جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۱۶ تیر ۱۳۹۹
  • ۱۳:۳۲
  • 178
خوراک برنج و مرغ در فر

خوراک برنج و مرغ در فر با ادویه ایتالیایی و طعم عالی

خوراک برنج و مرغ یک دستورالعمل خوش طعم با مرغ برشته و برنج سفید طعم دار است که با هم در یک قابلمه و در فر پخته می‌شوند.

این خوراک برنج و مرغ یک خوراک عالی برای روزهای تنبلانه و خسته کننده این روزهای قرنطینه است. این غذای کلاسیک با موادی درست شده که اکثر اوقات پایه غذاهای ما را تشکیل می‌دهد. غذاهایی که در یک قابلمه درست می‌شوند یکی از روشهای مورد علاقه اکثر ما برای داشتن یک غذای راحت و با حداقل ظرفهای کثیف است. به جز این وقتی که همه مواد با هم در یک ظرف قرار می‌گیرند، طعمها با هم مخلوط شده و غذا را ترکیبی و دلپذیر می کنند.خوراک برنج و مرغ در فر

اگر اهل جنوب باشید منظور از خوراک برنج  و مرغ چیزی شبیه به زرشک پلو و یا خود زرشک پلو است. اغلب مرغ همراه با سس درست شده و موقع سرو زیر برنج قرار می‌گیرد و به همین دلیل به آن زیربرنجی هم می‌گویند اما ما اینجا هر دو را در یک ظرف پخته و سرو می‌کنیم. رانهای مرغ همراه با ادویه مخصوص طعم دار شده و همراه با برنج داخل فر پخته و دم داده می‌شود.
۰
در منطقه شما این غذا چه اسمی دارد و چگونه آن را سرو می کنید؟x

وقتی که در انتهای کار روی غذا را برشهای لیمو می‌گذارید و مقداری هم جعفری خرد شده روی آن می‌پاشید هم یک تزئین عالی خواهید داشت و هم ترکیب طعمها دو چندان می‌شود. این غذای خوشمزه ارزش امتحان کردن را دارد بخصوص در این ایام خسته کننده کرونایی که دلمان یک غذای کمی تا قسمتی جدید می‌خواهد، حداقل به لحاظ شیوه درست کردن.

مواد تشکیل دهنده خوراک برنج و مرغ

  • ران مرغ: پوست رانها را بگیرید اما استخوان را خارج نکنید.
  • روغن زیتون: روغنی عالی با طعم خنثی که در این دستورالعمل خیلی خوب است چون باید سبک باشد.
  • نمک و فلفل
  • پیاز قرمز: پیاز زرد را هم می‌توانید جایگزین کنید.
  • هویج: آنها را به صورت مکعبی خرد کنید.
  • کرفس: آنها را هم مکعبی ریز خرد کنید.
  • سیر: سیر طعم خیلی عالی ایجاد می‌کند و مزه غذا را متفاوت می‌کند. سیر در میزان کم طعم دهنده ست نه اینکه به کل طعم غذا را عوض کند. مواظب باشید که سیر نسوزد چون در اینصورت طعم غذا تلخ می‌شود.
  • آب مرغ: علاوه بر خود مرغ، وجود آب مرغ در غذا باعث طعم دهی بیشتر به آن می‌شود. می‌توانید از دستورالعمل استاک مرغ خانگی استفاده کنید.
  • برنج سفید دانه بلند: شما می‌توانید هم از برنج سفید دانه بلند و هم از برنج محلی استفاده کنید. برنجهای محلی طعم خوبی دارند اما ممکن است غذای شما کمی نرم شود.
  • ادویه ایتالیایی: ادویه ایتالیایی با گیاهان معطر، طعم خوبی را ایجاد می‌کند. به این منظور از ۳/۴ قاشق چایخوری ارگانوی خشک، ۳/۴ قاشق چایخوری ریحان و ۱/۲ قاشق چایخوری آویشن استفاده کنید. احتمالا همیشه از ادویه هندی استفاده می‌کنید اما این بار متوجه خواهید شد که ادویه ایتالیایی چه طعم خوبی به مرغ می‌دهد.
  • پاپریکا: ادویه پاپریکا یا پودر فلفل دلمه‌ای ظاهر و رنگ خوبی به غذاها می‌دهد و من برای سیب زمینی برشته در فر هم از آن استفاده می‌کنم. البته این ادویه بیشتر نقش ایجاد رنگ را برعهده دارد تا طعم. در صورتی که طعم گرم دوست دارید می‌توانید کمی هم از فلفل چیلی استفاده کنید اگر چه در این غذا استفاده نمی‌شود.
  • جعفری: سعی کنید از جعفری تازه استفاده کنید اما اگر در دسترس نبود ۱ قاشق غذاخوری خشک شده آن را می‌توان استفاده کرد.خوراک برنج و مرغ در فر

