جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۵ آذر ۱۳۹۶
  • ۰۱:۳۷
  • 524
موس کدو تنبل

دسرهای پاییزی: موس کدو تنبل با تزئین خامه و دارچین و طعم پای کدو

این فنجانهای موس کدو تنبل مزه و بافت عالی پای کدوی نرم شده را دارند. این موسها خیلی لطیف و پفی هستند و دقیقا طعم ادویه کدو را می‌دهند. روی آنها یک لایه خامه کم شیرین لطیف قرار گرفته و مقداری دارچین هم روی خامه برای تزئین زیباتر پاشیده شده است.

درست کردن موس کدو تنبل بسیار آسان است و یک دسر عالی و کامل برای عصرهای پاییزی است. با مواد داده شده در این دستور شما ۱۶ فنجان موس کدو خواهید داشت اما می‌توانید آنها را در فنجانهای کوچکتر بریزید تا ۳۲ فنجان موس کدو برای مهمانی‌های شلوغ آخر هفته داشته باشید.

موس کدو تنبل

مواد لازم برای موس کدو تنبل

۲ پک ژلاتین ساده و بدون طعم (۱۴ گرم)

۱ پیمانه شیر از هر نوعی که دوست دارید

۱ پیمانه شکر دانه درشت

۴۰۰ گرم پوره کدو تنبل

۱ قاشق چایخوری ادویه پای کدو*

۴۵۰ گرم خامه ترش

۴۵۰ گرم خامه زده شده

پودر دارچین برای تزئینموس کدو تنبل

مواد لازم برای تزئین خامه‌ای موس

۱ پیمانه خامه قنادی

۲ قاشق غذاخوری پودر شکر

۱ قاشق چایخوری عصاره وانیلموس کدو تنبل

طرز تهیه موس کدو تنبل

  1. در یک قابلمه کوچک سوپ یا ماهیتابه مخصوص سس، دو پک پودر ژلاتین را با ۱ پیمانه شیر مخلوط کنید. روی حرارت متوسط بگذارید و بهم بزنید تا زمانی که گرم شود و ژلاتین در آن حل شود سپس آن را از روی حرارت برداشته و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا خنک شود (هرگز نباید اجازه دهید بجوشد).موس کدو تنبل
  2. در یک کاسه بزرگ یا کاسه همزن ثابت، روی سرعت متوسط، ۱ پیمانه شکر، خامه ترش، پوره کدو و ۱ قاشق چایخوری ادویه پای کدو را با هم مخلوط کرده و تا زمانی که یکدست شود با همزن بهم بزنید. برای اینکار از همزن ویسک آن استفاده کنید. خامه شیرین زده شده را اضافه کرده و روی سرعت متوسط بهم بزنید فقط تا حدی که یکدست شود، در صورت نیاز مواد کناره‌های کاسه را به سمت پایین برانید.موس کدو تنبل
  3. در عین حال که با همزن دستی هم می‌زنید، شیر گرم را به آرامی به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود، سپس فورا آن را بین فنجانهای سرو تقسیم کنید یا در یک ظرف شیشه‌ای مستطیل ۱۱×۱۳ اینچ ریخته و روی آن را صاف کنید. حداقل ۴ ساعت در یخچال بگذارید یا یک شب تا صبح تا موس به خوبی آماده شود.موس کدو تنبل

طرز تهیه خامه برای تزئین موس کدو

  1. با یک همزن برقی، ۱ پیمانه خامه زده شده را با شکر پودر شده روی سرعت بالا در حدود ۲ دقیقه بهم بزنید یا تا زمانی که غلیظ شود. یک قاشق چایخوری عصاره وانیل را به آن اضافه کنید و بهم بزنید فقط در حدی که با آن مخلوط و یکدست شود. در حدی بهم نزنید که حالت کره مانند به خود بگیرد. خامه زده شده را در قیف بریزید و هنگام سرو روی فنجانهای موس بریزید و روی آن گرد دارچین بپاشید.موس کدو تنبل

نکات آشپزی

خامه را فقط هنگام سرو کردن درست کنید تا طعم و ظاهر آن حفظ شود. در این دستور از دو نوع خامه استفاده شده، خامه زده شده سنگین و خامه قنادی که برای تزئین استفاده می‌شود در واقع تنها فرق آنها این است که خامه زده شده به صورت کاملا سرد در فروشگاه‌ها موجود است و برای این دستور در یخچال قرار داده شده تا حرارت آن افزایش یابد.موس کدو تنبل

*ادویه پای کدو: ادویه پای کدو که برای درست کردن اغلب شیرینی‌های ساخته شده با کدو استفاده می‌شود متشکل از مواد زیر است.

