جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
طرز تهیه کره هویج کبابی سریع و خوشمزه

طرز تهیه کره هویج کبابی خوشمزه و سریع

ممکن است تا کنون نام کره هویج کبابی به گوش شما نخورده باشد؛ اما قطعاً همه‌چیز را درمورد کره بادام زمینی می‌دانید و از آن برای بسیاری دستورالعمل‌ها به صورت روزانه استفاده کرده‌اید: بر روی نان تست به همراه مربا، بر روی موز، بر روی کراکر، داخل اوتمیل و حتی به صورت خالی. اما درمورد کره هویج کبابی چه می‌دانید؟ با مجله قرمز همراه باشید تا طرز تهیه کره هویج کبابی را بیاموزید و از طعم خوب آن لذت ببرید.

هویج‌های کبابی در ترکیب با دانه‌های ماکادمیای کرمی و چند ماده‌ی دیگر، طعمی بسیار شیرین خواهد داشت و جایگزین کره‌های بادام زمینی خواهد شد. علاوه بر آن، استفاده از هویج‌ها سبب افزودن اندکی رنگ، طعم و مواد مغذی بسیار بیشتری به صبحانه شما خواهد شد. کره هویج کبابی را می‌توانید بر روی نان تست بمالید، بر روی سالاد بریزید و یا در یک کاسه برنج، مخلوط کنید. حتی می‌توان از آن در اوتمیل و یا پاستاهای سبز نیز استفاده کرد. کره هویج کبابی با کراکر و پنیر نیز طعم جالبی دارد.

طرز تهیه کره هویج کبابی

احتمال دارد مواد اولیه لازم برای تهیه کره هویج کبابی را در خانه پیش از خرید برای تهیه آن نیز داشته باشید. سعی کنید در تهیه ‌ی هر خوراکی، از تازه‌ترین مواد استفاده کنید. خصوصاً در این مورد، بسیار مهم است که هویج شما، تازه و شیرین باشد.

به خاطر داشته باشید که برای تهیه‌ی کره هویج کبابی، باید هویج شیرین را کبابی کرده و با مخلوط کن، آن را ریز و مخلوط نمائید.

مواد لازم برای تهیه کره هویج کبابی

*این مواد، برای تهیه‌ی یک شیشه ۳۴۰ گرمی کافی است که به اندازه ۱۲ سرو (هر سرو، ۲ قاشق غذا خوری) مناسب خواهد بود.

  • ۵ یا ۶ هویج بزرگ
  • ¾ فنجان دانه‌ی ماکادمیا (ترجیحاً خام)؛ به جای آن می‌توانید از بادام هندی خام نیز استفاده کنید
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • اندکی روغن زیتون برای کبابی کردن هویج
  • ۲ قاشق غذاخوری شربت افرا
  • ½ قاشق چای خوری عصاره‌ی وانیل
  • تقریباً ½ قاشق چای خوری نمک دریایی برای طعم دهی

طرز تهیه کره هویج کبابی

ابتدا فر را بر روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۶ درجه سلسیوس) روشن کنید و بگذارید گرم شود. در همین حین هویج‌ها را کبابی کرده و خورد کنید. در کف یک ماهیتابه‌ی صاف، کاغذ روغنی (کاغذ پوستی) بگذارید و هویج‌های خام را به همراه اندکی روغن زیتون، درون آن بریزید. اندکی نمک دریایی نیز به آن اضافه کرده و آن را تا زمانی که نرم شده و اندکی نقاط تیره یافت، بپزید. سپس بگذارید اندکی خنک شود. می‌توانید این کار را در شب قبل از تهیه کره نیز انجام دهید.

حال، دانه‌های ماکادمیا را به همراه روغن، در مخلوط کن بریزید و تا زمانی که فرم کره مانندی پیدا کند، پوره کنید. اکنون باید ترکیب شما، بسیار نرم شده باشد و هیچ تکه بزرگی در آن وجود نداشته باشند (چند تکه کوچک، مشکلی ندارد). این کار، اندکی بیش از آنچه گمان می‌کنید زمان‌بر خواهد بود؛ صبور باشید.

زمانی که هویج‌ها سرد شدند، آن‌ها را به همراه کره‌ای که با دانه‌های ماکادمیا درست کرده‌اید، به داخل مخلوط کن بریزد. شربت افرا را نیز با عصاره‌ی وانیل به داخل این ترکیب بریزید و تا زمانی که نرم و زده شود، آن را مخلوط کرده و پوره کنید. ضروری است که در حین مخلوط کردن، چند بار مخلوط کن را متوقف کرده و کناره‌های ظرف را با چاقو، به سمت پائین بریزید. اندکی نمک به این مخلوط برای طعم بهتر بی‌افزائید. کره هویج کبابی شما، آماده است!

پیش از سرو کردن، بگذارید این ترکیب اندکی سرد شود. می‌توانید اضافه‌ی کره هویج کبابی را در ظرف دربسته و محکمی در فریزر به مدت ۱ هفته نگهداری کنید.

