جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۸ تیر ۱۳۹۸
  • ۱۹:۳۰
  • 468
مافین کدو سبز

مافین کدو سبز یک مافین خوشمزه و عالی برای عصرهای تابستانی

مافین کدو سبز یک مافین غذایی سبزیجات نیست بلکه یک شیرینی با کدو سبز تابستانی است. این مافین به همان خوشمزگی مافینهای میوه‌ای مثل مافین موز است. شما برای درست کردن این مافین کار سختی ندارید، فقط کافی ست کدو را رنده کنید و با سایر مواد مخلوط کنید.

مافین کدو سبز یکی از مافینهای خوشمزه و متنوع است که با یک سبزی تابستانی (صیفی) درست می‌شود. مافین کدو سبز به شکلهای مختلفی درست می‌شود. مافین کدو سبز شکلاتی یا با شکلات چیپسی یا گاهی هم علاوه بر کدو سبز، سبزیجات دیگری همچون هویج هم به آن اضافه می‌شود. برای ایجاد تعادل در طعمها و دادن یک مزه ترش و شیرین به آن مقداری زغال اخته هم به آن اضافه می‌شود که البته استفاده از آن اختیاری است اما طعم فوق العاده‌ای ایجاد می‌کند. شما برای دادن طعم به آن انتخابهای متنوعی خواهید داشت. می‌توانید ادویه پای کدو استفاده کنید یا کمی پودر کاکائو برای ایجاد رنگی تیره و شکلاتی. همانند کاپ کیک کدو تنبل در اینجا هم از کره استفاده شده تا بیشتر بافتی کیک مانند و لطیف داشته باشد تا مافین.مافین کدو سبز

مواد لازم

  • کدو سبز: ۲ پیمانه (۱ عدد کدو سبز بزرگ)
  • کره: ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم)
  • شکر سفید: ۱ پیمانه
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • آرد نان: ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • جوش شیرین: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک: ۱ قاشق چایخوری
  • اسانس وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • روغن تخم کتان: ۱/۲ قاشق چایخوری (اختیاری و برای افزودن امگا۳ به مافین)
  • زغال اخته خشک شده: ۱/۲ پیمانهمافین کدو سبز

طرز تهیه مافین کدو سبز

  1. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب مافین ۱۲ تایی را کاغذ بگیرید یا با اسپری آشپزی چرب کنید.
  2. در کاسه همزن برقی یا کاسه‌ای مناسب برای مخلوط کردن، کره و شکر را با همزن بزنید تا به صورت کرم در آید.مافین کدو سبز
  3. کدو سبز را با پوست رنده کرده و آن را فشرده کنید تا آب اضافی آن خارج شود. ۲ عدد تخم مرغ را که کمی زده‌ایم به مخلوط اضافه می‌کنیم. سپس کدوی آب گرفته را داخل کاسه می‌ریزیم.مافین کدو سبز
  4. در کاسه‌ای جداگانه، ۱ و ۱/۲ پیمانه آرد، ۱ قاشق چایخوری جوش شیرین، ۱/۲ قاشق چایخوری نمک را ریخته و با ویسک دستی با هم مخلوط کنید تا با هم یکدست شوند.مافین کدو سبز
  5. مخلوط آردی را به مخلوط کره و تخم مرغ اضافه کنید و با هم هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.مافین کدو سبز
  6. سپس ۱/۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل و ۱/۲ قاشق چایخوری روغن تخم کتان (در صورت استفاده) داخل کاسه بریزید. سر آخر هم ۱/۲ پیمانه زغال اخته خشک را اضافه کنید. مخلوط را با هم ترکیب کنید. خمیر باید غلیظ باشد.مافین کدو سبز
  7. خمیر را با استفاده از اسکوپ بستنی داخل قالب مافین بگذارید. هر کدام از آنها باید تقریبا تا بالا پر شوند. می‌توان از قالبهای مافین سیلیکونی نیز استفاده کرد.مافین کدو سبز
  8. قالب مافین را در فر بگذارید. اجازه دهید به مدت ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که وقتی خلال دندان در آن فرو می‌کنید تمیز بیرون بیاید. مافین کدو سبز
  9. بعد از این زمان، قالب مافین را روی توری شیرینی پزی بگذارید و چند دقیقه اجازه دهید تا خنک شود، سپس مافینها را خارج کنید. برای نگهداری مافین باقی مانده آنها را در ظرفی دردار گذاشته و نگهداری کنید. این مافین را می‌توان هم به عنوان صبحانه و هم عصرانه استفاده کرد. مافین کدو سبز
ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز منبع: natasha'skitchen

