جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۲۸ اسفند ۱۳۹۶
  • ۱۲:۰۰
  • 1,606
ماکارون نارگیل

ماکارون نارگیل ساده و عسلی؛ شیرینی بدون گلوتن و بدون غلات

ماکارون نارگیل از بیرون ترد و از داخل نرم است و به همین دلیل نمی‌توان در برابر آن مقاومت کرد. این شیرینی یک گزینه عالی برای کسانی است که از غلات و گلوتن اجتناب می‌کنند. وقتی که مقداری نارگیل رنده شده در یخچال دارید و چند تا تخم مرغ که نمی‌دانید ترک خورده هستند یا نه معطل نکنید، یک خمیر ماکارون نارگیل ظرف نیم ساعت آماده می‌شود.

رنگ مناسب برای ماکارون نارگیل همیشه یک موضوع جالب و مورد بحث برای کسانی است که آن را درست می‌کنند. طلایی، سفید برفی یا نارنجی؟ همانطور که در عکسها مشاهده می‌کنید ماکارون نارگیل مقداری تست شده است. چون من ترجیح می‌دهم که قبل از مخلوط کردن نارگیل با سفیده تخم مرغ آن را تست کنم. به این صورت وقتی که پخته می‌شوند رنگ طلایی مورد علاقه من را با یک پوسته ترد و عطر قوی نارگیل می‌دهند.

اگر شما ماکارون سفید کلاسیک را ترجیح می‌دهید این مرحله را انجام ندهید و موقع پختن نارگیل خیلی دقت کنید. در طی ۱۵ دقیقه این ماکارونها شروع می‌کنند به طلایی شدن و همان موقعی است که شما می‌خواهید آنها را از فر خارج کنید.ماکارون نارگیل

روشهای بی‌شماری وجود دارد که شما می‌توانید این دستور پایه ماکارون را بر اساس دلخواه خود تغییر دهید. اضافه کردن نارگیل بیشتر برای ماکارون سبک یا هم زدن کامل سفیده تخم مرغ و شکر طوری که به حالت مرنگ در بیاید و در اینصورت ظاهر تردتری به ماکارون می‌دهد. همچنین می‌توانید آجیل یا شکلات را داخل آن  بگذارید (یا هر دو) یا میوه خشک شده را داخل خمیر بریزید. و هرگز قدرت کمی شکلات که روی آن ریخته می‌شود را دست کم نگیرید این البته یک ظاهر جالب به ماکارون نارگیل شما می‌دهد.

من در اینجا می‌خواهم ماکارون نارگیل را به دو روش ساده و عسلی به شما آموزش دهم. که اولی همان ماکارون نارگیل کلاسیک و دومی نوع دیگر با شیر عسلی است که طعم شیرینی دارد.

