طرز تهیه سالاد پاستا و سس ایتالیایی
سالاد پاستا با سبزیجات رنگارنگ تابستانی یک سالاد پاستای سبک و خوشمزه است که خبری از مرغ و کالباس و تخم مرغ در آن نیست. شما تنها با استفاده از پاستاهای رنگی و سبزیجات متنوع یک سالاد پاستای رژیمی خواهید داشت که میتوانید آن را همراه با سایر غذاهای خشک سرو کنید.
این سالاد پاستا یکی از آن دستورالعملهای اصلی است که میتوانید همیشه از آن استفاده کنید و بر حسب سلیقه خود مواد آن را کم و یا زیاد کنید. این سالاد پاستا به دلایلی چند خوشمزه و شگفت انگیز است و یک روش میانبر هم برای سس سالاد دارد که کار ما را راحت کرده است و آن هم استفاده از سس ایتالیایی است بنابراین کل کاری که شما باید انجام بدهید این است که پاستا را بپزید، سبزیجات را خرد کنید و آنها را مخلوط کرده و سس بزنید.
بغل بشقابی تابستانی عالی
ما هم اکنون در تابستان به سر میبریم. تابستان فصل غذاهای سرد و نوشیدنیهای خنک است. میتوانید یک روز قبل آن را درست کنید و آن را در یخچال گذاشته تا کاملا سرد باشد. البته من بخاطر سرعت بیشتر معمولا آن را موقع مصرف درست میکنم.
و یادمان نرود که دلیل اصلی که این سالاد پاستا برای تابستان عالی ست وجود سبزیجات رنگارنگ و بعضی از میوههایی ست که به آن رنگ و زیبایی داده است.
این راه حلی عالی برای استفاده از میوهها و سبزیجاتی ست که در تابستان به وفور یافت میشود به خصوص که اگر اهل شهرهای کوچک و روستا باشید که در آن سبزیجات تازه مستقیما از تولید به مصرف میرسد.
مواد لازم تهیه سالاد پاستا
- ۱ بسته پاستا تورینی سه رنگ (پاستا پیچ پیچی)
- ۱ بسته کوچک گوجه خوشهای، دو نصف شده
- ۱ و ½ پیمانه خیار سبز ورقه شده و چهار قسمت شده
- ۱ و ½ پیمانه بروکلی ریز خرد شده
- ۱ پیمانه فلفل دلمهای زرد نگینی خرد شده
- ۱ پیمانه زیتون ورقه شده
- ¾ پیمانه بیبی هویج
- ½ پیمانه پیاز نگینی خرد شده
- ½ پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
- ۱ و ½ پیمانه سس سالاد ایتالیایی (میتوانید سس ایتالیایی بیژن را از فروشگاه تهیه کنید)
طرز تهیه سالاد پاستای خوشمزه
ابتدا یک قابلمه بزرگ را آب ریخته، آن را روی گاز بگذارید تا آب بجوش بیاید. پاستای رنگی را در آن ریخته و طبق دستورالعمل روی بسته آن را بپزید. پس از پخته شدن پاستا آن را در آبکش ریخته و زیر آب سرد قرار دهید.
وقتی که پاستا در حال پختن است، سبزیجات را به شکل زیر خرد کنید. مجموع سبزیجات با هم یک ترکیب رنگی زیبا درست خواهد کرد.
سبزیجات خرد شده و پارمزان را در یک کاسه بزرگ بریزید و با هم مخلوط کنید. سس ایتالیایی را روی سبزیجات و پنیر بریزید و بهم بزنید تا همه سبزیجات به صورت یکسان به سس آغشته شوند. اگر میخواهید کار خودتان را راحتتر کنید سس را روی سبزیجات پخش کنید سپس بگذارید تا بماند، سس خودش جذب سبزیجات خواهد استفاده کنید و از یک محصول خوب ایرانی لذت ببرید.
شد.
سس سالاد ایتالیایی یک سس خوشمزه و در عین حال ساده است. من در روزهای آینده انواع سس سالاد را به شما آموزش خواهم داد اما تا آن موقع میتوانید از سس ایتالیایی بیژن
پس از مخلوط شدن سس با سبزیجات، پاستا را به سبزیجات اضافه کنید و به آرامی و با یک قاشق چوبی یا سیلیکون بهم بزنید. برای مخلوط کردن مواد سالاد هرگز از ملاقه و قاشق استفاده نکنید چون مواد را له کرده و منظره بدی برای سالاد ایجاد میکند.
سالاد پاستا را همراه چه غذاهایی سرو کنیم
این سالاد پاستا میتواند یک بغل بشقابی عالی برای همراهی با بسیاری از غذاها باشد. شما میتوانید آن را به تنهایی و یا همراه با غذاهای دیگر به خصوص غذاهای خشک سرو کنید.
شما میتوانید سالاد پاستا را همراه با مواد زیر سرو کنید:
- استیک یا جوجه کباب شده
- ماهی سوخاری یا بخارپز
- جوجه سرخ شده
- انواع برگر
- ساندویچ مرغ
- ساندویچ سالاد جوجه
- ساندویچ بوقلمون سرد یا گرم
ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز
منبع: cookingclassy