جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۳ بهمن ۱۳۹۶
  • ۱۹:۳۰
  • 2,709
شاورمای مرغ

شاورمای مرغ برشته در فر با سس ماست و ارده

شاورمای مرغ برشته شده در فر می‌تواند تحقق رویای طرفداران مرغ باشد. این خوراک مرغ الهام گرفته از خاورمیانه با ترکیب جالب و خوشمزه از ادویه جات، ظاهری کاملا قهوه‌ای طلایی با لبه‌های کریسپی و درونی پخته و نرم است که درست کردن آن بسیار آسان است.

این خوراک ابتدا با رنگ زرد و روشن مرغ ماریناد شده در ماریناد لیمویی ادویه دار شروع می‌شود. این به معنای طعمی تزریق شده در درون شاورمای مرغ است نه یک خوراک جوجه تکراری و خسته کننده. سپس برشته شده تا یک رنگ قهوه‌ای طلایی عالی را بسازد و روی نان پیتا یا نان برنج همراه با مواد همراه آن سرو می‌شود.شاورمای مرغ

شما می‌توانید آن را با مقداری برنج قهوه‌ای هم سرو کنید که جایگزینی برای نان ورقه‌ای است. البته می‌توانید به گزینه‌های بدون کربوهیدرات مثل سبزیجات برشته شده هم فکر کنید اما پنیر فتا را هم فراموش نکنید که یک پروتئین اضافه تر را در کنار خود دارد.

بهتر است برای درست کردن این مرغ از یک سینی سنگین و ضخیم (سینی لعابی کلفت) استفاده کنید چون واقعا تفاوت اساسی ایجاد می‌کند. من استفاده از این سینی را برای کلوچه و دیگر شیرینی‌ها توصیه نمی‌کنم به دلیل آنها را خیلی تیره خواهد کرد در حالی که آنچه ما برای کیک و کلوچه می‌خواهیم یک رنگ قهوه‌ای بسیار روشن است. استفاده از سینی چدنی هم احتمالا باید خوب باشد. البته در صورتی که بخواهید شاورمای مرغ شما زیاد تیره نشود، می‌توانید از سینی آلومینیومی هم استفاده کنید.

شاورمای مرغ برشته در فر

مواد لازم

۱/۳ پیمانه روغن زیتون به علاوه مقداری برای چرب کردن ظرف

۳ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

۱ قاشق غذاخوری سیر رنده شده

۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری پودر زیره

۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری پاپریکا

۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز

۱/۴ قاشق چایخوری پودر دارچین

۱/۴ قاشق چایخوری پودر زردچوبه

۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده

۱ کیلو مرغ بدون استخوان، پوست گرفته

گزینه‌های پیشنهادی برای سرو

نان پیتای گرم یا تورتیلای برنجی یا برنج پخته

سس ماست و ارده

گوجه خرد شده

خیار خرد شده

کاهوی خرد شده

پیاز قرمز نگینی شده

پنیر فتا

طرز تهیه شاورمای مرغ در فر  شاورمای مرغ

در یک کاسه روغن زیتون، آب لیموی تازه، سیر، پودر زیره، پاپریکا، تخم گشنیز، دارچین، پودر زردچوبه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

گوشت مرغ را در یک کیسه زیپ لاک بزرگ بگذارید، مواد ماریناد را روی آن بریزید. کیسه را با دست فشار دهید و هوای آن را خارج کنید و آن را ببندید.

مواد ماریناد را روی مرغ بمالید. مرغ را به یخچال انتقال دهید و اجازه دهید تا به همراه ماریناد به مدت حداقل ۱ ساعت و حداکثر ۶ ساعت بماند.

فر را تا حرارت ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. یک سینی ۱۸ در ۱۳ اینچ را که بهتر است لعاب تیره داشته باشد با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب کنید.

قطعات مرغ را از کیسه ماریناد درآورید و با فاصله در سینی فر بگذارید. آن را در فر برشته کنید تا زمانی که کل آن پخته شود و لبه‌های آن ترد شود، یعنی حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه.

مرغ را از فر در آورده و حدود ۲ دقیقه بگذارید بماند سپس آن را برش بزنید. شما می‌توانید شاورمای مرغ را با نان پیتا یا برنج سرو کنید.

طرز تهیه سس ماست و ارده: ۲ قاشق غذاخوری ارده را در یک کاسه کوچک بریزید سپس با پشت قاشق ارده را فشار دهید تا صاف شود. یک فنجان ماست ساده یونانی، ۱ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه، ۱/۲ قاشق چایخوری سیر رنده شده، ۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده، نعناع یا گشنیز را با آن مخلوط کنید.سس تهیه شده را با نمک و فلفل مزه دار کنید.   شاورمای مرغ

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: cookingclassy

۰ ۰ vote
Article Rating
دیدگاه ها 0
Subscribe
اعلام کردن به
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

مقالات زیبایی

آزلائیک اسید
آزلائیک اسید (Azelaic Acid) چیست و چگونه آکنه را درمان می‌کند؟
90
پودر ویتامین سی
آیا می‌توانیم پودر ویتامین سی را روی پوست صورتمان استفاده کنیم؟
119
شوینده صورت
برای انتخاب بهترین شوینده صورت به چه نکاتی توجه کنم؟
137
ضد لک شیرین بیان
بهترین محصولات ضد لک حاوی شیرین بیان را بشناسید
160
از بین بردن جوش
سریع‌ترین روش موثر برای از بین بردن جوش های صورت
269
درمان جوش صورت؛ راهنمای کامل درمان جوش با اصلاح رژیم غذایی
203

مقالات سلامت

آلکاپتونوری
آلکاپتونوری یا ادرار سیاه (Alkaptonuria) چیست؟
7
لنفوسیتوپنی
لنفوسیتوپنی (لنفوسیت پایین) از علتها و درمان تا ارتباط با کووید-۱۹
23
غدد فوق کلیوی
اختلال در عملکرد غدد فوق کلیوی (Adrenal Glands) با چه علائمی همراه است؟
70
هورمون کورتیزول
هورمون کورتیزول چیست و چگونه به‌صورت طبیعی آن را متعادل کنیم؟
84
سرطان مری
سرطان مری از علائم و علتها تا درجه بندی و شیوه‌های درمان
89
آرتروسکوپی شانه
آرتروسکوپی شانه چگونه انجام می‌گیرد و چه مزایایی نسبت به جراحی باز دارد؟
82

مقالات آشپزی

سس مایونز گیاهی
سس مایونز گیاهی و رژیمی برای آنها که به سلامتی خود اهمیت می‌دهند
119
اشترودل سیب اصل اتریشی
اشترودل سیب اصل اتریشی را به بهترین روش در خانه درست کنیم
223
کیک شکلاتی گیاهی
کیک شکلاتی گیاهی و بدون گلوتن با دستورالعملی آسان
579
خشک کردن ریحان
خشک کردن ریحان به چندین روش مختلف برای افراد مبتدی
2,210
کدو سبز شکم پر
کدو سبز شکم پر با رویه پنیری برای میانه تابستان
803
خوراک برنج و مرغ در فر
خوراک برنج و مرغ در فر با ادویه ایتالیایی و طعم عالی
1,028

مقالات تغذیه

مکمل لاغری
مکمل لاغری چیست و آیا واقعا در کاهش وزن تاثیر دارد؟
63
گوشت ارگانیک
گوشت ارگانیک و گوشت غیرارگانیک چه تفاوت‌هایی دارند؟
51
میان وعده نیمه شب
۱۱ میان وعده نیمه شب که واقعا سالم و قابل توصیه هستند
92
معرفی شاه توت
شاه توت و حقایقی جالب در مورد این میوه محبوب و مفید
93
رژیم غذایی کم کربوهیدرات
رژیم غذایی کم کربوهیدرات؛ چطور با تنظیم مقدار کربوهیدرات لاغر شویم؟
221
منابع امگا 3
منابع امگا ۳؛ منابع گیاهی و حیوانی، فواید و مضرات آن‌ها
63