جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۵ آذر ۱۳۹۶
  • ۰۱:۳۷
  • 644
موس کدو تنبل

دسرهای پاییزی: موس کدو تنبل با تزئین خامه و دارچین و طعم پای کدو

این فنجانهای موس کدو تنبل مزه و بافت عالی پای کدوی نرم شده را دارند. این موسها خیلی لطیف و پفی هستند و دقیقا طعم ادویه کدو را می‌دهند. روی آنها یک لایه خامه کم شیرین لطیف قرار گرفته و مقداری دارچین هم روی خامه برای تزئین زیباتر پاشیده شده است.

درست کردن موس کدو تنبل بسیار آسان است و یک دسر عالی و کامل برای عصرهای پاییزی است. با مواد داده شده در این دستور شما ۱۶ فنجان موس کدو خواهید داشت اما می‌توانید آنها را در فنجانهای کوچکتر بریزید تا ۳۲ فنجان موس کدو برای مهمانی‌های شلوغ آخر هفته داشته باشید.

موس کدو تنبل

مواد لازم برای موس کدو تنبل

۲ پک ژلاتین ساده و بدون طعم (۱۴ گرم)

۱ پیمانه شیر از هر نوعی که دوست دارید

۱ پیمانه شکر دانه درشت

۴۰۰ گرم پوره کدو تنبل

۱ قاشق چایخوری ادویه پای کدو*

۴۵۰ گرم خامه ترش

۴۵۰ گرم خامه زده شده

پودر دارچین برای تزئینموس کدو تنبل

مواد لازم برای تزئین خامه‌ای موس

۱ پیمانه خامه قنادی

۲ قاشق غذاخوری پودر شکر

۱ قاشق چایخوری عصاره وانیلموس کدو تنبل

طرز تهیه موس کدو تنبل

  1. در یک قابلمه کوچک سوپ یا ماهیتابه مخصوص سس، دو پک پودر ژلاتین را با ۱ پیمانه شیر مخلوط کنید. روی حرارت متوسط بگذارید و بهم بزنید تا زمانی که گرم شود و ژلاتین در آن حل شود سپس آن را از روی حرارت برداشته و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا خنک شود (هرگز نباید اجازه دهید بجوشد).موس کدو تنبل
  2. در یک کاسه بزرگ یا کاسه همزن ثابت، روی سرعت متوسط، ۱ پیمانه شکر، خامه ترش، پوره کدو و ۱ قاشق چایخوری ادویه پای کدو را با هم مخلوط کرده و تا زمانی که یکدست شود با همزن بهم بزنید. برای اینکار از همزن ویسک آن استفاده کنید. خامه شیرین زده شده را اضافه کرده و روی سرعت متوسط بهم بزنید فقط تا حدی که یکدست شود، در صورت نیاز مواد کناره‌های کاسه را به سمت پایین برانید.موس کدو تنبل
  3. در عین حال که با همزن دستی هم می‌زنید، شیر گرم را به آرامی به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود، سپس فورا آن را بین فنجانهای سرو تقسیم کنید یا در یک ظرف شیشه‌ای مستطیل ۱۱×۱۳ اینچ ریخته و روی آن را صاف کنید. حداقل ۴ ساعت در یخچال بگذارید یا یک شب تا صبح تا موس به خوبی آماده شود.موس کدو تنبل

طرز تهیه خامه برای تزئین موس کدو

  1. با یک همزن برقی، ۱ پیمانه خامه زده شده را با شکر پودر شده روی سرعت بالا در حدود ۲ دقیقه بهم بزنید یا تا زمانی که غلیظ شود. یک قاشق چایخوری عصاره وانیل را به آن اضافه کنید و بهم بزنید فقط در حدی که با آن مخلوط و یکدست شود. در حدی بهم نزنید که حالت کره مانند به خود بگیرد. خامه زده شده را در قیف بریزید و هنگام سرو روی فنجانهای موس بریزید و روی آن گرد دارچین بپاشید.موس کدو تنبل

نکات آشپزی

خامه را فقط هنگام سرو کردن درست کنید تا طعم و ظاهر آن حفظ شود. در این دستور از دو نوع خامه استفاده شده، خامه زده شده سنگین و خامه قنادی که برای تزئین استفاده می‌شود در واقع تنها فرق آنها این است که خامه زده شده به صورت کاملا سرد در فروشگاه‌ها موجود است و برای این دستور در یخچال قرار داده شده تا حرارت آن افزایش یابد.موس کدو تنبل

*ادویه پای کدو: ادویه پای کدو که برای درست کردن اغلب شیرینی‌های ساخته شده با کدو استفاده می‌شود متشکل از مواد زیر است.

