جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۳ بهمن ۱۳۹۶
  • ۱۹:۳۰
  • 1,931
شاورمای مرغ

شاورمای مرغ برشته در فر با سس ماست و ارده

شاورمای مرغ برشته شده در فر می‌تواند تحقق رویای طرفداران مرغ باشد. این خوراک مرغ الهام گرفته از خاورمیانه با ترکیب جالب و خوشمزه از ادویه جات، ظاهری کاملا قهوه‌ای طلایی با لبه‌های کریسپی و درونی پخته و نرم است که درست کردن آن بسیار آسان است.

این خوراک ابتدا با رنگ زرد و روشن مرغ ماریناد شده در ماریناد لیمویی ادویه دار شروع می‌شود. این به معنای طعمی تزریق شده در درون شاورمای مرغ است نه یک خوراک جوجه تکراری و خسته کننده. سپس برشته شده تا یک رنگ قهوه‌ای طلایی عالی را بسازد و روی نان پیتا یا نان برنج همراه با مواد همراه آن سرو می‌شود.شاورمای مرغ

شما می‌توانید آن را با مقداری برنج قهوه‌ای هم سرو کنید که جایگزینی برای نان ورقه‌ای است. البته می‌توانید به گزینه‌های بدون کربوهیدرات مثل سبزیجات برشته شده هم فکر کنید اما پنیر فتا را هم فراموش نکنید که یک پروتئین اضافه تر را در کنار خود دارد.

بهتر است برای درست کردن این مرغ از یک سینی سنگین و ضخیم (سینی لعابی کلفت) استفاده کنید چون واقعا تفاوت اساسی ایجاد می‌کند. من استفاده از این سینی را برای کلوچه و دیگر شیرینی‌ها توصیه نمی‌کنم به دلیل آنها را خیلی تیره خواهد کرد در حالی که آنچه ما برای کیک و کلوچه می‌خواهیم یک رنگ قهوه‌ای بسیار روشن است. استفاده از سینی چدنی هم احتمالا باید خوب باشد. البته در صورتی که بخواهید شاورمای مرغ شما زیاد تیره نشود، می‌توانید از سینی آلومینیومی هم استفاده کنید.

شاورمای مرغ برشته در فر

مواد لازم

۱/۳ پیمانه روغن زیتون به علاوه مقداری برای چرب کردن ظرف

۳ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

۱ قاشق غذاخوری سیر رنده شده

۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری پودر زیره

۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری پاپریکا

۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز

۱/۴ قاشق چایخوری پودر دارچین

۱/۴ قاشق چایخوری پودر زردچوبه

۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده

۱ کیلو مرغ بدون استخوان، پوست گرفته

گزینه‌های پیشنهادی برای سرو

نان پیتای گرم یا تورتیلای برنجی یا برنج پخته

سس ماست و ارده

گوجه خرد شده

خیار خرد شده

کاهوی خرد شده

پیاز قرمز نگینی شده

پنیر فتا

طرز تهیه شاورمای مرغ در فر  شاورمای مرغ

در یک کاسه روغن زیتون، آب لیموی تازه، سیر، پودر زیره، پاپریکا، تخم گشنیز، دارچین، پودر زردچوبه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

گوشت مرغ را در یک کیسه زیپ لاک بزرگ بگذارید، مواد ماریناد را روی آن بریزید. کیسه را با دست فشار دهید و هوای آن را خارج کنید و آن را ببندید.

مواد ماریناد را روی مرغ بمالید. مرغ را به یخچال انتقال دهید و اجازه دهید تا به همراه ماریناد به مدت حداقل ۱ ساعت و حداکثر ۶ ساعت بماند.

فر را تا حرارت ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. یک سینی ۱۸ در ۱۳ اینچ را که بهتر است لعاب تیره داشته باشد با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب کنید.

قطعات مرغ را از کیسه ماریناد درآورید و با فاصله در سینی فر بگذارید. آن را در فر برشته کنید تا زمانی که کل آن پخته شود و لبه‌های آن ترد شود، یعنی حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه.

