جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۲۰ فروردین ۱۳۹۸
  • ۱۲:۱۷
  • 1,133
مافین موزی با شکلات چیپسی

مافین موزی با شکلات چیپسی؛ عصرانه‌ای نرم و لطیف

مافین موزی با شکلات چیپسی یک مافین نرم و لطیف است که برای اوقات عصرگاهی که دلتان یک خلوت کوچک همراه با چای گرم میخواهد انتخابی مناسب است. مافین موزی و شکلات چیپسی با همدیگر یک ترکیب عالی می‌سازند که در عین حال که طعم و شیرینی موز را در خود دارد با شکلات ذوب شونده همراه شده است و این برای کسانی خوب است که هم عاشق شکلات هستند و هم دوست ندارند از موز جدا شوند.

شکلات چیپسی یکی از شکلاتهای همه کاره است که در بسیاری از دستورات شیرینی و کیک کاربرد دارد. شکلات چیپسی از نوع درشت که بیشتر در قنادیهای بزرگ و معتبر پیدا می‌شود. این نوع شکلات به دلیل خواص خود که ذوب شونده و در عین حال حفظ کننده شکل است در اکثر نقاط جهان محبوب است.

موزهایی مورد استفاده در این دستور همانند نان موزی که قبلا به شما آموزش دادیم از نوع موزهای خالدار و سیاه هستند. موز خالدار و سیاه بسیار شیرینتر از موزهای خوش ظاهر است به همین دلیل در اکثر دستورهای مربوط به شیرینیها و نانهای موزی از این نوع استفاده می‌شود. همچنین کاربرد بسیار خوبی برای موزهای مانده در یخچال و سیاه شده است که قابل گذاشتن جلوی مهمان نیستند.

یک نکته در مورد شکلات چیپسیمافین موزی با شکلات چیپسی

شکلات چیپسی در چند نوع وجود دارد که سه نوع شکلاتی کامل، دو رنگ و شیری بیشتر در بازار موجود است. انواع رنگی و میوه‌ای خارجی هستند و کمتر می‌توانید آنها را پیدا کنید. موقع خرید به اندازه آنها دقت کنید. شکلاتهای چیپسی مورد نظر ما با گرما به راحتی ذوب نمی‌شوند و اندازه آنها کوچک نیست.

آیا می‌توان شکلات چیپسی را حذف کرد؟

اگر اهل شکلات نیستید و یا شکلات چیپسی در دسترس شما نیست می‌توانید آن را از دستور حذف کنید تا یک مافین موزی ساده داشته باشید. موزها خودشان به تنهایی مزه عالی دارند. همچنین می‌توانید مقداری مساوی از گردوی خرد شده برشته یا مقداری کشمش را جایگزین شکلات چیپسی کنید.

موز یخ زده چطور استمافین موزی با شکلات چیپسی

اگر چند موز خالدار دارید و قصد استفاده از آنها را در حال حاضر ندارید می‌توانید آنها را داخل کیسه زیپ لاک انداخته و در فریزر برای استفاده‌های بعدی نگهداری کنید. قبل از اضافه کردن موز یخ زده به دستور، بگذارید به طور کامل سرمای آنها گرفته شده و نرم شوند یا یک شب تا صبح در یخچال نگه دارید. موزهای یخ زده رطوبت بیشتری را آزاد می‌کنند بنابراین جدا کردن پوست آنها دشوارتر است، بهتر است آنها را با یک حوله آشپزخانه خشک کنید.

طرز تهیه مافین موزی با شکلات چیپسی

مواد لازممافین موزی با شکلات چیپسی

۱/۲ پیمانه کره (۸ قاشق غذاخوری)، نرم شده

۲/۳ پیمانه شکر سفید

۲ عدد تخم مرغ بزرگ هم دمای محیط

۳ عدد موز سیاه شده و خالدار، با چنگال له شود.

۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل

۱ و ۱/۲ پیمانه آرد همه کاره

۱ قاشق چایخوری جوش شیرین

۱/۲ قاشق چایخوری نمک

۱ پیمانه شکلات چیپسی نیمه شیرین

دستورالعمل

فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سلسیوس) گرم کنید و یک قالب مافین ۱۲ تایی را کاغذ بگیرید.

در یک کاسه بزرگ، ۸ قاشق غذاخوری کره نرم شده را با ۲/۳ پیمانه شکر بزنید تا به شکل کرم درآید. ۲ عدد تخم مرغ را کمی زده و مخلوط کنید سپس به مخلوط اضافه کنید.

۳ عدد موز له شده و ۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که مخلوط و یکدست شوند.

