طرز تهیه سالاد پاییزی مرغ و سبزیجات
این پاییز احتمالا سالاد مرغ خرد شده جدیدترین سالاد پاییزی مورد علاقه شما خواهد بود! هر قاشق آن با بهترین طعمهای پاییزی همراه شده است؛ گلابی ورق شده، کرنبری ترش و تند و تیز، گردوی بو داده، پنیر فتای خرد شده و سینه مرغ آبدار.
سس این سالاد با یک سرکه بالزامیک ساده و چند ادویه که در مجموع با همه اینها شما را برنده یک آشپزی ساده و خوب خواهد کرد. این ترکیب کاملی از طعمهاست و همه چیزی که نیاز دارید یک شیشه در دار است تا آن را تکان دهید و سرو کنید. شما این سس عالی را روی همه سالادهای پاییزی دوست خواهید داشت.
سالاد مرغ خرد شده خیلی آسان و سالم است و با بهترین مواد همراه شده است. این یکی از دستورهای غذایی رژیم غذایی پالئو است که احتمالا چیزهایی راجع به آن شنیدهاید، همچنین بدون گلوتن و بدون مواد ناسالم است. این سالاد مناسب افراد دیابتی است و میتواند یک شام یا ناهار سبک را برای آنها در کمترین زمان آماده کند.
طرز تهیه سالاد مرغ پاییزی
مواد لازم برای سالاد مرغ خرد شده با سبزیجات و آجیل
- ۲ عدد سینه مرغ بزرگ، تمیز کرده و دو نصف کنید
- نمک، پودر سیر و فلفل سیاه برای مزه
- ۱ عدد کاهوی بزرگ ایرانی، شسته، خشک شده و خرد شده
- ۲ عدد گلابی هسته گرفته و خرد شده
- ۱ پیمانه کرنبری خشک
- ۱ پیمانه گردو، در ماهیتابه اندکی بو دهید
- ۱/۲ پیمانه پنیر فتا ریز شده
مواد لازم برای سس با سرکه بالزامیک
- ۳ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
- ۱ قاشق غذاخوری سس خردل
- ۱ حبه سیر خرد شده و بسیار ریز شده
- ۱/۲ پیمانه روغن زیتون
- ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
- ۱/۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه
مراحل تهیه سالاد مرغ پاییزی
- سینههای مرغ را از طریق برش عرضی به دو نیم کرده تا نازک شوند بنابراین شما میتوانید ۴ برش سینه مرغ داشته باشید. برشهای مرغ را از دو طرف با نمک و فلفل و پودر سیر مزه دار کنید. یک ماهیتابه بزرگ را روی شعله متوسط گاز گذاشته، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون در آن بریزید. برشهای سینه مرغ را به آن اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه هر طرف را تفت دهید تا زمانی که هر دو طرف کاملا پخته شوند. به یک تخته برش منتقل کنید و اجازه دهید سینه مرغ استراحت کنید و همزمان سایر مواد سالاد را آماده کنید، سپس سینه مرغ پخته را به صورت نواری خرد کنید.
- در یک ماهیتابه متوسط خشک (بدون افزودن روغن) گردوها را روی حرارت متوسط و به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که بوی آن بلند شود و کمی طلایی رنگ شوند، تفت دهید، مرتب بهم بزنید تا نسوزد. آن را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا به دمای اتاق برسد.
- در یک کاسه بزرگ، کاهوی خرد شده، گلابی ورقه شده و خرد شده، کرنبری خشک، گردوی بو داده، پنیر فتا خرد شده و سینه مرغ پخته و خرد شده را با هم ترکیب کنید.
- مواد تشکیل دهنده سس سالاد را با هم در یک شیشه مربایی کوچک بریزید. درب شیشه مربا را گذاشته و خوب تکان دهید تا با هم مخلوط شوند. مواد سس سرکه بالزامیک را روی سالاد بریزید، این سس به منظور طعم بیشتر سالاد است بنابراین آنها را با هم مخلوط کنید.
این سالاد مرغ پاییزی واقعا خوشمزه است شما اگر یکبار آن را امتحان کنید، بارها و بارها آن را درست خواهید کرد.
ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز
منبع: natashakitchen