جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۱۳ شهریور ۱۳۹۷
  • ۱۹:۳۰
  • 8,746
طرز تهیه بهترین خمیر پای

طرز تهیه بهترین خمیر پای کلاسیک به صورت مرحله به مرحله و تصویری

پای یکی از شیرینی‌های محبوب در سراسر جهان به خصوص کشورهای غربی است. شیرینی پای انواع مختلفی دارد اما اولین اصل در درست کردن، تهیه خمیر پای است. خمیر پای جزو خمیرهای خشک و کره‌ای است که درست کردن آن طی آن چند مرحله انجام می‌گیرد که کلیه مراحل باید به درستی انجام شود. البته نگران نباشید آن اصلا سخت نیست شما فقط باید مواد را به صورت درست اندازه کنید و همه مراحل را به ترتیب انجام دهید.

تاریخچه پای: پای در اصل به مصر باستان بر می‌گردد یعنی همانجایی که نانها و بیسکویتهای اولیه را درست کردند. نخستین پای‌ها بصورت یک نان شیرین مسطح و گرد بودند این پای‌ها که گالت نامیده می‌شدند از آرد جو دوسر، گندم یا جو درست شده بودند و در مرکز آنها عسل می‌ریختند. یونانیها معقتدند که پای نخستین بار از آنجا منشا گرفته شده است. رومیان پای را از یونانیها یاد گرفتند و همان کسانی بودند که کلمه پای را مصطلح کردند و این شیرینی را در سراسر دنیا رواج دادند. نخستین دستورالعمل پای که توسط رومیها بوجود آمد مقداری عسل و پنیر را در رویه خود داشت.

طرز تهیه خمیر پای کلاسیک

مواد لازم خمیر پایطرز تهیه خمیر پای

این دستور برای یک خمیر پای دوبل یا دو خمیر پای تکی است

  • ۳۵۰ گرم آرد شیرینی همه کاره ( حدود ۲ و نیم پیمانه)
  • ۲ قاشق غذاخوری شکر
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • ۲ و نیم قالب کره سرد بدون نمک (۲۰ قاشق غذاخوری یا ۲۸۰ گرم کره) آن را به مربعهای کوچک تقسیم کنید
  • ۶ قاشق غذاخوری آب سرد

مرحله ۱: همه مواد خشک را با هم ترکیب کنید. نمک، شکر و ۲/۳ آرد را در غذاساز بریزید و برای چند لحظه پالس بزنید تا زمانی که کاملا یکدست شود.طرز تهیه بهترین خمیر پای

مرحله ۲: اضافه کردن کره. کره تکه تکه شده را روی آرد بگذارید.طرز تهیه خمیر پای

مرحله ۳: ترکیب مواد. درب غذاساز را بگذارید و شروع کنید به پالس زدن تا زمانی که کره از هم باز شود. در دستورالعمهای معمولی خمیر پای وقتی که تکه‌های کره به اندازه نخود در آمدند مخلوط کردن در غذاساز متوقف می‌شود اما در این دستورالعمل ما این کار را متوقف نمی‌کنیم. در صورتی که غذاساز ندارید می‌توانید همین کار را با چنگک خمیر یا دو چاقو انجام دهید یادتان باشد که انجام این کار با دست باعث خراب شدن خمیر می‌شود چون حرارت دست شما باعث آب شدن کره می‌شود و اگر چاره‌ای نباشد بهتر است که مرتب ظرفتان را توی یک ظرف آب سرد بگذارید.طرز تهیه خمیر پای

مرحله ۴: ادامه مخلوط کردن در غذاساز. به مخلوط کردن مواد خشک و کره در غذاساز ادامه دهید تا زمانی که کاملا ترکیب و یکدست شود و تشکیل یک خمیر بدهد.طرز تهیه خمیر پای

مرحله ۵: باقی مانده آرد را اضافه کنید. خمیر تشکیل شده در غذاساز را با یک قاشق پلاستیکی بخراشید و به سمت پایین برانید. باقی مانده آرد را روی خمیر بپاشید.خمیر پای

