طرز تهیه ران دودی با نوعی سس

طرز تهیه ران دودی

گریل را روشن کنید تا بتوانید ران دودی کوچک و خوشمزه مرغ که در پنج نوع سس ساده خوابیده شده را کباب و دودی کرده و نوش جان کنید. برای پخت آنها هیچ نیازی به روغن و یا نمک نیست طعم تند و شیرین سس این ران‌ها با اولین گاز، شما را مفتون خود خواهد کرد. به جای ران مرغ از قسمت کتف مرغ که شبیه ران مرغ است هم می‌شود استفاده کرد. با مجله قرمز همراه باشید تا طرز تهیه ران دودی را بیاموزید.

مواد لازم برای تهیه ران دودی

  • 2 پوند ران مرغ یا کتف مرغ
  • 1 ½ قاشق غذاخوری سس سویا با سدیم کم
  • 1 قاشق غذاخوری عسل
  • 1 قاشق غذاخوری سس سریراچا
  • ½ قاشق غذاخوری سیر خورد شده
  • عصاره 1 لیموی سبز
  • آب نصف لیموی سبز

طرز تهیه ران دودی

گریل را روی دمای 375 درجه فارنهایت (تقریباً 190 درجه سلسیوس) روشن کنید. ظرف مرغ‌ها را در گریل قرار دهید و بگذارید 25 دقیقه بپزد. یک بار ضمن پخته شدن باید آن‌ها را زیر و رو کنیم. در همین حال، مواد تشکیل دهنده سس را در ماهیتابه‌ای کوچک مخلوط کرده و بگذارید تا نزدیک به جوش شود، ولی قبل از آن که حباب بزند، حرارت زیر آن را کم کنید و اجازه دهید سس روی حرارت ملایم بپزد. اگر دقت کنید که بدون جوشیدن تنها روی حرارت ملایم باشد، سس ما طعم دلپذیری خواهد گرفت و لطیف خواهد شد.

پس از گذشت 25 دقیقه مرغ‌ها را از گریل در آورید و در یک کاسه در دار بریزید. سس را روی مرغ‌ها بریزید و در کاسه را محکم ببندید و شروع به تکان دادن کاسه بکنید تا زمانی که تمام سس‌ها به صورت یکنواخت اطراف مرغ‌ها را بگیرد و مرغ‌ها کاملاً آغشته به سس بشوند. سپس آن‌ها را در ظرف مورد علاقه خود بریزید و باقی سس را نیز بر روی آن سرریز کنید. در صورت تمایل دانه کنجد و عصاره لیمو هم می‌توان به این مرغ افزود.

حقایق تغذیه‌ ای ران دودی

(ارزش غذایی زیر برای یک سرو (نیم پوند مرغ) است)

کالری: 284 کالری

چربی کل: 9 گرم

چربی اشباع شده: 2 گرم

چربی اشباع نشده مونو: 0 گرم

کلسترول: 200 میلی گرم

سدیوم: 491 میلی گرم

کربوهیدرات: 6 گرم

فیبر رژیمی: 0 گرم

قند: 5 گرم

پروتئین: 42 گرم

پتاسیوم: 10 میلی گرم

آهن: 8%

ویتامین A: 0%

ویتامین C: 3%

کلسیوم: 10%

آیا تاکنون از این دستور برای تهیه‌ی ران دودی استفاده کرده‌اید؟ تجربیات خود را با بخش آشپزی مجله قرمز به اشتراک بگذارید.

ترجمه اختصاصی مجله قرمز از MyFitnessPal’s Recipes

منبع: myfitnesspal


نظر طرز تهیه ران دودی با نوعی سس

  • از تلاش شما تشکر میکنم ولی متاسفانه این مطلب به دلایل زیر قابل استفاده برای من که نبود:
    1- شما از نامها را فقط به فارسی نوشتید و من نتوانستم معادل انگلیسی و یا نام تجاری آن را متوجه شوم (مشخصا: سس سریراچا)
    2- تفاوت عصاره لیمو سبز و آب لیمو سبز در چیست؟
    3- “مواد تشکیل دهنده سس را در ماهیتابه‌ای کوچک مخلوط کرده و بگذارید تا نزدیک به جوش شود، ولی قبل از آن که حباب بزند، حرارت زیر آن را کم کنید و اجازه دهید مرغ‌ها روی حرارت ملایم بپزد” درک من از ابتدای این جمله این بود که سس را به چه نحوی باید درست کرد اما در قسمت دوم جمله راجع به مرغها صحبت میکند در صورتی که مرغها در گریل بوده و ربطی به سس ندارد؟
    4- برای پخت سس زمان در نظر گرفته نشده و به اصطلاح آتش به اختیار است!!!
    5- طعم دودی در کجای این دستور غذایی جای دارد؟

    بهروز خرداد 29, 1396 10:44 ب.ظ پاسخ دادن
    • دوست عزیز؛ ضمن تشکر از مطالعه مقاله و نقد آن، توجه شما رو به نکات زیر جلب می کنم:
      به دلیل اینکه اکثر مخاطب های ما فارسی زبان هستند، ما متن ها رو برای خوانندگان ایرانی کاربرپسند می کنیم تا تجربه مطالعه بهتری داشته باشند؛ سس سریراچا هم از سس های معروفی هست که به دلیل وجود نداشتن در فروشگاه های ایرانی، افرادی که تمایل به استفاده از اون رو دارند خودشون تهیه می کنند؛ به زودی دستور العمل تهیه این سس رو برای شما و دیگر افرادی که تمایل به تهیه این سس رو دارند، روی سایت قرار خواهیم داد. درضمن نام این سس Sriracha است.
      عصاره لیمو سبز شامل پوست لیمو سبز بدون سفیدی زیر پوست هستش که طعم لیمو رو به صورت قوی تری به سس انتقال میده.. اما آب لیمو سبز، همون آبی هستش که با فشردن لیمو به دست میاد.
      قسمت سوم صحبت هم ایرادی بود که ممنون از اشارتون و تصحیح شد.
      معمولاً زمان برای آماده شدن سس تعیین نمیشه به این خاطر که عوامل مختلفی روی سرعت قوام آمدن اون تاثیر دارند منجمله شدت گاز، بزرگی شعله و غیره.. سس ها باید تا زمانی حرارت ببینند که غلظت مطلوب شما رو به دست بیارن.
      “طعم دودی” در این مرغ استفاده نشده؛ بلکه متد پختنی که در دمای 190 درجه فر هست مد نظر بوده.

      ممنون از نظرات سازنده شما.

      الی کاک اشکیانی تیر 2, 1396 0:09 ق.ظ پاسخ دادن

نوشتن یک نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *