جدید ترین عناوین خبری امروز
Registering new users is currently not allowed.
  • هالث
  • ۲۵ مهر ۱۳۹۶
  • ۰۹:۲۰
  • 1,075
دونات پای سیب

دونات پای سیب در فر و بدون روغن

دونات پای سیب یک دونات نرم و خوش طعم است که هر بار گاز زدن به آن لذت بخش است. این دونات‌های شبه کیک با مواد میانی پای سیب هستند و روی آن قند و دارچین ریخته شده است.

اگر چه در اینجا هوا هنوز گرم است و پاییز چندان احساس نمی‌شود اما من از نور ملایم پنجره می‌فهمم که پاییز فصل زیبای من رسیده است. اگر در مکانهای سرد زندگی می‌کنید هیچ بهتر از خوردن یک دونات خوشمزه با یک نوشیدنی داغ شما را سرحال نمی‌آورد. راستش را بخواهید دیدن آن دوناتهای سرخ شده مرا از خوردن دونات پشیمان می‌کند اما واقعا نمی‌توان از دونات گذشت، پس چه باید کرد. خب راه حل ساده است؛ خریدن یک قالب دونات فری و درست کردن آن در فر. درست کردن دونات بدون روغن و در فر بسیار ساده است و حتی بسیار از ساده‌تر از دونات سرخ شده چون نیازی به مصرف آن همه روغن و همچنین زحمت ایستادن پای گاز را ندارد. شما در حدود ۴۰ دقیقه یک کیک سیب و دارچین سریع درست می‌کنید. این دوناتهای فری جوری خوشمزه هستند که من شک دارم که شما صبر کنید تا آنها خنک شوند و همانطور داغ داغ روانه معده می‌شوند.دونات پای سیب

طرز تهیه دونات پای سیب در فر

زما آماده کردن: ۴۰ دقیقه

مواد لازم

مواد میانی پای سیب

۲ عدد سیب گالا (به صورت خرد شده ۱/۴ پیمانه باشد)

۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری کره نمکی

۳ قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای

۱ قاشق چایخوری ادویه پای سیب

۱ قاشق غذاخوری آرد

مواد دونات

۱ و ۱/۲ پیمانه آرد

۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین

۳/۴ پیمانه شکر قهوه‌ای

۲ عدد تخم مرغ

۳/۴ پیمانه دوغ

۳ قاشق غذاخوری کره نمکی ذوب شده

۱ قاشق چایخوری وانیل

۱ قاشق چایخوری ادویه پای سیب

مواد رویه

۱/۴ پیمانه پیمانه شکر دانه درشت

۱ قاشق غذاخوری دارچین

۱ قاشق غذاخوری کره نمکی ذوب شده

دستورالعمل دونات پای سیب در فر
مواد میانی پای سیب
  1. سیبها را پوست بکنید و خرد کنید.
  2. یک قابلمه متوسط را گرم کنید. کره و شکر را در آن بریزید و خوب مخلوط کنید. سیبهای خرد شده را اضافه کنید و سپس ادویه پای سیب. خوب مخلوط کنید. در ماهیتابه را بگذارید و بپزید تا زمانی که سیبها نرم شوند.
  3. درب قابلمه را بردارید و آرد را به آن اضافه کنید. مخلوط کنید و به مدت ۱ دقیقه بپزید. گاز را خاموش کنید.
مواد دونات: طرز تهیه دونات پای سیب
  1. فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و قالب دونات را چرب کنید.
  2. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغها، شکر، دوغ، کره ذوب شده و وانیل را با هم خوب هم بزنید تا زمانی که صاف و یکدست شود.
  3. با مواد خشک مخلوط کنید و بهم بزنید تا زمانی که با هم یکدست شوند.
  4. مخلوط پای سیب را به آن اضافه کنید. و با استفاده از یک قاشق بزرگ مخلوط کنید. (مخلوط نباید رقیق شود).
  5. خمیر را درون یک کیسه پلاستیکی بریزید (شما می‌توانید از یک کیسه پلاستیکی بزرگ استفاده کنید یا خمیر را دو قسمت کنید.
  6. نوک کیسه را ببرید، حدود ۳/۴ اینچ از آن را باز بگذارید.
  7. مواد را درون فنجانهای قالب دونات بریزید، موقع ریختن دستتان را بچرخانید. حواستان باشد که همه جای فنجان را به صورت یکدست خمیر بریزید و مقداری از بالای آن را فضای خالی بگذارید برای پف کردن دونات پای سیب.
  8. در فر گذاشته و در حدود ۱۱ تا ۱۲ دقیقه بگذارید پخته شوند و سپس از فر در آورده روی توری شیرینی پزی بگذارید تا خنک شوند، فقط تا حدی که دوناتها خنک شوندکافی است.
  9. کره را در یک کاسه کوچک ذوب کنید و شکر و دارچین را در یک کاسه با ارتفاع پایین مخلوط کنید.
  10. روی دونات را با کمی کره برس بکشید و در شکر و دارچین فرو ببرید تا روی آن کاملا با این مواد پوشیده شود. دوباره روی توری شیرینی پزی بگذارید و در مورد سایر دوناتها همین کار را انجام دهید.

