جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۲۵ بهمن ۱۳۹۶
  • ۰۹:۰۰
  • 1,911
مرنگ قارچی

مرنگ قارچی شکل برای تزئین انواع کیک و دسر

مرنگ قارچی یکی از شکلهای جالب مرنگ است که بیشتر جنبه تزئین برای کیکهای خاصی مثل کیک تنه درخت و یا کوکی‌های کریسمس دارد. کوکی مرنگ قارچی شکل به دلیل اینکه برای خشک شدن در فر مقداری زمان بر است اما درست کردن آنها آسان است. و برای اینکه راحتتر باشید بهتر است که چند روز قبل از درست کردن کیک آنها را آماده کنید.قارچ مرنگی

نیازی نیست که آنها کاملا بی نقص باشند. اگر کمی ناقص باشند بهتر است چون قارچها شکلهای خاص خود را دارند و این باعث می‌شود که ظاهری طبیعی‌تر داشته باشند. این دستورالعمل حدودا ۳۰ تا ۳۵ قارچ به شما می‌دهد. از آنجایی که هر دستورالعمل مربوط به مرنگ بهتر است که مرنگها در طی یک روز خشک بهتر درست می‌شوند تا زمانی که هوا مرطوب است. همچنین کرم تارتار هم خیلی مهم است چون این ماده سفیده‌های تخم مرغ را تثبیت می‌کند و باعث می‌شود تا کوکی‌ها توخالی نباشند. آنها بدون کرم تارتار به همان شکل مناسب در نمی‌آیند. کرم تارتار یک ماده ارزان قیمت است که تغییر چشمگیری در دستورالعمل مرنگ ایجاد می‌کند.

مرنگ قارچی برای دکورسازی کیک

مواد لازم برای مرنگ قارچیمرنگ قارچی

۲ عدد سفیده تخم مرغ بزرگ، در دمای اتاق (ابتدا ۱۵ دقیقه آنها را در آب گرم قرار دهید)

۱/۲ پیمانه شکر سفید

۱/۸ قاشق چایخوری نمک

۱/۸ قاشق چایخوری کرم تارتار

۱/۴ پیمانه شکلات چیپسی نیمه شیرین، ذوب شده

وسایل مورد نیاز درست کردن مرنگ قارچی

یک سینی کلوچه بزرگ

کاغذ مخصوص فر

قیف خامه با ماسوره ساده بزرگ (یا استفاده از یک کیسه زیپ لاک بزرگ و سوراخ کردن گوشه آن)

طرز تهیه مرنگ قارچی شکل

آماده کردن فر: فر را با حرارت ۹۰ درجه سانتی‌گراد یا ۲۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. یک سینی فر مخصوص کلوچه را با یک کاغذ مخصوص فر بپوشانید.

  1. دو عدد سفیده تخم مرغ، ۱/۲ پیمانه شکر، ۱/۸ قاشق چایخوری نمک و ۱/۸ قاشق چایخوری کرم تارتار را در کاسه همزن بریزید، قطعه همزن را متصل کرده و روی سرعت بالا به مدت ۷ دقیقه یا تا زمانی که حسابی پف کرده و نوارهای سفید روی آن تشکیل شود به هم زدن ادامه دهید (سرد بودن سفیده تخم مرغ باعث افزایش زمان پف کردن خواهد شد).طرز تهیه مرنگ
  2. مواد مرنگ را به یک قیف با دهانه ۳/۸ اینچ انتقال دهید و روی سینی کلوچه به صورت چند ردیف دایره بگذارید ( اینچ فضا میان دایره‌ها بگذارید). کلاهک قارچها باید شبیه به شکلاتهای اشکی بزرک باشد (حدود ۱ و نیم اینچ قطر داشته باشند) با چرخاندن قیف، می‌توانید سطح آنها را به صورت یکدست درآورید. اگر به دنبال مرنگ قارچی یکسان و بی نقص هستید می‌توانید با نوک انگشت مرطوب روی آنها را صاف و هموار کنید. ساقه‌های قارچ باید حالت اشکی باریک و بلند داشته باشند (قطر ۳/۴ اینچ در ته) و نوک آنها تیز باشد. اگر کمی منحنی باشد باعث می‌شود فرم خاصی به قارچ بدهد اما اگر زیاد منحنی باشد مواد مرنگ ریزش می‌کند.مرنگ قارچی
  3. آنها را به مدت ۱ ساعت و نیم در دمای ۹۰ درجه سانتی‌گراد یا ۲۰۰ درجه فارنهایت بپزید. مرنگها موقع درست شدن باید به راحتی از کاغذ روغنی جدا شوند. آنها را از فر درآورید و کاغذ فر را از توی سینی خارج کنید. بگذارید روی کاغذ و در دمای اتاق بمانند تا به طور کامل خنک شوند. نکته: وقتی که آنها را از فر خارج می‌کنید از بیرون حالت ترد و از داخل کمی شبیه به مارشمالو هستند اما موقع خنک شدن سفت خواهند شد.طرز تهیه مرنگ قارچی
  4. برای سر هم کردن مرنگ قارچی، مقداری پودر کاکائو روی کلاهک قارچها و ساقه‌ها بپاشید. اگر دوست دارید می‌توانید پودر را با انگشتانتان روی قارچها بریزید تا ظاهر قارچها به صورت طبیعی خاک آلود به نظر برسد. اگر پودر کاکائو را قبل از سر هم کردن قطعات قارچ بریزید، راحت تر است. نوک یک چاقوی نوک تیز کوچک وسط هر کلاهک قارچ را سوراخ کنید تا حدی که گودی آن به اندازه‌ای باشد که ساقه قارچ درون آن جا بگیرد. دهانه سوراخ را بیش از حد باز نکنید.قارچ‌های دکوراتیو
  5. حالا شکلات را ذوب کنید، آن را در یک کیسه زیپ لاک بریزید، یک سوراخ کوچک در گوشه کیسه ایجاد کنید و به آرامی شکلات ذوب شده را در سوراخهای ایجاد شده در کلاهک قارچ مرنگی بریزید. ساقه‌های قارچ را درون حفره کلاهک فرو کنید و قارچها را به صورت سر و ته بگذارید تا زمانی که شکلات کاملا سفت شده و شکل قارچ تثبیت شود. به آرامی مرنگ قارچی را برداشته و در ظرفی در دار و در کابینت آشپزخانه یا کمد برای چند روز نگه دارید. نگهداری مرنگ قارچی باید در دمای اتاق باشد بنابراین هرگز آنها را در یخچال قرار ندهید.  شیرینی قارچی