۳ قاشق غذاخوری پودر دارچین

۱ قاشق چایخوری پودر جوز هندی

۱/۲ قاشق چایخوری پودر میخک

۲ قاشق چایخوری پودر زنجبیل

۱ قاشق چایخوری پودر فلفل شیرین یا فلفل بهار

همه این ادویه‌ها را با هم مخلوط کرده و در یک ظرف در دار بریزید و دور از نور و رطوبت در دمای اتاق به مدت ۶ ماه نگهداری کنید.ادویه پای کدو

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: NATASHAKITCHEN

دیدگاه ها 0
2000
  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

ضرورت و اهمیت استفاده از کرم مرطوب کننده برای تمام انواع پوست
نقش کلیدی مرطوب کننده ها در روتین مراقبت پوستی
863
روغن نارگیل
آیا روغن نارگیل برای پوست و بیماری‌های پوستی مفید است؟
1,214
روغن میوه نسترن
روغن میوه نسترن (رزهیپ) چه فوایدی دارد، روشهای استفاده از آن چیست؟
4,052
سبک جدید کانتور
با سبک جدید کانتور کردن در سال ۲۰۱۹ آشنا شوید
3,129
ترفندهای آرایش چشم
ترفندهای آرایش چشم برای خانم‌هایی که چشمان گود دارند
4,352
براش های آرایشی خود را به این روش تمیز کنید و بشویید
براش های آرایشی خود را به این روش تمیز کنید و بشویید
1,586

مقالات سلامت

تست فریتین
تست فریتین آزمایش خون؛ مقدار نرمال و درمان وضعیت غیر نرمال
165
خواص گیاه گزنه
گیاه گزنه ؛ خواص، روشهای استفاده و شیوه های مقابله با گزش گیاه
356
معرفی بیماری آنفولانزا
بیماری آنفولانزا و نگاهی به ویژگی ها و راههای غلبه بر این بیماری
336
درماتیت سبوره
درماتیت سبوره (شوره سنگین)، علائم و انواع روشهای درمان طبی و خانگی
335
رینوفیما
رینوفیما چیست و چگونه درمان می‌شود؟
1,014
بیماری کرونا
بیماری کرونا ؛ علائم، پیشگیری، درمان و علت مرگ و میر زیاد این بیماری
961

مقالات آشپزی

نان تورتیلا خانگی
نان تورتیلا خانگی با آرد گندم، بدون نیاز به فر و مخمر
578
شیرینی کانولی
شیرینی کانولی ؛ شیرینی ایتالیایی صدفی با مغزی پنیر و شکلات
262
موس شکلات
بهترین موس شکلات با طعمی عالی و بافتی لطیف
327
رولت کدو حلوایی
رولت کدو حلوایی با طعم و رنگی عالی برای مهمانی‌های گرم زمستانه
490
کاری مرغ
طرز تهیه خورش کاری مرغ به دو روش و شرح کامل ادویه مخصوص
848
مافین کدو
مافین کدو حلوایی با رنگ زیبا برای صبح‌های سرد زمستان
745

مقالات تغذیه

تغذیه در سفر
آنچه باید درباره تغذیه در سفر بدانیم
160
خرما
۵ خاصیت اثبات شده مصرف خرما که بدون شک باید با آن‌ها آشنا شد
146
بهترین و بدترین رژیم غذایی برای قلب
بهترین و بدترین رژیم غذایی برای قلب و عروق کدام هستند؟
245
خواص لبو
خواص لبو (ریشه چغندر) و عوارض آن بر پایه تحقیقات علمی و روشهای استفاده
261
معرفی خواص مولیبدنوم
خواص مولیبدنوم و معرفی چند مورد شگفت انگیز از این خواص
830
میوه پوملو
میوه پوملو (گریپ فروت چینی) و معرفی فواید شگفت انگیز مصرف آن
767