جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
روشهای پخت پاستا

پخت پاستا و ۸ اشتباه که اغلب ما انجام می‌دهیم و آموزش شیوه صحیح پخت آن

پاستا به علت سرعت در پخت یکی از غذاهای محبوب در اغلب خانه‌هاست اما آیا می‌دانید اغلب شما با اشتباهاتی در پخت پاستا باعث می‌شوید که نتیجه مطلوبی به دست نیاید؟ برای این کار ما از کارشناسان دعوت کردیم تا اشتباهات ما را متذکر شوند و ترفندهایی را برای پخت صحیح پاستا به ما یاد بدهند. این ترفندهای کارشناسان آشپزی نه تنها باعث می‌شود که پاستا را به شیوه‌ای صحیح بپزید بلکه به این پرسش قدیمی پاسخ خواهد داد که آیا باید یک رشته ماکارونی را روی در قابلمه بگذاریم یا نه؟

کارشناسان پخت پاستاروشهای پخت پاستا

پاستا به نظر غذای راحتی می‌آید البته به جز زمانی که صرف پخت آن می‌شود. خب شما نمک را در آب می‌ریزید، رشته‌های پخته شده را در آبکش خالی می‌کنید، درسته؟ خب بر سر پخت پاستا و شیوه صحیح آن بحث و جدل فراوان است. بنابراین ما از دو کارشناس جهانی پاستا مشورت گرفته‌ایم: شرآشپز کارمین دی جیوانی از رستوران عمه جِیک در نیویورک و گلن رولنیک از رستوران کارمین. این دو می‌خواهند یکبار و برای همیشه شیوه درست پخت پاستا را به ما یاد بدهند. پس با آنها همراه می‌شویم.

شما به آب، نمک اضافه نمی‌کنیدروشهای پخت پاستا

سرآشپز دی جیووانی: قطعا بله، شما باید به آب نمک اضافه کنید.

سرآشپز رولنیک: بله باید یک قاشق نمک به هر گالون آب اضافه کرد.

نمک اضافه شده به آب مزه پاستا را بهتر می‌کند اما اگر یک رژیم غذایی کم سدیم را دنبال می‌کنید، اضافه کردن نمک به آب را کنار بگذارید و اجازه بدهید که هر کس خودش موقع سرو به غذا، نمک اضافه کند. ریختن نمک در آب باعث می‌شود که ترکیب شیمیایی آب عوض شود و آب سریعتر به جوش بیاید از این رو بهتر است که نمک در همان ابتدا که آب سرد است، اضافه شود.

مقدار زیادی روغن مایع در آب می‌ریزیدروشهای پخت پاستا

دی جیووانی: روغن لازم نیست.

رولنیک: نه روغن پاستا را چسبناک خواهد کرد.

با وجود اینکه همه فکر می‌کنند که اضافه کردن روغن به پاستا خیلی مهم است اما تقریبا تمام سرآشپزهای مشهور با استفاده نکردن از آن موافق هستند. این موضوع دلایل علمی نیز دارد، وقتی که شما به آب روغن اضافه می‌کنید روغن اصلا جذب پاستا نشده و تاثیری روی چسبیدن آن ندارد در عوض باعث می‌شود که پاستا دیرتر بپزد. برای اینکه از چسبیدن پاستا جلوگیری کنید در همان ابتدای ریختن پاستا در قابلمه، با یک چنگال آنها را بهم بزنید و از هم باز کنید. همچنین خرد کردن پاستا و در هم ریختن آنها قبل از ریختن در قابلمه، مانع از چسبیدن آنها به هم شوید.

آب پاستای پخته را به طور کامل خالی می‌کنیدروشهای صحیح پخت پاستا

سرآشپز دی جیووانی: نه این کار را نکنید، آب پاستا بافت ابریشمی به سس شما اضافه خواهد کرد.

سرآشپز رولنیک: فقط از طریق آبکش، آن را خالی کنید.

یکی از کاربران توئیتر پیشنهاد کرد که برای تخلیه آب پاستا بهتر است که صافی را در قابلمه بگذارید به جای اینکه آبکش را در سینک بگذارید و قابلمه را روی آن خالی کنید.

شما پاستای پخته را می‌شوریدروشهای درست پخت پاستا

سرآشپز دی جیووانی: جواب من یک نه قاطع است. من این سوال را از همه می‌پرسم. این اشتباه بزرگی است که آن را می‌شورید. نشاسته یک بافت مخملی به سس شما اضافه می‌کند.

سرآشپز رولنیک: نه به هیچ وجه

مساله این است که شما با شستن پاستا و دور ریختن نشاسته اضافی باعث می‌شوید که سس به پاستا نچسبد.

مقداری از آب پاستا را برای سس کنار می‌گذاریدروشهای پخت پاستا

سرآشپز دی جیووانی: اگر سس شما خیلی غلیظ باشد، بله مشکلی نیست. در غیر اینصورت، پاستا مقدار آب اضافی که موقع تخلیه روی خود حفظ کرده برای سس کافی است.

سرآشپز رولنیک: نه سس باید بدون نیاز به رقیق کردن طعم دار باشد.

برخی از سرآشپزها احساس می‌کنند که افزودن مقداری از آب به سس به اتصال پاستا با سس کمک خواهد. شما می‌توانید این روش را امتحان کرده و ببینید که کدام بهتر است.

فقط از پاستای خشک استفاده می‌کنیدروشهای پخت پاستا

سرآشپز جیووانی: پاستای بسته بندی شده (خشک) برای سالاد خوب است، در عوض همیشه از پاستای تازه استفاده کنید. این مثل تفاوت روز و شب است.

سرآشپز رولنیک: شما می‌توانید در صورت در دسترس بودن، از پاستای تازه استفاده کنید اما بلافاصله پس از آبکش کردن مصرف کنید. پاستای خشک یک کم بهتر می‌نشیند.

پاستای اضافه را فریز می‌کنیدروشهای پخت پاستا

سرآشپز دی جیووانی: اگر پاستای تازه را فریز کنید خیلی خوب است اما هرگز آن را برای پخت، یخ زدایی نکنید. اگر پاستا را مستقیما از حالت فریز درون آب گرم ببرید، شما هرگز متوجه تغییری نخواهید شد اما وقتی که ابتدا آن را دیفراست (یخ زدایی) می‌کنید، فقط آن را خراب می‌کنید. کریستالهای آب در خمیر موجب می‌شوند که پاستا چسبناک شود.

سرآشپز رولنیک: این کار را انجام ندهید.

یک رشته پاستای پخته را روی دیوار آشپزخانه می‌گذارید تا ببینید پخته یا نهروشهای پخت پاستا

دی جیووانی: نه مگر اینکه شما دوست داشته باشید بعد از اینکار آشپزخانه را تمیز کنید.

رولنیک: نه. بهترین کار این است که آن را بچشید و به بافت آن توجه کنید.

البته ما اغلب این کار را با انداختن یک رشته ماکارونی روی در قابلمه انجام می‌دهیم که واقعا نیازی به آن نیست.

توصیه‌های سرآشپز رولنیک برای پخت پاستاروشهای پخت پاستا

  • ابتدا آب سرد بردارید و مقدار زیادی از آن نیاز است. شما به سه و نیم لیتر آب برای نیم کیلو پاستا نیاز دارید.
  • بگذارید آب به جوش بیاید، سپس یک قاشق غذاخوری نمک به ازای آن سه و نیم لیتر آب اضافه کنید.
  • پاستا را به آب اضافه کنید اما در قابلمه را نگذارید- تا زمانی که پاستا نپخته درب آن را نگذارید.
  • پاستا را تا زمانی که کمی به دندان بیاید، بپزید، پاستا باید بافت خود را حفظ کند.
  • پاستا را درون صاف خالی کنید اما آن را نشویید. بلافاصله باید سرو شود.
  • برای مواد پاستا، آن را زیاد با سس غرق نکنید شما باید در حدی به آن سس بزنید که موقع خوردن طعم داشته باشد.

