طرز تهیه‌ی تاکوی تیلاپیلای دودی

چگونه تاکوی تیلاپیلای دودی درست کنیم؟

تاکوی تیلاپیلای دودی غذایی ارزان بوده و به دلیل وجود ماهی در آن، خاصیت بسیاری دارد که برای تقویت حافظه، بسیار مفید است. ماهی تیلاپیا، ارزان‌ترین ماهی موجود در بازار است و به راحتی در دسترس همگان قرار دارد. این موضوع باعث می‌شود تا اولین انتخاب در لیست اقلام مورد نیاز برای پخت تاکو باشد. همچنین بدلیل نداشتن فلس و پولک، بهترین انتخاب برای سرو در بشقاب بوده و مقدار زیادی فیبر و پروتئین دارد. با مجله قرمز همراه باشید تا طرز تهیه تاکوی تیلاپیلای دودی را بیاموزید.

مواد لازم برای تهیه تاکوی تیلاپیلای دودی

۱ قاشق چای خوری پودر سیر

۱  قاشق چای خوری فلفل قرمز اسپانیایی دودی

¼ قاشق چای خوری گشنیز وحشی

¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه

سه هشتم قاشق چای خوری نمک

۲ پوند (۹۰۷ گرم) فیله ماهی تیلاپیلا

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱ قاشق غذاخوری گشنیز تازه خورد شده

۲ قاشق غذاخوری کنسرو لوبیا چیتی پر ادویه تند

۱ آووکادو خورد شده

۶ برگه‌ی ذرت یا همان نان تاکو (درصورت لزوم بدون گلوتن)

*این مواد، برای تهیه ۶ عدد تاکوی تیلاپیلای دودی کافی است.

طرز تهیه تاکوی تیلاپیلای دودی

برای تهیه تاکوی تیلاپیلای دودی، ابتدا باید کباب پز یا گریل را کاملا داغ کنید. سپس چهار مواد اولیه را که شامل پودر سیر، فلفل قرمز، فلفل سیاه و گشنیز وحشی است را با اندکی نمک مخلوط کنید. حال با برس مخصوص، بر روی فیله‌ها روغن زیتون بمالید و روی آن، چهار ادویه تند که دقایقی پیش مخلوط کردید، بپاشید.

اکنون فیله‌ها را روی صفحه مخصوص گریل بچینید و اجازه دهید به مدت شش دقیقه، یک طرف فیله‌ها کباب شود. زمانی که با فروکردن چنگال، توانستید به راحتی گوشت را جدا کنید، یعنی پخت آن کامل شده است.

حال باقی‌مانده‌ی نمک را به همراه گشنیز تازه، آووکادو و کنسرو لوبیای تند، در یک کاسه بریزید و خیلی آرام با یک چنگال، هم بزنید. برگه‌های ذرت را روی صفحه گریل قراردهید و اجازه بدهید به مدت بیست ثانیه، هر طرف آن گریل شود.

سپس مخلوط آووکادو را به همراه فیله گریل شده، در داخل تاکوها (برگه‌های ذرت) قرار دهید. می‌توانید تاکوی تیلاپیلای دودی خود را به همراه لیمو تزیین کرده و سرو کنید.

حقایق تغذیه‌ای تاکوی تیلاپیلای دودی

(اطلاعات برای هر یک سرو (۲ عدد تاکو) است)

کالری: ۲۹۳ کالری

چربی کل: ۱۰ گرم

چربی اشباع شده: ۱ گرم

چربی اشباع نشده مونو: ۲ گرم

کلسترول: ۰ میلی گرم

سدیوم: ۸۷ میلی گرم

کربوهیدرات: ۲۰ گرم

فیبر رژیمی: ۴ گرم

قند: ۲ گرم

پروتئین: ۳۳ گرم

پتاسیوم: ۱۴۰ میلی گرم

آهن: ۷%

ویتامین A: 4%

ویتامین C: 8%

کلسیوم: ۴%

  • آیا تاکنون از این دستور برای تهیه‌ی تاکوی تیلاپیلای دودی استفاده کرده‌اید؟ تجربیات خود را با بخش آشپزی مجله قرمز به اشتراک بگذارید.

ترجمه اختصاصی مجله قرمز از مقاله‌ی Cooking Light

منبع: myfitnesspal


نظر طرز تهیه‌ی تاکوی تیلاپیلای دودی

  • بهتره این صفحه رو ببندم تا از گشنگی نمردم 🙂 عاااالیه

    مربا تیر 16, 1396 7:31 ب.ظ پاسخ دادن

نوشتن یک نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *