یعنی حدود ۱۵ تا ۱۶ دقیقه.پای لیمو

آن را از فر در بیاورید و روی توری خنک کننده بگذارید تا به مدت ۳۰ دقیقه خنک شود پس از این زمان آن را در یخچال گذاشته بگذارید ۴ ساعت بماند.

برای درست کردن خامه روی آن در یک کاسه بزرگ با استفاده از یک همزن برقی یا در کاسه همزن ثابت، خامه غلیط را با استفاده از قطعه همزن بزنید تا زمانی که بالا بیاید. شکر را افزوده و بزنید تا حسابی سفت و غلیظ شود.پای لیمو

با ماسوره طرحدار روی پای را دور تا دور خامه بریزید روی آن را با برشهای لیمو تزئین کنید. سپس آن را در یخچال نگهداری کنید.پای لیمو

چه نوع لیمویی مناسب است

من نمی‌دانم شما اهل کدام شهر هستید اما اگر به جنوب ایران بروید آنجا منظور از لیموترش، لیموهای کوچکی هستند که به لیموی شیرازی معروف هستند و لیموی سنگی درشت جثه چندان مورد توجه نیست. برای این پای نیز بهتر است از لیموهای کوچک استفاده کنید. طعم لیموی سبز با لیموی سنگی قدری متفاوت است ضمن اینکه پوست آن نیز عطر بهتری دارد. این لیموها در سراسر دنیا به همان نام لیموی ایرانی شناخته می‌شوند.

ترفندهایی برای بهترین پای لیموپای لیمو

از رنده پنیر برای رنده کردن پوست لیمو استفاده نکنید. از یک زستر استفاده کنید و به هنگام رنده کردن و یا زست کردن به آرامی فشار دهید چون نباید پوست سفید داخلی همراه زست لیمو باشد. این پوست سفید مواد پای را تلخ می‌کند.

از آب لیموی تازه استفاده کنید. موقع انتخاب لیمو نمونه‌های بزرگتر را برای آبگیری بردارید آنها باید مقداری نرم باشند و نه سفت همانند سنگ. به این صورت گرفتن آب آنها راحت‌تر خواهد بود.

از آب لیموی شیشه‌ای یا آب لیمویی که خیلی وقت پیش گرفته‌اید استفاده نکنید. ما نیاز به آبلیموی تازه با عطر زیاد داریم.

بگذارید پای کاملا سرد شود به این ترتیب بهتر یکدست و صاف می‌شود ضمن اینکه طعم بهتری داشته و راحت برش می‌خورد.

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز منبع: cookingclassy

دیدگاه ها 0
Subscribe
اعلام کردن به
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

مقالات زیبایی

پاک کننده صورت طبیعی
۱۰ پاک کننده صورت که می‌توانید خودتان درست کنید
245
موی نازک
اگر موی نازک دارید این ۹ اشتباه آرایش مو را انجام ندهید
380
ضرورت و اهمیت استفاده از کرم مرطوب کننده برای تمام انواع پوست
نقش کلیدی مرطوب کننده ها در روتین مراقبت پوستی
1,284
روغن نارگیل
آیا روغن نارگیل برای پوست و بیماری‌های پوستی مفید است؟
1,831
روغن میوه نسترن
روغن میوه نسترن (رزهیپ) چه فوایدی دارد، روشهای استفاده از آن چیست؟
6,971
سبک جدید کانتور
با سبک جدید کانتور کردن در سال ۲۰۱۹ آشنا شوید
3,803

مقالات سلامت

معرفی خواص میخک
خواص میخک و معرفی چند مورد از ویژگی های چشمگیر این گیاه دارویی
14
معرفی داروی تربینافین
داروی تربینافین و نگاهی جامع به ویژگی های کارکردی این دارو
27
شرایط اهدا کردن خون
قبل از اهدا کردن خون باید این چند نکته مهم را بدانید
62
علائم سرطان کبد
علائم سرطان کبد با ۹ علامت خاموش که شاید آنها را ندانید
154
داروی توسیلیزومب
داروی توسیلیزومب یکی از کاراترین درمان ها در کنترل بیماری کرونا
123
گرافت استخوانی
گرافت استخوانی (پیوند استخوان) چیست و چه کاربردهای درمانی دارد؟
60

مقالات آشپزی

کدو سبز شکم پر
کدو سبز شکم پر با رویه پنیری برای میانه تابستان
66
خوراک برنج و مرغ در فر
خوراک برنج و مرغ در فر با ادویه ایتالیایی و طعم عالی
169
سیب زمینی برشته در فر
سیب زمینی برشته در فر با حداقل روغن و سرشار از ادویه
291
طرز تهیه نان خامه ای
طرز تهیه نان خامه ای به صورت حرفه‌ای و با ارائه همه نکات لازم
293
پنیر موزارلا
طرز تهیه پنیر موزارلا تازه و خانگی برای انواع غذاها با همه نکات لازم
407
خواص و طرز تهیه آب استخوان
خواص آب استخوان یا آب قلم و طرز تهیه آن در خانه به بهترین روش
589

مقالات تغذیه

معرفی خواص میخک
خواص میخک و معرفی چند مورد از ویژگی های چشمگیر این گیاه دارویی
14
بهترین زمان مصرف ویتامین
بهترین زمان مصرف ویتامین ها، مواد معدنی و انواع مکمل چیست؟
94
شیوه نگهداری غذای تازه
۱۲ غذای تازه که هرگز نباید با هم نگهداری شوند
116
سلامت ریه
سلامت ریه را با این ۲۰ خوراکی تضمین کنید
70
کلسیم پیروات
کلسیم پیروات چه فوایدی دارد و چگونه مصرف می‌شود؟
77
خواص ریحان
ریحان گیاهی شگفت انگیز با خواصی بی نظیر طبق بررسی های علمی
102