جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۲۵ مهر ۱۳۹۶
  • ۰۹:۲۰
  • 2,658
دونات پای سیب

دونات پای سیب در فر و بدون روغن

دونات پای سیب یک دونات نرم و خوش طعم است که هر بار گاز زدن به آن لذت بخش است. این دونات‌های شبه کیک با مواد میانی پای سیب هستند و روی آن قند و دارچین ریخته شده است.

اگر چه در اینجا هوا هنوز گرم است و پاییز چندان احساس نمی‌شود اما من از نور ملایم پنجره می‌فهمم که پاییز فصل زیبای من رسیده است. اگر در مکانهای سرد زندگی می‌کنید هیچ بهتر از خوردن یک دونات خوشمزه با یک نوشیدنی داغ شما را سرحال نمی‌آورد. راستش را بخواهید دیدن آن دوناتهای سرخ شده مرا از خوردن دونات پشیمان می‌کند اما واقعا نمی‌توان از دونات گذشت، پس چه باید کرد. خب راه حل ساده است؛ خریدن یک قالب دونات فری و درست کردن آن در فر. درست کردن دونات بدون روغن و در فر بسیار ساده است و حتی بسیار از ساده‌تر از دونات سرخ شده چون نیازی به مصرف آن همه روغن و همچنین زحمت ایستادن پای گاز را ندارد. شما در حدود ۴۰ دقیقه یک کیک سیب و دارچین سریع درست می‌کنید. این دوناتهای فری جوری خوشمزه هستند که من شک دارم که شما صبر کنید تا آنها خنک شوند و همانطور داغ داغ روانه معده می‌شوند.دونات پای سیب

طرز تهیه دونات پای سیب در فر

زما آماده کردن: ۴۰ دقیقه

مواد لازم

مواد میانی پای سیب

۲ عدد سیب گالا (به صورت خرد شده ۱/۴ پیمانه باشد)

۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری کره نمکی

۳ قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای

۱ قاشق چایخوری ادویه پای سیب

۱ قاشق غذاخوری آرد

مواد دونات

۱ و ۱/۲ پیمانه آرد

۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین

۳/۴ پیمانه شکر قهوه‌ای

۲ عدد تخم مرغ

۳/۴ پیمانه دوغ

۳ قاشق غذاخوری کره نمکی ذوب شده

۱ قاشق چایخوری وانیل

۱ قاشق چایخوری ادویه پای سیب

مواد رویه

۱/۴ پیمانه پیمانه شکر دانه درشت

۱ قاشق غذاخوری دارچین

۱ قاشق غذاخوری کره نمکی ذوب شده

دستورالعمل دونات پای سیب در فر
مواد میانی پای سیب
  1. سیبها را پوست بکنید و خرد کنید.
  2. یک قابلمه متوسط را گرم کنید. کره و شکر را در آن بریزید و خوب مخلوط کنید. سیبهای خرد شده را اضافه کنید و سپس ادویه پای سیب. خوب مخلوط کنید. در ماهیتابه را بگذارید و بپزید تا زمانی که سیبها نرم شوند.
  3. درب قابلمه را بردارید و آرد را به آن اضافه کنید. مخلوط کنید و به مدت ۱ دقیقه بپزید. گاز را خاموش کنید.
مواد دونات: طرز تهیه دونات پای سیب
  1. فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و قالب دونات را چرب کنید.
  2. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغها، شکر، دوغ، کره ذوب شده و وانیل را با هم خوب هم بزنید تا زمانی که صاف و یکدست شود.
  3. با مواد خشک مخلوط کنید و بهم بزنید تا زمانی که با هم یکدست شوند.
  4. مخلوط پای سیب را به آن اضافه کنید. و با استفاده از یک قاشق بزرگ مخلوط کنید. (مخلوط نباید رقیق شود).
  5. خمیر را درون یک کیسه پلاستیکی بریزید (شما می‌توانید از یک کیسه پلاستیکی بزرگ استفاده کنید یا خمیر را دو قسمت کنید.
  6. نوک کیسه را ببرید، حدود ۳/۴ اینچ از آن را باز بگذارید.
  7. مواد را درون فنجانهای قالب دونات بریزید، موقع ریختن دستتان را بچرخانید. حواستان باشد که همه جای فنجان را به صورت یکدست خمیر بریزید و مقداری از بالای آن را فضای خالی بگذارید برای پف کردن دونات پای سیب.
  8. در فر گذاشته و در حدود ۱۱ تا ۱۲ دقیقه بگذارید پخته شوند و سپس از فر در آورده روی توری شیرینی پزی بگذارید تا خنک شوند، فقط تا حدی که دوناتها خنک شوندکافی است.
  9. کره را در یک کاسه کوچک ذوب کنید و شکر و دارچین را در یک کاسه با ارتفاع پایین مخلوط کنید.
  10. روی دونات را با کمی کره برس بکشید و در شکر و دارچین فرو ببرید تا روی آن کاملا با این مواد پوشیده شود. دوباره روی توری شیرینی پزی بگذارید و در مورد سایر دوناتها همین کار را انجام دهید.
دونات پای سیب در فر

