جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
چگونه تاکوی تیلاپیلای دودی درست کنیم؟

طرز تهیه‌ی تاکوی تیلاپیلای دودی

تاکوی تیلاپیلای دودی غذایی ارزان بوده و به دلیل وجود ماهی در آن، خاصیت بسیاری دارد که برای تقویت حافظه، بسیار مفید است. ماهی تیلاپیا، ارزان‌ترین ماهی موجود در بازار است و به راحتی در دسترس همگان قرار دارد. این موضوع باعث می‌شود تا اولین انتخاب در لیست اقلام مورد نیاز برای پخت تاکو باشد. همچنین بدلیل نداشتن فلس و پولک، بهترین انتخاب برای سرو در بشقاب بوده و مقدار زیادی فیبر و پروتئین دارد. با مجله قرمز همراه باشید تا طرز تهیه تاکوی تیلاپیلای دودی را بیاموزید.

مواد لازم برای تهیه تاکوی تیلاپیلای دودی

۱ قاشق چای خوری پودر سیر

۱  قاشق چای خوری فلفل قرمز اسپانیایی دودی

¼ قاشق چای خوری گشنیز وحشی

¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه

سه هشتم قاشق چای خوری نمک

۲ پوند (۹۰۷ گرم) فیله ماهی تیلاپیلا

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱ قاشق غذاخوری گشنیز تازه خورد شده

۲ قاشق غذاخوری کنسرو لوبیا چیتی پر ادویه تند

۱ آووکادو خورد شده

۶ برگه‌ی ذرت یا همان نان تاکو (درصورت لزوم بدون گلوتن)

*این مواد، برای تهیه ۶ عدد تاکوی تیلاپیلای دودی کافی است.

طرز تهیه تاکوی تیلاپیلای دودی

برای تهیه تاکوی تیلاپیلای دودی، ابتدا باید کباب پز یا گریل را کاملا داغ کنید. سپس چهار مواد اولیه را که شامل پودر سیر، فلفل قرمز، فلفل سیاه و گشنیز وحشی است را با اندکی نمک مخلوط کنید. حال با برس مخصوص، بر روی فیله‌ها روغن زیتون بمالید و روی آن، چهار ادویه تند که دقایقی پیش مخلوط کردید، بپاشید.

اکنون فیله‌ها را روی صفحه مخصوص گریل بچینید و اجازه دهید به مدت شش دقیقه، یک طرف فیله‌ها کباب شود. زمانی که با فروکردن چنگال، توانستید به راحتی گوشت را جدا کنید، یعنی پخت آن کامل شده است.

حال باقی‌مانده‌ی نمک را به همراه گشنیز تازه، آووکادو و کنسرو لوبیای تند، در یک کاسه بریزید و خیلی آرام با یک چنگال، هم بزنید. برگه‌های ذرت را روی صفحه گریل قراردهید و اجازه بدهید به مدت بیست ثانیه، هر طرف آن گریل شود.

سپس مخلوط آووکادو را به همراه فیله گریل شده، در داخل تاکوها (برگه‌های ذرت) قرار دهید. می‌توانید تاکوی تیلاپیلای دودی خود را به همراه لیمو تزیین کرده و سرو کنید.

حقایق تغذیه‌ای تاکوی تیلاپیلای دودی

(اطلاعات برای هر یک سرو (۲ عدد تاکو) است)

کالری: ۲۹۳ کالری

چربی کل: ۱۰ گرم

چربی اشباع شده: ۱ گرم

چربی اشباع نشده مونو: ۲ گرم

کلسترول: ۰ میلی گرم

سدیوم: ۸۷ میلی گرم

کربوهیدرات: ۲۰ گرم

فیبر رژیمی: ۴ گرم

قند: ۲ گرم

پروتئین: ۳۳ گرم

پتاسیوم: ۱۴۰ میلی گرم

آهن: ۷%

ویتامین A: 4%

ویتامین C: 8%

کلسیوم: ۴%

  • آیا تاکنون از این دستور برای تهیه‌ی تاکوی تیلاپیلای دودی استفاده کرده‌اید؟ تجربیات خود را با بخش آشپزی مجله قرمز به اشتراک بگذارید.

