طرز تهیه قارچ شکم پر در فر، بدون روغن و بدون گلوتن

قارچ شکم پر

قارچ شکم پر با گوشت چرخ کرده پر شده و رویه خامه‌ای و مغز آبدار دارد. این قارچها طعم عالی دارند و به عنوان یک پیش غذای خوشمزه برای روزهای تعطیل آخر هفته و در کنار مهمانها خوب هستند. ما عاشق قارچهای گرد و درشت هستیم. یکی از تجربیات خوشمزه من با قارچ، درست کردن کباب قارچ هنگام گردش در خارج شهر در یک روز زیبای بهاری بود آن کباب آنقدر خوشمزه بود که من فکر کردم که بهتر است همه آن را جایگزین کباب گوشت کنند.

قارچ شکم پر در فر

مواد لازم برای تهیه قارچ شکم پر با گوشت چرخ کرده

قارچ گرد درشت 1 کیلو

گوشت چرخ کرده 0/5 کیلو

پنیر خامه‌ای 100 گرم، تکه تکه شده

1 حبه سیر ریز شده

2 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده به علاوه مقداری برای تزئین

2 قاشق غذاخوری جعفری تازه

1/4 پیمانه پنیر پارمزان

1/4 پیمانه خرده نان (در صورت حساسیت به گلوتن آن را حذف کنید)قارچ شکم پر

طرز تهیه قارچ شکم پر
  1. قارچها را بشویید و با حوله کاغذی رطوبت آن را بگیرید. ساقه قارچ را بردارید و بخشهای داخلی قارچ را از آن خارج کنید. مراقب باشید که قاشقتان را به داخل قسمت گردی قارچ نزنید و باعث ترک آن نشوید. سینی فر را کفی گذاشته و یا در صورت نداشتن کفی کاغذ روغنی مخصوص فر بگذارید. بخش کلاهک قارچها را کف سینی فر بچینید به طوری که بخش خالی شده آن رو به بیرون باشد.قارچ شکم پر
  2. در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط گاز، گوشت چرخ کرده را تفت دهید تا زمانی که قهوه‌ای شود، آن را با کف گیر مرتب بهم بزنید تا اجزا آن بهم نچسبد. اگر آن را خوب بهم نزنید بهم چسبیده و قطعات درشت تشکیل می‌دهد و به اصطلاح لخته لخته می‌شود. شما باید از یک ماهیتابه نچسب استفاده کنید چون ما به گوشت روغن اضافه نمی‌کنیم. ما میخواهیم از روغن موجود در گوشت چرخ کرده برای سرخ کردن آن استفاده کنیم. از یک کاغذ روغنی برای برداشتن روغن اضافی از روی گوشتهای داخل ماهیتابه استفاده کنید. برای اینکار از یک انبر آشپزی برای نگه داشتن کاغذ استفاده کنید، شما که نمی‌خواهید دستتان بسوزد.قارچ شکم پر
  3. دما را کمی پایین بیاورید و 1 حبه سیر ریز شده و 2 قاشق غذاخوری پیازچه را به گوشت اضافه کنید و حدود 1 دقیقه بهم بزنید تا بوی پیاز در بیاید. پنیر خامه ای تکه تکه شده را به آن اضافه کنید و تا زمانی که ذوب شود آن را بهم بزنید اگر کاملا نرم نشد هم مشکلی نیست.قارچ شکم پر
  4. ماهیتابه را از روی گاز بردارید، خرده نان را به آن افزوده و خوب بهم بزنید، 1/4 پنیر پارمزان و 2 قاشق غذاخوری جعفری را هم به آن اضافه کنید.قارچ شکم پر
  5. مواد درون ماهیتابه را به صورت مساوی داخل کلاهک قارچ بریزید سپس بدون اینکه روی سینی فر را بگذارید آنها را در مرکز فر و با دمای 400 درجه فارنهایت قرار دهید حدود 15 دقیقه یا تا زمانی که قارچها نرم شده و رویه آنها قهوه‌ای طلایی شود. قارچها را از داخل سینی خارج کرده در ظرف سرو بگذارید و با کمی جعفری تازه و پیازچه تزئین کنید. نوش جان!!قارچ شکم پر

نکات آشپزی در مورد قارچ شکم پر

برای تهیه مواد داخلی آن از یک ماهیتابه نچسب استفاده کنید و گوشت را بدون روغن تفت دهید.

در صورتی که بیماری سلیاک یا حساسیت به گلوتن دارید، خرده نان را از مواد میانی حذف کنید، این مواد به حد کافی قوام و چسبندگی دارند. قارچ شکم پر

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: natashakitchen


نوشتن یک نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *