جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۲۷ اسفند ۱۳۹۶
  • ۱۲:۰۰
  • 2,560
خورش گوشت بره

خورش گوشت بره و سبزیجات؛ پخت خورش گوشت در فر

خورش گوشت را شاید بتوان معروفترین خورش جهان نامید و البته تصور اغلب ما نسبت به خورش یک غذای مایع با مقداری گوشت و سایر مواد است. خورش گوشت بره یک خوراک خوشمزه و لذیذ است که به دلیل استفاده از گوشت بره هم طعم خاصی دارد و هم گوشت خورشی شما بسیار لطیف است به طوری که به سرعت در دهان آب می‌شود.

این خورش علاوه بر گوشت حاوی سبزیجات مختلف است که هم خاصیت فراوانی دارند و هم رنگ و شکل زیبای خود را به خوبی در خورش نشان می‌دهند. مدت زمان طولانی پخت (بدون نیاز به سر زدن مرتب به آن) خورش را بسیار لعابدار کرده  وقوام خوبی به آن می‌دهد. بنابراین این خورش یک خورش مادربزرگی خوشمزه است که از لحاظ قوام هم شبیه به تاس کباب است و شما را به یاد گذشته می‌اندازد.

 

مواد لازم برای خورش گوشت برهخورش گوشت بره

یک کیلو گوشت بره بدون استخوان از قسمت ران یا شانه بدون چربی، آن را به قطعات ۱ و نیم اینچی تقسیم کنید

۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری نمک دریا برای بره به علاوه ۱ قاشق چایخوری برای خورش

۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه برای بره به علاوه ۱/۲ قاشق چایخوری برای خورش

۱/۴ آرد همه کاره یا آرد بدون گلوتن

۱ عدد پیاز بزرگ زرد

۴ حبه سیر ریز شده

۵ و ۱/۲ پیمانه آب گوشت

نیم کیلو قارچ، به صورت قطور اسلایس شود

۱ قاشق غذاخوری رب گوجه

۲ عدد برگ بو

۱/۲ قاشق چایخوری آویشن

۷۰۰ گرم سیب زمینی زرد کوچک، دو نیم شده یا چهار قاچ شده به قطعات یک اینچی

۴ عدد هویج متوسط، پوست گرفته و به قطعاتی با ضخامت نیم اینچ برش بزنید

۱۵ گرم جعفری خیلی ریز خرد شده برای تزئین

مقداری روغن زیتون سبک برای تفت دادن گوشت

 

طرز تهیه خورش گوشت بره

  1. در یک قابلمه بزرگ سرامیکی ضخیم (Dutch oven) روی حرارت متوسط مقداری روغن را گرم کنید.
  2. گوشت بره چربی گرفته و تکه تکه شده را با ۱/۲ قاشق غذاخوری نمک و ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه مزه دار می‌کنیم. ۱/۴ پیمانه آرد روی آن می‌پاشیم و بهم می‌زنیم تا آرد روی گوشت را بپوشاند. گوشت بره را در قابلمه و با روغن زیتون روی حرارت متوسط تفت می‌دهیم (۳ تا ۴ دقیقه هر طرف را تفت می‌دهیم) سپس گوشت را از داخل قابلمه در می‌آوریم.خورش گوشت بره
  3. پیاز ریز شده را اضافه کرده و ۲ دقیقه تفت دهید. سیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید به طور مداوم بهم بزنید تا نسوزد.۱ و ۱/۲ پیمانه آب گوشت را اضافه کرده و ته قابلمه را بسایید. قارچهای درشت خرد شده را اضافه کنید، دما را به حد جوش برسانید و بدون گذاشتن در حدود ۱۰ دقیقه بپزید. فر را تا دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید.خورش گوشت بره
  4. گوشت را به قابلمه برگردانید و سپس ۴ پیمانه آب گوشت، ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه، ۱ قاشق چایخوری نمک، ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل، ۱/۲ قاشق چایخوری آویشن خشک و ۲ عدد برگ بو را اضافه کنید. سیب زمینی و هویج را افزوده سپس بهم بزنید تا ترکیب شوند (سیب زمینی‌ها باید در مایع غوطه ور باشند). دما را به جوش برسانید سپس درب آن را بگذارید و با دقت در فر با حرارت ۱۷۵ درجه بگذارید. حدود ۱ ساعت و ۴۵ بگذارید در فر بماند. وقتی که خورش گوشت بره پخته شد سیب زمینی به راحتی با چنگال سوراخ می‌شود و گوشت بره لطیف خواهد شد. برای اینکه خورش کم چربی داشته باشید چربی روی خورش را بگیرید.خورش گوشت بره
  5. حالا خورش گوشت بره شما آماده است شما می‌توانید آن را با نان یا برنج سرو کنید