در یک کاسه جداگانه، مواد خشک را با هم بزنید: یک و نیم پیمانه آرد، ۱ قاشق چایخوری جوش شیرین و ۱/۲ قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید. مواد خشک را به داخل مواد مرطوب اضافه کنید و بهم بزنید تا خوب مخلوط شوند.مافین موزی با شکلات چیپسی

۳/۴ پیمانه شکلات چیپسی را داخل مخلوط بریزید. خمیر را به ۱۲ قسمت تقسیم کنید و داخل هر کدام از کاغذهای قالب مافین بریزید و ۱/۴ پیمانه باقیمانده شکلات چیپسی را روی خمیر داخل قالبها بریزید به طوری که به صورت یکسان روی آنها شکلاتی باشد. مافینها را در طبقه وسط قرار داده و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید یا تا زمانی که روی آنها طلایی شود. یک خلال دندان را در مافین فرو کرده اگر تمیز بیرون بیاید یعنی مافین آماده است. هیچ چیز بهتر از دیدن این شیرینهای تپلی داغ نیست، نوش جان!مافین موزی با شکلات چیپسی

ترفندهایی برای داشتن یک مافین موزی بهتر

در اینجا سه نکته مهم برای بدست آودن یک مافین موزی نرم و لطیف به شما ارائه می‌شود:

  • استفاده از موز خالدار یا سیاه: موزهای زرد به سختی له می‌شوند و خوب با سایر مواد خمیر مخلوط نمی‌شوند.
  • مقدار کره را کم نکنید: از آنجایی که هیچ مایعی (مثل شیر یا آب) در این دستور استفاده نشده، کره نرم شده برای نرمی و لطافت خمیر لازم است بنابراین کره را نه حذف کنید و نه کم کنید.
  • زمان پخت طولانی نشود: برای داشتن یک مافین نرم بعد از ۲۵ دقیقه گذشت زمان در فر یک خلال دندان را در یکی از مافینها فرو کنید در صورتی که مقداری خمیر روی خلال بود پخت را ادامه دهید در غیر اینصورت از فر خارج کنید. پخت طولانی به شما یک سری نان خشک سنگی تحویل می‌دهد که مورد علاقه هیچکس نیست.
  • جوش شیرین یا بیکینگ پودر: یکی از تفاوتهای مافین با کاپ کیک در همینجاست یعنی استفاده از جوش شیرین به جای بیکینگ پودر. برای کیکهای مرطوب معمولا از جوش شیرین استفاده می‌شود چون بخش زیادی از رطوبت در زمانی کوتاه از کیک خارج می‌شود به همین دلیل شما رویه مافینها را ترک خورده می‌بینید.من معمولا از جوش شیرین استفاده نمی‌کنم مگر اینکه مجبور باشم. شما می‌توانید نیمی از جوش شیرین را با بیکینگ پودر جایگزین کنید البته امتحان آن با خودتان است.

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: natasha’skitchen

دیدگاه ها 0
Subscribe
اعلام کردن به
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

مقالات زیبایی

درمان لک صورت
درمان لک صورت؛ راهنمای علمی درمان لک به همراه معرفی بهترین محصولات
8
اوره برای پوست
فواید اوره برای پوست؛ آیا می‌دانستید اوره هم لایه‌بردار است و هم مرطوب‌کننده؟
568
راقبت پس از فیلر لب
بهترین روشهای مراقبت پس از فیلر لب
305
آزلائیک اسید
آزلائیک اسید (Azelaic Acid) چیست و چگونه آکنه را درمان می‌کند؟
310
پودر ویتامین سی
آیا می‌توانیم پودر ویتامین سی را روی پوست صورتمان استفاده کنیم؟
776
شوینده صورت
برای انتخاب بهترین شوینده صورت به چه نکاتی توجه کنم؟
322

مقالات سلامت

حساسیت به هیستامین
حساسیت به هیستامین (histamine intolerance) چیست و چه دلایلی دارد؟
121
آزمایش CRP چیست؟
آزمایش CRP یا همان پروتئین واکنشی C چیست و چه کاربرد تشخیصی دارد؟
247
نگاهی به داروی سیمتیکون
داروی سیمتیکون و نگاهی جامع به کارکردهای این دارو
135
اختلال پیکا
اختلال پیکا موردی برای بیماران با عادات غذایی عجیب
115
گرفتگی عضله
گرفتگی عضله دردناک اما قابل رفع به روشهایی آسان
239
واكسن سينوفارم
واکسن سینوفارم ؛ میزان اثربخشی طبق داده‌های علمی و پاسخ به پرسش‌ها در مورد آن
337

مقالات آشپزی

نان هندی خانگی
نان هندی خانگی ساده و آسان بدون نیاز به فر
419
ترافل شکلاتی
ترافل شکلاتی خوشمزه تقدیم به آنهایی که دوستشان داریم
143
گرام ماسالا
طرز تهیه ادویه گرام ماسالا در خانه با عطری عالی برای انواع غذاها
199
سس مایونز گیاهی
سس مایونز گیاهی و رژیمی برای آنها که به سلامتی خود اهمیت می‌دهند
482
اشترودل سیب اصل اتریشی
اشترودل سیب اصل اتریشی را به بهترین روش در خانه درست کنیم
529
کیک شکلاتی گیاهی
کیک شکلاتی گیاهی و بدون گلوتن با دستورالعملی آسان
970

مقالات تغذیه

چای رازیانه
خواص عالی چای رازیانه برای سلامتی از رفع بی خوابی تا دردهای پریودی
203
تنظیم هورمونی
چطور از گلوکومتر برای تنظیم هورمونی و لاغری استفاده کنیم؟    
122
مکمل لاغری
مکمل لاغری چیست و آیا واقعا در کاهش وزن تاثیر دارد؟
111
گوشت ارگانیک
گوشت ارگانیک و گوشت غیرارگانیک چه تفاوت‌هایی دارند؟
112
میان وعده نیمه شب
۱۱ میان وعده نیمه شب که واقعا سالم و قابل توصیه هستند
363
معرفی شاه توت
شاه توت و حقایقی جالب در مورد این میوه محبوب و مفید
179