طرز تهیه نیمرو پفکی
جدیدترین صبحانه نمایش داده شده در اینستاگرام، نیمرو پفکی یا همان نیمروی ابری است. سفیده کاملا هم زده شده با زردهی زیبایی در وسط آن، نمای جدیدی به نمای سنتی و قدیمی نیمرو داده و لذت جدیدی فراهم کرده است تا بدن پخش شدن زرده در غذا، به آن ضربه زده، بازش کنید و همچنان به عنوان قسمتی زیبا و درخشان در میان بشقاب، باقی بماند.
نیمرو پفکی غذایی بسیار آسان و راحت است و تنها سختی آن، جدا کردن سفید از زده است که در انتها، شیوه جدا کردن زرده تخم مرغ از سفیده آن را به شما آموزش خواهیم داد. ما در این مقاله، ساده ترین شکل پختن نیمروی ابری را به شما نشان خواهیم داد، ولی با سلیقه خود میتوانید از بیکن و سبزیجات ساده در کنار آن استفاده کنید یا پنیر پارمیزان (پارمیسان) به غذا اضافه نمائید. با مجله قرمز همراه باشید تا طرز تهیه آن را بیاموزید.
مواد لازم برای تهیه نیمرو پفکی
- ۴ عدد تخم مرغ
- مقدار بسیار اندکی نمک (تقریباً یک شانزدهم قاشق چای خوری)
- یک سوم فنجان پنیر رنده شده پارمیسان
- ۱ قاشق غذاخوری پیازچه خورد شده ( اختیاری )
* مواد بالا برای ۴ سرو کافی است.
طرز تهیه نیمرو پفکی (نیمروی ابری)
فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (تقریباً ۲۰۴ درجه سلسیوس) روشن کنید. سپس زده را طوری از سفیده جدا کنید که زرده آسیبی نبیند (روش آن در انتهای مقاله ذکر شده است). زردهها را در کاسه کوچکی قرار دهید و سفیدهها را در کاسه بزرگی بریزید. سفیدهها را آنقدر با هم زن، هم بزنید تا کاملاً کف کند و دور همزن، به شکل قله بالا بیاید. باید هنگامی که کاسه را برعکس میگیرید، سفیدهها از کاسه جدا نشود. سپس مقداری نمک (یک شانزدهم قاشق چای خوری) به آن اضافه کنید.
نکته مهم در این قسمت، آن است که برای بهتر شدن سفیده، در هنگام هم زدن آن دقت کنید که حتماً کاسهی شما تمیز باشد و هیچ چاشنی داخل سفیده نریزید زیرا سفیده را میبرد و حتماً پس از سفت شدن سفیده، نمک را اضافه کنید نه قبل از آن.
اکنون در کف لیست فر، فویل قرار دهید و روی آن کمی روغن بمالید. حال سفیدهها را با قاشق، در چهار سمت مجزا بریزید و کمتر از نصف آن را نگه دارید. سپس به مدت پنج دقیقه، بگذارید سفیدهها در فر بپزند تا زمانی که کمی رنگ بگیرند. آنگاه سفیدهها را بیرون آورده و با احتیاط، زردهها را برداشته و در مرکز هر کدام از سفیدهها قرار دهید. باقی مانده سفیده ها را دور زردهها بریزید و مجدد در فر قرار دهید تا زمانی که زردهها به حد مطلوب پخت برسد. تقریباً ۳ دقیقه برای زرده شل و تا هشت دقیقه برای زرده کاملاً سفت زمان نیاز دارید. سپس میتوانید چاشنی مورد نظر (مثلاً پیازچه و فلفل) را به نیمرو پفکی بزنید و سرو کنید.
تکنیک جدا کردن سفیده تخم مرغ از زرده
تکنیکی بسیار ساده و مفید برای جدا کردن زرده از سفیده تخم مرغ بدون آسیب دیدن زرده برای تهیهی نیمرو پفکی این است که تخم مرغ را داخل یک بشقاب بشکنید. سپس بطری خالی آب معدنی را برداشته، به بدنه بطری فشار وارد کنید، سپس به زردهی تخم مرغ نزدیک کرده و فشاری که به بطری وارد میکردید را قطع کنید تا بطری حالت عادی در دستان شما داشته باشد. میبینید که به راحتی، زرده بدون آسیب دیدن به داخل بطری مکیده میشود.
حقایق تغذیهای نیمرو پفکی
(ارزش غذایی زیر برای یک سرو (۱ نیمرو پفکی) است)
- کالری: ۹۷ کالری
- چربی کل: ۶ گرم
- چربی اشباع شده: ۳ گرم
- چربی اشباع نشده مونو: ۰ گرم
- کلسترول: ۱۹۲ میلی گرم
- سدیوم: ۱۵۹ میلی گرم
- کربوهیدرات: ۱ گرم
- فیبر رژیمی: ۰ گرم
- قند: ۰ گرم
- پروتئین: ۹ گرم
- پتاسیوم: ۰ میلی گرم
- آهن: ۴%
- ویتامین A: 6%
- ویتامین C: 0%
- کلسیوم: ۱۰%
آیا تاکنون از این دستور برای تهیهی نیمرو پفکی (نیمروی ابری) استفاده کردهاید؟ تجربیات خود را با بخش آشپزی مجله قرمز به اشتراک بگذارید.
ترجمه اختصاصی مجله قرمز از MyFitnessPal’s Recipes
منبع: myfitnesspal