جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۲۰ فروردین ۱۳۹۸
  • ۱۲:۱۷
  • 574
مافین موزی با شکلات چیپسی

مافین موزی با شکلات چیپسی؛ عصرانه‌ای نرم و لطیف

مافین موزی با شکلات چیپسی یک مافین نرم و لطیف است که برای اوقات عصرگاهی که دلتان یک خلوت کوچک همراه با چای گرم میخواهد انتخابی مناسب است. مافین موزی و شکلات چیپسی با همدیگر یک ترکیب عالی می‌سازند که در عین حال که طعم و شیرینی موز را در خود دارد با شکلات ذوب شونده همراه شده است و این برای کسانی خوب است که هم عاشق شکلات هستند و هم دوست ندارند از موز جدا شوند.

شکلات چیپسی یکی از شکلاتهای همه کاره است که در بسیاری از دستورات شیرینی و کیک کاربرد دارد. شکلات چیپسی از نوع درشت که بیشتر در قنادیهای بزرگ و معتبر پیدا می‌شود. این نوع شکلات به دلیل خواص خود که ذوب شونده و در عین حال حفظ کننده شکل است در اکثر نقاط جهان محبوب است.

موزهایی مورد استفاده در این دستور همانند نان موزی که قبلا به شما آموزش دادیم از نوع موزهای خالدار و سیاه هستند. موز خالدار و سیاه بسیار شیرینتر از موزهای خوش ظاهر است به همین دلیل در اکثر دستورهای مربوط به شیرینیها و نانهای موزی از این نوع استفاده می‌شود. همچنین کاربرد بسیار خوبی برای موزهای مانده در یخچال و سیاه شده است که قابل گذاشتن جلوی مهمان نیستند.

یک نکته در مورد شکلات چیپسیمافین موزی با شکلات چیپسی

شکلات چیپسی در چند نوع وجود دارد که سه نوع شکلاتی کامل، دو رنگ و شیری بیشتر در بازار موجود است. انواع رنگی و میوه‌ای خارجی هستند و کمتر می‌توانید آنها را پیدا کنید. موقع خرید به اندازه آنها دقت کنید. شکلاتهای چیپسی مورد نظر ما با گرما به راحتی ذوب نمی‌شوند و اندازه آنها کوچک نیست.

آیا می‌توان شکلات چیپسی را حذف کرد؟

اگر اهل شکلات نیستید و یا شکلات چیپسی در دسترس شما نیست می‌توانید آن را از دستور حذف کنید تا یک مافین موزی ساده داشته باشید. موزها خودشان به تنهایی مزه عالی دارند. همچنین می‌توانید مقداری مساوی از گردوی خرد شده برشته یا مقداری کشمش را جایگزین شکلات چیپسی کنید.

موز یخ زده چطور استمافین موزی با شکلات چیپسی

اگر چند موز خالدار دارید و قصد استفاده از آنها را در حال حاضر ندارید می‌توانید آنها را داخل کیسه زیپ لاک انداخته و در فریزر برای استفاده‌های بعدی نگهداری کنید. قبل از اضافه کردن موز یخ زده به دستور، بگذارید به طور کامل سرمای آنها گرفته شده و نرم شوند یا یک شب تا صبح در یخچال نگه دارید. موزهای یخ زده رطوبت بیشتری را آزاد می‌کنند بنابراین جدا کردن پوست آنها دشوارتر است، بهتر است آنها را با یک حوله آشپزخانه خشک کنید.

طرز تهیه مافین موزی با شکلات چیپسی

مواد لازممافین موزی با شکلات چیپسی

۱/۲ پیمانه کره (۸ قاشق غذاخوری)، نرم شده

۲/۳ پیمانه شکر سفید

۲ عدد تخم مرغ بزرگ هم دمای محیط

۳ عدد موز سیاه شده و خالدار، با چنگال له شود.

۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل

۱ و ۱/۲ پیمانه آرد همه کاره

۱ قاشق چایخوری جوش شیرین

۱/۲ قاشق چایخوری نمک

۱ پیمانه شکلات چیپسی نیمه شیرین

دستورالعمل

فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سلسیوس) گرم کنید و یک قالب مافین ۱۲ تایی را کاغذ بگیرید.

در یک کاسه بزرگ، ۸ قاشق غذاخوری کره نرم شده را با ۲/۳ پیمانه شکر بزنید تا به شکل کرم درآید. ۲ عدد تخم مرغ را کمی زده و مخلوط کنید سپس به مخلوط اضافه کنید.

۳ عدد موز له شده و ۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که مخلوط و یکدست شوند.

