جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۵ فروردین ۱۳۹۸
  • ۱۲:۰۰
  • 325
پای لیمو

پای لیمو خوش عطر و بسیار ساده برای مهمانیهای بهاری

پای لیمو بسیار خوش عطر و در عین حال خوش رنگ و ظاهر است. در عین حال که با روشی بسیار ساده درست می‌شود. این نوع پای شبیه آن چه که در پای سیب کلاسیک به شما گفتیم نیست و دردسر درست کردن خمیر و استراحت در یخچال و … را ندارد. این پای شما را مجذوب می‌کند چون هر گاز آن به سرعت در دهان آب می‌شود. ظاهر آن بخاطر شیر تغلیظ شده خامه‌ای و خوشمزه است و با مقداری رنده پوست لیمو طعمی عالی پیدا می‌کند.

پای لیمو با بهترین دستورالعملپای لیمو

پای لیموی ما پای لیموی اصلی است یکی از ساده‌ترین و جذابترین روشها برای درست کردن یک پای. این پای در واقع مخصوص فصل بهار است و با طعم لیمویی و دل انگیز دست کمی از شربت لیموناد برای حس خنکای بهار ندارد. این پای نیازی به زحمت زیاد ندارد. مواد میانی آن خیلی راحت به هم متصل می‌شوند، نیازی نیست زمانی را برای ساختن خمیر پای و صبر کردن و همه داستانهای قبلی که در بخش خمیر پای کلاسیک به شما گفتیم ندارد چون ما خیلی راحت از کراکر برای درست کردن آن استفاده می‌کنیم.

این پای برای این تعطیلات بهاری و بخصوص پس از نهار خیلی خوب است. البته نه تنها برای بهار بلکه برای هر ۳۶۵ روز سال خوب است البته اگر بتوانید لیمو در بازار پیدا کنید که در شهرهای بزرگ این امکان پذیر است.

مواد لازم برای پای لیموپای لیمو

مواد پایه

  • ۱۳۰ گرم بیسکویت کراکر
  • ۲ و ۱/۲ قاشق چایخوری شکر سفید
  • ۱/۳ پیمانه کره ذوب شده

مواد میانی

  • ۳ عدد زرده تخم مرغ بزرگ
  • ۱ قاشق غذاخوری زنده پوست لیمو
  • ۱/۲ پیمانه آب لیموی تازه گرفته شده
  • ۱ قوطی شیر تغلیظ شده (شیر عسلی)
  • ۱/۴ پیمانه خامه ترش پرچرب

مواد رویه (تزئین خامه‌ای)

  • ۳/۴ پیمانه خامه غلیظ
  • ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری شکر سفید

طرز تهیه پای لیمو

ابتدا فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سلسیوس گرم کنید.

برای درست کردن خمیر، بیسکویتهای کراکر را در یک غذاساز بریزید تا خرد شوند. اگر غذاساز ندارید می‌توانید آنها را در یک پلاستیک زیپ لاک بریزید و پس از بستن کامل درب آن، روی پلاستیک را چندین بار وردنه بکشید تا بیسکویتها کاملا خرد شوند.پای لیمو

در یک کاسه بزرگ بیسکویتها و شکر را ریخته، سپس با استفاده از چاقو آن را با شکر خوب مخلوط کنید، مخلوط باید کاملا یکدست باشد.پای لیمو

مخلوط بدست آمده را در یک ظرف پای ۹ اینچی بریزید (ظرف گود نباشد) و آن را پهن کنید و به صورت یکسان دربیاورید روی آن را هم در مرکز و هم در لبه‌ها خوب فشار دهید تا بصورت یک لایه صاف و یکدست دربیاید. نیازی نیست که کل لبه ظرف پر شود به اندازه ۱/۳ اینچ از لبه ظرف خالی باشد.پای لیمو

خمیر را در فر از پیش گرم شده بپزید تا طلایی قهوه‌ای شود حدود ۱۱ تا ۱۳ دقیقه. آن را از فر بردارید و بگذارید به طور کامل خنک شود. اگر خمیر حباب زد با یک پیمانه روی آن را صاف کنید. حرارت فر را تا ۳۲۵ درجه فارنهایت (۱۶۰ درجه سلسیوس) پایین بیاورید.

برای درست کردن مواد میانی پای در یک کاسه بزرگ زرده‌‌های تخم مرغ و رنده پوست لیمو را مخلوط کنید.پای لیمو

شیر تغلیظ شده را در یان ریخته سپس آب لیمو و خامه ترش را هم افزوده و مخلوط کنید تا زمانی که خوب مخلوط و یکدست شود. آن را به مدت ۱۵ دقیقه بگذاری بماند (این کار باعث می‌شود قبل از ریختن آن روی پایه بیسکویتی، غلیظ شود).پای لیمو

مواد مخلوط را روی پایه بیسکویتی خنک شده بریزید و به صورت یکدست صاف کنید. پای لیمو را در فر بگذارید تا زمانی که آماده شود یعنی حدود ۱۵ تا ۱۶ دقیقه.پای لیمو

آن را از فر در بیاورید و روی توری خنک کننده بگذارید تا به مدت ۳۰ دقیقه خنک شود پس از این زمان آن را در یخچال گذاشته بگذارید ۴ ساعت بماند.