طرز تهیه ماکارون نارگیل کلاسیک

مواد لازمماکارون نارگیل

۳ پیمانه نارگیل شیرین شده، رنده شده

۴ عدد سفیده تخم مرغ بزرگ

۱/۲ پیمانه شکر

۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل یا بادام

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

ابزار لازم

سینی فر

کاغذ مخصوص فر

کاسه مخلوط

ویسک

قاشق مخلوط

طرز تهیه ماکارون نارگیل

  1. فر را تا حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گراد گرم کنید: یک شبکه فر را در سومین قسمت فر از سمت پایین قرار دهید و فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید همه مواد لازم و وسایل را روی میز کار بگذارید.
  2. نارگیل را تست کنید (اختیاری): برای اینکه طعم نارگیل بیشتر شود و ماکارون تردتری داشته باشید، نارگیل را روی سینی فر قرار دهید و به مدت ۵ دقیقه تست کنید یا تا زمانی که فقط کمی شروع به تغییر رنگ دادن کند. قبل از استفاده اجازه دهید کمی خنک شود.ماکارون نارگیل
  3. هم زدن سفیده، شکر، وانیل و نمک: سفیده‌های تخم مرغ، شکر، وانیل و نمک را در کاسه مخلوط با هم بزنید. بهم بزنید. تا زمانی که سفیده‌های تخم مرغ و شکر کاملا ترکیب شوند و مخلوط کف آلود شود. ماکارون نارگیلماکارون نارگیل
  4. ترکیب نارگیل و مخلوط سفیده تخم مرغ: نارگیل را روی سفیده تخم مرغ بریزید و بهم بزنید تا زمانی نارگیل به طور یکسانی مخلوط و مرطوب شود.ماکارون نارگیلماکارون نارگیل
  5. شکل دادن ماکارون: یک کاغذ مخصوص فر یا لایه داخل سینی را داخل یک عدد سینی فر بگذارید. دست‌تان را خیس کنید تا از چسبیدن ماکارون به آنها جلوگیری کنید. مخلوط نارگیلی را به شکل توپهای کوچک با قطری حدود ۱ و نیم اینج شکل دهید. یک اینچ فضا میان ماکارونهای توی سینی ایجاد کنید.ماکارون نارگیلماکارون نارگیل
  6. ماکارونها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید: ماکارونها را تا زمانی که طلایی شوند بپزید، حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه.ماکارون نارگیل
  7. ماکارونها را خنک کنید: اجازه دهید ماکارونها حدود ۵ دقیقه داخل سینی خنک شوند سپس آنها را روی توری بگذارید تا کاملا خنک شوند. ماکارونها را می‌تواند در یک ظرف دردار برای یک هفته نگهداری کردماکارون نارگیل

نکات مهم مربوط به ماکارون نارگیل

برای ماکارونهای کوچکتر یا بزرگتر دستورالعمل همین است اما زمان پخت باید مطابق اندازه باشد (زمان طولانی تر برای ماکارون‌های بزرگ، کوتاهتر برای ماکارونهای کوچک

انواع ماکارون نارگیل: ماکارونهای نارگیل را توی شکلات مایع بزنید یا شکلات مایع را روی آنها بپاشید، مخلوط نارگیل را در دور بادام با پوست بپیچانید (یا بادام کامل و یک تکه شکلات)، یا ۱ یک پیمانه میوه خرد شده خشک شده را درون مخلوط نارگیل داخل آن بگذارید.

ماکارون نارگیل عسلی

همانطور که قبلا هم گفتیم دستورالعملهای زیادی برای ماکارون نارگیل وجود دارد بخصوص برای افرادی که به دنبال شیرینی بدون گلوتن هستند. نکته کلیدی در این دستورالعمل وجود شیرعسلی است که طعم شیرینی به آن می‌دهد. شما نمی‌توانید شیر خشک را جایگزین شیر عسلی کنید. بسیاری از رسپی‌ها بدون این ماده غذایی هستند اما طبق تجربه من آنها همگی مشکلی مشابه دارند: مایع بودن، که موجب راه افتادن خمیر شیرینی در اطراف لبه‌های ماکارون و سوختن آن در فر می‌شود.

مواد لازمماکارون نارگیل

۵ و ۱/۳ پیمانه نارگیل خرد شده شیرین شده

۷/۸ پیمانه شیر عسلی

۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل

۲ عدد سفیده تخم مرغ بزرگ

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

۱۱۰ گرم شکلات نیمه شیرین خرد شده (اختیاری)

طرز تهیه ماکارون نارگیل عسلی

فر را تا ۳۲۵ درجه فارنهایت یا ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. دو شبکه فر را نزدیک به مرکز فر قرار دهید. دو سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

در یک کاسه متوسط نارگیل، شیر عسلی و اسانس وانیل را با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید.ماکارون نارگیلماکارون نارگیل

در یک کاسه همزن، سفیده تخم مرغ و نمک را بزنید تا زمانی که کاملا پف کند و بالا بیاید.ماکارون نارگیلماکارون نارگیل

با استفاده از یک لیسک پلاستیکی یا اسپاتول سفیده تخم مرغ را داخل مخلوط نارگیل هم بزنید.ماکارون نارگیل

با استفاده از دو قاشق غذاخوری، مخلوط را به شکل کپه‌هایی روی سینه فر بگذارید، ۱ اینچ فضا برای جدا شدن میان آنها باید باشد.ماکارون نارگیل

حدود ۲۳ تا ۲۵ دقیقه آنها را بپزید، در عین حال آنها را بچرخانید تا هم زیر و هم رو و لبه‌ها کاملا بپزد. اجازه دهید روی سینی به مدت چند دقیقه بمانند سپس آنها را به یک توری انتقال دهید تا کاملا خنک شوند.ماکارون نارگیل

