جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۲۶ بهمن ۱۳۹۸
  • ۱۶:۰۸
  • 746
موس شکلات

بهترین موس شکلات با طعمی عالی و بافتی لطیف

بهترین موس شکلات با بافتی سبک و لطیف و بسیار شکلاتی بسیار سریع و اسان درست می‌شود. این دستورالعمل آنقدر راحت است که هر کسی که عاشق شکلات باشد، می‌تواند آن را درست کند. این دسر با وجود تزئینات شکلاتی و میوه عالی‌تر هم خواهد شد.

وقتی حرف از موس شکلات به میان می‌آید، آب دهن خیلی از شما راه می‌افتد و یاد یک دسر شکلاتی نرم و لطیف می‌افتیم که هر بار که یک قاشق از آن را در دهان فرو می‌برید به سرعت در دهان آب می‌شود و از این لحاظ هیچ چیز با آن برابری نمی‌کند. موس شکلات بدون آرد درست می‌شود بنابراین برای کسانی که به دنبال یک دسر بدون گلوتن هستند، عالی است. شما می‌توانید حتی برای صبحانه هم روی آن حساب کنید. البته این دسر جزو آن موارد رژیمی نیست پس اگر رژیم دارید به میزان کمی از آن درست کنید.

در مورد این دستورالعمل هیچ گونه نگرانی بابت مسمومیت غذایی نداشته باشیثد چون هیچ تخم مرغ خامی در این دستورالعمل وجود ندارد. اینجا ما مخلوط زرده تخم مرغ را تا دمای ۱۶۰ درجه فارنهایت می‌پزیم تا هر گونه باکتری بیماری‌زایی در آن کشته شود. بنابراین در مورد سرو این دسر برای مهمان‌تان نگران نباشید. هر کسی با یک پیمانه از این دسر مواجه شود حتما شما را تحسین خواهد کرد. این دسر برای تازه‌کارها هم خیلی خوب است. با گذراندن تنها چند گام ساده می‌توانید این دسر را درست کنید و سخت‌ترین بخش کار صبر کردن برای سرد شدن دسر در یخچال است.

مواد لازم برای موس شکلات چه هستندموس شکلات

شما فقط به ۵ ماده برای درست کردن این دستورالعمل نیاز دارید.

  • خامه چرب: این ماده، موس را سبک و لطیف می‌کند.
  • زرده تخم مرغ: اینها مخلوط فرنی داخل موس را غلیظ می‌کنند و سنگینی آن را بیشتر می‌کنند.
  • شکر سفید: این ماده برای دادن طعم شیرین استفاده می‌شود که مقدار آن را می‌توانید بنابر سلیقه کم و زیاد کنید.
  • اسانس وانیل: من از مقداری وانیل برای طعم دهی به دسرهای شکلاتی استفاده می‌کنم. این ماده طعم خوبی به آنها می‌دهد.
  • شکلات تلخ: من از شکلات‌های قالبی مخصوص شیرینی پزی استفاده می‌کنم شما هم می‌توانید از انواع دیگر شکلات با کیفیت خوب استفاده کنید.
  • نمک (اختیاری): این ماده به میزان کمی استفاده می‌شود اما می‌توانید آن را حذف کنید. استفاده از نمک به میزان کم در دسرها باعث تعادل در طعم‌ها می‌شود.

طرز تهیه موس شکلات

مواد لازم

  • خامه چرب: ۲ پیمانه، به اضافه مقداری برای تزئین در صورت دلخواه
  • زرده تخم مرغ: ۴ عدد
  • شکر سفید: ۱/۴ پیمانه
  • اسانس وانیل: ۲ قاشق چایخوری
  • شکلات نیمه شیرین: ۲۰۰ گرم، خرد شده
  • نمک: کمی (اختیاری)

