جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۲۹ فروردین ۱۳۹۸
  • ۱۴:۱۶
  • 524
سالاد تخم مرغ

سالاد تخم مرغ کلاسیک با طعمی عالی و مناسب ساندویچ

سالاد تخم مرغ کلاسیک یک سالاد راحت و آسان است که با وجود موادی ساده و کم بسیار خوشمزه و خوش طعم است. این ساندویچ با تخم مرغ آب پز، مایونز، سس خردل، کرفس و سبزیجات تازه درست می‌شود و بهترین پیشنهاد برای ناهار آخر هفته شماست.

سالاد تخم مرغ کلاسیک

سالاد تخم مرغ می‌تواند یکی از دوستان خوب شما باشد چون بسیار سریع و آسان درست می‌شود بخصوص وقتی که وقت درست کردن پلو و خورش ندارید این سالاد، به کمک شما می‌آید و همچنین هنگامی که خسته و کوفته از  سر کار بر می‌گردید، روی صندلی استراحت می‌کنید در حالی که چند تخم مرغ در حال آب پز شدن هستند و بقیه مراحل هم که آسان است.

این سالاد یک سالاد انعطاف پذیر است چون هر کسی می‌تواند آن را بنا بر سلیقه خود درست کند اما همین چند ماده تشکیل دهنده که ما استفاده می‌کنیم برای داشتن طعمی عالی کافی است. البته اگر بخواهید می‌توانید از ترشی تخم مرغ هم استفاده کنید اگر چه من استفاده نکردم اما امتحانش با خودتان است. این سالاد مزه‌ای شبیه ساندویچ تخم مرغ پخته است می‌توانید همین سالاد را با نان ساندویچ کلاسیک یا هر نوع نان ساندویچی که دوست دارید، استفاده کنید. این احتمالا شما را یاد ساندویچهای تخم مرغ کودکی بیندازد که مادرتان برای تغذیه مدرسه دستتان می‌داد و از این لحاظ یادآور خاطرات دوران کودکی است.

مواد تشکیل دهنده سالاد تخم مرغ چه هستند؟سالاد تخم مرغ

  • تخم مرغ بزرگ: من توصیه می‌کنم از تخم مرغ محلی و ارگانیک استفاده کنید. آنها مزه بهتری دارند.
  • مایونز: اگر از مایونز پرچرب استفاده کنید خیلی خامه‌ای و خوشمزه خواهد شد.
  • سس خردل: این سس به میزان کمی استفاده می‌شود و کمی به سالاد طعم می‌دهد.
  • لیموی تازه: این ماده سالاد شما را روشن می‌کند. در حالت معمول از آن استفاده نمی‌ود اما برای این سالاد طعم خوبی به آن می‌دهد.
  • کرفس: این سبزی در تضاد با تخم مرغهای نرم بافتی کامل ایجاد می‌کند.
  • پیازچه: من استفاده از پیازچه را ترجیح می‌دهم چون هم طعم بهتری دارد و هم از لحاظ تندی ملایمتر از پیاز سفید یا قرمز است.
  • جعفری تازه: این سبزی خوش عطر طعم عالی ایجاد می‌کند. سالاد تخم مرغ شما گیاهی‌تر و بیشتر به طبیعت نزدیک می‌شود.
  • پاپریکا: این مورد اختیاری است من معمولا از آن استفاده نمی‌کنم اما این یک طعم دیگر به مواد اضافه می‌کند.
  • نمک و فلفل: این مورد هم مثل همیشه برای طعم دهی استفاده می‌شود.

چگونه بهترین سالاد تخم مرغ را درست کنیم

مواد لازم برای سالاد تخم مرغ

  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۲ و ۱/۲ قاشق غذاخوری سس مایونز
  • ۱/۲ قاشق چایخوری سس خردل
  • ۳/۴ قاشق چایخوری آب لیمو
  • ۱/۴ شاخه کرفس
  • ۱ قاشق غذاخوری پیازچه
  • ۱ قاشق چایخوری جعفری
  • نمک و فلفل

ابتدا تخم مرغها را بزپید. شما می‌توانید آنها را بخارپز کرده یا خوب بجوشانید (من روش بخارپز را ترجیح می‌دهم).