در یک کاسه جداگانه، مواد خشک را با هم بزنید: یک و نیم پیمانه آرد، ۱ قاشق چایخوری جوش شیرین و ۱/۲ قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید. مواد خشک را به داخل مواد مرطوب اضافه کنید و بهم بزنید تا خوب مخلوط شوند.مافین موزی با شکلات چیپسی

۳/۴ پیمانه شکلات چیپسی را داخل مخلوط بریزید. خمیر را به ۱۲ قسمت تقسیم کنید و داخل هر کدام از کاغذهای قالب مافین بریزید و ۱/۴ پیمانه باقیمانده شکلات چیپسی را روی خمیر داخل قالبها بریزید به طوری که به صورت یکسان روی آنها شکلاتی باشد. مافینها را در طبقه وسط قرار داده و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید یا تا زمانی که روی آنها طلایی شود. یک خلال دندان را در مافین فرو کرده اگر تمیز بیرون بیاید یعنی مافین آماده است. هیچ چیز بهتر از دیدن این شیرینهای تپلی داغ نیست، نوش جان!مافین موزی با شکلات چیپسی

ترفندهایی برای داشتن یک مافین موزی بهتر

در اینجا سه نکته مهم برای بدست آودن یک مافین موزی نرم و لطیف به شما ارائه می‌شود:

  • استفاده از موز خالدار یا سیاه: موزهای زرد به سختی له می‌شوند و خوب با سایر مواد خمیر مخلوط نمی‌شوند.
  • مقدار کره را کم نکنید: از آنجایی که هیچ مایعی (مثل شیر یا آب) در این دستور استفاده نشده، کره نرم شده برای نرمی و لطافت خمیر لازم است بنابراین کره را نه حذف کنید و نه کم کنید.
  • زمان پخت طولانی نشود: برای داشتن یک مافین نرم بعد از ۲۵ دقیقه گذشت زمان در فر یک خلال دندان را در یکی از مافینها فرو کنید در صورتی که مقداری خمیر روی خلال بود پخت را ادامه دهید در غیر اینصورت از فر خارج کنید. پخت طولانی به شما یک سری نان خشک سنگی تحویل می‌دهد که مورد علاقه هیچکس نیست.
  • جوش شیرین یا بیکینگ پودر: یکی از تفاوتهای مافین با کاپ کیک در همینجاست یعنی استفاده از جوش شیرین به جای بیکینگ پودر. برای کیکهای مرطوب معمولا از جوش شیرین استفاده می‌شود چون بخش زیادی از رطوبت در زمانی کوتاه از کیک خارج می‌شود به همین دلیل شما رویه مافینها را ترک خورده می‌بینید.من معمولا از جوش شیرین استفاده نمی‌کنم مگر اینکه مجبور باشم. شما می‌توانید نیمی از جوش شیرین را با بیکینگ پودر جایگزین کنید البته امتحان آن با خودتان است.

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: natasha'skitchen

دیدگاه ها 0
2000
  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

ضرورت و اهمیت استفاده از کرم مرطوب کننده برای تمام انواع پوست
نقش کلیدی مرطوب کننده ها در روتین مراقبت پوستی
713
روغن نارگیل
آیا روغن نارگیل برای پوست و بیماری‌های پوستی مفید است؟
1,007
روغن میوه نسترن
روغن میوه نسترن (رزهیپ) چه فوایدی دارد، روشهای استفاده از آن چیست؟
2,957
سبک جدید کانتور
با سبک جدید کانتور کردن در سال ۲۰۱۹ آشنا شوید
2,902
ترفندهای آرایش چشم
ترفندهای آرایش چشم برای خانم‌هایی که چشمان گود دارند
3,907
براش های آرایشی خود را به این روش تمیز کنید و بشویید
براش های آرایشی خود را به این روش تمیز کنید و بشویید
1,454

مقالات سلامت

قانقاریای فورنیه
قانقاریای فورنیه (گانگرن فورنیه)، علل، علائم، تشخیص و درمان
284
نگاهی به داروی پروپوفول
داروی پروپوفول و معرفی مکانیسم اثر و نکات طلایی در مصرف آن
210
سندرم شوگرن
سندرم شوگرن ؛ علتها، علائم، تشخیص، انواع روشهای درمان و تغذیه مخصوص
391
داروی سینمت و نگاهی جامع به اثرات و نحوه عملکرد این دارو
473
رالوکسیفن
داروی رالوکسیفن و نگاهی به ویژگی های اساسی این دارو
389
تست ALT
تست ALT یا SGPT آزمایش خون؛ مقدار نرمال و درمان وضعیت غیر نرمال
822

مقالات آشپزی

موس شکلات
بهترین موس شکلات با طعمی عالی و بافتی لطیف
139
رولت کدو حلوایی
رولت کدو حلوایی با طعم و رنگی عالی برای مهمانی‌های گرم زمستانه
280
کاری مرغ
طرز تهیه خورش کاری مرغ به دو روش و شرح کامل ادویه مخصوص
502
مافین کدو
مافین کدو حلوایی با رنگ زیبا برای صبح‌های سرد زمستان
560
مواد غذایی برای صبحانه
۴ دسته بندی ضروری از مواد غذایی برای داشتن صبحانه سالم
407
نان سیب زمینی
طرز تهیه نان سیب زمینی نرم و لطیف مرحله به مرحله
679

مقالات تغذیه

تغذیه در سفر
آنچه باید درباره تغذیه در سفر بدانیم
116
خرما
۵ خاصیت اثبات شده مصرف خرما که بدون شک باید با آن‌ها آشنا شد
104
بهترین و بدترین رژیم غذایی برای قلب
بهترین و بدترین رژیم غذایی برای قلب و عروق کدام هستند؟
208
خواص لبو
خواص لبو (ریشه چغندر) و عوارض آن بر پایه تحقیقات علمی و روشهای استفاده
217
معرفی خواص مولیبدنوم
خواص مولیبدنوم و معرفی چند مورد شگفت انگیز از این خواص
694
میوه پوملو
میوه پوملو (گریپ فروت چینی) و معرفی فواید شگفت انگیز مصرف آن
622