طرز تهیه

  1. داخل کاسه‌ای با اندازه متوسط، با استفاده از همزن برقی، زرده‌های تخم مرغ و شکر را با سرعت بالا بزنید تا حدی که کمرنگ و پف شود یعنی حدود ۲ دقیقه.موس شکلات
  2. ۳/۴ پیمانه خامه چرب را در یک ماهیتابه گود بزرگ یا قابلمه‌ای کوچک روی شعله ملایم گاز کمر کنید تا زمانی که داغ شود.
  3. خامه گرم شده را به آرامی داخل مخلوط تخم مرغ بریزید و همزمان با افزودن هم مرتب تخم مرغ‌ها را هم بزنید. سپس مخلوط تخم مرغ و خامه را داخل قابلمه بریزید.موس شکلات
  4. آن را روی حرارت ملایم گاز بگذارید و مرتب بهم بزنید تا زمانی که مخلوط کمی غلیظ شود و به دمای ۱۶۰ درجه فارنهایت (۷۱ درجه سلسیوس) روی ترمومتر آشپزی برسد. اگر متوجه بخشهای گلوله شده در آن شدید، آن را از آبکش رد کنید و دوباره داخل قابلمه بریزید.
  5. گاز را خاموش کنید و شکلات را اضافه کنید، بهم بزنید تا ذوب شود.موس شکلات
  6. مخلوط را داخل کاسه‌ای تمیز بریزید، روی آن را بپوشانید و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بگذارید سرد شود تا به دمای ۷۰ درجه فارنهایت برسد. کلا می‌شود حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه.
  7. خامه باقیمانده را آنقدر بزنید تا پف کند و بالا بیاید. خامه زده شده را داخل مخلوط شکلات بریزید و ترکیب کنید.موس شکلات
  8. آن را با قاشق یا قیف خامه داخل ظروف سرو بریزید و به مدت ۲ ساعت بگذارید در یخچال بماند و سرد شود. در صورت دلخواه روی آن را با خامه زده شده یا شکلات رنده شده یا ورق شده، تزئین کنید.موس شکلات

نکات مهم

  • این دسر را می‌توان به مدت ۳ روز در یخچال نگه داشت. در یخچال به دلیل خالی شدن هوای داخل کرم زده شده، مقداری از حجم خود را از دست خواهد داد اما مزه آن تغییر نخواهد کرد.
  • از این موس می‌توان برای اتصال دو لایه کیک به هم و یا برای تزئین آن هم استفاده کرد.
  • مرحله هم زدن تخم مرغ و خامه گرم را خیلی دقت کنید که حتما قبل از ریختن خامه شروع به هم زدن کنید و این کار را یکسره انجام دهید تا خامه تمام شود چون این کار از لخته شدن تخم مرغ جلوگیری خواهد کرد. همچنین وقتی داخل قابلمه است مرتب بهم بزنید تا از گلوله شدن جلوگیری شود.
  • اگر کمی گلوله در مخلوط شما شکل گرفت آن را از الک یا آبکش رد کنید. سپس شکلات را اضافه کنید.
  • اگر پس از خامموش کردن گاز و ریختن شکلات، با هم زدن، شکلات ذوب نشد می‌توانید آن را دوباره روی شعله ملایم گاز بگذارید و بهم بزنید تا شکلات به طور کامل ذوب شود.
  • از شکلات واقعی و با کیفیت استفاده کنید. این جور شکلاتها مزه خوبی به دسر شما می‌دهند.
  • برای پف بهتر خامه، سعی کنید از کاسه سرد شده استفاده کنید و موقع همزدن هم از تیغه میکسر همزن استافده کنید.
  • نگذارید مخلوط شکلات سرد شود بلکه باید فقط به دمای اتاق یعنی حدود ۲۱ درجه سلسیوس یا ۷۰ درجه فارنهایت برسد. آن را تا حدی خنک کنید که خامه زده شده ذوب نشود اما آنقدر هم سرد نباشد که شروع به سفت شدن کند و موقع افزودن به خامه، گلوله‌ای شود.
  • موس را قبل از سرو، سرد کنید تا بافتی عالی و طعمی دلنشین داشته باشد.