مرحله ۶: برای آخرین بار پالس بزنید. خمیر را برای آخرین بار در غذاساز مخلوط کنید. خمیر نرم شما باید حالت خرد خرد داشته باشد و هنوز مقداری از آرد خشک در اطراف آن باشد همانند تصویر.  دستورالعمل خمیر پای

مرحله ۷: انتقال خمیر به کاسه و افزودن آب. خمیر را با استفاده از قاشق پلاستیکی یا سیلیکونی در کاسه بریزید و روی آن آب بریزید.خمیر پای کلاسیک

مرحله ۸: تا کردن خمیر با قاشق. با استفاده از قاشق پلاستیکی خمیر را روی خودش تا کنید تا مواد با آن مخلوط شود.بهترین خمیر پای

مرحله ۹: به تا کردن ادامه دهید. به تا کردن خمیر ادامه دهید تا زمانی که خمیر به شکل یک توپ منجمد در بیاید.طرز درست کردن خمیر پای

مرحله ۱۰: انتقال به سطح آرد پاشی. خمیر را به یک سطح آرد پاشی شده منتقل کنید. این خمیر کمی مرطوبتر از خمیرهای سنتی پای است. از استفاده از کمی آرد اضافه نترسید.خمیر پای

مرحله ۱۱: نصف کردن خمیر. با استفاده از یک کاتر خمیر آن را به دو نیم تقسیم کنید.روش درست کردن خمیر پای

مرحله ۱۲: شکل دهی خمیر و سرد کردن. خمیر را به دو دایره مسطح با قطر ۴ اینچ تبدیل کنید. آنها را در پلاستیک بگذارید و به مدت ۲ ساعت تا نهایتا ۳ روز در یخچال بگذارید.خمیر پای به روشی آسان

مرحله ۱۳: روی آن آرد بپاشید. وقتی که آماده درست کردن پای و شکل دادن خمیر پای هستید، خمیر را از یخچال درآورده روی یک سطح آرد پاشی شده قرار دهید و روی آن را کمی آرد بپاشید.طرز تهیه خمیر پای

مرحله ۱۴: وردنه کشیدن خمیر. با استفاده از یک وردنه با قطر مناسب شروع به صاف کردن خمیر به شکل یک دایره کنید، حین کار خمیر را بالا بیاورید و بچرخانید تا یک شکل همسطح داشته باشید.صاف کردن خمیر پای

مرحله ۱۵: پایان صاف کردن خمیر. وردنه زدن خمیر را ادامه دهید و زاویه دست‌تان را طوری بگیرید تا شکل کاملا همسطح باشد. خمیر نهایی باید به قطری باشد که از بشقاب پای آویزان باشد با یک یا دو اینچ ضخامت.پهن کردن خمیر پای

مرحله ۱۶: انتقال خمیر پای به ظرف پای. خمیر را بوسیله رول کردن با وردنه با دقت بردارید و آرام آن را از دور وردنه روی ظرف پای باز کنید.بهترین خمیر پای

مرحله ۱۷: خمیر را اندازه ظرف کنید. به آرامی خمیر را بالا آورده و اندازه ظرف پای کنید و لبه‌ها را بچسبانید.خمیر پای

مرحله ۱۸: بریدن خمیر پای. برای یک پای تک خمیره از یک قیچی برای برش خمیر استفاده کنید بنابراین لبه‌های آویزان را تا نیم اینچ از تمام لبه‌ها ببرید. برای خمیر پای دوبل در این مرحله، آن را پر کنید و خمیر دوم را را روی خمیر اول بگذارید. بخش آویزان را تا ۱/۲ اینچ از هر طرف ببرید تا خمیر کوتاهتر شود.تهیه خمیر

مرحله ۱۹: شکل دهی لبه‌ها. لبه‌های آویزان در زیر را بالا بیاورید و صاف کنید. اگر می‌خواهید خمیر دوبل درست کنید صاف کردن لبه‌ها را در مورد دو خمیر با هم انجام دهید.بهترین خمیر پای

مرحله ۲۰: شیار دادن به خمیر. برای ایجاد لبه چین چین و فرو رفته باید با استفاده از انگشت اشاره یک دست و فضای بین دو انگشت اشاره و شصت دست دیگر لبه خمیر را به صورت فرو رفته و چین چین در بیاورید.شکل دادن به خمیر پای

