طرز تهیه چیز استیک خوشمزه (ساندویچ گوشت فیلادلفیا)
فست فودهای محدودی به پای فیلی چیز استیک یا ساندویچ فیلادلفیا میرسند. این فست فود کلاسیک با گوشت گاو و فلفل، پنیر ذوب شونده و نانهای ساندویچ نرم که همه چیز را در خود جای میدهند. ما برای اینکه دلپذیرتر باشد مقداری سیب زمینی سرخ برشته با برشهای درشت را در کنار آن گذاشتیم.
مواد لازم برای ساندویچ فیلی چیز استیک
- ۲۸۰ گرم گوشت گاو ورقه شده
- ۲ عدد نان هات داگ
- ۳۴۰ گرم سیب زمینی قرمز
- ۲ حبه سیر
- ۱۱۰ گرم فلفل شیرین
- ۸۰ گرم پنیر سوئیس یا پرولون
- ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز
مقدمهای در مورد مواد استفاده شده
روغن زیتون: این روغن زیتون یک روغن عالی برای بسیاری از غذاها است. من در اغلب غذاهایم از روغن زیتون بکر یا فوق بکر استفاده میکنم به خصوص غذاهایی مثل سوپ و غذاهای خورشتی.
سس سویا غلیظ: این سس سویا از سس سویا و ادویه جات که با غلیظ کنندهای مثل نشاسته ذرت مخلوط شده است. این سس سویا برای اضافه کردن به غذاهای گوشتی، سبزیجات، سوپها و به عنوان سس عالی است. این سس یک طعم قوی دارد با مقداری طعم شیرین که ترکیبی از مزه و آشپزی ژاپنی را به ساندویچ فیلی چیز استیک ما میدهد.
فلفل شیرین: اصطلاح فلفل شیرین برای توضیح چندین نوع از فلفل ملایم استفاده میشود که کپسایسین بسیار پایینی دارند بنابراین منظور از فلفل شیرین تنها فلفل دلمهای نیست. این اصطلاح شامل فلفل ژیپسی، فلفل ماتیکی و کوبانل است.
طرز تهیه ساندویچ فیلی چیز استیک گوشت
آماده کردن و برشته کردن سیب زمینیها
فر را تا ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. سیب زمینی تازه را بشویید و خشک کنید. یک سینی فر را با فویل آلومینیوم بپوشانید. سیب زمینیها را از طول به شکل گوهای به پهنای ۱ اینچ برش بزنید. آنها را روی سینی بگذارید.
روغن زیتون را روی آنها بپاشید و با نمک و فلفل مزه دار کنید، بهم بزنید تا روی آنها را بپوشاند. آنها را به صورت ردیفهای مرتب در سینی بچینید. آنها را به مدت ۲۸ تا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که قهوهای شوند برشته کنید و به هنگامی که با چنگال براحتی برش بخورند یعنی پخته هستند. آنها را از فر درآورید.
مواد دیگر را آماده کنید
وقتی که سیب زمینیها دارند در فر برشته میشوند، فلفلهای شیرین را برش بزنید، دانههای آن را دور بریزید. فلفلها را از طول نصف کنید، سپس به صورت نازک برش بزنید. فلفل را پوست گرفته و درشت خرد کنید. پنیر را به صور ورقههای نازک برش بزنید. در صورت لزوم، نانها را نصف کنید، ته آن را دست نخورده بگذارید.
گوشت را بپزید.
در حالی که سیب زمینیها دارند برشته میشوند، گوشت را با حوله کاغذی خشک کنید؛ با نمک و فلفل مزه دار کنید. در یک ماهیتابه بزرگ، کمی روغن زیتون بریزید، روی حرارت متوسط به بالا قرار دهید تا زمانی که گرم شوند.
گوشت مزه دار شده را بصورت یک لایه در ماهیتابه بگذ ارید. حدود ۲ تا ۳ دقیقه گوشت را بدون اینکه بهم بزنید بگذارید بپزد تا زمانی که قهوهای شود. به پختن ادامه دهید و این بار مرتب آن را بهم بزنید حدود ۱ تا ۲ دقیقه یا تا زمانی که فقط اطراف آن پخته شود. تکههای گوشت پخته را بردارید و در بشقاب بگذارید.
درست کردن فیلینگ (مواد میانی ساندویچ فیلی چیز استیک)
روغن زیتون را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط به بالا گرم کنید تا روغن داغ شود. فلفل اسلایس شده و سیر خرد شده را اضافه کنید؛ با نمک و فلفل مزه دار کنید. بپزید، حدود ۳ تا ۴ دقیقه مرتب بهم بزنید، یا تا زمانی که نرم شود.
گوشت پخته، سویای غلیظ و ۲ قاشق غذاخوری را اضافه کنید (با دقت د رحدی که فقط مایع بهم بخورد). بپزید، مرتب بهم بزنید و مواد روی ملاقه را پاک کنید حدود ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه. گاز را خاموش کنید. با نمک و فلفل مزه دار کنید تا مزه دار شود.
نانها را تست کنید
در حالی که فیلهها را میپزید، در یک سینی فویل آلومینیوم پهن کنید. نانها را روی سینی گذاشته، برش بزنید. نیمی از مایونز را روی آنها بمالید. نانها را در فر ۳ تا ۵ دقیقه یا تا زمانی که اطراف لبههای آن کمی قهوهای شوند، برشته کنید. از داخل فر بردارید.
فیلی چیز استیک را کامل کنید و در ظرف سرو کنید
با دقت نانهای تست شده را با مواد میانی پر کنید. روی آن را پنیر ورقه شده بگذارید. ساندویچ را به فر برگردانید و آنها را ۳ تا ۵ دقیقه تست کنید یا تا زمانی که پنیر ذوب شود. ساندویچ را از فر درآورید. فیلی چیز استیک را همراه با سیب زمینی برشته سرو کنید.
ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز
منبع: blueapron