تغییراتی که می‌توانید انجام دهیدموس شکلات

  • با این دستورالعمل می‌توانید شکلات نیمه شیرین یا شکلات تلخ استفاده کنید که بستگی به این دارد که چقدر بخواهید طعم شکلات داشته باشد. حتی شکلات تیره‌ای مثل ۷۰% هم خوب است.
  • می‌توانید شکر را کمی کم یا زیاد کنید تا بنا بر ذائقه شما باشد. در اینجا سعی کنید فقط از شکر سفید استفاده کنید.
  • استفاده از کمی اسانس نعناع برای داشتن طعمی نعنایی به همراه آب نبات نعنایی، طعمی جالب به آن می‌دهد یا اینکه مقداری اسانس نارگیل به خامه زده اضافه کنید تا طعمی نارگیلی داشته باشد.
  • برای تزئین هم می‌توانید از خلال بادام یا پسته هم استفاده کنید تا طعمی دیگر هم به آن اضافه کنید.
  • این مقدار موس شکلات برای ۱۲ مینی فنجان و ۶ فنجان کامل، مناسب است.
ترجمه اختصاصی توسط مجله قرمز منبع: cookingclassy

دیدگاه ها 0
Subscribe
اعلام کردن به
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

مقالات زیبایی

پاک کننده صورت طبیعی
۱۰ پاک کننده صورت که می‌توانید خودتان درست کنید
42
موی نازک
اگر موی نازک دارید این ۹ اشتباه آرایش مو را انجام ندهید
187
ضرورت و اهمیت استفاده از کرم مرطوب کننده برای تمام انواع پوست
نقش کلیدی مرطوب کننده ها در روتین مراقبت پوستی
1,233
روغن نارگیل
آیا روغن نارگیل برای پوست و بیماری‌های پوستی مفید است؟
1,737
روغن میوه نسترن
روغن میوه نسترن (رزهیپ) چه فوایدی دارد، روشهای استفاده از آن چیست؟
6,469
سبک جدید کانتور
با سبک جدید کانتور کردن در سال ۲۰۱۹ آشنا شوید
3,704

مقالات سلامت

رادیکولوپاتی
رادیکولوپاتی (عصب تحت فشار) ؛ انواع، علل، علائم و درمان
22
غذاهای تحریک کننده سردرد
غذاهای تحریک کننده سردرد که باید از آنها پرهیز کنید
37
مضرات دمپایی لا انگشتی
دمپایی لا انگشتی (دمپایی ابری) را به این ۱۱ دلیل هرگز نپوشید
79
کولونوسکوپی
کولونوسکوپی ؛ دلایل، نحوه انجام، آمادگی پیشرفته و روشهای جایگزین
59
رفع جوش چرکی
رفع جوش چرکی با ۴ درمان طبیعی و سریع و روشهای موثر دیگر
78
آمیلوئیدوز
آمیلوئیدوز بر چند نوع است، روشهای تشخیص و درمان آن چگونه است؟
62

مقالات آشپزی

خوراک برنج و مرغ در فر
خوراک برنج و مرغ در فر با ادویه ایتالیایی و طعم عالی
68
سیب زمینی برشته در فر
سیب زمینی برشته در فر با حداقل روغن و سرشار از ادویه
177
طرز تهیه نان خامه ای
طرز تهیه نان خامه ای به صورت حرفه‌ای و با ارائه همه نکات لازم
206
پنیر موزارلا
طرز تهیه پنیر موزارلا تازه و خانگی برای انواع غذاها با همه نکات لازم
295
خواص و طرز تهیه آب استخوان
خواص آب استخوان یا آب قلم و طرز تهیه آن در خانه به بهترین روش
454
نان سفید خانگی
نان سفید خانگی به روشی آسان برای تهیه انواع ساندویچ و اسنک
356

مقالات تغذیه

شیوه نگهداری غذای تازه
۱۲ غذای تازه که هرگز نباید با هم نگهداری شوند
35
سلامت ریه
سلامت ریه را با این ۲۰ خوراکی تضمین کنید
42
کلسیم پیروات
کلسیم پیروات چه فوایدی دارد و چگونه مصرف می‌شود؟
43
خواص ریحان
ریحان گیاهی شگفت انگیز با خواصی بی نظیر طبق بررسی های علمی
68
خواص جوانه
خواص جوانه حبوبات و غلات و طرز تهیه آنها در خانه به چندین روش متنوع
81
مکمل ملاتونین
مکمل ملاتونین چه فوایدی دارد، دوز توصیه شده و عوارض آن چیست؟  
153