جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
معرفی پکتین سیب

پکتین سیب و معرفی ۵ مورد از فواید باورنکردنی این ماده

پکتین سیب و تأمین آن یکی از ویژگی‌های استفاده از سیب است. علاوه بر مزایای فراوان استفاده از سیب، دریافت پکتین سیب نیز دارای مزایای فراوانی برای فرد مصرف‌کننده است. پکتین سیب یک منبع عالی از فیبر محلول است که می‌تواند مزایای چشمگیری را برای بهبود سلامت در بدن ما فراهم کند. در این مقاله سعی خواهیم کرد که به بررسی فواید پکتین سیب بپردازیم.

پکتین سیب چیست؟

پکتین یک نوع فیبر محلول است که در دیواره سلولی همه ماده گیاهی یافت می‌شود. با این حال، در هر نوع گیاه در این زمینه متفاوت مقدار وجود دارد، اما سیب در تأمین این مواد مغذی مفید است. پکتین به عنوان یک نوع فیبر محلول در آب، قادر به کمک به تعدادی از فرآیندهای بدن، از فرایند هضم تا به سلامت قلب و عروق است. این ماده غذایی می‌تواند آب را برای روده جذب کند که همین امر می‌تواند هضم را کند یا نرمال کند. درست همان‌طور که همه گیاهان حاوی مقادیری از پکتین هستند، تمام انواع سیب‌ها نیز واجد این خاصیت هستند، اما این مقدار ممکن است بین انواع مختلف سیب تفاوت کمی وجود داشته باشد.

ارزش تغذیه‌ای پکتین سیب

هنگامی که سخن تغذیه می‌شود، باید در نظر بگیریم که پکتین یک فیبر محلول است که یک شکل از کربوهیدرات است، اما پکتین سیب تنها مقدار کالری ناچیزی را به تأمین می‌کند. با این حال، پکتین سیب اغلب در غلظت‌های بیشتری فروخته می‌شود و در یک بسته ۵۰ گرمی پکتین سیب، شما بیش از ۱۶۰ کالری و همچنین میزان قابل‌توجهی از عنصر آهن و مس را دریافت خواهید کرد.

مزایای استفاده از پکتین سیب

مزایای عمده استفاده از پکتین سیب عبارت‌اند از: تقویت فرایند هضم، پیشگیری از ابتلای به سرطان، بهبود سلامت و عملکرد مغز و مراقبت از پوست، از جمله این موارد هستند.

کمک به بهبود فرایند هضم

هنگامی که پکتین وارد بدن می‌شود، مایع را از دستگاه گوارش به سمت خود جذب می‌کند تا یک ماده ژل مانند ایجاد کند که می‌تواند از بروز علائم اسهال در فرد مصرف‌کننده جلوگیری کند و سیری کامل را القا کند، که همین امر می‌تواند به فرایند کاهش وزن کمک کند.

خواص پکتین سیب

پیشگیری از ابتلای به سرطان

برخی تحقیقات نشان داده‌اند که پکتین می‌تواند نقش مهمی در جلوگیری از سرطان سینه ایفا کند، اگر چه این تحقیقات در این زمینه هنوز در مراحل اولیه خود است.

کمک به پیشگیری از ابتلای به بیماری‌های قلبی عروقی

پکتین سیب به این خاصیت شناخته شده است که از جذب کلسترول اضافی در معده جلوگیری می‌کند، که همین می‌تواند سطح کلسترول تام و شانس ابتلا به عارضه آترواسکلروزیس ( تصلب شرایین) را کاهش دهد، و همچنین خطر ابتلا به حملات قلبی و سکته مغزی را نیز کاهش می‌دهد.

خواص پکتین سیب

بهبود سلامت پوست

بعضی از مردم می‌خواهند پودر پکتین سیب را به پوست خود بزنند تا علائم التهاب را بدن آن‌ها کاهش دهد، گرچه این مزایا از طریق تحقیقات قابل‌توجهی حمایت و تائید نمی‌شود و برای تائید کامل آن نیاز به تحقیقات بیشتری است که در آینده باید انجام شود.

کمک به بهبود گلودرد

فیبرهای محلول مانند پکتین سیب می‌تواند یک پوشش و مانع در گلو ایجاد کند که همین امر می‌تواند التهاب و علائم گلودرد را در فرد مبتلای به این بیماری تسکین دهد.

منبع مقاله :organic facts
این مقاله به طور اختصاصی توسط مجله قرمز ترجمه شده است.

۰ ۰ vote
Article Rating
دیدگاه ها 0
Subscribe
اعلام کردن به
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

مقالات زیبایی

ناخن
۳ روغن جادویی برای سلامت ناخن‌ها
24
لوازم آرایشی
بهترین برندهای لوازم آرایشی در ایمالز
18
ضد آفتاب فیزیکی و شیمیایی
ضد آفتاب فیزیکی و شیمیایی هر کدام از چه فیلترهای UV استفاده می‌کنند؟
61
ضد آفتاب
ضد آفتاب خوب را بر اساس چه نکات و ویژگی‌هایی انتخاب کنیم؟
84
چربی گونه
نکات مهم درباره چربی استفاده شده در گونه
162
پی اچ پوست
پی اچ پوست ؛ چرا لازم است در این باره اطلاعات دقیق داشته باشیم؟
73

مقالات سلامت

بیماری آدیسون
بیماری آدیسون چه عللی دارد و چگونه باید با آن مقابله کرد؟
6
ناخن
۳ روغن جادویی برای سلامت ناخن‌ها
24
داروی نورپیس
داروی نورپیس و نگاهی به ویژگی های مهم کارکردی این دارو
35
پیتریازیس رزا
پیتریازیس رزا یا جوش پولکی؛ علت، تشخیص و درمان
178
چربی گونه
نکات مهم درباره چربی استفاده شده در گونه
162
عفونت گوش
عفونت گوش و آنچه باید راجع به تشخیص و درمان آن بدانید
156

مقالات آشپزی

کیک شکلاتی گیاهی
کیک شکلاتی گیاهی و بدون گلوتن با دستورالعملی آسان
176
خشک کردن ریحان
خشک کردن ریحان به چندین روش مختلف برای افراد مبتدی
1,469
کدو سبز شکم پر
کدو سبز شکم پر با رویه پنیری برای میانه تابستان
408
خوراک برنج و مرغ در فر
خوراک برنج و مرغ در فر با ادویه ایتالیایی و طعم عالی
417
سیب زمینی برشته در فر
سیب زمینی برشته در فر با حداقل روغن و سرشار از ادویه
790
طرز تهیه نان خامه ای
طرز تهیه نان خامه ای به صورت حرفه‌ای و با ارائه همه نکات لازم
598

مقالات تغذیه

فیبر غذایی
فیبر غذایی چیست و میزان مصرف توصیه شده آن چقدر است؟
53
استرس چیست و از طریق چه منابعی در بدن ایجاد می‌شود؟
112
رژیم غذایی لاغری
رژیم غذایی خود را با دانستن این نکات دقیق، بهتر تنظیم کنید!
91
غذای تاریخ گذشته
۱۲ غذای تاریخ گذشته که هرگز نباید پس از تاریخ انقضا مصرف شوند
108
معرفی خواص میخک
خواص میخک و معرفی چند مورد از ویژگی های چشمگیر این گیاه دارویی
465
بهترین زمان مصرف ویتامین
بهترین زمان مصرف ویتامین ها، مواد معدنی و انواع مکمل چیست؟
202