مواد لازم

  • ران مرغ: ۵ عدد
  • روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه تازه پودر شده
  • پیاز قرمز یا زرد: ض پیمانه نگینی
  • هویج: ۱ پیمانه نگینی (۱ عدد متوسط)
  • کرفس خرد شده: ۳/۴ پیمانه (۲ شاخه)
  • سیر تازه رنده شده: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری (۴ حبه)
  • آب مرغ: ۲ و ۱/۴ پیمانه
  • برنج سفید دانه بلند: ۱ و ۱/۳ پیمانه
  • ادویه ایتالیایی: ۲ قاشق چایخوری
  • پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
  • جعفری تازه خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

  1. فر را تا ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۵ درجه سلسیوس) روشن کنید.
  2. روغن زیتون را داخل یک قابلمه مناسب فر روی حرارت متوسط به بالای گاز گرم کنید.
  3. رانهای مرغ (در اینجا از بالای ران استفاده می‌شود) را با حوله کاغذی خشک کنید، با نمک و فلفل دو طرف آن را مزه دار کنید.
  4. آنها را از سمت پوست داخل قابلمه قرار دهید، بین تکه‌های مرغ فضا بگذارید. بگذارید بپزد تا زمانی که ته آن طلایی تیره و برشته شود یعنی حدود ۳ تا ۴ دقیقه. آن را برگردانید و سمت دیگر را هم به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید. آنها را توی بشقاب بگذارید.
  5. روغن داخل قابلمه را از صافی رد کنید و دوباره داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. پیاز، هویج و کرفس را اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه تفت دهید. سیر را اضافه کرده و ۱ دقیقه دیگر تفت دهید.خوراک برنج و مرغ در فر
  6. آب مرغ و آب لیمو را داخل آن بریزید و مخلوط را به جوش برسانید.
  7. در همین حین در یک کاسه کوچک ادویه ایتالیایی را با پاپریکا مخلوط کنید. دو طرف مرغها را با این ادویه مزه دار کنید.
  8. برنج شسته و تمیز را پس از جوش آمدن آب مرغ، داخل قابلمه بریزید و بلافاصله بهم بزنید. آن را از روی حرارت بردارید، مرغها را روی مخلوط برنج بگذارید. درب قابلمه را درب یا پوششی مطمئن بپوشانید. قابلمه را در فر بگذارید.خوراک برنج و مرغ در فر
  9. غذا را در فر بپزید تا زمانی که برنج نرم شده و مرغ به طور کامل بپزید. این زمان معمولا ۳۵ دقیقه طول می‌کشد.
  10. رانها را از روی برنج برداشته، جعفری تازه خرد شده را به برنج اضافه کنید و با چنگال نرم کنید. آن را گرم سرو کنید.

نکات مهم

  • افزودن سینه مرغ: در این دستورالعمل بهتر است از تکه‌های استخوانی مرغ استفاده شود، پوست روی سینه چندان مناسب این غذا نیست. مگر اینکه ۴ تکه کوچک در بخش باریکتر سینه مرغ باشد. موقع پخت هم چک کنید که دمای وسط گوشت مرغ ۱۶۵ درجه فارنهایت باشد.
  • سلامت غذا: اگر چربی اضافه دور گوشتهای مرغ را جدا کنید و پوست مرغ را هم قبل از خوردن بکنید این غذا به همراه برنج غذای سالمتری خواهد بود.
  • همراه غذا: می‌توانید همراه آن سالاد یا سبزیجات بخارپز استفاده کنید.

