جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۲۵ مهر ۱۳۹۶
  • ۰۹:۲۰
  • 3,570
دونات پای سیب

دونات پای سیب در فر و بدون روغن

دونات پای سیب یک دونات نرم و خوش طعم است که هر بار گاز زدن به آن لذت بخش است. این دونات‌های شبه کیک با مواد میانی پای سیب هستند و روی آن قند و دارچین ریخته شده است.

اگر چه در اینجا هوا هنوز گرم است و پاییز چندان احساس نمی‌شود اما من از نور ملایم پنجره می‌فهمم که پاییز فصل زیبای من رسیده است. اگر در مکانهای سرد زندگی می‌کنید هیچ بهتر از خوردن یک دونات خوشمزه با یک نوشیدنی داغ شما را سرحال نمی‌آورد. راستش را بخواهید دیدن آن دوناتهای سرخ شده مرا از خوردن دونات پشیمان می‌کند اما واقعا نمی‌توان از دونات گذشت، پس چه باید کرد. خب راه حل ساده است؛ خریدن یک قالب دونات فری و درست کردن آن در فر. درست کردن دونات بدون روغن و در فر بسیار ساده است و حتی بسیار از ساده‌تر از دونات سرخ شده چون نیازی به مصرف آن همه روغن و همچنین زحمت ایستادن پای گاز را ندارد. شما در حدود ۴۰ دقیقه یک کیک سیب و دارچین سریع درست می‌کنید. این دوناتهای فری جوری خوشمزه هستند که من شک دارم که شما صبر کنید تا آنها خنک شوند و همانطور داغ داغ روانه معده می‌شوند.دونات پای سیب

طرز تهیه دونات پای سیب در فر

زما آماده کردن: ۴۰ دقیقه

مواد لازم

مواد میانی پای سیب

۲ عدد سیب گالا (به صورت خرد شده ۱/۴ پیمانه باشد)

۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری کره نمکی

۳ قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای

۱ قاشق چایخوری ادویه پای سیب

۱ قاشق غذاخوری آرد

مواد دونات

۱ و ۱/۲ پیمانه آرد

۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین

۳/۴ پیمانه شکر قهوه‌ای

۲ عدد تخم مرغ

۳/۴ پیمانه دوغ

۳ قاشق غذاخوری کره نمکی ذوب شده

۱ قاشق چایخوری وانیل

۱ قاشق چایخوری ادویه پای سیب

مواد رویه

۱/۴ پیمانه پیمانه شکر دانه درشت

۱ قاشق غذاخوری دارچین

۱ قاشق غذاخوری کره نمکی ذوب شده

دستورالعمل دونات پای سیب در فر
مواد میانی پای سیب
  1. سیبها را پوست بکنید و خرد کنید.
  2. یک قابلمه متوسط را گرم کنید. کره و شکر را در آن بریزید و خوب مخلوط کنید. سیبهای خرد شده را اضافه کنید و سپس ادویه پای سیب. خوب مخلوط کنید. در ماهیتابه را بگذارید و بپزید تا زمانی که سیبها نرم شوند.
  3. درب قابلمه را بردارید و آرد را به آن اضافه کنید. مخلوط کنید و به مدت ۱ دقیقه بپزید. گاز را خاموش کنید.
مواد دونات: طرز تهیه دونات پای سیب
  1. فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و قالب دونات را چرب کنید.
  2. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغها، شکر، دوغ، کره ذوب شده و وانیل را با هم خوب هم بزنید تا زمانی که صاف و یکدست شود.
  3. با مواد خشک مخلوط کنید و بهم بزنید تا زمانی که با هم یکدست شوند.
  4. مخلوط پای سیب را به آن اضافه کنید. و با استفاده از یک قاشق بزرگ مخلوط کنید. (مخلوط نباید رقیق شود).
  5. خمیر را درون یک کیسه پلاستیکی بریزید (شما می‌توانید از یک کیسه پلاستیکی بزرگ استفاده کنید یا خمیر را دو قسمت کنید.
  6. نوک کیسه را ببرید، حدود ۳/۴ اینچ از آن را باز بگذارید.
  7. مواد را درون فنجانهای قالب دونات بریزید، موقع ریختن دستتان را بچرخانید. حواستان باشد که همه جای فنجان را به صورت یکدست خمیر بریزید و مقداری از بالای آن را فضای خالی بگذارید برای پف کردن دونات پای سیب.
  8. در فر گذاشته و در حدود ۱۱ تا ۱۲ دقیقه بگذارید پخته شوند و سپس از فر در آورده روی توری شیرینی پزی بگذارید تا خنک شوند، فقط تا حدی که دوناتها خنک شوندکافی است.
  9. کره را در یک کاسه کوچک ذوب کنید و شکر و دارچین را در یک کاسه با ارتفاع پایین مخلوط کنید.
  10. روی دونات را با کمی کره برس بکشید و در شکر و دارچین فرو ببرید تا روی آن کاملا با این مواد پوشیده شود. دوباره روی توری شیرینی پزی بگذارید و در مورد سایر دوناتها همین کار را انجام دهید.

