کلوچه جو دوسر با کشمش و گردو و طعم دارچین هیچ کلوچهای مانند کلوچه جو دوسر سریع و آسان نیست. کلوچه جو دوسر یکی از کلوچههای مورد علاقه من است چون هم نرم و خوشمزه است هم خوشبو و هم یک کلوچه دانه برجسته به خاطر وجود کشمش و گردو است که دانههای کشمش آن را یک کلوچه خال خالی بامزه کردهاند. این کلوچه برای همراهی با شیر عالی است بخصوص وقتی که دلتان یک شیرینی متنوع میخواهد. کلوچه جو دوسر بافت این کلوچه دوست داشتنی و سرشار از طعم و بوی کره است. آنها یکی از کلوچههای کلاسیک همانند کلوچه بادام زمینی کلاسیک هستند که شما آنها را دوست خواهید داشت و دلتان میخواهد بارها و بارها آنها را درست کنید. من یک روز ۴ نوع کلوچه درست کردم که یکی از آنها هم کلوچه جو دوسر بود. این کلوچهها وقتی داغ از فر در میآیند میتوانند با یک لیوان بستنی سرد یا شیر پرچرب خامهای همراهی خوب باشند. مواد لازم برای کلوچه جو دوسر چیست؟ جو دوسر پرک: جو دوسر مورد استفاده در این دستور از نوع پرک است. با عرض تاسف باید عرض کنم با وجود آنکه جو دوسر یک گیاه با مساحت زیر کشت زیاد است تا کنون هیچ شرکت مواد غذایی در ایران اقدام به تهیه جو دوسر پرک نکرده است یا حداقل من ندیدهام. البته بخاطر داشته باشید که هرگز از جو دوسر فوری یا همان اوتمیل فوری استفاده نکنید چون در غیر اینصورت تمام رطوبت کلوچه را جذب خواهد کرد و کلوچه شما خشک خواهد شد. آرد همه کاره: آرد سفید شده یا نشده. بیکینگ پودر و جوش شیرین: مخلوطی از هر دو یک کلوچه خوب را به ما میدهد اما نکته مهم رعایت اندازه دقیقه آنهاست. دارچین: اگر دوست دارید کلوچهتان عطر بیشتری داشته باشد میتوانید ۱/۴ قاشق چایخوری جوز و زنجبیل هم به آن اضافه کنید. نمک: اینجا جایی نیست که نمک را حذف کنید، نمک در این دستور الزامی است چون در غیر اینصورت کلوچههای شما کاملا صاف میشوند. کره: کره را به طور کامل نرم نکنید. کره نیمه نرم به کمتر پهن شدن کلوچهها کمک میکند. شکر قهوهای و شکر سفید: ترکیب هر دو یک کلوچه نرم با بافتی خوب میدهد و شکر قهوهای طعم کاراملی به آن میدهد. تخم مرغ: همانطور که قبلا در مطلب مربوط به جایگزینهای تخم مرغ گفتیم، کار اصلی تخم مرغ چسباندن مواد به همدیگر است. استفاده از تخم مرغ سرد باعث کمتر پهن شدن مواد میشود. کشمش: کشمش تازه نتیجه کار را بهتر میکند فقط به یاد داشته باشید از کشمش خیلی خشک استفاده نکنید. همچنین کشمش سیاه و شیرین برای این دستور نیاز است. گردو: این بخش که اتفاقا گران نیز هست، اختیاری است اما کسی هست که دوست نداشته باشد که یک بخش برجسته و دانهای حاصل از گردو را در کلوچه از دست بدهد؟ شکلات چیپسی را استفاده کنم یا نه؟ شکلات چیپسی در این دستور خیلی خوب است. فقط در اینصورت کشمش را حذف کنید و به جای آن ۱ پیمانه شکلات چیپسی نیمه شیرین استفاده کنید. مواد لازم آرد: ۱ و ۱/۲ پیمانه (۲۱۲ گرم) دارچین: ۱ قاشق چایخوری جوش شیرین: ۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چایخوری نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری کره: ۱ پیمانه (کمی سرد و نرم اما ذوب نشده باشد) شکر قهوهای روشن: ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم) شکر سفید: ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم) تخم مرغ: ۲ عدد، بزرگ اسانس وانیل: ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری جو دوسر پرک: ۳ پیمانه (۲۶۰ گرم) کشمش: ۱ پیمانه (۱۵۳ گرم) گردو: ۱ پیمانه (۱۱۸ گرم) فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سلسیوس) گرم کنید. یک سینی فر ۱۸ در ۱۳ اینچ را کاغذ بگیرید. در یک کاسه مخصوص مخلوط کردن، مواد خشک از جمله آرد، دارچین، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید و کنار بگذارید. در کاسه همزن الکتریکی یا یک کاسه مخلوط برای همزن دستی که قطعه خمیرگیر روی آن نصب شده است، کره، شکر قهوهای و شکر سفید را با هم بزنید تا جایی که کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند. یک عدد تخم مرغ را در آن ریخته و