جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۱۵ مرداد ۱۳۹۶
  • ۰۰:۲۴
  • 1,635
شیر تخم کتان خانگی تصویری

طرز تهیه شیر تخم کتان به صورت مرحله به مرحله و تصویری

شیر تخم کتان یکی از مقوی‌ترین و در عین حال پرخاصیت ترین شیرهای گیاهی است که به دلیل وجود اسیدهای چرب فراوان فواید سلامتی بسیاری دارد. این شیر برای استفاده در شیرینی‌ها، کیکها یا سوپهای خامه‌ای بسیار عالی است. همچنین می‌تواند پایه اصلی انواع اسموتی‌های میوه‌ای باشد. تنظیم مقدار آب آن می‌تواند در میزان غلظت دلخواه موثر باشد. در صورت تهیه آن با بافت خامه‌ای می‌توان به جای خامه در انواع دستورها استفاده کرد. شیر تخم کتان را می‌توان به هنگام تهیه، با خرما، استویا یا عسل، شیرین کرد. تهیه آن به سادگی دیگر شیرهای گیاهی نیست اما ارزش تلاش کردن را دارد. من آن را با تخم کتان قهوه‌ای رنگ درست کردم، اما شما می‌توانید آن را با نوع طلایی که طعم ملایمتری دارد، درست کنید. بنابراین اگر کلا طعم کتان را دوست ندارید، می‌توانید به جای آن از نمونه طلایی این دانه استفاده کنید.شیر تخم کتان خانگی

یک موضوع شگفت انگیز در مورد شیر کتان این است که بدون فرایند شدن و استفاده ازمواد نگهدارنده که در اغلب مواد غذایی خریداری شده از فروشگاه وجود دارد، درست می‌شود. بنابراین شما دیگر نگران فاسد شدن آن نیستید. به جز این شما می‌توانید در هزینه هایتان صرفه جویی کنید.

طرز تهیه شیر تخم کتان خانگی

مواد تشکیل دهنده

  • ¼ پیمانه تخم کتان خام (پودر نشده)
  • ۶ پیمانه آب
  • ۵ عدد خرمای مغز گرفته
  • ۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل

شیر تخم کتان و مواد تشکیل دهنده آن

دستورالعمل

۱.تخم کتان را در پارچ مخلوط کن بریزید و آب را به آن اضافه کنید. آن را به مدت ۱ دقیقه روی دور بالا مخلوط کنید تا زمانی که بذرها شکسته شوند. شما می توانید در حالی که هنوز قطعات مشخص هستند، کار را خاتمه دهید که در اینصورت تصفیه آن آسانتر می‌شود.

۲. یک کیسه شیر آجیلی یا یک لنگه جوراب شلواری (کاملا نو و ترجیحا شسته باشد) را روی پارچ مخلوط کن بگذارید و به آرامی مخلوط را روی یک کاسه بزرگ خالی کنید.

۳. همه مایع را با دقت و به نرمی فشار دهید تا خارج شود، آن را محکم فشار ندهید تا فیبر دانه در جوراب یا کیسه باقی بماند.

۴. هنگامی که تمام مایع خارج شد. دوباره آن را به پارچ تمیز شده برگردانید و لنگه دوم جوراب را روی آن بگذارید و شیر را توی کاسه خالی کنید.

۵. شیر را دوباره در پارچ مخلوط کن بریزید، در صورت استفاده از خرما، وانیل، چاشنی‌ها و یا مکمل‌ها، آنها را در این مرحله به پارچ اضافه کنید و بخوبی مخلوط کنید تا زمانی که خرما بطور کامل خرد شود. حدود ۲ دقیقه زمان مناسبی است.

۶. با استفاده از قاشق مرباخوری یا قهوه خوری از بالای ظرف، کف شیر را بگیرید

۷. آن را در یک شیشه دردار بریزید. به مدت ۳ تا ۵ روز در یخچال نگهداری کنید. در حالت طبیعی، بخشهای تشکیل دهنده آن از هم جدا خواهد شد بنابراین قبل از مصرف آن را بخوبی تکان دهید.

شیر تخم کتان خانگی

نکات مهم

طعم دهنده‌ها: دارچین، جوز هندی، زنجبیل، ادویه پای کدو حلوایی و یا هر نوع چاشنی دیگری که دوست دارید

افزایش خاصیت: ۶ عدد پودر پروبیوتیک، پودر پروتئین یا پودر پروتئین تخم مرغ اضافه کنید (پیشنهاد می‌کنم پودر پوست تخم مرغ را در صورتی که استفاده می‌کنید در آن بریزید. می‌توانید آن را به هنگام سرو کردن بریزید)

کتان قهوه‌ای یا طلایی هر کدام را که ترجیح می‌دهید استفاده کنید. من از دانه کتان قهوه‌ای استفاده کردم اما نوع طلایی آن عطر و طعم بسیار ملایمی دارد.

می‌توانید از خرما، شیره افرا یا عسل و یا هر نوع شیرین کننده‌ای که دم دست دارید برای شیرین کردن شیر تخم کتان استفاده کنید.

فیبر باقیمانده را دور نریزید، بلکه آن را برای استفاده در کیکها و نانها و دستورهای بدون گلوتن که بعدا به شما آموزش خواهم داد، نگه دارید. این ماده میزان فیبر نان و کیک شما را بالا برده و آن را غنی‌تر می‌کند

آموزش تصویری و مرحله به مرحله شیر تخم کتانرریختن تخم کتان در مخلوط کن

همه مواد را روی میز بگذارید. من از یک جوراب شلواری ارزان قیمت استفاده کردم. شما می‌توانید از آن را برای دفعات بعد درست کردن شیر تخم کتان استفاده کنید، فقط باید چندین بار آن را تمیز کنید.