 

نکات آشپزی مربوط به خورش گوشت برهخورش گوشت بره

این خورش با استفاده از گوشت بره پخته می‌شود که گوشت آن لطیف است و به سرعت می‌پزد شما می‌توانید گوشت گوساله یا گوسفند را نیز جایگزین آن کنید.

نمک زدن به گوشت باعث می‌شود که گوشت به هنگام پخت از هم نپاشد و شکل خودش را حفظ کند.

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: natashakitchen

۰ ۰ vote
Article Rating
دیدگاه ها 0
Subscribe
اعلام کردن به
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

مقالات زیبایی

بهترین تونر آبرسان پوست
بررسی یک تونر آبرسان ژاپنی حاوی سه نوع مولکول هیالورونیک اسید
20
آبرسان هیالورونیک اسید
 هیالورونیک اسید ؛ راهنمای علمی درباره مهم ترین ماده در بهترین آبرسان ها
45
رنگ مو
رنگ کردن مو را با شامپو رنگ به سادگی انجام دهید
93
لاک ناخن و لاک مات
لاک مات، یکی از انواع لاک ناخن
69
مدل موی اشتباه
۱۲ اشتباه آرایشی و مدل موی اشتباه که چهره را پیرتر نشان می‌دهد
511
خرید لاک
ترفندهایی برای داشتن ناخن‌های زیبا و دست‌های جوان
267

مقالات سلامت

معرفی داروی نسینا
داروی نسینا (آلوگلپتین) و نگاهی به ویژگی های این داروی ضد دیابت
62
گلوکوزامین
گلوکزامین چه فوایدی دارد و آیا مصرف آن ضرورت دارد؟
85
آنژیوسارکوم
آنژیوسارکوم چیست و بهترین روشهای تشخیص و درمان آن چه هستند؟
73
لرزش لب
لرزش لب چه عللی دارد و چگونه می‌توان آن را برطرف کرد؟
104
روغن املا (آمله) چه فوایدی برای پوست، مو و زیبایی دارد؟
76
دیورتیکولیت
دیورتیکولیت و دیورتیکولوز؛ علل، علائم، تشخیص و درمان
46

مقالات آشپزی

کیک شکلاتی گیاهی
کیک شکلاتی گیاهی و بدون گلوتن با دستورالعملی آسان
75
خشک کردن ریحان
خشک کردن ریحان به چندین روش مختلف برای افراد مبتدی
872
کدو سبز شکم پر
کدو سبز شکم پر با رویه پنیری برای میانه تابستان
298
خوراک برنج و مرغ در فر
خوراک برنج و مرغ در فر با ادویه ایتالیایی و طعم عالی
301
سیب زمینی برشته در فر
سیب زمینی برشته در فر با حداقل روغن و سرشار از ادویه
553
طرز تهیه نان خامه ای
طرز تهیه نان خامه ای به صورت حرفه‌ای و با ارائه همه نکات لازم
448

مقالات تغذیه

غذای تاریخ گذشته
۱۲ غذای تاریخ گذشته که هرگز نباید پس از تاریخ انقضا مصرف شوند
55
معرفی خواص میخک
خواص میخک و معرفی چند مورد از ویژگی های چشمگیر این گیاه دارویی
342
بهترین زمان مصرف ویتامین
بهترین زمان مصرف ویتامین ها، مواد معدنی و انواع مکمل چیست؟
164
شیوه نگهداری غذای تازه
۱۲ غذای تازه که هرگز نباید با هم نگهداری شوند
151
سلامت ریه
سلامت ریه را با این ۲۰ خوراکی تضمین کنید
112
کلسیم پیروات
کلسیم پیروات چه فوایدی دارد و چگونه مصرف می‌شود؟
102