جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۳ بهمن ۱۳۹۶
  • ۱۹:۳۰
  • 2,194
شاورمای مرغ

شاورمای مرغ برشته در فر با سس ماست و ارده

شاورمای مرغ برشته شده در فر می‌تواند تحقق رویای طرفداران مرغ باشد. این خوراک مرغ الهام گرفته از خاورمیانه با ترکیب جالب و خوشمزه از ادویه جات، ظاهری کاملا قهوه‌ای طلایی با لبه‌های کریسپی و درونی پخته و نرم است که درست کردن آن بسیار آسان است.

این خوراک ابتدا با رنگ زرد و روشن مرغ ماریناد شده در ماریناد لیمویی ادویه دار شروع می‌شود. این به معنای طعمی تزریق شده در درون شاورمای مرغ است نه یک خوراک جوجه تکراری و خسته کننده. سپس برشته شده تا یک رنگ قهوه‌ای طلایی عالی را بسازد و روی نان پیتا یا نان برنج همراه با مواد همراه آن سرو می‌شود.شاورمای مرغ

شما می‌توانید آن را با مقداری برنج قهوه‌ای هم سرو کنید که جایگزینی برای نان ورقه‌ای است. البته می‌توانید به گزینه‌های بدون کربوهیدرات مثل سبزیجات برشته شده هم فکر کنید اما پنیر فتا را هم فراموش نکنید که یک پروتئین اضافه تر را در کنار خود دارد.

بهتر است برای درست کردن این مرغ از یک سینی سنگین و ضخیم (سینی لعابی کلفت) استفاده کنید چون واقعا تفاوت اساسی ایجاد می‌کند. من استفاده از این سینی را برای کلوچه و دیگر شیرینی‌ها توصیه نمی‌کنم به دلیل آنها را خیلی تیره خواهد کرد در حالی که آنچه ما برای کیک و کلوچه می‌خواهیم یک رنگ قهوه‌ای بسیار روشن است. استفاده از سینی چدنی هم احتمالا باید خوب باشد. البته در صورتی که بخواهید شاورمای مرغ شما زیاد تیره نشود، می‌توانید از سینی آلومینیومی هم استفاده کنید.

شاورمای مرغ برشته در فر

مواد لازم

۱/۳ پیمانه روغن زیتون به علاوه مقداری برای چرب کردن ظرف

۳ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

۱ قاشق غذاخوری سیر رنده شده

۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری پودر زیره

۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری پاپریکا

۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز

۱/۴ قاشق چایخوری پودر دارچین

۱/۴ قاشق چایخوری پودر زردچوبه

۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده

۱ کیلو مرغ بدون استخوان، پوست گرفته

گزینه‌های پیشنهادی برای سرو

نان پیتای گرم یا تورتیلای برنجی یا برنج پخته

سس ماست و ارده

گوجه خرد شده

خیار خرد شده

کاهوی خرد شده

پیاز قرمز نگینی شده

پنیر فتا

طرز تهیه شاورمای مرغ در فر  شاورمای مرغ

در یک کاسه روغن زیتون، آب لیموی تازه، سیر، پودر زیره، پاپریکا، تخم گشنیز، دارچین، پودر زردچوبه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

گوشت مرغ را در یک کیسه زیپ لاک بزرگ بگذارید، مواد ماریناد را روی آن بریزید. کیسه را با دست فشار دهید و هوای آن را خارج کنید و آن را ببندید.

مواد ماریناد را روی مرغ بمالید. مرغ را به یخچال انتقال دهید و اجازه دهید تا به همراه ماریناد به مدت حداقل ۱ ساعت و حداکثر ۶ ساعت بماند.

فر را تا حرارت ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. یک سینی ۱۸ در ۱۳ اینچ را که بهتر است لعاب تیره داشته باشد با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب کنید.

قطعات مرغ را از کیسه ماریناد درآورید و با فاصله در سینی فر بگذارید. آن را در فر برشته کنید تا زمانی که کل آن پخته شود و لبه‌های آن ترد شود، یعنی حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه.