اگر دیپ ماکارون شما شکلات است، شکلات را در یک کاسه مخصوص مایکروفر در قدرت متوسط ذوب کنید، هر ۳۰ ثانیه نگه دارید و بهم بزنیدف تا زمانی که لطیف و خامه‌ای شود. (در عوض می‌توانید شکلات را به حالت بن ماری ذوب کنید). ته ماکارون را در شکلات بزنید، اجازه دهید شکلات اضافی از آن خارج شود، ماکارونها را به سینی برگردانید.ماکارون نارگیل

آنها را در یخچال به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا شکلات روی آنها محکم شود. کلوچه‌ها را می‌توان در یک ظرف دردار در دمای اتاق به مدت یک هفته نگه داشت.ماکارون نارگیل

نکات مهم

۷/۸ پیمانه = ۳/۴ پیمانه به علاوه ۲ قاشق غذاخوری

حواستان باشد که از کاغذ مخصوص فر استفاده کنید نه کاغذ روغنی چون در غیر اینصورت ماکارونها به کاغذ می‌چسبند.

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز 

منبع: thekitchn  onceuponchef

۰ ۰ vote
Article Rating
دیدگاه ها 0
Subscribe
اعلام کردن به
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

مقالات زیبایی

بهترین تونر آبرسان پوست
بررسی یک تونر آبرسان ژاپنی حاوی سه نوع مولکول هیالورونیک اسید
20
آبرسان هیالورونیک اسید
 هیالورونیک اسید ؛ راهنمای علمی درباره مهم ترین ماده در بهترین آبرسان ها
45
رنگ مو
رنگ کردن مو را با شامپو رنگ به سادگی انجام دهید
93
لاک ناخن و لاک مات
لاک مات، یکی از انواع لاک ناخن
69
مدل موی اشتباه
۱۲ اشتباه آرایشی و مدل موی اشتباه که چهره را پیرتر نشان می‌دهد
512
خرید لاک
ترفندهایی برای داشتن ناخن‌های زیبا و دست‌های جوان
267

مقالات سلامت

معرفی داروی نسینا
داروی نسینا (آلوگلپتین) و نگاهی به ویژگی های این داروی ضد دیابت
62
گلوکوزامین
گلوکزامین چه فوایدی دارد و آیا مصرف آن ضرورت دارد؟
85
آنژیوسارکوم
آنژیوسارکوم چیست و بهترین روشهای تشخیص و درمان آن چه هستند؟
73
لرزش لب
لرزش لب چه عللی دارد و چگونه می‌توان آن را برطرف کرد؟
104
روغن املا (آمله) چه فوایدی برای پوست، مو و زیبایی دارد؟
76
دیورتیکولیت
دیورتیکولیت و دیورتیکولوز؛ علل، علائم، تشخیص و درمان
46

مقالات آشپزی

کیک شکلاتی گیاهی
کیک شکلاتی گیاهی و بدون گلوتن با دستورالعملی آسان
75
خشک کردن ریحان
خشک کردن ریحان به چندین روش مختلف برای افراد مبتدی
874
کدو سبز شکم پر
کدو سبز شکم پر با رویه پنیری برای میانه تابستان
298
خوراک برنج و مرغ در فر
خوراک برنج و مرغ در فر با ادویه ایتالیایی و طعم عالی
301
سیب زمینی برشته در فر
سیب زمینی برشته در فر با حداقل روغن و سرشار از ادویه
553
طرز تهیه نان خامه ای
طرز تهیه نان خامه ای به صورت حرفه‌ای و با ارائه همه نکات لازم
448

مقالات تغذیه

غذای تاریخ گذشته
۱۲ غذای تاریخ گذشته که هرگز نباید پس از تاریخ انقضا مصرف شوند
55
معرفی خواص میخک
خواص میخک و معرفی چند مورد از ویژگی های چشمگیر این گیاه دارویی
342
بهترین زمان مصرف ویتامین
بهترین زمان مصرف ویتامین ها، مواد معدنی و انواع مکمل چیست؟
164
شیوه نگهداری غذای تازه
۱۲ غذای تازه که هرگز نباید با هم نگهداری شوند
151
سلامت ریه
سلامت ریه را با این ۲۰ خوراکی تضمین کنید
112
کلسیم پیروات
کلسیم پیروات چه فوایدی دارد و چگونه مصرف می‌شود؟
102