جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۱۵ مرداد ۱۳۹۶
  • ۰۰:۲۴
  • 2,028
شیر تخم کتان خانگی تصویری

طرز تهیه شیر تخم کتان به صورت مرحله به مرحله و تصویری

شیر تخم کتان یکی از مقوی‌ترین و در عین حال پرخاصیت ترین شیرهای گیاهی است که به دلیل وجود اسیدهای چرب فراوان فواید سلامتی بسیاری دارد. این شیر برای استفاده در شیرینی‌ها، کیکها یا سوپهای خامه‌ای بسیار عالی است. همچنین می‌تواند پایه اصلی انواع اسموتی‌های میوه‌ای باشد. تنظیم مقدار آب آن می‌تواند در میزان غلظت دلخواه موثر باشد. در صورت تهیه آن با بافت خامه‌ای می‌توان به جای خامه در انواع دستورها استفاده کرد. شیر تخم کتان را می‌توان به هنگام تهیه، با خرما، استویا یا عسل، شیرین کرد. تهیه آن به سادگی دیگر شیرهای گیاهی نیست اما ارزش تلاش کردن را دارد. من آن را با تخم کتان قهوه‌ای رنگ درست کردم، اما شما می‌توانید آن را با نوع طلایی که طعم ملایمتری دارد، درست کنید. بنابراین اگر کلا طعم کتان را دوست ندارید، می‌توانید به جای آن از نمونه طلایی این دانه استفاده کنید.شیر تخم کتان خانگی

یک موضوع شگفت انگیز در مورد شیر کتان این است که بدون فرایند شدن و استفاده ازمواد نگهدارنده که در اغلب مواد غذایی خریداری شده از فروشگاه وجود دارد، درست می‌شود. بنابراین شما دیگر نگران فاسد شدن آن نیستید. به جز این شما می‌توانید در هزینه هایتان صرفه جویی کنید.

طرز تهیه شیر تخم کتان خانگی

مواد تشکیل دهنده

  • ¼ پیمانه تخم کتان خام (پودر نشده)
  • ۶ پیمانه آب
  • ۵ عدد خرمای مغز گرفته
  • ۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل

شیر تخم کتان و مواد تشکیل دهنده آن

دستورالعمل

۱.تخم کتان را در پارچ مخلوط کن بریزید و آب را به آن اضافه کنید. آن را به مدت ۱ دقیقه روی دور بالا مخلوط کنید تا زمانی که بذرها شکسته شوند. شما می توانید در حالی که هنوز قطعات مشخص هستند، کار را خاتمه دهید که در اینصورت تصفیه آن آسانتر می‌شود.

۲. یک کیسه شیر آجیلی یا یک لنگه جوراب شلواری (کاملا نو و ترجیحا شسته باشد) را روی پارچ مخلوط کن بگذارید و به آرامی مخلوط را روی یک کاسه بزرگ خالی کنید.

۳. همه مایع را با دقت و به نرمی فشار دهید تا خارج شود، آن را محکم فشار ندهید تا فیبر دانه در جوراب یا کیسه باقی بماند.

۴. هنگامی که تمام مایع خارج شد. دوباره آن را به پارچ تمیز شده برگردانید و لنگه دوم جوراب را روی آن بگذارید و شیر را توی کاسه خالی کنید.

۵. شیر را دوباره در پارچ مخلوط کن بریزید، در صورت استفاده از خرما، وانیل، چاشنی‌ها و یا مکمل‌ها، آنها را در این مرحله به پارچ اضافه کنید و بخوبی مخلوط کنید تا زمانی که خرما بطور کامل خرد شود. حدود ۲ دقیقه زمان مناسبی است.

۶. با استفاده از قاشق مرباخوری یا قهوه خوری از بالای ظرف، کف شیر را بگیرید

۷. آن را در یک شیشه دردار بریزید. به مدت ۳ تا ۵ روز در یخچال نگهداری کنید. در حالت طبیعی، بخشهای تشکیل دهنده آن از هم جدا خواهد شد بنابراین قبل از مصرف آن را بخوبی تکان دهید.

شیر تخم کتان خانگی

نکات مهم

طعم دهنده‌ها: دارچین، جوز هندی، زنجبیل، ادویه پای کدو حلوایی و یا هر نوع چاشنی دیگری که دوست دارید

افزایش خاصیت: ۶ عدد پودر پروبیوتیک، پودر پروتئین یا پودر پروتئین تخم مرغ اضافه کنید (پیشنهاد می‌کنم پودر پوست تخم مرغ را در صورتی که استفاده می‌کنید در آن بریزید. می‌توانید آن را به هنگام سرو کردن بریزید)

کتان قهوه‌ای یا طلایی هر کدام را که ترجیح می‌دهید استفاده کنید. من از دانه کتان قهوه‌ای استفاده کردم اما نوع طلایی آن عطر و طعم بسیار ملایمی دارد.

می‌توانید از خرما، شیره افرا یا عسل و یا هر نوع شیرین کننده‌ای که دم دست دارید برای شیرین کردن شیر تخم کتان استفاده کنید.

فیبر باقیمانده را دور نریزید، بلکه آن را برای استفاده در کیکها و نانها و دستورهای بدون گلوتن که بعدا به شما آموزش خواهم داد، نگه دارید. این ماده میزان فیبر نان و کیک شما را بالا برده و آن را غنی‌تر می‌کند

آموزش تصویری و مرحله به مرحله شیر تخم کتانرریختن تخم کتان در مخلوط کن

همه مواد را روی میز بگذارید. من از یک جوراب شلواری ارزان قیمت استفاده کردم. شما می‌توانید از آن را برای دفعات بعد درست کردن شیر تخم کتان استفاده کنید، فقط باید چندین بار آن را تمیز کنید.

