جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۲۹ فروردین ۱۳۹۸
  • ۱۴:۱۶
  • 1,317
سالاد تخم مرغ

سالاد تخم مرغ کلاسیک با طعمی عالی و مناسب ساندویچ

سالاد تخم مرغ کلاسیک یک سالاد راحت و آسان است که با وجود موادی ساده و کم بسیار خوشمزه و خوش طعم است. این ساندویچ با تخم مرغ آب پز، مایونز، سس خردل، کرفس و سبزیجات تازه درست می‌شود و بهترین پیشنهاد برای ناهار آخر هفته شماست.

سالاد تخم مرغ کلاسیک

سالاد تخم مرغ می‌تواند یکی از دوستان خوب شما باشد چون بسیار سریع و آسان درست می‌شود بخصوص وقتی که وقت درست کردن پلو و خورش ندارید این سالاد، به کمک شما می‌آید و همچنین هنگامی که خسته و کوفته از  سر کار بر می‌گردید، روی صندلی استراحت می‌کنید در حالی که چند تخم مرغ در حال آب پز شدن هستند و بقیه مراحل هم که آسان است.

این سالاد یک سالاد انعطاف پذیر است چون هر کسی می‌تواند آن را بنا بر سلیقه خود درست کند اما همین چند ماده تشکیل دهنده که ما استفاده می‌کنیم برای داشتن طعمی عالی کافی است. البته اگر بخواهید می‌توانید از ترشی تخم مرغ هم استفاده کنید اگر چه من استفاده نکردم اما امتحانش با خودتان است. این سالاد مزه‌ای شبیه ساندویچ تخم مرغ پخته است می‌توانید همین سالاد را با نان ساندویچ کلاسیک یا هر نوع نان ساندویچی که دوست دارید، استفاده کنید. این احتمالا شما را یاد ساندویچهای تخم مرغ کودکی بیندازد که مادرتان برای تغذیه مدرسه دستتان می‌داد و از این لحاظ یادآور خاطرات دوران کودکی است.

مواد تشکیل دهنده سالاد تخم مرغ چه هستند؟سالاد تخم مرغ

  • تخم مرغ بزرگ: من توصیه می‌کنم از تخم مرغ محلی و ارگانیک استفاده کنید. آنها مزه بهتری دارند.
  • مایونز: اگر از مایونز پرچرب استفاده کنید خیلی خامه‌ای و خوشمزه خواهد شد.
  • سس خردل: این سس به میزان کمی استفاده می‌شود و کمی به سالاد طعم می‌دهد.
  • لیموی تازه: این ماده سالاد شما را روشن می‌کند. در حالت معمول از آن استفاده نمی‌ود اما برای این سالاد طعم خوبی به آن می‌دهد.
  • کرفس: این سبزی در تضاد با تخم مرغهای نرم بافتی کامل ایجاد می‌کند.
  • پیازچه: من استفاده از پیازچه را ترجیح می‌دهم چون هم طعم بهتری دارد و هم از لحاظ تندی ملایمتر از پیاز سفید یا قرمز است.
  • جعفری تازه: این سبزی خوش عطر طعم عالی ایجاد می‌کند. سالاد تخم مرغ شما گیاهی‌تر و بیشتر به طبیعت نزدیک می‌شود.
  • پاپریکا: این مورد اختیاری است من معمولا از آن استفاده نمی‌کنم اما این یک طعم دیگر به مواد اضافه می‌کند.
  • نمک و فلفل: این مورد هم مثل همیشه برای طعم دهی استفاده می‌شود.

چگونه بهترین سالاد تخم مرغ را درست کنیم

مواد لازم برای سالاد تخم مرغ

  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۲ و ۱/۲ قاشق غذاخوری سس مایونز
  • ۱/۲ قاشق چایخوری سس خردل
  • ۳/۴ قاشق چایخوری آب لیمو
  • ۱/۴ شاخه کرفس
  • ۱ قاشق غذاخوری پیازچه
  • ۱ قاشق چایخوری جعفری
  • نمک و فلفل

ابتدا تخم مرغها را بزپید. شما می‌توانید آنها را بخارپز کرده یا خوب بجوشانید (من روش بخارپز را ترجیح می‌دهم).