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: willcookforsmiles.com  

دیدگاه ها 0
2000
  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

ضرورت و اهمیت استفاده از کرم مرطوب کننده برای تمام انواع پوست
نقش کلیدی مرطوب کننده ها در روتین مراقبت پوستی
1,090
روغن نارگیل
آیا روغن نارگیل برای پوست و بیماری‌های پوستی مفید است؟
1,537
روغن میوه نسترن
روغن میوه نسترن (رزهیپ) چه فوایدی دارد، روشهای استفاده از آن چیست؟
5,298
سبک جدید کانتور
با سبک جدید کانتور کردن در سال ۲۰۱۹ آشنا شوید
3,444
ترفندهای آرایش چشم
ترفندهای آرایش چشم برای خانم‌هایی که چشمان گود دارند
4,981
براش های آرایشی خود را به این روش تمیز کنید و بشویید
براش های آرایشی خود را به این روش تمیز کنید و بشویید
1,790

مقالات سلامت

آب آلو
آب آلو و معرفی ۱۱ مورد از فواید شگفت انگیز این نوشیدنی
28
شیوه صحیح پوشیدن ماسک
پوشیدن ماسک به شیوه صحیح و بررسی ۱۱ اشتباه در این مورد
28
رنگ ادرار
رنگ ادرار چگونه از وجود مشکلات سلامتی در بدن خبر می‌دهد
51
معرفی داروی سوتالول
داروی سوتالول و بررسی جامع ویژگی های کارکردی این دارو
67
آسپیراسیون و نمونه برداری مغز استخوان
آسپیراسیون و نمونه برداری مغز استخوان ؛ مقاصد، روشها و خطرات
51
بیماری کاوازاکی
بیماری کاوازاکی ؛ علائم، علتها، تشخیص و درمان
238

مقالات آشپزی

پنیر موزارلا
طرز تهیه پنیر موزارلا تازه و خانگی برای انواع غذاها با همه نکات لازم
66
خواص و طرز تهیه آب استخوان
خواص آب استخوان یا آب قلم و طرز تهیه آن در خانه به بهترین روش
143
نان سفید خانگی
نان سفید خانگی به روشی آسان برای تهیه انواع ساندویچ و اسنک
205
طرز تهیه بامیه در فر
طرز تهیه شیرینی بامیه در فر با چند طعم مختلف و بدون نیاز به سرخ کردن
3,801
بهترین کیک هویج
بهترین کیک هویج که می‌توانید با موادی ساده در خانه درست کنید
602
نان تورتیلا خانگی
نان تورتیلا خانگی با آرد گندم، بدون نیاز به فر و مخمر
1,566

مقالات تغذیه

آب آلو
آب آلو و معرفی ۱۱ مورد از فواید شگفت انگیز این نوشیدنی
28
درمان بیماری خروسک
بیماری خروسک و هشت اسانس برای درمان سرفه های شدید ناشی از این بیماری
145
خواص و طرز تهیه آب استخوان
خواص آب استخوان یا آب قلم و طرز تهیه آن در خانه به بهترین روش
143
آب سیب زمینی
آب سیب زمینی و نگاهی به چندین مورد از خواص این ماده غذایی
132
مقاله اسید فسفریک
اسید فسفریک چیست؟ نگاهی به ویژگی ها و نکات مهم در مواجهه با این ماده
142
تغذیه در سفر
آنچه باید درباره تغذیه در سفر بدانیم
171