جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
کار آفرین ها و تمایلات آنها

چرا افراد کار آفرین از دانشگاه خوششان نمی‌‌آید؟

بسیاری از کار آفرین ‌های موفق، تحصیلات دانشگاهی خود را تا انتها تمام نکرده‌اند. آنها پس از اتمام مدرسه، ترجیح می‌داند که یک‌راست بروند سراغ آرزوها و اشتیاق خودشان به حای اینکه چندین سال از عمرشان را برای کسب مدرک دانشگاهی هدر دهند. از ادیسون مخترع برق گرفته تا مارک زاکربرگ خالق فیسبوک، ثابت می‌کنند می‌توان بدون هزینه کردن زیاد برای دانشگاه هم ، به موفقیت رسید.

در اینجا ۵ دلیل آورده شده که می‌گوید چرا کار آفرین‌های بزرگ، بی خیال دانشگاه شده‌اند:

۱ – افراد کار آفرین  تمایل دارند خارج از کلیشه‌ها فکر کنند

اگر شما هم مبادرت بورزید به داشتن یک زندگی کلیشه ای مثل همه، انتظار موفقیت را نداشته باشید. مثلا در حالیکه دوستان هم سن و سال یک کار آفرین ، تمرکزشان روی ورزش یا کار کردن در یک فست فود است، در عوض او  مشغول تمرکز فکری اش این است چطور میشود بهترین سرمایه گذاری را انجام داد. متاسفانه خیلی‌ها فکر می‌کنند دانشجویان باید همیشه در یکسری دوره‌های مرسوم  شرکت کنند یا یک چرخه زندگی ثابت داشته باشند. برای همین هم افرادی که دوست دارند خارج از کلیشه‌ها فکر کنند، تمایلی به ادامه تحصیل در دانشگاه ندارند چرا که آنها دوست دارند ماهیچه‌های خلاقیت خود را به کار اندازند و چیزهای جدید را امتحان کنند.

کار آفرین‌ها مایل به شکستن الگوهای قبلی هستند تا راه ‌حل‌های جدیدی برای مشکلات مصرف کننده‌گان ارئه دهند. راه حل‌هایی که تاکنون هیچ شرکت تولیدی یا خدماتی نتوانسته ارائه دهد. انجام چنین کارهایی برای یک کار آفرین،  بیشتر از پروژه‌های دانشگاهی که هرگز در آینده قابل استفاده نیست، جذابیت دارد.

۲ –  کار آفرین‌ها برای مستقل بودن خودشان ارزش قائل هستند

در دانشگاه باید کارهایی را انجام دهیم که دیگران می‌گویند.  پروژه‌ها،  تکالیف،  امتحانات و غیره… اما کار آفرین‌ها  مایل به استقلال فکری و عملی هستند. استقلالی که در ساختارهای درسی دانشگاه، برایشان قابل دسترسی نیست چون تکالیفی که از آنها خواسته می‌شود ، در اولویت افراد کار آفرین نیست. در نتیجه کارآفرین‌ها احساس می‌کنند استقلال آنها در حال خفه شدن است چرا که برخی‌ها متولد شده‌اند تا دستورالعمل ارائه دهند نه که طبق دستورالعمل‌ها کار کنند.کار آفرین های موفق

۳-  کار آفرین‌ها برای تجربیات عملی بیشتر  ارزش قائل هستند تا حفظ کردن کتاب‌ها

محصلین از ابتدای تحصیل در مدرسه تا آخرین ترم‌های دانشگاهی، همیشه وادار شده‌اند که در مورد فلان موضوع کتاب بخوانند،  در مورد فلان موضوع تکلیف بنویسند، و بر اساس  فرضیه های دیگران  مطالبی  را حفظ کنند و امتحان بدهند. اگر چه برخی از رشته‌های درسی دارای واحدهای عملی و آزمایشگاهی نیز هست. اما بیشتر درس‎ها اینطور نیستند. این درس‎ها  به جای اینکه مستقیما دانشجویان را درگیر با واقعیت‌ها کنند، از آنها می‌خواهند کتابهای از قبل نوشته شده را حفظ کنند.

اما کار آفرین‌ها برای تجربیات عملی، ارزش قائل هستند نه حدس و گمان‌ها و تئوری‌های کتاب‌های درسی.  کار آفرین‌ها علاقه مند هستند دانش خود را بر اساس تجربیات واقعی بنا سازند نه بر اساس حدس‌ها و فرضیه‌ها.

۴ – کار آفرین ‌ها به دانش آموختن علاقه‌مند هستند نه به دانشگاه

کارآفرین‌ها بزرگترین ریسک کننده‌های جهان هستند. در نتیجه آنها دانش آموز مدرسه‌ی ریسک هستند.  رفتن به مدرسه‌های معمولی هیچ ضمانتی برای موفقیت به آنها نمی‌دهد در نتیجه کار آفرین‌ها ممکن است راههای غیر متعارفی را برای تحصیل کردن انتخاب نمایند. مثلا پادکست‌ها ، کتابهای صوتی، کتابهای دیجیتالی، کلاس‌های آنلاین که درسهایی  در رابطه با تجارت، مارکتینگ، مدیریت و غیره دارند.  این یعنی از نظر یک کار آفرین، راههای زیادی برای آموختن هست که کاربردی‌تر هم هستند،  نه اینکه بچسبند به روش‌های آموزشی سنتی.