برای درست کردن خامه روی آن در یک کاسه بزرگ با استفاده از یک همزن برقی یا در کاسه همزن ثابت، خامه غلیط را با استفاده از قطعه همزن بزنید تا زمانی که بالا بیاید. شکر را افزوده و بزنید تا حسابی سفت و غلیظ شود.پای لیمو

با ماسوره طرحدار روی پای را دور تا دور خامه بریزید روی آن را با برشهای لیمو تزئین کنید. سپس آن را در یخچال نگهداری کنید.پای لیمو

چه نوع لیمویی مناسب است

من نمی‌دانم شما اهل کدام شهر هستید اما اگر به جنوب ایران بروید آنجا منظور از لیموترش، لیموهای کوچکی هستند که به لیموی شیرازی معروف هستند و لیموی سنگی درشت جثه چندان مورد توجه نیست. برای این پای نیز بهتر است از لیموهای کوچک استفاده کنید. طعم لیموی سبز با لیموی سنگی قدری متفاوت است ضمن اینکه پوست آن نیز عطر بهتری دارد. این لیموها در سراسر دنیا به همان نام لیموی ایرانی شناخته می‌شوند.

ترفندهایی برای بهترین پای لیموپای لیمو

از رنده پنیر برای رنده کردن پوست لیمو استفاده نکنید. از یک زستر استفاده کنید و به هنگام رنده کردن و یا زست کردن به آرامی فشار دهید چون نباید پوست سفید داخلی همراه زست لیمو باشد. این پوست سفید مواد پای را تلخ می‌کند.

از آب لیموی تازه استفاده کنید. موقع انتخاب لیمو نمونه‌های بزرگتر را برای آبگیری بردارید آنها باید مقداری نرم باشند و نه سفت همانند سنگ. به این صورت گرفتن آب آنها راحت‌تر خواهد بود.

از آب لیموی شیشه‌ای یا آب لیمویی که خیلی وقت پیش گرفته‌اید استفاده نکنید. ما نیاز به آبلیموی تازه با عطر زیاد داریم.

بگذارید پای کاملا سرد شود به این ترتیب بهتر یکدست و صاف می‌شود ضمن اینکه طعم بهتری داشته و راحت برش می‌خورد.

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: cookingclassy

دیدگاه ها 0
2000
  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

با سبک جدید کانتور کردن در سال ۲۰۱۹ آشنا شوید
629
ترفندهای آرایش چشم برای خانم‌هایی که چشمان گود دارند
737
براش های آرایشی خود را به این روش تمیز کنید و بشویید
براش های آرایشی خود را به این روش تمیز کنید و بشویید
330
کوتیکول خشک ناخن‌ها را به این روش درمان و برطرف کنید
کوتیکول خشک ناخن‌ها را به این روش درمان و برطرف کنید
535
برای داشتن مژه های زیبا و طبیعی این ترفندها را به کار ببرید
برای داشتن مژه های زیبا و طبیعی این ترفندها را به کار ببرید
1,627
اگر در ارتفاع بالا زندگی می‌کنید از این محصولات مراقبتی استفاده کنید
اگر در مناطق مرتفع زندگی می‌کنید از این محصولات مراقبتی استفاده کنید
174

مقالات سلامت

معرفی داروی اگزاپروزین
داروی اگزاپروزین و نگاهی به ویژگی های مهم در مصرف این دارو
4
ضرورت تست CRP
تست CRP و نگاهی به تعاریف و عوامل موثر بر تست و نتیجه آن
239
معرفی داروی کلرپروپرازین
داروی پروکلرپرازین و نگاهی کلی به ویژگی ها و کارکردهای اساسی این دارو
195
انتشار میکروبها
انتشار میکروبها با این ۱۱ وسیله که هر روز استفاده می‌کنید
150
تست GGT
تست GGT آزمایش خون؛ مقدار نرمال، علت غیر نرمال بودن و درمان
133
بیماری های غیر واگیردار
بیماریهایی غیر مسری که فکر می‌کنید واگیردار هستند اما نیستند
169

مقالات آشپزی

مافین کدو سبز
مافین کدو سبز یک مافین خوشمزه و عالی برای عصرهای تابستانی
212
نان چاودار دانمارکی
طرز تهیه نان چاودار دانمارکی (RugbrØd) به صورت مرحله به مرحله
165
کلوچه جو دوسر
کلوچه جو دوسر با کشمش و گردو و طعم دارچین
331
کیک شکلاتی بدون آرد
کیک شکلاتی بدون آرد و بدون گلوتن و آموزش گاناش شکلات
393
گشنیز پلو
گشنیز پلو ساده با طعم لیمو؛ پلویی خوش عطر برای همراهی با غذاهای دریایی
392
بیسکویت زیره
بیسکویت زیره هندی، بیسکویتی ساده و سریع برای همراهی با چای
419

مقالات تغذیه

غذاهای نامناسبی که متخصصان قلب هرگز به آنها لب نمی‌زنند
غذاهای نامناسبی که متخصصان قلب هرگز به آنها لب نمی‌زنند
344
خواص دانه رازیانه
دانه رازیانه و نگاهی گذرا به فواید پرشمار این ماده غذایی مفید
659
خواص گندم سیاه
خواص گندم سیاه برای سلامتی و روشهای استفاده از آن
108
خواص بادام زمینی
خواص بادام زمینی برای سلامتی و بهترین نوع آن چیست؟
125
پاستیل مولتی ویتامین
پاستیل مولتی ویتامین از چه موادی تشکیل شده، فواید و عوارض آن چیست؟
226
افزایش قد
افزایش قد و معرفی چند ماده مغذی تاثیر گذار در این فرایند طبیعی
744