ریختن آب روی تخم کتان در پارچ مخلوط کن

آب را اضافه کنید و اجازه دهید تا در مخلوط کن به خوبی مخلوط شوند. وقتی قطعات هنوز قابل دیدن هستند، مخلوط کردن را پایان دهید چون در اینصورت جدا کردن آنها از شیر، راحت‌تر خواهد بود.

برش زدن جوراب برای تهیه شیر تخم کتان

قسمت پای جوراب شلواری را برش بزنید. آنها باید حدود ۲ فوت طول داشته باشند.

تصفیه شیر کتان با جوراب شلواری

جوراب شلواری را روی پارچ مخلوط کن بگذارید و مخلوط را در یک کاسه گود بریزید

معلق نگه داشتن جوراب در هوا برای تخلیه شیر کتان

جوراب را در هوا معلق نگه دارید و اجازه دهید تا مایع خارج شود.

فشردن جوراب حاوی شیر کتان

آن را به آرامی فشار دهید

دو بار تصفیه کردن شیر تخم کتان

مخلوط را به مخلوط کن برگردانید و دوباره فرایند تخلیه را با استفاده از لنگه دوم جوراب تکرار کنید

استفاده از شیرین کننده برای شیر تخم کتان

برای سومین بار مخلوط را به پارچ برگردانید، خرما و وانیل را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا بخوبی مخلوط شوند تا زمانی که خرما کاملا خرد شود.

گرفتن کف روی شیر تخم کتان

کف آن را با یک صافی یا یک قاشق از روی سطح بردارید.

آماده شدن نهایی شیر تخم کتان

حالا شیر تخم کتان شما آماده است. از خوردن آن لذت ببرید!

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط گروه آشپزی مجله قرمز

منابع :   allrecipes.com     healthfulpursuit.com    predominantlypaleo.com

دیدگاه ها 0
2000
  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

آرایش به سبک سلنا گومز ستاره محبوب و پرطرفدار
آرایش به سبک سلنا گومز ستاره محبوب و پرطرفدار
378
مدل‌های جدید مو که در سال 2019 محبوب و پرطرفدار هستند
مدل‌های جدید مو که در سال ۲۰۱۹ محبوب و پرطرفدار هستند
378
مهم‌ترین نکات مراقبت پوست برای خانم‌های بالای سی سال
مهم‌ترین نکات مراقبت پوست برای خانم‌های بالای سی سال
402
نکات مهم آرایشی که تنها سلبریتی‌ها از آن‌ها آگاه هستند
نکات مهم آرایشی که تنها سلبریتی‌‌ها از آن‌ها آگاه هستند
510
رنگ‌های زیبای زمستانی برای آرایش ناخن‌های شما در این فصل
رنگ‌های زیبای زمستانی برای آرایش ناخن‌های شما در این فصل
335
با روش‌های جدید مراقبت پوستی در سال 2019 آشنا شوید
با روش‌های جدید مراقبت پوستی در سال ۲۰۱۹ آشنا شوید
475

مقالات سلامت

رفع جوش سرسفید
بهترین روشهای رفع جوش سرسفید چرکی و پیشگیری از آن
60
معرفی داروی کوازپام
داروی کوازپام و نگاهی جامع به تاثیرات و ویژگی های این دارو
75
تست ویتامین D آزمایش خون
تست ویتامین D آزمایش خون؛ مقدار نرمال و علت ضرورت
56
رفع یبوست نوزادان
رفع یبوست نوزادان با بهترین درمانهای خانگی
260
روغن گیاهی تزریقی
طرز تهیه روغن گیاهی تزریقی با گیاهان دارویی به چندین روش متفاوت
154
آلرژی به بادمجان
آلرژی به بادمجان ؛ علائم، درمان و غذاهایی که باید اجتناب کرد
177

مقالات آشپزی

پای لیمو
پای لیمو خوش عطر و بسیار ساده برای مهمانیهای بهاری
43
مرغ سوخاری در فر
مرغ سوخاری در فر با کمترین مقدار روغن و طعم و رنگی عالی
41
شیرینی نخودچی
طرز تهیه شیرینی نخودچی (نان نخودچی) با طعم هل؛ بدون گلوتن و وگان
199
طرز تهیه خورش کوفته کباب (خورش کوفته قلقلی)
طرز تهیه خورش کوفته کباب (خورش کوفته قلقلی)
278
طرز تهیه مربای پرتقال
طرز تهیه مربای پرتقال (مارمالاد پرتقال) به دو روش و شیوه تست غلظت مربا
293
ترافل ولنتاین
ترافل ولنتاین با ۷ نوع مختلف شکری، لیمویی و شکلاتی
219

مقالات تغذیه

روشهای کاهش قند خون
روشهای کاهش قند خون بدون دارو و بررسی باورهای اشتباه بیماران دیابتی
213
عوامل عود بیماری التهاب مفاصل
بیماری التهاب مفاصل و بدترین غذاهای مصرفی برای این بیماری
352
خواص دانه کنجد
خواص دانه کنجد با ۱۵ خاصیت عالی برای سلامتی کل بدن و حتی تیروئید
451
گلو درد و بهترین غذاها در مواجهه با آن
گلو درد و بهترین مواد غذایی برای مصرف در هنگام ابتلای به این عارضه
529
رژیم غذایی قلیایی
رژیم غذایی قلیایی چه فوائدی دارد و غذاهای قلیایی چه هستند؟
231
افزایش تعداد گلبولهای قرمز
افزایش تعداد گلبولهای قرمز با تغذیه و مکمل چگونه ممکن است؟
230