چطور تخم مرغها را بخارپز کنیم: یک ماهیتابه گود را به ارتفاع یک اینچ از آب پر کنید. یک سبد بخارپزی را در ماهیتابه قرار دهید. آب باید تا نزدیکی سبد باشد نه اینکه با آن در تماس باشد. آب را روی حرارت متوسط به زیاد به جوش برسانید. با دقت تمام تخم مرغها را  با استفاده از انبر روی سبد بگذارید. حرارت را کاهش دهید. روی قابلمه را بپوشانید و بگذارید تخم مرغها تا زمان پخت کامل، بخارپز شوند یعنی حدود ۱۲ دقیقه تا ۱۵ دقیقه.سالاد تخم مرغ کلاسیک

آب پز کردن تخم مرغ: تخم مرغها در یک قابلمه بگذارید روی آنها را با آب به ارتفاع حدود ۵ سانتی متر بپوشانید. آب را روی حرارت بالا به جوش برسانید بعد بگذارید تخم مرغها حدود ۶ تا ۷ دقیقه بجوشند.

سرد کردن تخم مرغ: تخم مرغها را از قابلمه یا ظرف بخارپز برداید و در یک کاسه آب یخ بگذارید به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بگذارید بمانند به این ترتیب پختن آنها متوقف می‌شود و به حد کافی خنک می‌شوند. پوست تخم مرغها را بکنید و در یخچال بگذارید تا خنک شوند.

درست کردن مخلفات سالاد با سس: در یک کاسه بزرگ سس مایونز، لیمو، سس خردل، کرفس، پیازچه، جعفری را ریخته ریخته و هم بزنید، سپس نمک و فلفل را اضافه کنید تا طعم بگیرد.سالاد تخم مرغ

افزودن تخم مرغ به سایر مواد: تخم مرغها را ریز خرد کنید سپس به مخلوط کاسه اضافه کنید. آن را با نمک و فلفل مزه دار کنید و بهم بزنید.سالاد تخم مرغ

در صورت دلخواه آن را با نان و پاپریکا سرو کنید.

جایگزینهای متداول

  • افزودن گیاهان معطری همچون شوید یا ترخون در عوض جعفری.
  • استفاده از پودر خردل به جای سس خردل در صورتی که سس خردل دوست ندارید.
  • فلفل کاین را برای طعمی تند و ایجاد رنگ استفاده کنید.
  • استفاده از پاپریکای دودی در عوض پاپریکای شیرین.
  • استفاده از مایونز کم چرب یا ماست یونانی در عوض مایونز پرچرب.
  • جایگزین کردن برگ سیر به جای پیازچه در این صورت شما تنها به یک ۱/۴ مقدار پیازچه نیاز دارید چون اگر زیاد شود خیلی طعم سیر زیاد می‌شود.

بهترین نان برای ساندویچ تخم مرغی شما کدام است؟ساندویچ سالاد تخم مرغ

  • نان تازه پخته شده: این یک سالاد تخم مرغی است بنابراین نیازمند یک نان خوب و مستحکم است. من از نانهای حجیم خانگی استفاده می‌کنم.
  • کروسان: این نان کره‌ای به هنگام تعطیلات و برای استفاده با سالاد برای میان وعده عالی است.
  • نان خمیرترش: نان خمیرترش طعم بیشتری به سالاد شما می‌دهد شما می‌توانید هم از نوع حجیم و هم نوع مسطح استفاده کنید.
  • نان چند غله (در تصویر پایین): من عاشق این نان هستم چون هم خوش طعم است و هم به خاطر رویه پر از تخمه و غله ظاهر زیبایی هم دارد.
  • نان باگل تست شده: برای استفاده از این نان باید تنها یک نیمه نان را استفاده کرد.