مرغ را از فر در آورده و حدود ۲ دقیقه بگذارید بماند سپس آن را برش بزنید. شما می‌توانید شاورمای مرغ را با نان پیتا یا برنج سرو کنید.

طرز تهیه سس ماست و ارده: ۲ قاشق غذاخوری ارده را در یک کاسه کوچک بریزید سپس با پشت قاشق ارده را فشار دهید تا صاف شود. یک فنجان ماست ساده یونانی، ۱ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه، ۱/۲ قاشق چایخوری سیر رنده شده، ۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده، نعناع یا گشنیز را با آن مخلوط کنید.سس تهیه شده را با نمک و فلفل مزه دار کنید.   شاورمای مرغ

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز منبع: cookingclassy

دیدگاه ها 0
2000
  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

ضرورت و اهمیت استفاده از کرم مرطوب کننده برای تمام انواع پوست
نقش کلیدی مرطوب کننده ها در روتین مراقبت پوستی
1,090
روغن نارگیل
آیا روغن نارگیل برای پوست و بیماری‌های پوستی مفید است؟
1,530
روغن میوه نسترن
روغن میوه نسترن (رزهیپ) چه فوایدی دارد، روشهای استفاده از آن چیست؟
5,281
سبک جدید کانتور
با سبک جدید کانتور کردن در سال ۲۰۱۹ آشنا شوید
3,437
ترفندهای آرایش چشم
ترفندهای آرایش چشم برای خانم‌هایی که چشمان گود دارند
4,972
براش های آرایشی خود را به این روش تمیز کنید و بشویید
براش های آرایشی خود را به این روش تمیز کنید و بشویید
1,784

مقالات سلامت

شیوه صحیح پوشیدن ماسک
پوشیدن ماسک به شیوه صحیح و بررسی ۱۱ اشتباه در این مورد
20
رنگ ادرار
رنگ ادرار چگونه از وجود مشکلات سلامتی در بدن خبر می‌دهد
39
معرفی داروی سوتالول
داروی سوتالول و بررسی جامع ویژگی های کارکردی این دارو
61
آسپیراسیون و نمونه برداری مغز استخوان
آسپیراسیون و نمونه برداری مغز استخوان ؛ مقاصد، روشها و خطرات
51
بیماری کاوازاکی
بیماری کاوازاکی ؛ علائم، علتها، تشخیص و درمان
230
درمان بیماری خروسک
بیماری خروسک و هشت اسانس برای درمان سرفه های شدید ناشی از این بیماری
141

مقالات آشپزی

پنیر موزارلا
طرز تهیه پنیر موزارلا تازه و خانگی برای انواع غذاها با همه نکات لازم
62
خواص و طرز تهیه آب استخوان
خواص آب استخوان یا آب قلم و طرز تهیه آن در خانه به بهترین روش
134
نان سفید خانگی
نان سفید خانگی به روشی آسان برای تهیه انواع ساندویچ و اسنک
196
طرز تهیه بامیه در فر
طرز تهیه شیرینی بامیه در فر با چند طعم مختلف و بدون نیاز به سرخ کردن
3,788
بهترین کیک هویج
بهترین کیک هویج که می‌توانید با موادی ساده در خانه درست کنید
597
نان تورتیلا خانگی
نان تورتیلا خانگی با آرد گندم، بدون نیاز به فر و مخمر
1,562

مقالات تغذیه

درمان بیماری خروسک
بیماری خروسک و هشت اسانس برای درمان سرفه های شدید ناشی از این بیماری
141
خواص و طرز تهیه آب استخوان
خواص آب استخوان یا آب قلم و طرز تهیه آن در خانه به بهترین روش
134
آب سیب زمینی
آب سیب زمینی و نگاهی به چندین مورد از خواص این ماده غذایی
131
مقاله اسید فسفریک
اسید فسفریک چیست؟ نگاهی به ویژگی ها و نکات مهم در مواجهه با این ماده
142
تغذیه در سفر
آنچه باید درباره تغذیه در سفر بدانیم
171
خرما
۵ خاصیت اثبات شده مصرف خرما که بدون شک باید با آن‌ها آشنا شد
170