ترفندهای برای بهتر کردن خوراک برنج و مرغ

  • توجه کنید که حتما قبل از گذاشتن مرغ در فر باید آن را تفت دهید و سرخ کنید.
  • لیمو و سیر تازه طعمی فوق العاده به غذا می‌دهد، آنها را حذف نکنید.
  • مرغ را با گیاهان معطر و ادویه‌ها طعم دارد کنید تا طعمی فوق العاده به آن اضافه کنید.
  • صبر کنید تا ادویه‌ها به خورد مرغ برود بعد آنها را سرخ کنید چون در غیر اینصورت سیاه می‌شود.
  • سعی کنید از مخلوط ادویه‌ها و گیاهان معطر استفاده کنید. اینجا از ادویه ایتالیایی استفاده شده است که طعم خوبی هم به مرغ و هم به برنج می‌دهد.
  • سبزیجات دیگر همانند فلفل دلمه‌ای یا قارچ هم می‌توانید اضافه کنید.

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: cookingclassy
 

دیدگاه ها 0
Subscribe
اعلام کردن به
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

مقالات زیبایی

پاک کننده صورت طبیعی
۱۰ پاک کننده صورت که می‌توانید خودتان درست کنید
259
موی نازک
اگر موی نازک دارید این ۹ اشتباه آرایش مو را انجام ندهید
404
ضرورت و اهمیت استفاده از کرم مرطوب کننده برای تمام انواع پوست
نقش کلیدی مرطوب کننده ها در روتین مراقبت پوستی
1,290
روغن نارگیل
آیا روغن نارگیل برای پوست و بیماری‌های پوستی مفید است؟
1,845
روغن میوه نسترن
روغن میوه نسترن (رزهیپ) چه فوایدی دارد، روشهای استفاده از آن چیست؟
7,008
سبک جدید کانتور
با سبک جدید کانتور کردن در سال ۲۰۱۹ آشنا شوید
3,817

مقالات سلامت

معرفی خواص میخک
خواص میخک و معرفی چند مورد از ویژگی های چشمگیر این گیاه دارویی
75
معرفی داروی تربینافین
داروی تربینافین و نگاهی جامع به ویژگی های کارکردی این دارو
51
شرایط اهدا کردن خون
قبل از اهدا کردن خون باید این چند نکته مهم را بدانید
87
علائم سرطان کبد
علائم سرطان کبد با ۹ علامت خاموش که شاید آنها را ندانید
196
داروی توسیلیزومب
داروی توسیلیزومب یکی از کاراترین درمان ها در کنترل بیماری کرونا
137
گرافت استخوانی
گرافت استخوانی (پیوند استخوان) چیست و چه کاربردهای درمانی دارد؟
64

مقالات آشپزی

کدو سبز شکم پر
کدو سبز شکم پر با رویه پنیری برای میانه تابستان
79
خوراک برنج و مرغ در فر
خوراک برنج و مرغ در فر با ادویه ایتالیایی و طعم عالی
178
سیب زمینی برشته در فر
سیب زمینی برشته در فر با حداقل روغن و سرشار از ادویه
309
طرز تهیه نان خامه ای
طرز تهیه نان خامه ای به صورت حرفه‌ای و با ارائه همه نکات لازم
302
پنیر موزارلا
طرز تهیه پنیر موزارلا تازه و خانگی برای انواع غذاها با همه نکات لازم
417
خواص و طرز تهیه آب استخوان
خواص آب استخوان یا آب قلم و طرز تهیه آن در خانه به بهترین روش
606

مقالات تغذیه

معرفی خواص میخک
خواص میخک و معرفی چند مورد از ویژگی های چشمگیر این گیاه دارویی
75
بهترین زمان مصرف ویتامین
بهترین زمان مصرف ویتامین ها، مواد معدنی و انواع مکمل چیست؟
104
شیوه نگهداری غذای تازه
۱۲ غذای تازه که هرگز نباید با هم نگهداری شوند
120
سلامت ریه
سلامت ریه را با این ۲۰ خوراکی تضمین کنید
72
کلسیم پیروات
کلسیم پیروات چه فوایدی دارد و چگونه مصرف می‌شود؟
78
خواص ریحان
ریحان گیاهی شگفت انگیز با خواصی بی نظیر طبق بررسی های علمی
108