ایده‌هایی برای مواد همراه ساندویچ سالاد تخم مرغسالاد تخم مرغ

  • افزودن برشهای آووکادو.
  • استفاده از کاهوهای رنگی برای لایه بندی ساندویچ
  • تزئین با ترشی پیاز
  • افزودن مقداری تربچه برش زده
  • استفاده از گوجه تازه ورقه شده

می‌توان سالاد تخم مرغ را نگه داشت؟

بله. شما می‌توانید آن را درست کنید و بعدا سرو کنید اما باید حتما در یخچال نگهداری شود.

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز منبع: cookingclassy

دیدگاه ها 0
Subscribe
اعلام کردن به
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

مقالات زیبایی

پاک کننده صورت طبیعی
۱۰ پاک کننده صورت که می‌توانید خودتان درست کنید
45
موی نازک
اگر موی نازک دارید این ۹ اشتباه آرایش مو را انجام ندهید
194
ضرورت و اهمیت استفاده از کرم مرطوب کننده برای تمام انواع پوست
نقش کلیدی مرطوب کننده ها در روتین مراقبت پوستی
1,234
روغن نارگیل
آیا روغن نارگیل برای پوست و بیماری‌های پوستی مفید است؟
1,740
روغن میوه نسترن
روغن میوه نسترن (رزهیپ) چه فوایدی دارد، روشهای استفاده از آن چیست؟
6,486
سبک جدید کانتور
با سبک جدید کانتور کردن در سال ۲۰۱۹ آشنا شوید
3,706

مقالات سلامت

رادیکولوپاتی
رادیکولوپاتی (عصب تحت فشار) ؛ انواع، علل، علائم و درمان
30
غذاهای تحریک کننده سردرد
غذاهای تحریک کننده سردرد که باید از آنها پرهیز کنید
41
مضرات دمپایی لا انگشتی
دمپایی لا انگشتی (دمپایی ابری) را به این ۱۱ دلیل هرگز نپوشید
86
کولونوسکوپی
کولونوسکوپی ؛ دلایل، نحوه انجام، آمادگی پیشرفته و روشهای جایگزین
61
رفع جوش چرکی
رفع جوش چرکی با ۴ درمان طبیعی و سریع و روشهای موثر دیگر
79
آمیلوئیدوز
آمیلوئیدوز بر چند نوع است، روشهای تشخیص و درمان آن چگونه است؟
63

مقالات آشپزی

خوراک برنج و مرغ در فر
خوراک برنج و مرغ در فر با ادویه ایتالیایی و طعم عالی
68
سیب زمینی برشته در فر
سیب زمینی برشته در فر با حداقل روغن و سرشار از ادویه
181
طرز تهیه نان خامه ای
طرز تهیه نان خامه ای به صورت حرفه‌ای و با ارائه همه نکات لازم
210
پنیر موزارلا
طرز تهیه پنیر موزارلا تازه و خانگی برای انواع غذاها با همه نکات لازم
299
خواص و طرز تهیه آب استخوان
خواص آب استخوان یا آب قلم و طرز تهیه آن در خانه به بهترین روش
457
نان سفید خانگی
نان سفید خانگی به روشی آسان برای تهیه انواع ساندویچ و اسنک
356

مقالات تغذیه

بهترین زمان مصرف ویتامین
بهترین زمان مصرف ویتامین ها، مواد معدنی و انواع مکمل چیست؟
4
شیوه نگهداری غذای تازه
۱۲ غذای تازه که هرگز نباید با هم نگهداری شوند
36
سلامت ریه
سلامت ریه را با این ۲۰ خوراکی تضمین کنید
42
کلسیم پیروات
کلسیم پیروات چه فوایدی دارد و چگونه مصرف می‌شود؟
43
خواص ریحان
ریحان گیاهی شگفت انگیز با خواصی بی نظیر طبق بررسی های علمی
68
خواص جوانه
خواص جوانه حبوبات و غلات و طرز تهیه آنها در خانه به چندین روش متنوع
82