۳ قاشق غذاخوری پودر دارچین

۱ قاشق چایخوری پودر جوز هندی

۱/۲ قاشق چایخوری پودر میخک

۲ قاشق چایخوری پودر زنجبیل

۱ قاشق چایخوری پودر فلفل شیرین یا فلفل بهار

همه این ادویه‌ها را با هم مخلوط کرده و در یک ظرف در دار بریزید و دور از نور و رطوبت در دمای اتاق به مدت ۶ ماه نگهداری کنید.ادویه پای کدو

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: NATASHAKITCHEN

دیدگاه ها 0
Subscribe
اعلام کردن به
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

مقالات زیبایی

لوازم آرایشی
محصولات پیپا انتخابی مناسب در هنگام خرید لوازم آرایشی
22
درمان لک صورت
درمان لک صورت؛ راهنمای علمی درمان لک به همراه معرفی بهترین محصولات
140
اوره برای پوست
فواید اوره برای پوست؛ آیا می‌دانستید اوره هم لایه‌بردار است و هم مرطوب‌کننده؟
802
راقبت پس از فیلر لب
بهترین روشهای مراقبت پس از فیلر لب
353
آزلائیک اسید
آزلائیک اسید (Azelaic Acid) چیست و چگونه آکنه را درمان می‌کند؟
355
پودر ویتامین سی
آیا می‌توانیم پودر ویتامین سی را روی پوست صورتمان استفاده کنیم؟
931

مقالات سلامت

خواب و چاقی
خواب و چاقی؛ تاثیر ریتم شبانه‌روزی بدن بر چاقی وسایر بیماری‌های مزمن
39
حساسیت به هیستامین
حساسیت به هیستامین (histamine intolerance) چیست و چه دلایلی دارد؟
193
آزمایش CRP چیست؟
آزمایش CRP یا همان پروتئین واکنشی C چیست و چه کاربرد تشخیصی دارد؟
310
نگاهی به داروی سیمتیکون
داروی سیمتیکون و نگاهی جامع به کارکردهای این دارو
163
اختلال پیکا
اختلال پیکا موردی برای بیماران با عادات غذایی عجیب
140
گرفتگی عضله
گرفتگی عضله دردناک اما قابل رفع به روشهایی آسان
272

مقالات آشپزی

شیر جو دوسر خانگی
طرز تهیه شیر جو دوسر خانگی و انواع روشهای استفاده از آن
7
نان هندی خانگی
نان هندی خانگی ساده و آسان بدون نیاز به فر
503
ترافل شکلاتی
ترافل شکلاتی خوشمزه تقدیم به آنهایی که دوستشان داریم
174
گرام ماسالا
طرز تهیه ادویه گرام ماسالا در خانه با عطری عالی برای انواع غذاها
257
سس مایونز گیاهی
سس مایونز گیاهی و رژیمی برای آنها که به سلامتی خود اهمیت می‌دهند
563
اشترودل سیب اصل اتریشی
اشترودل سیب اصل اتریشی را به بهترین روش در خانه درست کنیم
580

مقالات تغذیه

خواب و چاقی
خواب و چاقی؛ تاثیر ریتم شبانه‌روزی بدن بر چاقی وسایر بیماری‌های مزمن
39
چای رازیانه
خواص عالی چای رازیانه برای سلامتی از رفع بی خوابی تا دردهای پریودی
217
تنظیم هورمونی
چطور از گلوکومتر برای تنظیم هورمونی و لاغری استفاده کنیم؟    
138
مکمل لاغری
مکمل لاغری چیست و آیا واقعا در کاهش وزن تاثیر دارد؟
113
گوشت ارگانیک
گوشت ارگانیک و گوشت غیرارگانیک چه تفاوت‌هایی دارند؟
123
میان وعده نیمه شب
۱۱ میان وعده نیمه شب که واقعا سالم و قابل توصیه هستند
417