مرحله ۲۱: خمیر پای آماده است. خمیر پای تکی شما برای پیش پخت یا پر کردن آماده است. برای خمیر پای دوبل، روی ان را با سفیده تخم مرغ برس بزنید، شکر بپاشید و قبل از پخت با یک چاقو روی خمیر را سوراخ سوراخ کنید.شکل دادن به خمیر پای

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: seriouseats

۰ ۰ vote
Article Rating
دیدگاه ها 4
Subscribe
اعلام کردن به
4 Comments
جدیدترین
قدیمی
Inline Feedbacks
View all comments

سلام ببخشید با این خمیر پای سیب طرح رز میشه درست کرد؟با خمیر جادویی چطور؟درست کردن خمیر هزار لایه خیلی سخته کاش میشد با یه خمیر معمولی پای سیب طرح رز درست کرد

سلام
اگه امکانش هست لطفا توضیح بدید چطوری با دوتا چاقو کره رو با مواد خشک قاطی کنم؟ ممنون

مقالات زیبایی

آکنه چیست
رژیم غذایی ضد آکنه؛ مقصر اصلی هورمون‌ها هستند یا رژیم غذایی شما؟
16
ناخن
۳ روغن جادویی برای سلامت ناخن‌ها
52
لوازم آرایشی
بهترین برندهای لوازم آرایشی در ایمالز
37
ضد آفتاب فیزیکی و شیمیایی
ضد آفتاب فیزیکی و شیمیایی هر کدام از چه فیلترهای UV استفاده می‌کنند؟
69
ضد آفتاب
ضد آفتاب خوب را بر اساس چه نکات و ویژگی‌هایی انتخاب کنیم؟
90
چربی گونه
نکات مهم درباره چربی استفاده شده در گونه
174

مقالات سلامت

درمان آلرژی با بخور اسانس روغنی
۶ داروی درمان کهیر را بشناسید
22
بیماری آدیسون
بیماری آدیسون چه عللی دارد و چگونه باید با آن مقابله کرد؟
52
ناخن
۳ روغن جادویی برای سلامت ناخن‌ها
52
داروی نورپیس
داروی نورپیس و نگاهی به ویژگی های مهم کارکردی این دارو
47
پیتریازیس رزا
پیتریازیس رزا یا جوش پولکی؛ علت، تشخیص و درمان
211
چربی گونه
نکات مهم درباره چربی استفاده شده در گونه
174

مقالات آشپزی

کیک شکلاتی گیاهی
کیک شکلاتی گیاهی و بدون گلوتن با دستورالعملی آسان
186
خشک کردن ریحان
خشک کردن ریحان به چندین روش مختلف برای افراد مبتدی
1,540
کدو سبز شکم پر
کدو سبز شکم پر با رویه پنیری برای میانه تابستان
425
خوراک برنج و مرغ در فر
خوراک برنج و مرغ در فر با ادویه ایتالیایی و طعم عالی
454
سیب زمینی برشته در فر
سیب زمینی برشته در فر با حداقل روغن و سرشار از ادویه
825
طرز تهیه نان خامه ای
طرز تهیه نان خامه ای به صورت حرفه‌ای و با ارائه همه نکات لازم
621

مقالات تغذیه

آکنه چیست
رژیم غذایی ضد آکنه؛ مقصر اصلی هورمون‌ها هستند یا رژیم غذایی شما؟
16
فیبر غذایی
فیبر غذایی چیست و میزان مصرف توصیه شده آن چقدر است؟
60
استرس چیست و از طریق چه منابعی در بدن ایجاد می‌شود؟
115
رژیم غذایی لاغری
رژیم غذایی خود را با دانستن این نکات دقیق، بهتر تنظیم کنید!
103
غذای تاریخ گذشته
۱۲ غذای تاریخ گذشته که هرگز نباید پس از تاریخ انقضا مصرف شوند
113
معرفی خواص میخک
خواص میخک و معرفی چند مورد از ویژگی های چشمگیر این گیاه دارویی
469