چطور تخم مرغها را بخارپز کنیم: یک ماهیتابه گود را به ارتفاع یک اینچ از آب پر کنید. یک سبد بخارپزی را در ماهیتابه قرار دهید. آب باید تا نزدیکی سبد باشد نه اینکه با آن در تماس باشد. آب را روی حرارت متوسط به زیاد به جوش برسانید. با دقت تمام تخم مرغها را  با استفاده از انبر روی سبد بگذارید. حرارت را کاهش دهید. روی قابلمه را بپوشانید و بگذارید تخم مرغها تا زمان پخت کامل، بخارپز شوند یعنی حدود ۱۲ دقیقه تا ۱۵ دقیقه.سالاد تخم مرغ کلاسیک

آب پز کردن تخم مرغ: تخم مرغها در یک قابلمه بگذارید روی آنها را با آب به ارتفاع حدود ۵ سانتی متر بپوشانید. آب را روی حرارت بالا به جوش برسانید بعد بگذارید تخم مرغها حدود ۶ تا ۷ دقیقه بجوشند.

سرد کردن تخم مرغ: تخم مرغها را از قابلمه یا ظرف بخارپز برداید و در یک کاسه آب یخ بگذارید به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بگذارید بمانند به این ترتیب پختن آنها متوقف می‌شود و به حد کافی خنک می‌شوند. پوست تخم مرغها را بکنید و در یخچال بگذارید تا خنک شوند.

درست کردن مخلفات سالاد با سس: در یک کاسه بزرگ سس مایونز، لیمو، سس خردل، کرفس، پیازچه، جعفری را ریخته ریخته و هم بزنید، سپس نمک و فلفل را اضافه کنید تا طعم بگیرد.سالاد تخم مرغ

افزودن تخم مرغ به سایر مواد: تخم مرغها را ریز خرد کنید سپس به مخلوط کاسه اضافه کنید. آن را با نمک و فلفل مزه دار کنید و بهم بزنید.سالاد تخم مرغ

در صورت دلخواه آن را با نان و پاپریکا سرو کنید.

جایگزینهای متداول

  • افزودن گیاهان معطری همچون شوید یا ترخون در عوض جعفری.
  • استفاده از پودر خردل به جای سس خردل در صورتی که سس خردل دوست ندارید.
  • فلفل کاین را برای طعمی تند و ایجاد رنگ استفاده کنید.
  • استفاده از پاپریکای دودی در عوض پاپریکای شیرین.
  • استفاده از مایونز کم چرب یا ماست یونانی در عوض مایونز پرچرب.
  • جایگزین کردن برگ سیر به جای پیازچه در این صورت شما تنها به یک ۱/۴ مقدار پیازچه نیاز دارید چون اگر زیاد شود خیلی طعم سیر زیاد می‌شود.

بهترین نان برای ساندویچ تخم مرغی شما کدام است؟ساندویچ سالاد تخم مرغ

  • نان تازه پخته شده: این یک سالاد تخم مرغی است بنابراین نیازمند یک نان خوب و مستحکم است. من از نانهای حجیم خانگی استفاده می‌کنم.
  • کروسان: این نان کره‌ای به هنگام تعطیلات و برای استفاده با سالاد برای میان وعده عالی است.
  • نان خمیرترش: نان خمیرترش طعم بیشتری به سالاد شما می‌دهد شما می‌توانید هم از نوع حجیم و هم نوع مسطح استفاده کنید.
  • نان چند غله (در تصویر پایین): من عاشق این نان هستم چون هم خوش طعم است و هم به خاطر رویه پر از تخمه و غله ظاهر زیبایی هم دارد.
  • نان باگل تست شده: برای استفاده از این نان باید تنها یک نیمه نان را استفاده کرد.