در حین هم زدن تخم مرغ دوم و اسانس وانیل را اضافه کنید. مخلوط آرد را به آن افزوده و مخلوط کنید تا زمانی که کاملا ترکیب شوند. جو دوسر، کشمش و گردو را به آن بیفزایید. حالا مواد را با یک لیسک یا اسپاتول مخلوط کنید. اگر مواد شما آنقدر چسبناک هستند که به شکل توپ گرد در نمیآیند میتوانید آن را به مدت ۳۰ دقیقه سرد یا از دو تا قاشق برای برداشتن مواد و گذاشتن آن روی سینی فر استفاده کنید. مواد را با استفاده از اسکوپ به شکل توپهایی با ۱ و ۱/۲ اینچ در آورید (هر کدام ۴۰ گرم باشد)، حالا همه آنها را به سینی فر انتقال دهید. بین آنها ۵ سانتی متر فضا بگذارید که میشود ۱۲ کلوچه. آنها را داخل فر از قبل گرم شده بپزید تا زمانی که لبههای آنها قهوهای شود و نزدیک به شکل گیری هستند )وسط آن باید زیر حد پختن باشد) که حدود ۱۲ تا ۱۴ دقیقه زمان میبرد. بگذارید روی سینی فر به مدت چند دقیقه بمانند تا خنک شوند سپس آنها را روی توری خنک کننده انتقال دهید تا بطور کامل خنک شوند. باقی خمیر را هم به همین صورت درست کنید. آیا میتوان از همزن برقی ساده به جای همزن کاسهای استفاده کرد؟ میتوانید این کلوچه را با استفاده از همزن ساده برقی درست کنید. اما در اینصورت این نکات را بخاطر داشته باشید: توصیه میشود از کره نرم شده در دمای اتاق استفاده کنید چون در اینصورت نیازی به همزدن زیاد نیست. شما میتوانید تا مواد کلوچه یعنی جو دوسر، کشمش و گردو مخلوط شوند که در اینجا از لیسک یا قاشق چوبی یا قاشق سیلیکونی ا ستفاده میشود چون مخلوط کردن آنها با همزن فشار شدیدی به موتور دستگاه وارد میکند. خمیر را سرد کنید. از آنجایی که شما از کره نرم شده استفاده کردید، خمیر را به مدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه سرد کنید تا کلوچهها پهن نشوند. نگهداری از کلوچه جو دوسر و جلوگیری از خشک شدن آنها را در یک ظرف در بسته و در دمای اتاق نگه دارید. سعی کنید که یک تکه نان کنار آنها بگذارید. فقط مستقیما روی کلوچهها پهن نکنید بلکه فقط کنار آنها باشد. ترجمه اختصاصی توسط مجله قرمز منبع: cookingclassy کپی شد دسته ها: آشپزیشیرینی و دسر برچسب ها: ادویه کلوچهجو دوسر پرکطرز تهیه کلوچهطرز تهیه کلوچه خانگیکلوچه با کشمش و گردوکلوچه جو دوسرکلوچه دارچینیکلوچه کشمشی
مقالات زیبایی فواید اوره برای پوست؛ آیا میدانستید اوره هم لایهبردار است و هم مرطوبکننده؟ 183 بهترین روشهای مراقبت پس از فیلر لب 178 آزلائیک اسید (Azelaic Acid) چیست و چگونه آکنه را درمان میکند؟ 201 آیا میتوانیم پودر ویتامین سی را روی پوست صورتمان استفاده کنیم؟ 413 برای انتخاب بهترین شوینده صورت به چه نکاتی توجه کنم؟ 247 بهترین محصولات ضد لک حاوی شیرین بیان را بشناسید 423
مقالات سلامت گرفتگی عضله دردناک اما قابل رفع به روشهایی آسان 20 واکسن سینوفارم ؛ میزان اثربخشی طبق دادههای علمی و پاسخ به پرسشها در مورد آن 110 لیکن پلان از انواع و علائم تا علتها و درمانهای مختلف 188 سوختگی درجه سه و آنچه باید راجع به آن بدانید 255 میگرن کودکان چه علائمی دارد و روشهای درمان آن چیست؟ 141 خواص عالی چای رازیانه برای سلامتی از رفع بی خوابی تا دردهای پریودی 143
مقالات آشپزی نان هندی خانگی ساده و آسان بدون نیاز به فر 181 ترافل شکلاتی خوشمزه تقدیم به آنهایی که دوستشان داریم 70 طرز تهیه ادویه گرام ماسالا در خانه با عطری عالی برای انواع غذاها 111 سس مایونز گیاهی و رژیمی برای آنها که به سلامتی خود اهمیت میدهند 335 اشترودل سیب اصل اتریشی را به بهترین روش در خانه درست کنیم 404 کیک شکلاتی گیاهی و بدون گلوتن با دستورالعملی آسان 810
مقالات تغذیه خواص عالی چای رازیانه برای سلامتی از رفع بی خوابی تا دردهای پریودی 143 چطور از گلوکومتر برای تنظیم هورمونی و لاغری استفاده کنیم؟ 81 مکمل لاغری چیست و آیا واقعا در کاهش وزن تاثیر دارد؟ 87 گوشت ارگانیک و گوشت غیرارگانیک چه تفاوتهایی دارند؟ 80 ۱۱ میان وعده نیمه شب که واقعا سالم و قابل توصیه هستند 234 شاه توت و حقایقی جالب در مورد این میوه محبوب و مفید 124