مرنگ قارچی

شما می‌توانید از این قارچ‌های دکوراتیو برای تزئین انواع کیک و شیرینی به خصوص کیک تنه درخت و یا کیک کریسمس استفاده کنید.

مرنگ قارچی

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: natashakitchen

دیدگاه ها 0
Subscribe
اعلام کردن به
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

مقالات زیبایی

اوره برای پوست
فواید اوره برای پوست؛ آیا می‌دانستید اوره هم لایه‌بردار است و هم مرطوب‌کننده؟
127
راقبت پس از فیلر لب
بهترین روشهای مراقبت پس از فیلر لب
155
آزلائیک اسید
آزلائیک اسید (Azelaic Acid) چیست و چگونه آکنه را درمان می‌کند؟
180
پودر ویتامین سی
آیا می‌توانیم پودر ویتامین سی را روی پوست صورتمان استفاده کنیم؟
316
شوینده صورت
برای انتخاب بهترین شوینده صورت به چه نکاتی توجه کنم؟
232
ضد لک شیرین بیان
بهترین محصولات ضد لک حاوی شیرین بیان را بشناسید
344

مقالات سلامت

لیکن پلان
لیکن پلان از انواع و علائم تا علتها و درمانهای مختلف
78
سوختگی درجه سه
سوختگی درجه سه و آنچه باید راجع به آن بدانید
111
میگرن کودکان
میگرن کودکان چه علائمی دارد و روشهای درمان آن چیست؟
88
چای رازیانه
خواص عالی چای رازیانه برای سلامتی از رفع بی خوابی تا دردهای پریودی
88
درمان قطعی تنبلی تخمدان
آیا قرص ضد بارداری درمان قطعی تنبلی تخمدان و اختلالات هورمونی زنان است؟
65
علل مشکل در دفع مدفوع
علل مشکل در دفع مدفوع و آنچه که باید انجام دهید
179

مقالات آشپزی

نان هندی خانگی
نان هندی خانگی ساده و آسان بدون نیاز به فر
67
ترافل شکلاتی
ترافل شکلاتی خوشمزه تقدیم به آنهایی که دوستشان داریم
49
گرام ماسالا
طرز تهیه ادویه گرام ماسالا در خانه با عطری عالی برای انواع غذاها
89
سس مایونز گیاهی
سس مایونز گیاهی و رژیمی برای آنها که به سلامتی خود اهمیت می‌دهند
273
اشترودل سیب اصل اتریشی
اشترودل سیب اصل اتریشی را به بهترین روش در خانه درست کنیم
367
کیک شکلاتی گیاهی
کیک شکلاتی گیاهی و بدون گلوتن با دستورالعملی آسان
751

مقالات تغذیه

چای رازیانه
خواص عالی چای رازیانه برای سلامتی از رفع بی خوابی تا دردهای پریودی
88
تنظیم هورمونی
چطور از گلوکومتر برای تنظیم هورمونی و لاغری استفاده کنیم؟    
74
مکمل لاغری
مکمل لاغری چیست و آیا واقعا در کاهش وزن تاثیر دارد؟
85
گوشت ارگانیک
گوشت ارگانیک و گوشت غیرارگانیک چه تفاوت‌هایی دارند؟
71
میان وعده نیمه شب
۱۱ میان وعده نیمه شب که واقعا سالم و قابل توصیه هستند
192
معرفی شاه توت
شاه توت و حقایقی جالب در مورد این میوه محبوب و مفید
115