دونات پای سیب در فر

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: willcookforsmiles.com

 

دیدگاه ها 0
Subscribe
اعلام کردن به
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

مقالات زیبایی

غذاهای سرشار از کلاژن
غذاهای سرشار از کلاژن که پوست شما را به گذشته خوب می برند
81
لوازم آرایشی
محصولات پیپا انتخابی مناسب در هنگام خرید لوازم آرایشی
145
درمان لک صورت
درمان لک صورت؛ راهنمای علمی درمان لک به همراه معرفی بهترین محصولات
265
اوره برای پوست
فواید اوره برای پوست؛ آیا می‌دانستید اوره هم لایه‌بردار است و هم مرطوب‌کننده؟
1,338
راقبت پس از فیلر لب
بهترین روشهای مراقبت پس از فیلر لب
441
آزلائیک اسید
آزلائیک اسید (Azelaic Acid) چیست و چگونه آکنه را درمان می‌کند؟
433

مقالات سلامت

دیسپلازی معده
دیسپلازی معده چیست، روشهای تشخیص آن چه هستند؟
61
تغذیه سالم
تغذیه سالم فقط به معنی افزایش سبزیجات و کاهش چربی‌ها نیست!
45
جوش زیر پوستی
جوش زیر پوستی را با روشهای ساده در خانه درمان کنیم
248
درد پهلو
درد پهلو چه علتهایی دارد و روشهای درمان هر کدام چیست؟
194
کاتتر ورید مرکزی
کاتتر ورید مرکزی (CVC): انواع و شیوه نصب آن برای بیمار
136
خواب و چاقی
خواب و چاقی؛ تاثیر ریتم شبانه‌روزی بدن بر چاقی وسایر بیماری‌های مزمن
110

مقالات آشپزی

شیر جو دوسر خانگی
طرز تهیه شیر جو دوسر خانگی و انواع روشهای استفاده از آن
118
نان هندی خانگی
نان هندی خانگی ساده و آسان بدون نیاز به فر
635
ترافل شکلاتی
ترافل شکلاتی خوشمزه تقدیم به آنهایی که دوستشان داریم
216
گرام ماسالا
طرز تهیه ادویه گرام ماسالا در خانه با عطری عالی برای انواع غذاها
389
سس مایونز گیاهی
سس مایونز گیاهی و رژیمی برای آنها که به سلامتی خود اهمیت می‌دهند
700
اشترودل سیب اصل اتریشی
اشترودل سیب اصل اتریشی را به بهترین روش در خانه درست کنیم
688

مقالات تغذیه

تغذیه سالم
تغذیه سالم فقط به معنی افزایش سبزیجات و کاهش چربی‌ها نیست!
45
غذاهای سرشار از کلاژن
غذاهای سرشار از کلاژن که پوست شما را به گذشته خوب می برند
81
توت فرنگی
خواص توت فرنگی این دلربای اردیبهشتی؛ میوه ای کم قند و خوش طعم
60
خواب و چاقی
خواب و چاقی؛ تاثیر ریتم شبانه‌روزی بدن بر چاقی وسایر بیماری‌های مزمن
110
چای رازیانه
خواص عالی چای رازیانه برای سلامتی از رفع بی خوابی تا دردهای پریودی
244
تنظیم هورمونی
چطور از گلوکومتر برای تنظیم هورمونی و لاغری استفاده کنیم؟    
153