مرغ را از فر در آورده و حدود ۲ دقیقه بگذارید بماند سپس آن را برش بزنید. شما می‌توانید شاورمای مرغ را با نان پیتا یا برنج سرو کنید.

طرز تهیه سس ماست و ارده: ۲ قاشق غذاخوری ارده را در یک کاسه کوچک بریزید سپس با پشت قاشق ارده را فشار دهید تا صاف شود. یک فنجان ماست ساده یونانی، ۱ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه، ۱/۲ قاشق چایخوری سیر رنده شده، ۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده، نعناع یا گشنیز را با آن مخلوط کنید.سس تهیه شده را با نمک و فلفل مزه دار کنید.   شاورمای مرغ

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز منبع: cookingclassy

دیدگاه ها 0
Subscribe
اعلام کردن به
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

مقالات زیبایی

پاک کننده صورت طبیعی
۱۰ پاک کننده صورت که می‌توانید خودتان درست کنید
228
موی نازک
اگر موی نازک دارید این ۹ اشتباه آرایش مو را انجام ندهید
343
ضرورت و اهمیت استفاده از کرم مرطوب کننده برای تمام انواع پوست
نقش کلیدی مرطوب کننده ها در روتین مراقبت پوستی
1,270
روغن نارگیل
آیا روغن نارگیل برای پوست و بیماری‌های پوستی مفید است؟
1,812
روغن میوه نسترن
روغن میوه نسترن (رزهیپ) چه فوایدی دارد، روشهای استفاده از آن چیست؟
6,916
سبک جدید کانتور
با سبک جدید کانتور کردن در سال ۲۰۱۹ آشنا شوید
3,784

مقالات سلامت

علائم سرطان کبد
علائم سرطان کبد با ۹ علامت خاموش که شاید آنها را ندانید
56
داروی توسیلیزومب
داروی توسیلیزومب یکی از کاراترین درمان ها در کنترل بیماری کرونا
84
گرافت استخوانی
گرافت استخوانی (پیوند استخوان) چیست و چه کاربردهای درمانی دارد؟
53
نگاهی به داروی ویموو
داروی ویموو و نگاهی جامع به ویژگی های این داروی ترکیبی
109
مثانه بیش فعال
مثانه بیش فعال (مثانه پرکار)؛ علل، علائم، تشخیص و درمان
118
معرفی داروی تاوانکس
داروی تاوانکس (لووفلوکساسین) درمانی کارا در مواجهه با بیماری کرونا
293

مقالات آشپزی

کدو سبز شکم پر
کدو سبز شکم پر با رویه پنیری برای میانه تابستان
37
خوراک برنج و مرغ در فر
خوراک برنج و مرغ در فر با ادویه ایتالیایی و طعم عالی
154
سیب زمینی برشته در فر
سیب زمینی برشته در فر با حداقل روغن و سرشار از ادویه
267
طرز تهیه نان خامه ای
طرز تهیه نان خامه ای به صورت حرفه‌ای و با ارائه همه نکات لازم
272
پنیر موزارلا
طرز تهیه پنیر موزارلا تازه و خانگی برای انواع غذاها با همه نکات لازم
378
خواص و طرز تهیه آب استخوان
خواص آب استخوان یا آب قلم و طرز تهیه آن در خانه به بهترین روش
562

مقالات تغذیه

بهترین زمان مصرف ویتامین
بهترین زمان مصرف ویتامین ها، مواد معدنی و انواع مکمل چیست؟
84
شیوه نگهداری غذای تازه
۱۲ غذای تازه که هرگز نباید با هم نگهداری شوند
105
سلامت ریه
سلامت ریه را با این ۲۰ خوراکی تضمین کنید
66
کلسیم پیروات
کلسیم پیروات چه فوایدی دارد و چگونه مصرف می‌شود؟
69
خواص ریحان
ریحان گیاهی شگفت انگیز با خواصی بی نظیر طبق بررسی های علمی
90
خواص جوانه
خواص جوانه حبوبات و غلات و طرز تهیه آنها در خانه به چندین روش متنوع
98