۵ – کارآفرین‌ها می‌دانند که موفقیت چیزی بیشتر از گرفتن نمرات بالاست

بعنوان یک کارآفرین مرتبا به شما یادآوری می‌شود که موفقیت به میزان پولی که کسب و کار شما بدست می‌‌آورد نیست. همین مسئله را می‌توان در مورد نمرات درسی مثال زد. برخی از محصلین،  بیش از حد به گرفتن نمرات بالا تاکید می‌ورزند.  به جای اینکه تاکید خود را روی بدست آوردن اطلاعات دراز مدت،  کسب تجربه، برقراری ارتباط با همکلاسی‌ها برای ایجاد تجربه‌های جدید و قوی تر کردن روزمه‌ی خود نمایند، فقط میخواهند نمره‌ A بگیرند.

اما بر عکس افراد عادی، افراد کارآفرین‌ها نمرات درسی را جدی نمی‌گیرند.  بیشتر به چشم یک بازی به آنها می‌نگرند. آنها می‌دانند خیلی از دانش آموزان برای کسب نمره‌ی  بهتر، حتی تقلب هم می‌کنند در صورتیکه تنها چیزی که از این تقلب گیرشان می‌ آید فقط یک کاغذ است به نام کارنامه.  اما کارآفرین‌ها ترجیح می‌دهند  کاری را انجام دهند که در دراز مدت به نفعشان باشد. کارآفرین برای رسیدن به موفقیت، بر روی راههای دیگر تمرکز می‌کنند.  مثل ساختن اولین وبسایت خودشان یا ساختن ارتباطات ارزشمند.

 البته هیچ درست و غلطی به طور کلی وجود ندارد و اگر شما همچنان ترجیح می‌دهید از روشهای قدیمی‌ به تحصیل خود ادامه دهید این کار را انجام دهید. قرار نیست روشهای تدریس مورد قضاوت قرار بگیرند بلکه قصد این مقاله این بود بگوید که چرا بسیاری از کارآفرین‌های بزرگ، علاقه ای به تحصیلات دانشگاهی ندارند چرا که آنها مشتاق هستند استقلال بیشتری داشته باشند، و البته کارنامه کاری آنها نمایانگر واقعیت است.

 

ترجمه اختصاصی مجله قرمز از مقاله  Matthew Toren

منبع : entrepreneur

دیدگاه ها 0
2000
  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

با سبک جدید کانتور کردن در سال ۲۰۱۹ آشنا شوید
412
ترفندهای آرایش چشم برای خانم‌هایی که چشمان گود دارند
435
براش های آرایشی خود را به این روش تمیز کنید و بشویید
براش های آرایشی خود را به این روش تمیز کنید و بشویید
221
کوتیکول خشک ناخن‌ها را به این روش درمان و برطرف کنید
کوتیکول خشک ناخن‌ها را به این روش درمان و برطرف کنید
366
برای داشتن مژه های زیبا و طبیعی این ترفندها را به کار ببرید
برای داشتن مژه های زیبا و طبیعی این ترفندها را به کار ببرید
1,187
اگر در ارتفاع بالا زندگی می‌کنید از این محصولات مراقبتی استفاده کنید
اگر در مناطق مرتفع زندگی می‌کنید از این محصولات مراقبتی استفاده کنید
138

مقالات سلامت

داروی ایبوپروفن
استفاده از داروی ایبوپروفن در این ۹ مورد نامناسب و حتی خطرناک است
39
داروی اکسی مورفون
اکسی مورفون و معرفی ویژگی های مهم این دارو ضد درد
45
غذاهای نامناسبی که متخصصان قلب هرگز به آنها لب نمی‌زنند
غذاهای نامناسبی که متخصصان قلب هرگز به آنها لب نمی‌زنند
109
۹ علامت مخفی که نشان دهنده مشکلات استخوان در بدن است
124
عارضه سو هاضمه
سو هاضمه و نکاتی در مورد این اختلال شایع ولی قابل پیش بینی
106
عوارض پروبیوتیکها
عوارض پروبیوتیکها چیست و چگونه باید آنها را مصرف کرد؟
112

مقالات آشپزی

نان چاودار دانمارکی
طرز تهیه نان چاودار دانمارکی (RugbrØd) به صورت مرحله به مرحله
91
کلوچه جو دوسر
کلوچه جو دوسر با کشمش و گردو و طعم دارچین
227
کیک شکلاتی بدون آرد
کیک شکلاتی بدون آرد و بدون گلوتن و آموزش گاناش شکلات
305
گشنیز پلو
گشنیز پلو ساده با طعم لیمو؛ پلویی خوش عطر برای همراهی با غذاهای دریایی
292
بیسکویت زیره
بیسکویت زیره هندی، بیسکویتی ساده و سریع برای همراهی با چای
314
سالاد تخم مرغ
سالاد تخم مرغ کلاسیک با طعمی عالی و مناسب ساندویچ
406

مقالات تغذیه

غذاهای نامناسبی که متخصصان قلب هرگز به آنها لب نمی‌زنند
غذاهای نامناسبی که متخصصان قلب هرگز به آنها لب نمی‌زنند
109
خواص دانه رازیانه
دانه رازیانه و نگاهی گذرا به فواید پرشمار این ماده غذایی مفید
564
خواص گندم سیاه
خواص گندم سیاه برای سلامتی و روشهای استفاده از آن
90
خواص بادام زمینی
خواص بادام زمینی برای سلامتی و بهترین نوع آن چیست؟
107
پاستیل مولتی ویتامین
پاستیل مولتی ویتامین از چه موادی تشکیل شده، فواید و عوارض آن چیست؟
203
افزایش قد
افزایش قد و معرفی چند ماده مغذی تاثیر گذار در این فرایند طبیعی
723