دیدگاه ها 0
2000
  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

روغن میوه نسترن
روغن میوه نسترن (رزهیپ) چه فوایدی دارد، روشهای استفاده از آن چیست؟
154
سبک جدید کانتور
با سبک جدید کانتور کردن در سال ۲۰۱۹ آشنا شوید
1,274
ترفندهای آرایش چشم
ترفندهای آرایش چشم برای خانم‌هایی که چشمان گود دارند
1,471
براش های آرایشی خود را به این روش تمیز کنید و بشویید
براش های آرایشی خود را به این روش تمیز کنید و بشویید
628
کوتیکول خشک ناخن‌ها را به این روش درمان و برطرف کنید
کوتیکول خشک ناخن‌ها را به این روش درمان و برطرف کنید
1,053
برای داشتن مژه های زیبا و طبیعی این ترفندها را به کار ببرید
برای داشتن مژه های زیبا و طبیعی این ترفندها را به کار ببرید
2,897

مقالات سلامت

جوش واژن
جوش واژن چه علتی دارد، روشهای پیشگیری و درمان آن چیست؟
81
داروی پراکسی پکسول
داروی پرامی پکسول (Pramipexol) و نگاهی به ویژگی های آن
135
روغن میوه نسترن
روغن میوه نسترن (رزهیپ) چه فوایدی دارد، روشهای استفاده از آن چیست؟
154
ناراحتی گوارشی و نگاهی به تعاریف این ناخوشی درگیر کننده بدن
151
گلوکونات روی
گلوکونات روی و نگاهی کامل به ویژگی های این مکمل غذایی
173
بیماری آشالازی
بیماری آشالازی و نگاهی جامعه به تعاریف و خصوصیات این بیماری
247

مقالات آشپزی

خوشمزه ترین دسرها برای مهمانی
طرز تهیه چهار دسر خیلی خوشمزه برای مهمانی‌ها
152
سالاد هلو
سالاد هلو با مرغ کبابی و سس مخصوص عسلی
339
مافین کدو سبز
مافین کدو سبز یک مافین خوشمزه و عالی برای عصرهای تابستانی
468
نان چاودار دانمارکی
طرز تهیه نان چاودار دانمارکی (RugbrØd) به صورت مرحله به مرحله
359
کلوچه جو دوسر
کلوچه جو دوسر با کشمش و گردو و طعم دارچین
656
کیک شکلاتی بدون آرد
کیک شکلاتی بدون آرد و بدون گلوتن و آموزش گاناش شکلات
723

مقالات تغذیه

دستگاه گوارش
 ارتباط اشتها و باکتری‌های دستگاه گوارش 
22
گلوکونات روی
گلوکونات روی و نگاهی کامل به ویژگی های این مکمل غذایی
173
معرفی فلفل دلمه‌ای
فلفل دلمه‌ای و نگاهی به اثر این ماده غذایی پر طرفدار بر سلامت انسان
355
غذاهای نامناسبی که متخصصان قلب هرگز به آنها لب نمی‌زنند
غذاهای نامناسبی که متخصصان قلب هرگز به آنها لب نمی‌زنند
641
خواص دانه رازیانه
دانه رازیانه و نگاهی گذرا به فواید پرشمار این ماده غذایی مفید
919
خواص گندم سیاه
خواص گندم سیاه برای سلامتی و روشهای استفاده از آن
186