آموزش درست کردن کاپ کیک خوشمزه کدو

طرز تهیه کاپ کیک نارنجی کدو

کاپ کیک نارنجی پاییزی

دستور کاپ کیک کدو گوهری در میان دستورهای شیرینی‌ها و کاپ کیک است که این مورد هم جزو بهترین آنهاست. درست کردن آنها همیشه راحت است و می‌توانند مهمانی شما را زیباتر کنند. این کاپ کیکها نرم و لطیف هستند و خیلی راحت در دهان شما آب می‌شوند.

رویه پنیر خامه‌ای آن ساده است. این رویه تقریبا مزه کرم مارشمالو می‌دهد. شما خیلی راحت ۴ ماده تشکیل دهنده را در کاسه همزن می‌ریزید و آنها را با همدیگر بهم می‌زنید. این رویه خامه‌ای زیباست و چندان هم شیرین نیست.

این کاپ کیکها به خوبی در یخچال عمل می‌آیند و در سرما یا دمای اتاق طعم دلپذیری دارند بنابراین شما می‌توانید آنها را تا ۳ روز در یخچال نگه دارید و سپس مستقیما پس از خارج کردن از یخچال آنها را مصرف کنید. این کاپ کیکها در این چند روز کاملا نرم و رویه آنها نیز خیلی لطیف باقی می‌ماند.

طرز تهیه کاپ کیک نارنجی کدو

مواد لازم برای کاپ کیک کدو

کاپ کیک کدو

  • ۲ پیمانه (۲۵۰ گرم) آرد همه کاره
  • ۱ و ۱/۲ پیمانه (۳۰۰ گرم) شکر دانه درشت
  • ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ۱ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ۲ قاشق چایخوری پودر دارچین
  • ۳ تخم مرغ بزرگ دمای اتاق
  • ۱ پیمانه روغن زیتون یا روغن گیاهی
  • ۱ شیشه یا ۴۲۵ گرم پوره کدو

مواد لازم برای رویه خامه‌ای

کاپ کیک نارنجی

  • ۱ و ۱/۲ بسته پنیر خامه‌ای در دمای اتاق
  • ۳/۴ پیمانه (۱۲ قاشق غذاخوری) کره در دمای اتاق
  • ۲ پیمانه (۲۵۰ گرم) شکر پودر شده
  • ۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل

وسایل مورد نیاز

  • قالب ۲۴ تایی کاپ کیک
  • اسکوپ خامه
  • قالب کاغذی کاپ کیک نارنجی رنگ
  • ترافل رنگی ریز
  • آب نبات کدویی
  • ماسوره ستاره‌ای
  • قیف خامه‌ای بزرگ

مراحل تهیه کاپ کیک کدو

کاپ کیک کدو

  1. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. قالب ۲۴ تایی کاپ کیک را کاغذ بگذارید.
  2. در یک کاسه متوسط، مواد خشک را ترکیب کنید: ۲ پیمانه آرد، ۱ و ۱/۲ پیمانه شکر دانه درشت، ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر، ۱ قاشق چایخوری جوش شیرین و ۲ قاشق چایخوری دارچین.
  3. در یک کاسه با اندازه متوسط، مواد تر را با هم مخلوط کنید: ۴۲۵ گرم پوره کدو، ۱ پیمانه روغن، ۳ عدد تخم مرغ بزرگ. این مواد را بهم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و تمامی روغن به خوبی در آن مخلوط شود و هیچ بخش قابل مشاهده‌ای در آن دیده نشود.
  4. مواد خشک و مرطوب را با هم خوب بهم بزنید تا کاملا لطیف شوند. مواد کاپ کیک را به طور مساوی در ۲۴ بخش قالب بریزید، حدود ۲/۳ هر قالب پر شود. در ۳۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ تا ۲۲ دقیقه بپزید یا تا زمانی که اگر یک خلال دندان را در مرکز آن فرو کنید تمیز بیرون آید. کاپ کیکها را پس از خارج کردن به مدت ۱۰ دقیقه روی توری شیرینی پزی بگذارید تا خنک شوند و به دمای اتاق برسند.

طرز تهیه رویه خامه‌ای کاپ کیک کدو

کاپ کیک کدو

  1. همه مواد خامه‌ای را در کاسه مخلوط کن بریزید. روی سرعت متوسط رو به پایین خوب بهم بزنید تا شکر در آن به طور کامل ترکیب شود. در صورت نیاز با اسپاتول مواد را از کناره‌های کاسه به پایین آن برانید. آن را در قیف خامه بزرگ با ماسوره ستاره‌ای بزرگ بریزید و روی کاپ کیک بریزید. آن را در یخچال بگذارید تا آماده سرو شود.

نکات مهم پخت کاپ کیک نارنجی

کاپ کیک کدو

برای اندازه گیری دقیق آرد (بدون پیمانه آشپزی) آرد را درون یک پیمانه اندازه گیری معمولی با قاشق ریخته و سطح آن را صاف کنید.

برای تزئین روی خامه از ترافلهای رنگی ریز و گرد استفاده کنید. سعی کنید از رنگهای زرد و نارنجی برای ایجاد یک طرح پاییزی استفاده کنید.

این کاپ کیک به هیچ عنوان مزه کدو نخواهد داد چون کدو مزه خاصی ندارد و فقط بی مزه است اما کاپ کیک کدو خوشمزه و زیباست ضمن اینکه رنگ نارنجی کدو را نیز دارد.


ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: natashakitchen

آخرین بروز رسانی در: 11 جولای 2022| نویسنده: هالث