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: ریدرز دایجست

دیدگاه ها 0
2000
  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

دو روش جدید که در درمان آکنه‌ها بسیار موثر هستند
دو روش جدید که در درمان آکنه‌ها بسیار موثر هستند
30
این رفتارها و عادات بد روی پوست شما اثر منفی می‌گذارند
این رفتارها و عادات بد روی پوست شما اثر منفی می‌گذارند
155
این هفت روغن طبیعی بیماری رزاسه را درمان می‌کنند
این هفت روغن طبیعی بیماری رزاسه را به خوبی درمان می‌کنند
118
اگر چشمان بادامی شکل دارید به این روش آرایش کنید
اگر چشمان بادامی شکل دارید آن‌ها را به این روش آرایش کنید
280
خطاهای رایج در به کار بردن کانسیلر که تازه کارها مرتکب می‌شوند
خطاهای رایج در به کار بردن کانسیلر که تازه کارها مرتکب می‌شوند
465
با این روش‌های طبیعی و موثر، رشد موها را افزایش دهید
با این روش‌های طبیعی و موثر، رشد موها را افزایش دهید
429

مقالات سلامت

درد لاله گوش
درد لاله گوش (غضروف گوش بیرونی): علتها، علائم و درمان
229
علائم دیابت در مردان با 9 علامت مهم
علائم دیابت در مردان با ۹ علامت مهم که باید مورد توجه قرار بگیرند
296
معرفی داروی زولادکس
داروی زولادکس و معرفی مکانیسم عمل و ویژگی های کاربردی این دارو
262
خوابی بهتر با 13 راز
خوابی بهتر با ۱۳ رازی که پزشکان می‌خواهند شما هم بدانید
279
سیستیت بینابینی یا سندرم مثانه دردناک (IC)؛ علتها، علائم و درمان
سیستیت بینابینی یا سندرم مثانه دردناک (IC)؛ علتها، علائم و درمان
180
علل ریزش مو در زنان
ریزش مو در زنان چه عللی دارد، روشهای تشخیص و درمان آن چگونه است؟
358

مقالات آشپزی

حلوای لبو
حلوای لبو ؛ گرمابخش شیرین سرمای زمستان با گزینه‌های وگان
118
یک صبحانه کامل
شش خوراکی طلایی برای یک صبحانه کامل
248
انواع کباب
خوشمزه‌ترین انواع کباب در دنیا که طعمی به یاد ماندنی دارند
213
طرز تهیه پای سیب
طرز تهیه پای سیب کلاسیک بصورت تصویری و انواع روشهای نگهداری و تزئین
289
طرز تهیه کیک کدو
طرز تهیه کیک کدو ساده با تزئین خامه‌ای به صورت تصویری
676
طرز تهیه سس انچیلادا قرمز و انچیلادای مرغ مکزیکی
طرز تهیه سس انچیلادا قرمز و انچیلادای مرغ مکزیکی
605

مقالات تغذیه

غذاهای مناسب فشار خون بالا و مواد غذایی مضر
غذاهای مناسب فشار خون بالا و مواد غذایی مضری که باید حذف شوند
114
پاکسازی روده بزرگ
پاکسازی روده بزرگ با بهترین غذاها و آنهایی که باید اجتناب کرد
503
غذاهایی برای جوانی پوست
۱۳ غذایی که بطور مستقیم بر جوانی پوست اثر گذار هستند
130
فواید لیزین یا ال-لیزین
لیزین یا ال-لیزین چه نقشی در سلامت بدن دارد، منابع آن چیست؟
265
رژیم غذایی دش (DASH)
راهنمای کامل رژیم غذایی دش (DASH) برای افراد مبتلا به فشار خون بالا
153
افزایش پلاکت خون
افزایش پلاکت خون به طور طبیعی و با تغذیه مناسب
547