حقایق تغذیه‌ای کره هویج کبابی

(اطلاعات برای هر یک سرو – دو قاشق غذاخوری – است)

کالری: ۱۰۲ کالری

چربی کل: ۹ گرم

چربی اشباع شده: ۱ گرم

چربی اشباع نشده مونو: ۷ گرم

کلسترول: ۰ میلی گرم

سدیوم: ۱۱۸ میلی گرم

کربوهیدرات: ۶ گرم

فیبر رژیمی: ۲ گرم

قند: ۴ گرم

پروتئین: ۱ گرم

پتاسیوم: ۱۳۴ میلی گرم

آهن: ۳%

ویتامین A: 100%

ویتامین C: 3%

کلسیوم: ۲%

  • آیا تاکنون از این دستور برای تهیه‌ی کره هویج کبابی استفاده کرده‌اید؟ تجربیات خود را با بخش آشپزی مجله قرمز به اشتراک بگذارید.

ترجمه اختصاصی مجله قرمز از مقاله‌ی Lentine Alexis

منبع: myfitnesspal

ورود به سایت دیدگاه ها 0

دیدگاه بگذارید

  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

خانم‌هایی که پوست عالی و بی‌نقص دارند این کارها را انجام می‌دهند
خانم‌هایی که پوست عالی و بی‌نقص دارند این کارها را انجام می‌دهند
74
آشنایی با انواع ضدآفتاب، بهترین ضدآفتاب برای جنس پوست شما چیست؟
آشنایی با انواع ضدآفتاب، بهترین ضدآفتاب برای پوست شما چیست؟
176
چند مدل لاک مشکی و طلایی ،ترکیبی که هرگز از مد نمی‌افتد
چند مدل لاک مشکی و طلایی ،ترکیبی که هرگز از مد نمی‌افتد
210
چند حرکت یوگا برای صورت که از پیری چهره جلوگیری می‌کند
چند حرکت یوگا برای صورت که از پیری چهره جلوگیری می‌کند
600
راهنمای کامل انواع رژ لب و ویژگی‌های هر یک از آن‌ها
راهنمای کامل انواع رژ لب و ویژگی‌های هر یک از آن‌ها
209
رنگ رزگلد محبوب‌ترین رنگ موی حال حاضر در دنیای زیبایی
رنگ رزگلد محبوب‌ترین رنگ موی حال حاضر در دنیای زیبایی
354

مقالات سلامت

سرطان تخمدان
سرطان تخمدان ؛ عوامل موثر، علائم و انواع روشهای درمان
176
داروهای فشار خون بالا
داروهای فشار خون ؛ نحوه عملکرد، فواید و عوارض جانبی
725
داروی استرادیول
معرفی کامل داروی استرادیول (Estradiol) برای درمان مشکلات زنانه
264
علتهای مه مغزی
مه مغزی معمولا به ۱۰ دلیل پزشکی برای انسان رخ می‌دهد
838
پروپولیس ماده‌ای با هزاران فاید از درمان بیماری پوستی تا سرطان
383
خواص مریم‌ گلی
مریم‌ گلی و معرفی ۹ مورد از خواص شگفت انگیز این گیاه دارویی
1,195

مقالات آشپزی

کوکوی مرغ
کوکوی مرغ با پنیر موزارلا (با گزینه بدون گلوتن)
174
کیک آناناس
کیک آناناس با تزئین خامه و نارگیل به همراه آموزش خشک کردن آناناس
293
نان لقمه‌ای
طرز تهیه نان لقمه‌ای نرم و پفی در فر و بدون فر؛ آموزش مرحله به مرحله و تصویری
1,471
طرز تهیه اوتمیل اورنایت
طرز تهیه اوتمیل اورنایت در شیشه؛ صبحانه پر فیبر و مغذی با چندین دستورالعمل مختلف
632
بستنی گیاهی
طرز تهیه بستنی گیاهی بدون لبنیات به صورت تصویری؛ بدون گلوتن و وگان
1,246
بیسکویت پتی بور خانگی
بیسکویت پتی بور خانگی ساده، کرمدار و شکلاتی (Le Pettit Beurre)
962

مقالات تغذیه

آرد بدون گلوتن
آرد بدون گلوتن با ۲۵ نوع مختلف که نیاز شما را به آرد به طور کامل رفع می‌کند
255
ویتامین A
ویتامین A چه نقشی در سلامت بدن دارد و مقادیر توصیه شده آن چقدر است؟
549
فواید چای نعناع
چای نعناع و معرفی ۹ مورد از خواص شگفت انگیز این نوشیدنی مفید
696
تغذیه بارداری
تغذیه بارداری و بررسی اهمیت نقش تغذیه در این دوران بارداری
170
نوشیدنی انرژی زا و طبیعی
نوشیدنی انرژی زا و طبیعی با ۱۳ دستورالعمل مختلف که می‌توانید در خانه درست کنید
567
فواید آب خیار
آب خیار و معرفی ۷ مورد از مزایای استفاده از این نوشیدنی مفید
591