دونات پای سیب در فر

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: willcookforsmiles.com

 

دیدگاه ها 0
2000
  Subscribe  
اعلام کردن به

مقالات زیبایی

رنگ‌های شاد لاک برای آرایش و زیبایی ناخن‌های شما
رنگ‌های شاد لاک و انرژی بخش برای آرایش ناخن‌های شما
112
دو روش جدید که در درمان آکنه‌ها بسیار موثر هستند
دو روش جدید که در درمان آکنه‌ها بسیار موثر هستند
145
این رفتارها و عادات بد روی پوست شما اثر منفی می‌گذارند
این رفتارها و عادات بد روی پوست شما اثر منفی می‌گذارند
199
این هفت روغن طبیعی بیماری رزاسه را درمان می‌کنند
این هفت روغن طبیعی بیماری رزاسه را به خوبی درمان می‌کنند
136
اگر چشمان بادامی شکل دارید به این روش آرایش کنید
اگر چشمان بادامی شکل دارید آن‌ها را به این روش آرایش کنید
348
خطاهای رایج در به کار بردن کانسیلر که تازه کارها مرتکب می‌شوند
خطاهای رایج در به کار بردن کانسیلر که تازه کارها مرتکب می‌شوند
541

مقالات سلامت

درد لاله گوش
درد لاله گوش (غضروف گوش بیرونی): علتها، علائم و درمان
380
علائم دیابت در مردان با 9 علامت مهم
علائم دیابت در مردان با ۹ علامت مهم که باید مورد توجه قرار بگیرند
342
معرفی داروی زولادکس
داروی زولادکس و معرفی مکانیسم عمل و ویژگی های کاربردی این دارو
319
خوابی بهتر با 13 راز
خوابی بهتر با ۱۳ رازی که پزشکان می‌خواهند شما هم بدانید
327
سیستیت بینابینی یا سندرم مثانه دردناک (IC)؛ علتها، علائم و درمان
سیستیت بینابینی یا سندرم مثانه دردناک (IC)؛ علتها، علائم و درمان
203
علل ریزش مو در زنان
ریزش مو در زنان چه عللی دارد، روشهای تشخیص و درمان آن چگونه است؟
412

مقالات آشپزی

حلوای لبو
حلوای لبو ؛ گرمابخش شیرین سرمای زمستان با گزینه‌های وگان
137
یک صبحانه کامل
شش خوراکی طلایی برای یک صبحانه کامل
288
انواع کباب
خوشمزه‌ترین انواع کباب در دنیا که طعمی به یاد ماندنی دارند
245
طرز تهیه پای سیب
طرز تهیه پای سیب کلاسیک بصورت تصویری و انواع روشهای نگهداری و تزئین
307
طرز تهیه کیک کدو
طرز تهیه کیک کدو ساده با تزئین خامه‌ای به صورت تصویری
693
طرز تهیه سس انچیلادا قرمز و انچیلادای مرغ مکزیکی
طرز تهیه سس انچیلادا قرمز و انچیلادای مرغ مکزیکی
617

مقالات تغذیه

افزایش تعداد گلبولهای قرمز
افزایش تعداد گلبولهای قرمز با تغذیه و مکمل چگونه ممکن است؟
63
غذاهای مناسب فشار خون بالا و مواد غذایی مضر
غذاهای مناسب فشار خون بالا و مواد غذایی مضری که باید حذف شوند
122
پاکسازی روده بزرگ
پاکسازی روده بزرگ با بهترین غذاها و آنهایی که باید اجتناب کرد
515
غذاهایی برای جوانی پوست
۱۳ غذایی که بطور مستقیم بر جوانی پوست اثر گذار هستند
139
فواید لیزین یا ال-لیزین
لیزین یا ال-لیزین چه نقشی در سلامت بدن دارد، منابع آن چیست؟
270
رژیم غذایی دش (DASH)
راهنمای کامل رژیم غذایی دش (DASH) برای افراد مبتلا به فشار خون بالا
162