ایده‌هایی برای مواد همراه ساندویچ سالاد تخم مرغسالاد تخم مرغ

  • افزودن برشهای آووکادو.
  • استفاده از کاهوهای رنگی برای لایه بندی ساندویچ
  • تزئین با ترشی پیاز
  • افزودن مقداری تربچه برش زده
  • استفاده از گوجه تازه ورقه شده

می‌توان سالاد تخم مرغ را نگه داشت؟

بله. شما می‌توانید آن را درست کنید و بعدا سرو کنید اما باید حتما در یخچال نگهداری شود.

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز منبع: cookingclassy

دیدگاه ها 0
2000
  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

روغن میوه نسترن
روغن میوه نسترن (رزهیپ) چه فوایدی دارد، روشهای استفاده از آن چیست؟
154
سبک جدید کانتور
با سبک جدید کانتور کردن در سال ۲۰۱۹ آشنا شوید
1,274
ترفندهای آرایش چشم
ترفندهای آرایش چشم برای خانم‌هایی که چشمان گود دارند
1,471
براش های آرایشی خود را به این روش تمیز کنید و بشویید
براش های آرایشی خود را به این روش تمیز کنید و بشویید
628
کوتیکول خشک ناخن‌ها را به این روش درمان و برطرف کنید
کوتیکول خشک ناخن‌ها را به این روش درمان و برطرف کنید
1,053
برای داشتن مژه های زیبا و طبیعی این ترفندها را به کار ببرید
برای داشتن مژه های زیبا و طبیعی این ترفندها را به کار ببرید
2,897

مقالات سلامت

جوش واژن
جوش واژن چه علتی دارد، روشهای پیشگیری و درمان آن چیست؟
81
داروی پراکسی پکسول
داروی پرامی پکسول (Pramipexol) و نگاهی به ویژگی های آن
135
روغن میوه نسترن
روغن میوه نسترن (رزهیپ) چه فوایدی دارد، روشهای استفاده از آن چیست؟
154
ناراحتی گوارشی و نگاهی به تعاریف این ناخوشی درگیر کننده بدن
151
گلوکونات روی
گلوکونات روی و نگاهی کامل به ویژگی های این مکمل غذایی
173
بیماری آشالازی
بیماری آشالازی و نگاهی جامعه به تعاریف و خصوصیات این بیماری
247

مقالات آشپزی

خوشمزه ترین دسرها برای مهمانی
طرز تهیه چهار دسر خیلی خوشمزه برای مهمانی‌ها
152
سالاد هلو
سالاد هلو با مرغ کبابی و سس مخصوص عسلی
339
مافین کدو سبز
مافین کدو سبز یک مافین خوشمزه و عالی برای عصرهای تابستانی
468
نان چاودار دانمارکی
طرز تهیه نان چاودار دانمارکی (RugbrØd) به صورت مرحله به مرحله
359
کلوچه جو دوسر
کلوچه جو دوسر با کشمش و گردو و طعم دارچین
656
کیک شکلاتی بدون آرد
کیک شکلاتی بدون آرد و بدون گلوتن و آموزش گاناش شکلات
723

مقالات تغذیه

دستگاه گوارش
 ارتباط اشتها و باکتری‌های دستگاه گوارش 
22
گلوکونات روی
گلوکونات روی و نگاهی کامل به ویژگی های این مکمل غذایی
173
معرفی فلفل دلمه‌ای
فلفل دلمه‌ای و نگاهی به اثر این ماده غذایی پر طرفدار بر سلامت انسان
355
غذاهای نامناسبی که متخصصان قلب هرگز به آنها لب نمی‌زنند
غذاهای نامناسبی که متخصصان قلب هرگز به آنها لب نمی‌زنند
641
خواص دانه رازیانه
دانه رازیانه و نگاهی گذرا به فواید پرشمار این ماده غذایی مفید
919
خواص گندم سیاه
خواص گندم سیاه برای سلامتی و روشهای استفاده از آن
186