ریختن آب روی تخم کتان در پارچ مخلوط کن

آب را اضافه کنید و اجازه دهید تا در مخلوط کن به خوبی مخلوط شوند. وقتی قطعات هنوز قابل دیدن هستند، مخلوط کردن را پایان دهید چون در اینصورت جدا کردن آنها از شیر، راحت‌تر خواهد بود.

برش زدن جوراب برای تهیه شیر تخم کتان

قسمت پای جوراب شلواری را برش بزنید. آنها باید حدود ۲ فوت طول داشته باشند.

تصفیه شیر کتان با جوراب شلواری

جوراب شلواری را روی پارچ مخلوط کن بگذارید و مخلوط را در یک کاسه گود بریزید

معلق نگه داشتن جوراب در هوا برای تخلیه شیر کتان

جوراب را در هوا معلق نگه دارید و اجازه دهید تا مایع خارج شود.

فشردن جوراب حاوی شیر کتان

آن را به آرامی فشار دهید

دو بار تصفیه کردن شیر تخم کتان

مخلوط را به مخلوط کن برگردانید و دوباره فرایند تخلیه را با استفاده از لنگه دوم جوراب تکرار کنید

استفاده از شیرین کننده برای شیر تخم کتان

برای سومین بار مخلوط را به پارچ برگردانید، خرما و وانیل را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا بخوبی مخلوط شوند تا زمانی که خرما کاملا خرد شود.

گرفتن کف روی شیر تخم کتان

کف آن را با یک صافی یا یک قاشق از روی سطح بردارید.

آماده شدن نهایی شیر تخم کتان

حالا شیر تخم کتان شما آماده است. از خوردن آن لذت ببرید!

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط گروه آشپزی مجله قرمز

منابع :   allrecipes.com     healthfulpursuit.com    predominantlypaleo.com

دیدگاه ها 0
2000
  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

رنگ‌های شاد لاک برای آرایش و زیبایی ناخن‌های شما
رنگ‌های شاد لاک و انرژی بخش برای آرایش ناخن‌های شما
112
دو روش جدید که در درمان آکنه‌ها بسیار موثر هستند
دو روش جدید که در درمان آکنه‌ها بسیار موثر هستند
145
این رفتارها و عادات بد روی پوست شما اثر منفی می‌گذارند
این رفتارها و عادات بد روی پوست شما اثر منفی می‌گذارند
199
این هفت روغن طبیعی بیماری رزاسه را درمان می‌کنند
این هفت روغن طبیعی بیماری رزاسه را به خوبی درمان می‌کنند
136
اگر چشمان بادامی شکل دارید به این روش آرایش کنید
اگر چشمان بادامی شکل دارید آن‌ها را به این روش آرایش کنید
348
خطاهای رایج در به کار بردن کانسیلر که تازه کارها مرتکب می‌شوند
خطاهای رایج در به کار بردن کانسیلر که تازه کارها مرتکب می‌شوند
541

مقالات سلامت

درد لاله گوش
درد لاله گوش (غضروف گوش بیرونی): علتها، علائم و درمان
380
علائم دیابت در مردان با 9 علامت مهم
علائم دیابت در مردان با ۹ علامت مهم که باید مورد توجه قرار بگیرند
342
معرفی داروی زولادکس
داروی زولادکس و معرفی مکانیسم عمل و ویژگی های کاربردی این دارو
319
خوابی بهتر با 13 راز
خوابی بهتر با ۱۳ رازی که پزشکان می‌خواهند شما هم بدانید
327
سیستیت بینابینی یا سندرم مثانه دردناک (IC)؛ علتها، علائم و درمان
سیستیت بینابینی یا سندرم مثانه دردناک (IC)؛ علتها، علائم و درمان
203
علل ریزش مو در زنان
ریزش مو در زنان چه عللی دارد، روشهای تشخیص و درمان آن چگونه است؟
412

مقالات آشپزی

حلوای لبو
حلوای لبو ؛ گرمابخش شیرین سرمای زمستان با گزینه‌های وگان
137
یک صبحانه کامل
شش خوراکی طلایی برای یک صبحانه کامل
288
انواع کباب
خوشمزه‌ترین انواع کباب در دنیا که طعمی به یاد ماندنی دارند
245
طرز تهیه پای سیب
طرز تهیه پای سیب کلاسیک بصورت تصویری و انواع روشهای نگهداری و تزئین
307
طرز تهیه کیک کدو
طرز تهیه کیک کدو ساده با تزئین خامه‌ای به صورت تصویری
693
طرز تهیه سس انچیلادا قرمز و انچیلادای مرغ مکزیکی
طرز تهیه سس انچیلادا قرمز و انچیلادای مرغ مکزیکی
617

مقالات تغذیه

افزایش تعداد گلبولهای قرمز
افزایش تعداد گلبولهای قرمز با تغذیه و مکمل چگونه ممکن است؟
65
غذاهای مناسب فشار خون بالا و مواد غذایی مضر
غذاهای مناسب فشار خون بالا و مواد غذایی مضری که باید حذف شوند
122
پاکسازی روده بزرگ
پاکسازی روده بزرگ با بهترین غذاها و آنهایی که باید اجتناب کرد
515
غذاهایی برای جوانی پوست
۱۳ غذایی که بطور مستقیم بر جوانی پوست اثر گذار هستند
139
فواید لیزین یا ال-لیزین
لیزین یا ال-لیزین چه نقشی در سلامت بدن دارد، منابع آن چیست؟
270
رژیم غذایی دش (DASH)
راهنمای کامل رژیم غذایی دش (DASH) برای افراد مبتلا به فشار خون بالا
162