ترجمه اختصاصی مجله قرمز از مقاله‌ی Cooking Light

منبع: myfitnesspal

ورود به سایت دیدگاه ها 1

دیدگاه بگذارید

  Subscribe  
جدیدترین قدیمی
اعلام کردن به

بهتره این صفحه رو ببندم تا از گشنگی نمردم 🙂 عاااالیه

مقالات زیبایی

هفت گام مهم برای مراقبت از پوست چرب از زبان کارشناسان
هفت گام مهم برای مراقبت از پوست چرب از زبان کارشناسان
33
بهترین رنگ رژ لب برای آرایش شما در فصل بهار شما چیست؟
بهترین رنگ رژ لب برای آرایش شما در فصل بهار چیست؟
73
میلیا ، نقاط سفید روی پوست چرا به وجود می‌آیند؟ راه درمان آن‌ها چیست؟
میلیا ، نقاط سفید روی پوست چرا به وجود می‌آیند؟ راه درمان آن‌ها چیست؟
51
مانیکور چشم گربه و روش صحیح آن برای تزئین ناخن‌ها شما
مانیکور چشم گربه و روش صحیح آن برای تزئین ناخن‌ها شما
60
شش وسیله آرایشی ضروری برای کامل کردن کیف آرایش شما
شش وسیله آرایشی ضروری برای کامل کردن کیف آرایش شما
124
با انواع برس‌های مو آشنا شوید، بهترین برس مو برای جنس موهای شما چیست؟
با انواع برس‌های مو آشنا شوید، بهترین برس مو برای جنس موهای شما چیست؟
152

مقالات سلامت

اندازه مناسب سطح کلسترول چیست
سطح کلسترول چگونه سنجیده می‌شود و میزان نرمال آن چقدر است؟
80
علائم تند تپشی
تند تپشی (تاکی کاردی) و معرفی، علائم، تشخیص و پیگیری و درمان
99
معرفی عوارض مصرف زردچوبه
عوارض مصرف زردچوبه و معرفی ۱۳ مورد از این عوارض که شما ممکن است ندانید
248
معرفی خواص هل
خواص هل و معرفی ۱۱ خاصیت شگفت انگیز از این ماده غذایی
172
درد و حساسیت پوست سر
درد و حساسیت پوست سر ناشی از چیست و چگونه باید آن را درمان کرد؟
80
معرفی خواص سرکه سیب
خواص سرکه سیب و معرفی ۱۳ مورد از فواید باورنکردنی این ماده غذایی
278

مقالات آشپزی

نان لقمه‌ای
طرز تهیه نان لقمه‌ای نرم و پفی در فر و بدون فر؛ آموزش مرحله به مرحله و تصویری
65
طرز تهیه اوتمیل اورنایت
طرز تهیه اوتمیل اورنایت در شیشه؛ صبحانه پر فیبر و مغذی با چندین دستورالعمل مختلف
163
بستنی گیاهی
طرز تهیه بستنی گیاهی بدون لبنیات به صورت تصویری؛ بدون گلوتن و وگان
676
بیسکویت پتی بور خانگی
بیسکویت پتی بور خانگی ساده، کرمدار و شکلاتی (Le Pettit Beurre)
259
سالاد ماکارونی
سالاد ماکارونی کلاسیک با سبزیجات رنگارنگ و سس رژیمی
556
طرز تهیه پنیر ریکوتا خانگی
پنیر ریکوتا خانگی را به ساده‌ترین روش بسازید؛ آموزش تصویری
446

مقالات تغذیه

فواید ماست منجمد
ماست منجمد و معرفی مزایای استفاده از این دسر کم کالری و خوشمزه
33
معرفی عوارض مصرف زردچوبه
عوارض مصرف زردچوبه و معرفی ۱۳ مورد از این عوارض که شما ممکن است ندانید
248
معرفی خواص هل
خواص هل و معرفی ۱۱ خاصیت شگفت انگیز از این ماده غذایی
172
معرفی لوبیا چیتی
لوبیا چیتی و معرفی ارزش تغذیه ای، خواص و نحوه مصرف این ماده غذایی
66
معرفی خواص سرکه سیب
خواص سرکه سیب و معرفی ۱۳ مورد از فواید باورنکردنی این ماده غذایی
278
معرفی صمغ زانتان
صمغ زانتان (Xanthan Gum ) چیست؟ معرفی خواص و ویژگی ها
508